İnşaallah canımm
Nasılsın bakalım neler yapıyorsun canım :)
Anneler günüde geliyor çiçek yollamakla çok güzel düşünmüşsün bence canım
iyiyim kuzu, işteyim, çalışıyorum.. aynı yani..
düşündüm de çiçekçi bulamıyorum oraya gönderecekilçede oturuyorlar.. ordan bir çiçekçi bulmaya çalışıyorum... internet siparişi alan yerler de çiçek harici ekstra 40-50 tl para alıyorlar sırf teslim için.. ( sinir oldummm...
Anladım canım. Olmadı güzel hoş bir giyim ya da anlamlı bir hediye vs alıp o güne gönderilecek kargo da yapabilirsin canım ?
Gerçi pazar tatil ama c.tesi olabilir... :S
Bu arada kan verdimRahattı...
Ancakk yarın bir 4 5 tüp daha vereceğim gibi gözüküyor
Kızlar romatizma çıktı bu sefer.
Nasıl birşeydir bu ya her hastane bulamıyor gerçeekten.
Yarın bu konuda daha iyi yere gelmiş olan bir hastaneye gideceğim.
İltihap gene yüksek.
Bakalım...
Ama ben bu hastalığı atlatacağımmmmmmmmmm
Çünküüü bu ağrılara son vermek istiyorummmmmm, kararlıyım İnşallah
anladım cnmm.. ben de zaten askerdeki süre için dedim, kayınvalidenle yaşamak o dönemde zor gelmeyecekse evlendikten sonra yapsın.. gitmezse askere bu sene mi evleneceksiniz o zaman?
kızlar izmirde yaşayan varmı yani evlenincede izmirde oturacak olan?izmirde yaşama ihtimalimiz varda:)
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm.Hiç belli değil :) ilk iki yıl ıstanbul sanırım sonra doğu görevi sonra askerlik bakalım ...
kızlar izmirde yaşayan varmı yani evlenincede izmirde oturacak olan?izmirde yaşama ihtimalimiz varda:)
nasıLsınız arkideşLerr
inş izmir olur o zaman:) bizimde istanbul olma ihtimalide var bakalım:)benim var öyle bir ihtimalim.. sevdiğim izmirli ben okuyorum izmirde. artık ne olacak bilmiyorum ama istanbulda olabilir tabii
iyiyiz sen nasılsın:)
Offff kızlar bana bir akıl verin yaaa.... Şu adet düzensizliğinden kurtulamadım bir türlü...bu ay tamı tamına 10gündür geciktim ya ilaçta kullanıyorum ama neden olmuyor yaa menepoza mı giriyorum Allah korusun
Birde büyüklerin lafı vardır hani "evlenince düzelir" die,bende artık onu umut ediyorum
kızlar ya benm canım cok sıkıldı.durduk yerde aklıma 3. sınıf bitince evlenmek geldi 2014 yazında.bu konuya baya odaklandık ailelere anlattık nişanlımın ailesi normal bakıyo ama bizimkiler olmaz diyo şimdi bu fikri kafamdan atamıyorumda sürekli düşünüyorm mantıklı bişeyler bulamıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?