- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
aynen tatlım bu salon takımı işte 7000 mişbende dedim dur bakalım orda millet bütün evi 7000e kurmaya çalışıyor bi salon takımına vermem okadar dedimmmm ve bir çözüm buldum. ozamana kadar yani 1 sene içerisinde fiyatlar yüzde yüzelli düşmezse düşüncem yaptırmak olacak tanıdık bir yer var. daha uygun ve daha da istediğim gibi yaptırabilirim ama bu fiyata asla ve asla almam
Annem pek hamarattır o konuda. Örtüler nevresimler falan hep annemin emeği :)
Hem uyguna geliyor, hem de tam zevkine göre dikiyorsun. Ayrıca masa örtüsü falan dikmekte bir şey yok edoşum, gayet kolay. İnternette modeller de vardır zaten. Ben üniversite zamanında runner dikmiştim, bir de mutfağın duvarına cepli bir pano dikmiştim, annem tarif defterlerini, ilaçları falan koymuştu. Tamir ettir bence, kendi emeğinle çeyizine bir parça yaparsın. Onun keyfi çok başka.
Alma zaten kuzum 7000 nedir yaaaoturmaya kıyamam ben ona hatta ben senin evine gelsem fiyatı duysam yere oturmayı tercih ederim bişey falan olur
İnşallah daha uyguna yaparlar canım içinde kalmazsadece bu olsa hadi alıyım diyeceksin ama diger odalar var halısı perdesi vs vs vs vs bitmez
aynen tatlım bu salon takımı işte 7000 mişbende dedim dur bakalım orda millet bütün evi 7000e kurmaya çalışıyor bi salon takımına vermem okadar dedimmmm ve bir çözüm buldum. ozamana kadar yani 1 sene içerisinde fiyatlar yüzde yüzelli düşmezse düşüncem yaptırmak olacak tanıdık bir yer var. daha uygun ve daha da istediğim gibi yaptırabilirim ama bu fiyata asla ve asla almam
Şuracım eğer model budur başka istemem diyorsan anavtgarde modellerde yaptırmak daha ucuza geliyor. Ankara'da Siteler var, sen İzmir'deydin sanırım. Orda da mobilyacılar vardır. Modeli alıp git, göster bence. Daha uygun fiyat söyleyeceklerdir.
Ayy ne güzelşuan varya çok istedim dikmeyi
Hemde ben dümdüz runnerler istiyorum yapımıda kolay olurAferim kız valla beceriklisin ben çok korkagım zamanında makine calışırken hiç denemedim parmagımı kaptırıp dikermişim gibime geliyor :26:ahh ahh bu konuda hiiiç annemin kızı degilim annem o özel özel geceliklerini bile kendisi dikmiş hep hayran hayran bakmakla kalırım ben sadece :26: dikiş konusunda BECERİKSİZ EDA
İnşallah canım ohhh ne güzel olurdu böyle bir günde biz 2014 gelinleri toplanmısız o pembis koltuklardabencede ya yazık günah sevdiceğime.. inşallah gelirsin ozamanlar olurda sadrazam koltuğuna oturturum ben senisizin adetler neler kız tarafı erkek tarafı nasıl yaparlar
Ben de çok korkarım aslında
Ama alışınca pedallı makineye, kolay oluyor, kendin ayarlıyorsun.
Annecinden yardım istersin ilk zamanlarda. İşten geldiğinde sana birkaç kere gösterir, ondan sonra edayı tutabilece aşkolsuuuunn :)
İnşallah canım ohhh ne güzel olurdu böyle bir günde biz 2014 gelinleri toplanmısız o pembis koltuklardakekler börekler
adetler derken canım kim ne alır gibimi
Heves ediyorum vallaayy bi ögrensem varya her buldugum kumastan birseyler dikerim
hem öyle hemde böyle söz mendili gibi değişik fikirleriniz var mı mesela
hem öyle hemde böyle söz mendili gibi değişik fikirleriniz var mı mesela
Bizde sözde bir şey yapılmaz. Çünkü erkek tarafı kız istemeye geliyor. Kızımızı istediniz, alın size hediye denmez gibi bir düşünce var. ama ben nişanda kurabiye yaptırıp dağıtmayı düşünüyorum.
Bizim klasik canım erkek tarafı beyaz eşya salon oturma odası onların halıları perdelerini alır kalanlar kıza ait :44:
Bizde söz mendili falan yok ama böyle detaylar çok hosuma gidiyortabi biz sözde cok kalabalık olamayız malum ev baya kücük aile arasında gibi oluıncada mendil olmaz gibi geliyor ebis siz dagıttınız mı
bizdede o şekilde ama uzaktan gelineceği için yemek verilecek önce. birde normalde tanışılır arkasından bir kaç hafta sonra kız tarafı arar çağırır müsaitiz diye ama bu malesef yapılamayacak bizde
benimde hoşuma gidiyor ama ben biraz adetleri töreleri kendime uyarlıyorum sanırım.çünkü söz mendili kayınpedere yada kayınvalideye verilir sonrasındada diğer kişilere dağıtılırmış. ama ben birtek sevdiceğime vereceğim
Biz de istemeden sonra ikram yaptık. Bir sürü çeşit vardı, ama şimdi say desen hatırlamıyorum :) Biraz düşünmem lazım :)
Kız kahve gelene kadar istemediler dimi seniya cay içerken isterlerse :44:
Kız kahve gelene kadar istemediler dimi seniya cay içerken isterlerse :44:
Bizde sıralama şu şekilde oluyor edoşum :)
İsteme merasimi - kahve/çikolata ikramı - yemek ya da çay ikramı (pasta, börek vs)
bizdede kahveler verilir o esnada istenir ondan sonra el öpme olur çikolata lokum dağıtılır. sonra sıra çaylara geçer
bir gelenek gibi bişey olmuş kuzum ya kahve gelmeden istenmez ama bizde böyle bazı yerlerde kahve istendikten sonra içiliyor.
Bizde sıralama şu şekilde oluyor edoşum :)
İsteme merasimi - kahve/çikolata ikramı - yemek ya da çay ikramı (pasta, börek vs)
bizdede kahveler verilir o esnada istenir ondan sonra el öpme olur çikolata lokum dağıtılır. sonra sıra çaylara geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?