2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hehe iyi bari

Ailelerin haberi var canim

Nedeni sevdigim okulu uzatmis sagolsun.
Benim adam okulu uzatmis.. Napayim yani ben bosuna cirpiniyorum

siz nezamana planlasanız bile herşey planlı programlı gitmiyorki canım.. mesela benimde daha okulumun 1.yılı, bende okul bitmeden asla evlenmem diyodum ama zaman geçtikçe başka düşünmeye başlıyosun.. yani bence maddi imkanınız varsa veya aileler kabul ederse evlilik-okul gayet güzel gidebilir,hatta daha eğlenceli geçer evlilik bence bakalım kısmetse tadıcam ben o duyguyu, inşallah sorurunuz çözülür canım..canını sıkmaya değmez,yeterki birbirinizle konuşup,anlaşın,dinleyin birbirinizi inan bana çözülmeyen konu kalmıyor sonra

O sorunlari astik da canim ben bosuna cirpiniyorum ya

Guya 2014 te mezun olacagiz evlenecegiz diyordum

Kendi kendime gelin guvey oluyormusum ben :)

Okulu uzatmis sevdigim

Of dusunmekten her seyden yoruldum

Canım hakkınızda hayırlsı her zaman.
Bence artık o çabalasın biraz kendini bırak derim.
Geçmiş konularını bilidğim için diyorum konuşmuştuk ya.
Tek taraflı olmaz hiçbir zaman.

Günaydın kızlar:)
Dün herkesin temizlik günüymüş sanırım, ben de temizlik yaptım, çekmeceleri düzenledim, ütü yaptım.. Alıştırma yapıyorum evlilik hayatı için :)
Ohh cnaım ellerine sağlık

Hoşbuldum Perimmm
Dedigim gibi canım salladım zaten ben hic calısmadan bu zamana kadar geldim :26: ama üniv biraz zormus calısmayınca ancak derslerin yarısını geciyorum

Sen başarırsın canım.
Yarısı geçmek bile ne demek açıköğretim olmasına rağmen bence çok iyi

Günaydın canlar :) nasılsıniz bakalım ben arkadaşima gidiyorum bebeği oldu onu görmeye...elbise zibin ve çorap aldım az mi oldu sizce :/

Gayet güzel canım. Sağlıkla büyüsün İnşallah

Merhabaaa

Liste de kendimi de görünce çok şaşırdım,beni de yazdığınız için çok teşekkür ederim kızlarr

Canımmm
Hatırlıyorsundur topiğe geliyordun. O sıralar baya muhabbet ediyorduk :)
Sonra hayat koşturmacası işte sende zaman bulamadın sanırım gelmeye.
Silmedik bir hiç bir zaman.
Nasılsın bu arada neler yapıyorsun herşey yolunda diymi

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız
Yarın doktora gidiyorum genel kontrol ama kan alınacak ve tırsıyorm
Alınırken kendimden geçme durumu olmuştu birkaç kere o yüzden aslında.
Neysee. Benimde kilo vermem gerekiyor.
Hemde az buz değil...
Nerden baksanız 20kg.
Çok saldım geçen sene 8 kg vermiştim ne güzel ama ayağımı sakatladım bastonlarla gezdim,
Dikkat etmedim derken aldım geriye 6 kg...
Bende başlayacağım en kısa zamanda

Çok güzel canım basla tabi bizde diyet yapıyoruz sende bize katıl hem dügüne kadar incecik olucazzz ayyy dügüne kadar derken sanki 3-5 ay var gibi konustum

Evet canım incecik olmamız lazım düğüne kadar, olsun o zamanlarda geçen neler geçmediki (
Ama endişelendim biraz nasıl olucak napicam hiç bişey bilmiyorum (

İyiz canımcım sen nasılsın
Ayy o sorun bendede var kan aldırırken canımdan can gidiyo cok fenalaşıyorum, Allah kolaylık versin (
Kiloları verelim canım azmedip uğraşmamız gerekiyor, sen 8 kiloyu nasıl verdin canım baya gitmiş ?
Başla canım başla hep birlikte başlayalım cıtır gelinler olalım (

Son düzenleme:

Bende iyiyim canım benim
Aslında pek birşey yapmadım diyormuşum
Canım ben çabucak kilo verebilecek bir yapım yok malesef
Tahlil sonuçlarındanda çıkıyor zaten.
Diyetisyene gitmiştim. Yalnızca 1 kere kontrolüne gittim.
Oda günde 11 dilim ekmek vermişti toplam bende ekmek çok yiyemem.
9 dilim yediğimi söylediğimde olmaz diyeti tekrarlıyalım falan diyince bıraktım zaten.
Kesinlikle çavdar ekmeğini öneririm, hem metabolizma açısından.
Kepek ekmeği yemeğin. Onu sadece şeker hastaları yemeleri gerekiyor.
Bu olaylarla 3 ay geçmişti toplamda 3-3,5 kg falan verdim.
Sonrada 5 gün 5 kilo diyeti varya hatta geçen Edoş diyordu yapıyorum diye.
Ondan yaptım 1,5 günde 2.000 Kilo vermiştim Amaa staj yerinde bayılma aşamasına gelmiştim.
Zaten Kpss ye hazırlanıyordum geceye kadar çalışıp staj çok gelmişti tansiyon 17 e fırlamıştı.
Bir zaman sonra bir daha yapmaya karar verdim bu sefer sonuç başarısızdı 2 günde 1 kg du.

