2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hiç bulaşma o zaman canım. Çok negatif yazıyor olabilirim, ben sevdiceğimin ailesini pek sevmiyorum ama ne olursa olsun, ilişkiyi ilerletmek demek sorumluluk demek. Siz şimdi öğrencisiniz, hayatınızın en güzel senelerini yaşıyorsuuz. Bir daha geri gelmeyecek. Doyasıya vakit geçirin birbirinizle. Boşver aileleri de. Zamanı gelince oluyor bunlar zaten sırayla.

Bendensin yaa.. ben de pek ısınamadım ailesine.. ailesini tanıyorum dayılarını filan da tanıyorum 4 yılda bazı tanışmalar oldu..

Ama sevemedim işte.. o yuzden ailelerin tanışması fikri bile beni geriyor

Biz 4,5 yıldır birlikteyiz. Aileleri hiç tanıştırmadık. Bir tek babası ameliyat olduğunda annem hastaneye geçmiş olsuna gitmek istedi, mecburen onu götürdüm. Onun dışında isteme günü tanıştılar. Çünkü ailesi biraz problemli. Annesi psikolojik olarak hasta. Babası da bir garip zaten. Ben daha erken tanıştırırsam problem yaratır diye düşündüm ki annem hastaneye gittikten sonra bayağı mırın kırın etti. Onay vermiyorum falan dedi sevgilimi çok sevmesine ve benimsemesine rağmen. Şimdi babası haftada bir 15 günde bir babamı annemi arıyor nasılsınız diye hal hatır sormaya. Babam da annem de o kadar muhabbetten hoşlanmazlar mesela. Beni de habire arıyor nasılsın diye. Bir müddet sonra konuşacak şey kalmıyor. Ben de sevgilime söyledim tatlı dille. Baban iki güne bir arıyor, benim aramama fırsat kalmıyor diye. Ondan sonra daha azaldı

Eheheh anladım canım.. ben tanışmadan önce kendi ailemi uyarmayı düşünüyorum mesela fazla içli dışlı olmayalım lütfen diye

sevgilimden de aynısını yapmasını isteyeceğim o da uyarsın ailesini

ne demişler fazla muhabbet tez ayrılık getirir

Canım ben de Ebisss e katılıyorum bu konuda, okul bitmeden tanışma işine girmeyin, bir de hatta hayatını, işini gücünü oturtmadan nişan işine girmek de çok zor, her şeyine her kararına müdahale etme hakkını buluyorlar kendilerinde.. Gözlemlerim doğrultusunda söylüyorum bunu... İlişkiniz baya uzun zamandır devam ediyormuş, eminim çok sabırsızlanıyorsun, ama getireceği sorumluluklar çok fazla.. O yüzden bu günlerinizin tadını çıkar, geri gelmeyecek

Şimdi damat bey de heyecanlıdır, kafası karışıyor olabilir. Normal bunlar

Eh tabi ki :) siz kibarca davet edeceksiniz onlar da kibarca reddedecek :)

:)) ben de o zaman kibarca uyarayım kafası karışık damat beyi...

Anladım canım fikirleriniz için teşekkür ederimmm :)

Envymecim elbise konusunda karar verebildin mi?

inşallah canım seninkilerde güzel geçer inşallah yarınkine rapor alıp girmeyeceğim halsizim zaten. mazeret sınavlarına gireceğim

Canımmmm bugün bütün gün bu mazeret sınavlarına girmek için nerden rapor almam konusunda kafa patlattım.
Okulda soruşturdum dzgün cevap yok :2:
Nereden alıyorsun raporu yani Sağlık ocağı geçiyor mu illa devlet mi?

Bende çok özledim seni
Olsun git git az kaldı bitecek okul
Görüşürüz canım benim iyi geceler bende cıkarım birazdan

Gizemcim teşekkür ederim. Şimdi daha iyiyim ama dinlenemediğim için süreç uzuyor.

Ben de Simge'yi çok merak ediyorum. Kaç gündür sesi çıkmıyor. Umarım kötü bir şey yoktur.

Ben teşekkür ettim canım benim.
Dinlenememk dediğin gibi ters tepiyor.
Bende çok merak ediyorum. Neredeyse 2 haftadır hiç konuşmadım.

Evet canım yıldönümlerimiz arasında yalnızca 1 güncük var, Evet canım güzel konuşmalar yapmıştık
İnşallah canım ahh o günleri görmek nasipp olsunnn...
Evet canım İnşallah canım Allah'ım huzurlarını mutluluklarını daim etsin bir ömür aşkla dolu yılları olsun bebişleriylee :))
Aminnnn. Darısıda başımızaa :)))
Düğününe şimdi gün sayıyor. :)

Canım gerçekten zaman çok kısıtlı olacakmış.
Peki şöyle birşey desem yanlış anlamadıysam yol tahminen 8 saat kadar?
O zaman sabah 6 gibi çıksalar ki öğlen 2 gibi sizde olurlar hem fazlasıyla yol yorgunu olurlar o kadar yol çekecekler.
O yüzden ilk otele gidip dinlenip geri size gelebilirler ya da size gelip tanışıp kaynaşılıp akşamda otele geçebilirler.
Çünkü yorgunluklarını hiç düşünmüyorlar sanırım :S
Ben ablama bile giderken 6 buçuk saatte insan tuaf yorgunluk duygusu oluyor canım.
Ve kesinlikle misafiri ççok sevsekte ilk tanışmada kalınmasından yana değilim bende canım.

