2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın :) nasılsınız fıstıklar??

Ben iyiyim tatlım sen nasılsın? Yazdıklarını okudum, size başka seçenek bırakmamışlar zaten, ama biraz emrivaki olmuş sanki. Ama anneciğin çok güzel idare etmiş durumu. Sen de artık bir şey söyleme bari sevgiline.

Günaydın kızlarrrr

Günaydın edoşummmm çok güzel bi gün bugün
Günaydın :) nasılsınız fıstıklar??

Günaydın envyme bende bir değişiklik yok hava güzel cıvıl cıvıl ama ben otur ders çalış modundayım sen nasılsın bakalım. bu arada ailece denemeye çalışıyorlarsa boşver siz yanlış olanı yapmıyorsunuz bence. çünkü babası dememiş olsaydı duymamazlıktan gelirdiniz ama olmaz işte bu durumda ki babasının sana söylemeside garip geldi bana. babana deseydi bir muhabbet arasında babanada vcevap hakkı doğardı. ama böyle babanı ıkna et sizde kalıcaza dönmüş biraz. :26:

havanında ne olacagı belli olmuyor ki her an hersey olabilir havada

amannn ne olursa olsun içimizde aşk mutluluk oldukça hava hep güzel neler yaptın bakalım yoktun dün akşam yaa

Evet haklısın canım dün aksam gelemedim canım kardeşim tv de mac izleyince bizde annemle pc de dizi izledik sonra annem pc de tetris oynadı

iyi yapmış ya onlarından hakkı benimde canım sıkılıyor evde ya ders çalışmaktan iflahim gevredi he dışarı çıkayım az biraz da bi oksijen girsin beynime dağlara bayırlara vurucam kendimi offf alışveriş yapmak istiyorummmmmmm

aynen canım..benimde calısmam lazım ama oralı degilim 1 ay var sınava
İyi yaparsın canım bende cıkarım 4 gibi askımla bulusucaz aksam bende bulusmadan biraz dolanırım
Bende istiyorumm ya suram sen nerede oturuyordun

normalde İstanbuldayım edoşum ama okul nedeniyle İzmirdeyim sevdiceğimde burda Allah'tan ay bugün komşularımın günü var cuma toplantıları acaba orayamı gitsem napsam yaşlı teyzelerle dedikodu yapayım azıcık ama bunu söylerken bile vazgeçtim cık cık alışveriş modumdayım ama gidecek halim yok kemeraltına falan yaaa sen nerde oturuyordun tatlım

Git canım biraz dedikodu dinlersin ben gecen gün gittim güzel oluyo herkes biryerden konusurken benim kafa bir saga bir sola arada benide sohbete dahil ettiler işte yu Neler almak istiyorsun bakalım bende İst canım sanki seninle ilk günler aynı semtte oturdugumuzu konustuk gibi hatırlıyorum ben hep :44: z.burnundayım ben

bende öyle hatırlıyorum da teyit edeyim dedim evet bende z.burnundayım.. ya kumaş almak istiyorum daha çok. şu kumaş boyamalarıma başlamak için. birde ahşap alacağım takı kutusu hazırlayacağım o günlerime özel süslü püslü birde dedem büşleğeç yaptı bana onları boyalarımla süsleyeceğim sonra verniklenecek diyorum bir yere gtmeyip onun birini mi yapsam acaba

neler yaapcaksın kumas boyamayla canım.. ne güzel benim hala bir hobim yok

neler yaapcaksın kumas boyamayla canım.. ne güzel benim hala bir hobim yok

masa örtüsü takımı peçetelikle falan beraber. birde porlandın kaya maya kolleksiyonundaki önlük tutacak mutfak havlusu seti. o yaptığım yastık gibi yapacağım önlük takımını.. masa örtüsü takımı da kremin üzerine grilerle olacak osmanlı figürlerinden

o zaman git ve kumas al onlar daha bir güzel geldi kulagıma çok güzel olacaklarr

o zaman git ve kumas al onlar daha bir güzel geldi kulagıma çok güzel olacaklarr

inşallah kuzum ama kumaş almam haftaya kaldı annem geliyor izmirede onla gidip alacağız. bide burdaki terzi teyzeyle bi konuşayım nasıl yapacak aynı gün diker mi bana vs vs ozamannn bugün napıyorummm ders çalışıyorum birde şalıma devam ediyorum çok hamarat hissettim kendimi yahuuu bu arada ekşi sözlükteki yazıları gördünüz mü

Son düzenleme:

Hee daha iyi olur canım anneciginle almak
Çalışkan ve hamarat kız 2-3ay önce görmüştüm onlar mı yoksa yeni mi yazmıslar

Hee daha iyi olur canım anneciginle almak
Çalışkan ve hamarat kız 2-3ay önce görmüştüm onlar mı yoksa yeni mi yazmıslar

valla 29 martta falan yazmışlar kezban kadınların yeri.. kociskom aşkusum diye bahsedip nezaman evleneceklerini şukadar kaldı bilmemne diye yazıyorlar çeyiz başlığında herkes özelini paylaşıyor koca bulmakta yetmiyor diyorlar pislik herifler neyse kuzum çıkıyorum ben görüşürüzz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…