Var ya ben de bunları düşünüyordum ha
Bunun anneler günü var, babalar günü var, doğum günü var, bayramı var, kandil geceleri var ohooo
Bi de aileler aynı şehirde üstelik aynı mahalledenevler birbirine 5 dk uzaklıkta
Hiç bulaşma o zaman canım. Çok negatif yazıyor olabilirim, ben sevdiceğimin ailesini pek sevmiyorum ama ne olursa olsun, ilişkiyi ilerletmek demek sorumluluk demek. Siz şimdi öğrencisiniz, hayatınızın en güzel senelerini yaşıyorsuuz. Bir daha geri gelmeyecek. Doyasıya vakit geçirin birbirinizle. Boşver aileleri de. Zamanı gelince oluyor bunlar zaten sırayla.
Bendensin yaa.. ben de pek ısınamadım ailesine.. ailesini tanıyorum dayılarını filan da tanıyorum 4 yılda bazı tanışmalar oldu..
Ama sevemedim işte.. o yuzden ailelerin tanışması fikri bile beni geriyor
Biz 4,5 yıldır birlikteyiz. Aileleri hiç tanıştırmadık. Bir tek babası ameliyat olduğunda annem hastaneye geçmiş olsuna gitmek istedi, mecburen onu götürdüm. Onun dışında isteme günü tanıştılar.Çünkü ailesi biraz problemli. Annesi psikolojik olarak hasta. Babası da bir garip zaten. Ben daha erken tanıştırırsam problem yaratır diye düşündüm ki annem hastaneye gittikten sonra bayağı mırın kırın etti. Onay vermiyorum falan dedi sevgilimi çok sevmesine ve benimsemesine rağmen. Şimdi babası haftada bir 15 günde bir babamı annemi arıyor nasılsınız diye hal hatır sormaya. Babam da annem de o kadar muhabbetten hoşlanmazlar mesela. Beni de habire arıyor nasılsın diye. Bir müddet sonra konuşacak şey kalmıyor. Ben de sevgilime söyledim tatlı dille. Baban iki güne bir arıyor, benim aramama fırsat kalmıyor diye. Ondan sonra daha azaldı
Kızlar ailelerin tanışması için en uygun zaman ne zaman sizce?
Biz aileler tanışsa mı artık diyoruz da.
hatırlatayım İlişkimiz 4 yıl 1 ay 27 günlük
ikimiz de 3. sınıftayız -bizim düşüncemize göre- mezun olunca evlenmeyi düşünüyoruz
Aileler bu yaz tanışmalı mı?
Şimdi damat bey de heyecanlıdır, kafası karışıyor olabilir. Normal bunlar
Eh tabi ki :) siz kibarca davet edeceksiniz onlar da kibarca reddedecek :)
Canım ben de Ebisss e katılıyorum bu konuda, okul bitmeden tanışma işine girmeyin, bir de hatta hayatını, işini gücünü oturtmadan nişan işine girmek de çok zor, her şeyine her kararına müdahale etme hakkını buluyorlar kendilerinde.. Gözlemlerim doğrultusunda söylüyorum bunu... İlişkiniz baya uzun zamandır devam ediyormuş, eminim çok sabırsızlanıyorsun, ama getireceği sorumluluklar çok fazla.. O yüzden bu günlerinizin tadını çıkar, geri gelmeyecek
:)) ben de o zaman kibarca uyarayım kafası karışık damat beyi...
Canım ben de Ebisss e katılıyorum bu konuda, okul bitmeden tanışma işine girmeyin, bir de hatta hayatını, işini gücünü oturtmadan nişan işine girmek de çok zor, her şeyine her kararına müdahale etme hakkını buluyorlar kendilerinde.. Gözlemlerim doğrultusunda söylüyorum bunu... İlişkiniz baya uzun zamandır devam ediyormuş, eminim çok sabırsızlanıyorsun, ama getireceği sorumluluklar çok fazla.. O yüzden bu günlerinizin tadını çıkar, geri gelmeyecek
:)) ben de o zaman kibarca uyarayım kafası karışık damat beyi...
inşallah canım seninkilerde güzel geçer inşallahyarınkine rapor alıp girmeyeceğim halsizim zaten. mazeret sınavlarına gireceğim
Bende çok özledim seni
Olsun git git az kaldı bitecek okul
Görüşürüz canım benim iyi geceler bende cıkarım birazdan
Gizemcim teşekkür ederim. Şimdi daha iyiyim ama dinlenemediğim için süreç uzuyor.
Ben de Simge'yi çok merak ediyorum. Kaç gündür sesi çıkmıyor. Umarım kötü bir şey yoktur.
