2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tanıyorum zaten sağolsunlar sen bizimde bir kızımızsın gelin diye bakmıyoruz biz sana diyor kvdem. görümcemde sakın beni görümcen olarak görme kardeşimsin sen benim diyor. ben görümcelerimden çok çektim ama sana o kötü zamanları yaşatmayacağım asla diyor. seviyorum onları ya Allah hepsinden razı olsun

Çok haklısın canım.. En büyük sıkıntı da o ya zaten.. Ne yapmalıyım ne demeliyim bilmiyorum.. Olmadı annem bi babamın ağzını yoklasın, ben de ona göre erkek arkadaşımı yönlendireyim çaktırmadan..

Herşey çok ama çok güzel olucak canım buna emin ol
Evet hemde yıldönümünüzde olması ayrı bir romantiklik :))
Amaaa bizede o heyecanı yazmayı unutmak yok

Yazarım tabi ki kuzuuum ... İnşallah o gün gelsin geçsin de bir..

bencede en mantıklısı. annen ne diyor bu işe.

2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/782
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/419
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 502
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 397

*Edaa91* 15 Eylül 2014/ 528

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 433

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 480

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 523

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 793

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 812

*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/427
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Mutella* Ağustos 2014/
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 22 Nisan 2015/ 744

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 836

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 890

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 748
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 506
*
64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 488

*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 530

Gelincikler, merhabalaarr..
Hepiniz iyisinizdir umarımm, vizeler sebebiyle giremedim çok özledimm hepinizi.
Merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederimm, merakta bıraktığım için de özür dilerimm. :))
Gizemimm mesajın için ayrıca teşekkür ederimm sana.
Hepinizi çok öpüyorumm, sınavlarım biter bitmez sizlerle olacağım hep inşallah.

Canımm benim çook merak etmiştik seni geldiğin için teşekkür ederim asıl.
Seviliyorsun canım benim
Bende çok öptüm canım kendine dikkat et tamam mı

evet tatlım haklı yani babasının sana böyle bişey demesi bizi davet edin konumunu oluşturuyor. şimdi ailen davet etmezse olmaz etse onlar kabul etse olmaz. ama olacak artık birşekilde güzel olsun iyi olsunda amannnn nasıl olursa olsun.

Selaaaaaaaaaaaaaaaammmm naber hatunlar :) ygs derdine giremedim ne zamandır ara ara bakıp kaçıyorum...

İyi akşamlar canlarım
Ders yapayım yapıyorduum ki dayanamadım size bir selam vermek istedim.
Ahh ahhh 1 hafta okula gitmemek kötüymüş

Hoşgeldin canım iyi olmana sevindim

İyi akşamlar canlarım
Ders yapayım yapıyorduum ki dayanamadım size bir selam vermek istedim.
Ahh ahhh 1 hafta okula gitmemek kötüymüş

İyi aksamlar Perimm iyi yaptın

Canımcım ben öğretmenim zaten öğrencilerim girmişti onlarla ilgileniyorum

ay ne biliyim bende şaşırdım 17 yaşında olup 2014 evlenecek ayrıyetten ygsye giriyor kafam karıştı bir an :26: aman iyi iyi ne öğretmeniydin bakalım meslekdaşız ozaman

bir şekilde halledeceğiz dediğin gibi.. dedim anneme akşam, o da madem kendisi dedi, yapacak bir şey yok, misafir edeceğiz dedi... Babama söyledi babam tepkisiz kaldı, bir şey demedi... :)
hayırlısı olsun diyorumm artık ...

Simgecim çok mutlu oldum seni gördüğüme. Çok merak etmiştik, Allahtan kötü bir durum yokmuş. Sana başarılar dilerim tatlım

Envymeeemmm sevgilinin bu durumdan haberi var mı peki? Dün de konuşulduğu gibi bence samimiyetin ölçüsünü kaçırmamak gerekiyor, en iyisi gidip akrabalarında kalmaları. Sen konuştun mu damat beyle?

Var haberi canım.. Konuştuk .. Ona da çok normal geldiği için durum bir şey diyemedim.. Annemle konuştum yapacak bir şey yok kalalım diyene olmaz denmez ki dedi.. Boş yere tartışmayın o konuda dedi.. Ben de bıraktım bir şey demiyorum, buyrun kalın dedim... Biz de anlamadık, denemeye mi çalışıyorlar yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…