Sonrası zaman iyice sıkıştırdı okul sınavları, kpss hazırlık... Hayatımın sınavı beni bekliyordu bir yerde.
Bıraktım diyet falan ama yememe dikkat ettim etmedim değil.
DÜZENLİ yedim. Benime n büyük problemim buydu, kahvaltı yapmam öğlen geçiştirip akşam yerdim.
Stajda olunca 8 de kahvaltı, 1de yemek, akşam 7 gibi akşam yemeği standart olmuştu benim için.
Vee her gece uyumadan SPOR yaptım. Belli bir süre.
İnan 1 hafta olmadı ben kilo vermemiştim ama herkes ne kadar zayıfladın demeye başladı.
Hatta dün Spora GERİ DÖNDÜM
Spordan kastım özellikle Mekik.
60-80 arası çekiyordum. Tabiki öncesi ısınma turları ama benim spor maksimum yarım saat sürüyordu.
Sporla birlikle yediklerimden verdim ama belli bir süre sonra kısmadığım için kaldı öyle :)
Bana kilo aldırtmadı haliyle.

İstenildiği kadar diyet yapılsın sporsuz kesinlikle boşa canım. Bunu anladım yani.
Sormak istediğin olursa cevaplarım canım

Son düzenleme:
Kilo vermek isteyenlere bir tavsiye;
Ben geçen kendime bir plan yapmıştım. Sadece 4 gün yapmak nasip olmuştu
Atıyorum yarın başlıyorsunuz sonra gün belirliyoruz.
Hedef 10Kg 120 Günde mi mesela

Örnek Liste;
Tarih: 07.05.2013
Kalan Gün: 119
Verilen KG.:0.000

Sabah:
Öğle:
Ara Öğün:
Akşam:

(Şunları yedim şunu içtim) + Kesinlikle Yeşil Çay öneririm.

Spor: Bugün şunları bunları yaptım

gibi yapmıştım. 4 günde 1 kg verdim.

Her gün verile kg yeri toplayarak gittim. İlk gün 200gram mı verdim 2. gün 100 gram mı; 3. Günün bitişine Verilen Kg a 300Gram yazıyorum sadece.

+ Kesinlikel Sabah tartılın aç karnına. Diyetisyenlerin önerdikleride bu.
En azından yazdığın için kendinden utanıyor arada insan o zaman daha az yiyorsun
Ben tekrar buna başladım bugün canlar

Son düzenleme:

Anliyorum canim bende kendimi bildim bileli balik etliyim, hiç öyle zayıf oldugumu bilmem. Yiyip yiyip kilo almayanlara gıptayla bakiyorum valla :))
Sporu yasamımızın her alanina sokmaliyiz aslinda, seninde dediğin gibi spor olmadan zayıflamak zor ve tabiki fit olmak..
Ben çoğunlukla kepek ekmegi yiyordum artık cavdar yiyeyim :)
Bende spor denedim kafama göre yaptım ama işte belli bi programda olmayınca zor oluyor. Ben bide bi süredir evdeyim hareket şansım kısıtlandı evde sıkıntıdan yiyorda insan, gelin olucaz verelim artık şu kiloları :))
Benim boyum 1.65 kilom 64 en az 55 olmam lazim, azmettim zayiflicam.
Ya diğer bölgelerimde o kadar cok sorun yokda kollarım iri cok sinirim bozuluyor.,
Günde kaç litre su içiyorsun canim ?
Ve özel olmazsa boyunu kilonu öğrenebilirmiyim

Bunlari bende deneyeceğim canım cok teşekkürler :)
Yeşilcay sevmiyorum ama mecbur katlanicaz.
Canim sen yeşilcayi poşet çay olarak mi kullaniyosun ?

