- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
yani zor bir soru kimi aileler gelin gibi bakmıyor bile ama bazen de gelin kayınvalide ilişkisi içinde olabiliyorlar. Bence sen kararını ver ölç tart bize kalsa yarın tanışinsanları tanımak güzel çünkü hele ki sevdiğin adamın ailesini.
babanın düşüncesi ne olacak acaba tatlım. hoş karşılar mı acaba. benim babamda misafir delisidir ama bu durumda istemezdi herhalde. çünkü nekadar onlarda misafir olsalar damat adayı ve ailesi. e sizde kız tarafı. bir burukluk olacağı için babanda acaba ne diyecek bakalım :26:
Herşey çok ama çok güzel olucak canım buna emin ol
Evet hemde yıldönümünüzde olması ayrı bir romantiklik :))
Amaaa bizede o heyecanı yazmayı unutmak yok
Çok haklısın canım.. En büyük sıkıntı da o ya zaten.. Ne yapmalıyım ne demeliyim bilmiyorum.. Olmadı annem bi babamın ağzını yoklasın, ben de ona göre erkek arkadaşımı yönlendireyim çaktırmadan..
Yazarım tabi ki kuzuuum ... İnşallah o gün gelsin geçsin de bir..
Gelincikler, merhabalaarr..
Hepiniz iyisinizdir umarımm, vizeler sebebiyle giremedim çok özledimm hepinizi.
Merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederimm, merakta bıraktığım için de özür dilerimm. :))
Gizemimm mesajın için ayrıca teşekkür ederimm sana.
Hepinizi çok öpüyorumm, sınavlarım biter bitmez sizlerle olacağım hep inşallah.
bencede en mantıklısı. annen ne diyor bu işe.
Hoşgeldin canım iyi olmana sevindimGelincikler, merhabalaarr..
Merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederimm, merakta bıraktığım için de özür dilerimm. :))
İyi akşamlar canlarım
Ders yapayım yapıyorduum ki dayanamadım size bir selam vermek istedim.
Ahh ahhh 1 hafta okula gitmemek kötüymüş
Hoşgeldin canım iyi olmana sevindim
İyi aksamlar Perimm iyi yaptın
selamlarrrnasıl geldi sonucun:44:
Canımcım ben öğretmenim zaten öğrencilerim girmişti onlarla ilgileniyorum
Nasılsın canım?
Neler yaptın bakalım bugün
evet tatlım haklı yani babasının sana böyle bişey demesi bizi davet edin konumunu oluşturuyor. şimdi ailen davet etmezse olmaz etse onlar kabul etse olmaz. ama olacak artık birşekildegüzel olsun iyi olsunda amannnn nasıl olursa olsun.
Gelincikler, merhabalaarr..
Yok tatlım , henüz değil :/ düşünüyorum daha..
Rica ederiz şekerim...
Evet tatlım tahminin doğru, 8 saat gibi.. Düşüncelerimiz hepimizin aynı, bu açıdan mutluyum, amaaaaaaaa... Az önce be oldu biliyor musunuz? Babasıyla konuştuk, bizim şaşkın damadın dünyadan haberi yok.. Babacığı gayet bizde kalmayı planlıyor... Hatta pazar günü de hemen dönmek gibi bi aceleleri yok.. Belki pzt dönebilirler.. Benim konuşmalarımdan çıkarttığım bu.. Çünkü kalma konusunda dedi ki, cmt geliriz bir ziyaretinize , orada kalacak akraba, tanıdık çok zaten ama siz bizi misafir ederseniz akşam da sizde kalmak isteriz... Böyle dedi.. Tahminimce misafirperverliğimizi ölçmeye çalışıyor .. Sıkıntı yok seve seve ağırlarız, ama uygun olanı bu değil sanki... Neyse hayırlısı bakalım.. Gerçi babam da dünyanın en misafirperver adamıdır, eminim ki o da illa kalın diye îşte edecektir ... Babam ki bugün misafirliğe gittiği kişiye yarın da kahvaltıya bize gelin diyecek kadar misafir hastası :)
Simgecim çok mutlu oldum seni gördüğüme. Çok merak etmiştik, Allahtan kötü bir durum yokmuş. Sana başarılar dilerim tatlım
Envymeeemmm sevgilinin bu durumdan haberi var mı peki? Dün de konuşulduğu gibi bence samimiyetin ölçüsünü kaçırmamak gerekiyor, en iyisi gidip akrabalarında kalmaları. Sen konuştun mu damat beyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?