Canımm en başta Maşallah size
Bencede hiç girme derim.
Girdin mi çıkamıyorsun. Her özel günde arayacaksın soracaksın.
Hatta biraz girsen bile artık tanışıldı özel günlerde neden tek arıyor haftada iki haftada bir arasın lafları dolanacak.
Aramadığında sevdiğine aa bak beni neden aramıyor, üstüne diğer akrabalarda giriyor bir yerde k.v. falan 1 2 ay sonrasında tanıştırayım seni der birşey diyemezsin. vs vs vs vs
Kafanı ağrıtma derim :))

Envymecim elbise konusunda karar verebildin mi?
Yok tatlım , henüz değil :/ düşünüyorum daha..

Anladım canım fikirleriniz için teşekkür ederimmm :)
Rica ederiz şekerim...

Evet tatlım tahminin doğru, 8 saat gibi.. Düşüncelerimiz hepimizin aynı, bu açıdan mutluyum, amaaaaaaaa... Az önce be oldu biliyor musunuz? Babasıyla konuştuk, bizim şaşkın damadın dünyadan haberi yok.. Babacığı gayet bizde kalmayı planlıyor... Hatta pazar günü de hemen dönmek gibi bi aceleleri yok.. Belki pzt dönebilirler.. Benim konuşmalarımdan çıkarttığım bu.. Çünkü kalma konusunda dedi ki, cmt geliriz bir ziyaretinize , orada kalacak akraba, tanıdık çok zaten ama siz bizi misafir ederseniz akşam da sizde kalmak isteriz... Böyle dedi.. Tahminimce misafirperverliğimizi ölçmeye çalışıyor .. Sıkıntı yok seve seve ağırlarız, ama uygun olanı bu değil sanki... Neyse hayırlısı bakalım.. Gerçi babam da dünyanın en misafirperver adamıdır, eminim ki o da illa kalın diye îşte edecektir ... Babam ki bugün misafirliğe gittiği kişiye yarın da kahvaltıya bize gelin diyecek kadar misafir hastası :)

Olsun canım demekki sıcak insanlar İnşallah sende ailesiyle çok iyi anlaşıp çok mutlu olursun
Hem böylecede daha da samimi bir ortam olabilir?
Gerçi bu konuda en önemlisi aslında babanın bu fikre nasıl baktığı ama oda uyarsa problemde kalmaz sanırım :)
Sen o günkü heyecanı düşün sevinci :))
Aynı evde aynı havayı soluyacaksınız :)
Sabahına ellerinle güzel bir kahvaltı hazırlayacaksın sevdiceğin ve ailesine

Aiesiyle iyi anlaşacağımızı umuyorum.. Zaten daha önce ben tanıştım ailesiyle gercekten sıcak insanlar.. Evet dediğin doğru asıl babamın düşüncesi önemli, inşallah her şey yolunda gider..
O düşünce çoook mutlu ediyor zaten... Sevdiceğimi evimizde ağırlayacak olmak.. Hem de yıldönümümüzün gecesinde.. :) o akşam bir de kutlama hazırlayayım tam olsun .. Anneler babalar şok olur herhalde :))

valla ilişkin nekadar olursa olsun onlar geri kalan zamana bakıyorlar. ben kayınvalidemle görümcemle tanıştım oda benimkilerle. ama babaları devreye sokmadık. bende 3, sınıftayım okul bitince düşünüyoruz bizde. ama bana sorarsan tanıştırmanın en uygun vakti istemeye gelmeden iki üç hafta önce. çünkü böyle olmadığı zaman iş dallanıp budaklanıyor. erkek tarafı nezaman isteyeceğiz moduna giriyor. kız tarafının gönlü rahat olmuyor. ayrıca ben mesela kv görümceyle tanıştığım için haftada iki üç defa konuşuyoruz görümcemle. annesi gel git diyor ben pek gitmiyorum ama arada sırada gidiyorum işte oturup sohbet ediyoruz. hem aileler tanışmadan ben aile yapısını iyice görmüş oluyorum. hemde bizde düşündük babamla tanıştırsakmı artık diye ama sonrada vazgeçtik. sarpa sarıyor ya en güzeli bu işleri o zamanlara yakın yapmak ki başımız ağrımasın. he pericim demiş ya arama konusunu. ben tanıştıktan sonra her kandil bayram vs hep arayıp sordum oda aynı benim annemi arıyor. benim hoşuma gidiyor sıkmıyor ama kv adayınada bağlı tabi

babanın düşüncesi ne olacak acaba tatlım. hoş karşılar mı acaba. benim babamda misafir delisidir ama bu durumda istemezdi herhalde. çünkü nekadar onlarda misafir olsalar damat adayı ve ailesi. e sizde kız tarafı. bir burukluk olacağı için babanda acaba ne diyecek bakalım :26:

Herşey çok ama çok güzel olucak canım buna emin ol
Evet hemde yıldönümünüzde olması ayrı bir romantiklik :))
Amaaa bizede o heyecanı yazmayı unutmak yok

arkadaşlar hep öyle, maddiyat maneviyatın önüne geçmememeli ama geçiyor işte.. ben düğünümü Ankara da demora otel de yaptım. Hani çok pahalı değildi evet her şey çok güzeldi ama illaki böyle maddi sorunlar da yaşanabiliyor. Şuan ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz sizlere de mutluluklar dilerim.

yani zor bir soru kimi aileler gelin gibi bakmıyor bile ama bazen de gelin kayınvalide ilişkisi içinde olabiliyorlar. Bence sen kararını ver ölç tart bize kalsa yarın tanış insanları tanımak güzel çünkü hele ki sevdiğin adamın ailesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…