Spor olmadan olmaz canım.
İstediğin kadar kiloyu ver sarkmalar olacaktır.
Sporla dediğin gibi fitlik oluyor ancak.
Kepek yeme tatlım. Çünkü şeker hastalarının özel ekmeği çünkü ama hastası olmayanların alması gereken maddeleri alamıyorum kepek yiyince.
Senin kilon gayet iyi bence canım.
Boyumuz aynı desem
Canım ben suyu fazla içiyorum. Su içmesini seviyorum. Birde terleyen bir yapım var.
3 Litre rahat içiyorumdur
Vee kesinlikle canım yeşil çay iç derim çok faydalı ama limonlu.
Canım kilo söylemesem ayıp olur mu :26:
Senden fazlaa... Canım yanlış anlama sakın utandığım için kendimden söylüyemiyorum.
Söz verdikten sonra söyleceğimm :26:
Hemde göğsümü gere gere İnşallahhh

Canım bu arada 2. mesajınıda gördüm burdan yazıyorum.
Yeşilçayı ben poşet olarak kullanmıyorum. Demliyorum içiyorum
Neyse neysee bana heves geldi sanırım. :))

Defterime gene işledim. Totelde 53 günüm kalmış oluyor ve ilk hedef 4-7 Kg arası İnşallah
Okulla ev yakın sayılır 40 dk durmadan yürürsen
Yapmak istiyorum ama bu sıcaklardan bunalıyorum bakalım...
Şu sıra yürümeyede başlayacağım inşallah

Son düzenleme:

Anladim canim olsun verince söylersin :)
Bende su içmeyi seviyorum ve bende cok terliyorum ama göbişim var ve bişey yesem hemencik midem şişiyor :))
Ayı bide kollarımdan nefret ediyorum iri be kilo alip vermekten sarkti biraz sikilaşmasi lazim..
Bende yeşilcay alayim bari cünkü posettekileri hiç sevmiyorum :)
Evet canim yürüyüş önemli benimde hergün cıkmam lazim aslinda ama yanliz sikiliyorum.
Spora yazilinca iyi olucak hem oraya kadar yürümüş olucam hemde spor :))

Ooo su içmeyi seven birini daha buldum ne mutlu bana
Benimde kollarım iri.
Yaz geldi kısa kollular kolsuzlar giyilmeye başlandı ve sıkıntı dediğin gibi canım.
Bende poşetteki yeşilçayı sevmem canım inan tad farkı oluyor.
Tak kulaklığı çık canım hiç kimseyide takma :)
Müzik dinlemeyi benim gibi seviyorsanda işin kolay olur aslında :))
Spora yazılman harika olucak tabi senin için. Zaman verken yap canım sonra günler birbirlerini kovalıyor.

Canımyarın sabahtan hastanede olacağım biraz daha kitap okuyup yatayım diyorum kusura bakma lütfen.
Gene bol bol sohbet ederiz
Kendine iyi bak canım tatlı rüyalar şimdiden
1 gün daha bitiyor kavuşmaya 1 gün daha yaklaşıyoruz

Oh ne güzel bir cok ortak noktamız var kanım kaynadı sana :))
Kendine iyi bak canim hastanede sakin ol kan alinirken baska seyler düşün :)
İyi geceler canım görüşmek üzere..

Canım benim gecmis olsun iyi olur inşallah bebek

Tabi Perim ben bu hızla gidersem 2 yıllık ünivi 4 yılda tamamlayacagım Allah'ın izniyle
Yanlız degilsin canım benimde var o kadar hemen basla canım ben bide spor yapsam iyi olacak hic sevmem sporuda hee

İnşallah canım gecsin zaman

Günaydın kızlar...maşallah ya bu ne azim böyle... Ayni azim bende de olsa da kilo alsam 43 kiloyum...çok yiyip alamayanlardanim...1.60 boy 43 kilo benim de en az 49 falan olmam lazım...

Günaydın kızlar...maşallah ya bu ne azim böyle... Ayni azim bende de olsa da kilo alsam 43 kiloyum...çok yiyip alamayanlardanim...1.60 boy 43 kilo benim de en az 49 falan olmam lazım...

Günaydın canımm ben gönüllüyümmmm 23: istersen kilolarımın hepsini bile sana verebilirim

Hoşbuldukkk canımm

Aslında hep buralardayım da bi ara koptum topikten sonra da yeni arkadaşlar gelince konuya dahil olamadım bi türlü

İiyiyimmm herşey aynı kuzuummm bi değişiklik yok ben deeee sen neler yapıosunn sen de ne var ne yok?

Teşekkür ederim tatlım silmediğiniz içinnn çok mutlu oldum görünce

Herşey yolunda çok şükür

Sizler de ne var ne yok?

Bu arada topiğin adı mı değiştii?

Diğer kızlara da günaydınnnn

Bu arada kızlar ben de eskiden zayıf ama sonradan kilo alanlardanım

Son 1 aydır dikkat ediyorum yediklerime açıkçası yediklerime değil de porsiyonuna dikkat ediyorum,çok nadir de spor yapıyorum ve 5 kilo verdim 68 kilodan 63 kiloya düştüm.Diyet arkadaşım diye bir site var ben her gün yediklerimi girdim oraya kalori hesabı yaptım 1000 kaloriyi geçmemeye çalıştım makarna kızartma her bişey yedim ama 1 porsiyon değil yarım porsiyon mesela.

Bence o siteye bi göz atın çünkü yediklerini girip kalorilerini gördükçe yemekten vazgeçiyo insan ben de öyle oldu.Daha da vericem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…