Sağolun bebişleriiimmm... Ayy çok mutlu oldum kurabiyelerimi beğenmenize :)) tarifini veririm tabi ki, ben de internetten bulmuştum
Ebisimm, kurabiyesini yaparken hiç kabartma tozu katmamak gerekiyor, yoksa kabarıyor.. Tam tarif şimdi aklımda değil tam, bulayım da yazarım.. İnternetten bulduğum bir tarifti, ek olarak içine tarçın katmıştım ben bir de..
Edoşum, evet anlatmakta olmuyor elbiseleriama eve gittiğimde o kadar yorgun oluyorum ki, unutuyorum foto çekmeyi..
Hala bakıyorum yeni elbise de, eğer bulamazsam gönlüme göre bir şey puantiyeliyi giyeceğim galiba... Bu aralar da baya kilo verdim hastalık döneminde, inşallah bol gelmez o elbisem de :/ her şeyim bol geliyor
Gizemim hatırlıyorum sizin yıldönümünüzü de , hatta ben bu topiğe ilk geldiğimde seninle konuşmuştuk bu konuyu, bir gün var yıl dönümlerimiz arasında diye.. Hatta düğünleri de o gün mü yapsak demiştik...:))
Kuzum darısı hepinize inşallah..o kadar heyecanlıyım ki...
Bu arada dün Elis'in(opra) nikah günü ile ilgili yazdıklarını okudum.. Nasıl duygulandım anlatamam, gözlerim doldu hemen :)) Allah mutluluğunu daim etsin inşallah onun, bizlere de nasip etsin böyle güzel duygular yaşamayı...
Yaparsın tabii ebisimm :))
Kızlar, güzel gelincikler size bir şey daha soracağım.. Erkek arkadaşım ailesiyle gelecek ya tanışmaya, geldiklerinde bizde kalmaları doğru olur mu sizce? Bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası.. Daha doğrusu şöyle açıklayayım.. Dün konuşuyorduk erkek arkadaşımla, gelince ne yaparız filan diye, onlar sabah oradan yola çıkacaklar, akşam 5-6 gibi filan bizde olurlar muhtemelen.. Yolları uzun baya.. Akşam yemek yiyeceğiz, sonra çay filan.. Sonra akşam otele geçecekler, ertesi sabah da kahvaltıya çağıracağız ama çok erken gelmeleri lazım ki, çünkü en geç öğle 12 de yola çıkmamız lazım dedi sevgilim.. Normalde programda otelde kalacaklar yani, ama dün sevgilim diyor ki, bi yemekle nasıl tanışın kaynaşacaklar, bir arada kalsalar daha fazla zaman geçirirler, daha çok kaynaşırlar filan diyor.. Ben de dedim ki , bizimkiler zaten geldiklerinde buyrun kalın diyeceklerdir eminim ama şimdiden daha birbirlerini tanımadan ben nasıl diyeyim ki sana otele gerek yok bizde kalın.. Anneme sordum, o da dedi ki akşam kalkalım dediklerinde gitmeyin kalın diye teklif ederiz ama biz kalın desek bile onların kalmaması lazım, ben olsam kalmam dedi.. Rahatsız olduğumuzdan değil seve seve ağırlarız da ilk tanışma olduğu için sıkıntılı durum..
Sizin fikriniz nedir bebişleriiimmm ?
ikimiz de 3. sınıftayız -bizim düşüncemize göre- mezun olunca evlenmeyi düşünüyoruz
Yok tatlım , henüz değil :/ düşünüyorum daha..Envymecim elbise konusunda karar verebildin mi?
Rica ederiz şekerim...Anladım canım fikirleriniz için teşekkür ederimmm :)
Canım gerçekten zaman çok kısıtlı olacakmış.
Peki şöyle birşey desem yanlış anlamadıysam yol tahminen 8 saat kadar?
O zaman sabah 6 gibi çıksalar ki öğlen 2 gibi sizde olurlar hem fazlasıyla yol yorgunu olurlar o kadar yol çekecekler.
O yüzden ilk otele gidip dinlenip geri size gelebilirler ya da size gelip tanışıp kaynaşılıp akşamda otele geçebilirler.
Çünkü yorgunluklarını hiç düşünmüyorlar sanırım :S
Ben ablama bile giderken 6 buçuk saatte insan tuaf yorgunluk duygusu oluyor canım.
Ve kesinlikle misafiri ççok sevsekte ilk tanışmada kalınmasından yana değilim bende canım.
Yok tatlım , henüz değil :/ düşünüyorum daha..
Rica ederiz şekerim...
