2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşaallah canımm

Nasılsın bakalım neler yapıyorsun canım :)
Anneler günüde geliyor çiçek yollamakla çok güzel düşünmüşsün bence canım

iyiyim kuzu, işteyim, çalışıyorum.. aynı yani..
düşündüm de çiçekçi bulamıyorum oraya gönderecek ilçede oturuyorlar.. ordan bir çiçekçi bulmaya çalışıyorum... internet siparişi alan yerler de çiçek harici ekstra 40-50 tl para alıyorlar sırf teslim için.. ( sinir oldummm...

Anladım canım. Olmadı güzel hoş bir giyim ya da anlamlı bir hediye vs alıp o güne gönderilecek kargo da yapabilirsin canım ?
Gerçi pazar tatil ama c.tesi olabilir... :S

Son düzenleme:
Anladım canım. Olmadı güzel hoş bir giyim ya da anlamlı bir hediye vs alıp o güne gönderilecek kargo da yapabilirsin canım ?
Gerçi pazar tatil ama c.tesi olabilir... :S

pazar gitsin istiyorum işte..kargo da pazar götürmüyor çiçekçi bir tane buldum o da cmt gidecekse olur dedi..o ilçeden bir çiçekçi bulmam lazım.. bulurum inşallah..

Geçmiş olsun canımcım
Hayırdır canım ne oldu neyin var ?

anladım cnmm.. ben de zaten askerdeki süre için dedim, kayınvalidenle yaşamak o dönemde zor gelmeyecekse evlendikten sonra yapsın.. gitmezse askere bu sene mi evleneceksiniz o zaman?

evet cnm eylül gibi evleniriz askere gitmezse.ama işi belli değil kadroya alırlarsa askere gitmiycek eğer kadroya alınmazsa özel sektörde çalışıcağı için askerlik mecbur yapıcak.

kızlar izmirde yaşayan varmı yani evlenincede izmirde oturacak olan?izmirde yaşama ihtimalimiz varda:)

iyiyiz sen nasılsın:)

iyim bnde ama aslında iyi değilim of yardıma ihtiyacım var..
ya kızlar bıktım bu böceklerden evde her akşam nerdeyse kırkayak çıkıyo artık korkudan eve giremez oldumm :18:
bi fikri olan varmı nasıl baş etsek,herşey kullandık ama sonu yine aynı.. evde yaşıyoruz özellikle 1.katta oluyo,normalmı acaba

Offff kızlar bana bir akıl verin yaaa.... Şu adet düzensizliğinden kurtulamadım bir türlü...bu ay tamı tamına 10gündür geciktim ya ilaçta kullanıyorum ama neden olmuyor yaa menepoza mı giriyorum Allah korusun

kaç yaşındasın canım?
ilaç kesinlikle yan etki yapıyo,bende kullanırken düzensiz geliyodu,az geliyodu.. ama ilaçlar yine bir işe yaramamıştı..bende artık olacağına bıraktım..
Her ilaç zaten adet düzensizliği yapıyo,ağrı kesici bile alsan yani en azından bende öyle..
inşallah çözülür sorunun canım,stresten kaçın,sporda yap zaten yoluna girmeye başlar..
ne zor işimiz ya..

Birde büyüklerin lafı vardır hani "evlenince düzelir" die,bende artık onu umut ediyorum

kızlar ya benm canım cok sıkıldı.durduk yerde aklıma 3. sınıf bitince evlenmek geldi 2014 yazında.bu konuya baya odaklandık ailelere anlattık nişanlımın ailesi normal bakıyo ama bizimkiler olmaz diyo şimdi bu fikri kafamdan atamıyorumda sürekli düşünüyorm mantıklı bişeyler bulamıyorum :/

Tatlım son sınıfın tadını çıkar derim evlilik başlı başına bi sorumluluk...uğraşacak birşeyler bul bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…