Evet tatlım tahminin doğru, 8 saat gibi.. Düşüncelerimiz hepimizin aynı, bu açıdan mutluyum, amaaaaaaaa... Az önce be oldu biliyor musunuz? Babasıyla konuştuk, bizim şaşkın damadın dünyadan haberi yok.. Babacığı gayet bizde kalmayı planlıyor... Hatta pazar günü de hemen dönmek gibi bi aceleleri yok.. Belki pzt dönebilirler.. Benim konuşmalarımdan çıkarttığım bu.. Çünkü kalma konusunda dedi ki, cmt geliriz bir ziyaretinize , orada kalacak akraba, tanıdık çok zaten ama siz bizi misafir ederseniz akşam da sizde kalmak isteriz... Böyle dedi.. Tahminimce misafirperverliğimizi ölçmeye çalışıyor .. Sıkıntı yok seve seve ağırlarız, ama uygun olanı bu değil sanki... Neyse hayırlısı bakalım.. Gerçi babam da dünyanın en misafirperver adamıdır, eminim ki o da illa kalın diye îşte edecektir ... Babam ki bugün misafirliğe gittiği kişiye yarın da kahvaltıya bize gelin diyecek kadar misafir hastası :)
Olsun canım demekki sıcak insanlar İnşallah sende ailesiyle çok iyi anlaşıp çok mutlu olursun
Hem böylecede daha da samimi bir ortam olabilir?
Gerçi bu konuda en önemlisi aslında babanın bu fikre nasıl baktığı ama oda uyarsa problemde kalmaz sanırım :)
Sen o günkü heyecanı düşün sevinci :))
Aynı evde aynı havayı soluyacaksınız :)
Sabahına ellerinle güzel bir kahvaltı hazırlayacaksın sevdiceğin ve ailesine
Yok tatlım , henüz değil :/ düşünüyorum daha..
Rica ederiz şekerim...
Evet tatlım tahminin doğru, 8 saat gibi.. Düşüncelerimiz hepimizin aynı, bu açıdan mutluyum, amaaaaaaaa... Az önce be oldu biliyor musunuz? Babasıyla konuştuk, bizim şaşkın damadın dünyadan haberi yok.. Babacığı gayet bizde kalmayı planlıyor... Hatta pazar günü de hemen dönmek gibi bi aceleleri yok.. Belki pzt dönebilirler.. Benim konuşmalarımdan çıkarttığım bu.. Çünkü kalma konusunda dedi ki, cmt geliriz bir ziyaretinize , orada kalacak akraba, tanıdık çok zaten ama siz bizi misafir ederseniz akşam da sizde kalmak isteriz... Böyle dedi.. Tahminimce misafirperverliğimizi ölçmeye çalışıyor .. Sıkıntı yok seve seve ağırlarız, ama uygun olanı bu değil sanki... Neyse hayırlısı bakalım.. Gerçi babam da dünyanın en misafirperver adamıdır, eminim ki o da illa kalın diye îşte edecektir ... Babam ki bugün misafirliğe gittiği kişiye yarın da kahvaltıya bize gelin diyecek kadar misafir hastası :)
Aiesiyle iyi anlaşacağımızı umuyorum.. Zaten daha önce ben tanıştım ailesiyle gercekten sıcak insanlar.. Evet dediğin doğru asıl babamın düşüncesi önemli, inşallah her şey yolunda gider..
O düşünce çoook mutlu ediyor zaten... Sevdiceğimi evimizde ağırlayacak olmak.. Hem de yıldönümümüzün gecesinde.. :) o akşam bir de kutlama hazırlayayım tam olsun .. Anneler babalar şok olur herhalde :))
valla ilişkin nekadar olursa olsun onlar geri kalan zamana bakıyorlar. ben kayınvalidemle görümcemle tanıştım oda benimkilerle. ama babaları devreye sokmadık. bende 3, sınıftayım okul bitince düşünüyoruz bizde. ama bana sorarsan tanıştırmanın en uygun vakti istemeye gelmeden iki üç hafta önce. çünkü böyle olmadığı zaman iş dallanıp budaklanıyor. erkek tarafı nezaman isteyeceğiz moduna giriyor. kız tarafının gönlü rahat olmuyor. ayrıca ben mesela kv görümceyle tanıştığım için haftada iki üç defa konuşuyoruz görümcemle. annesi gel git diyor ben pek gitmiyorum amaarada sırada gidiyorum işte oturup sohbet ediyoruz. hem aileler tanışmadan ben aile yapısını iyice görmüş oluyorum. hemde bizde düşündük babamla tanıştırsakmı artık diye ama sonrada vazgeçtik. sarpa sarıyor ya en güzeli bu işleri o zamanlara yakın yapmak ki başımız ağrımasın. he pericim demiş ya arama konusunu. ben tanıştıktan sonra her kandil bayram vs hep arayıp sordum oda aynı benim annemi arıyor. benim hoşuma gidiyor sıkmıyor ama kv adayınada bağlı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?