2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

valla gönüllü çok ama keske mümkün olsa alırdım hepinizden bir iki kilo :)

imi keske kimi için almak kimi için vermek zor

Bakıyım bende canım o siteye bu arada hosgeldin aramıza nedense benim aklımda bu yıl evleniyorsun gibi kaldı :44:

gulibik sagol canım bende kayıt oldum şimdi elma yemiştim onu yazdım 60 kalori

Bende kilo almak için mi liste yapsam acaba??? Ya ama iş yerinde ne yiyeceğim belli olmuyor ki...üstelik Dislerim de tel var öyle herşeyi yiyemiyorum maalesef...

Günaydın güzeller:)
Kilo verme konusunda ben de dertliyim biliyorsunuz, son 3-4 kilom kaldı, ama hevesim kalmadı...
Bir de regl dönemi yaklaşıyor, tatlı krizleri başladı
O siteye ben de üye oldum, yararlı görünüyor valla.

İşin bu yönü de var tabi. Güvenlilir, becerikli biri derdimize derman olabilir :)

Edoşum çok sevindim, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre bir yerdir.

imi keske kimi için almak kimi için vermek zor

Bakıyım bende canım o siteye bu arada hosgeldin aramıza nedense benim aklımda bu yıl evleniyorsun gibi kaldı :44:

Yok tatlımm başkasıyla karıştırmışsındır belkii ben 2013 gelinleri topiğine çok takılıyorum belki ondan aklında kalmıştır Ama orda dostlarım olduğundan bulunuyorum düğün tahmini 2015'i bulucak okul+askerlik sorunumuz var çünkü

gulibik sagol canım bende kayıt oldum şimdi elma yemiştim onu yazdım 60 kalori

Rica ederimm umarım işine yarar

Bende kilo almak için mi liste yapsam acaba??? Ya ama iş yerinde ne yiyeceğim belli olmuyor ki...üstelik Dislerim de tel var öyle herşeyi yiyemiyorum maalesef...

Abur cubur ye,özellikle gece ye kalorisi fazla şeyler ye mesela burger mc donalds ye 1 menü nerdeyse 800 kalori Ben en çok wafflenin kalorisine şaşırmıştım 1000 kalori

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.nişanlım izmirde araştırma görevlisi fakat eylüle kadar kadrosu geçerli.sonrası için alabilirler devamlı kadroya.şöyle düşündük eğer kadroya girerse askere gitmiycek evlenicez zaman kaybetmemek için evlenince askere gidicek.şimdi askerlik 4 aya düşücekmiş onu bekliycez.askerdeyken bi süre kayınvalidemde bi süre annemlerde olucam.ama kararsızım sizce en doğrusu hangisi olur gitsinmi şimdi yoksa bekleyelimmi?

olsun canım gel yine sen hep :)) ben kısaca özet geçeyim neler yaptım, master bitti, döndüm yurda :)) doktoraya başladım..bir yandan çalışıyorum, iş durumuyla ilgili biraz karışıklık var şehir değiştirme durumum var..anlayacağım baya baya yoğunum ve sıkıntılıyım bu aralar.. henüz söz nişan vs yok ama ilk adımı attık, aileler tanıştılar... ağustos gibi de nişan düşünüyoruz.. benim ve sevgilimin iş durumlarımız yüzünden bir ara biraz sıkıntılar yaşadık kendi aramızda ama şimdi iyiyiz çok şükür..

bu arada sevgilim için olmasını çok istediğimiz bir iş vardı, asil listeye girdi ama daha mülakat olmadı, inşallah girebilir oraya.. geleceğimiz için çok önemli buraya girmesi.. dua edin siz de kızlar...

ebisim buluruz inşallah öyle birini...

kilosundan memnun olan bir ben varım galiba... ne alayım ne vereyim idealim şuan bana göre.. gerçi annemlere ve sevdiceğime göre biraz almam lazım ama bana göre çok iyi böyle...

ben bir ara(tez yazdığım çılgın dönemimde) neredeyse her gün burger king yiyordum ve 2 güne 1 nutella bitiriyordum.. yanında yediğim aburcuburları saymıyorum bile... ve hiiç kilo almadım.. biraz bünye meselesi galiba.. kilo almadım ama vücuduma deli gibi zararlı şeyler soktuğum kesin...

canım senin için hangisi daha kolay olacak onu düşün önce.. evliyken beklemek mi, yoksa evlenmeden mi? biz evlendikten sonra askerlik yapmasına karar verdik, alışkınız zaten biz çünkü uzak olmaya.. hatta çok çok az bir arada olabildik ki hatta evlendikten sonra askerlik öncesinde de 1 yıl kadar ayrı yaşayacağız gibi görünüyor.. ha ama şu var evlendikten sonra olunca kayınvalidenle de kalmak zorunda olacaksın belki de hep onlarla kalacaksın, ama evlenmeden giderse kendi ailenle olacaksın o yokken... eğer askerlik çok fazla erteletmeyecekse düğününüzü bitirsin gelsin, yok çok zaman girecekse bu sebeple araya o zaman evlendikten sonra gider...

bebişlerim, kayınvalideciğime anneler günü için çiçek göndereceğim, ama karta ne yazsam bilemedim.. sadece anneler gününüz kutlu olsun... yazsam çok mu sade olur... daha fazla bir şey de yazılır mı bilemedim, sonuçta henüz anne bile demiyorum yani..

cnm bizde 8 senedir bekliyoruz hep uzakta geçti alışkınız o yönden.biz evlenince ayrı yaşıycaz yani kayınvalidemle yaşamıycaz ama askere giderse beraber olucaz bence o yönden sorun olmaz sadece endişeliyim ne bileyim..eğer askere giderse 1 sene bekliycez belkide daha uzun...

anladım cnmm.. ben de zaten askerdeki süre için dedim, kayınvalidenle yaşamak o dönemde zor gelmeyecekse evlendikten sonra yapsın.. gitmezse askere bu sene mi evleneceksiniz o zaman?

Bende askerlikten yana dertliyim...benim sevdiğim pdr'ci olduğundan uzun dönem çıkıyor.bu sebeple evlendikten sonra gidecek.eğer hakkari falan olursa ki inşallah olmaz o gidecek ben burada kalacağım ama diyo ki memlekete gidersin köye ama sanmıyorum benim babam izin vermez oraya gitmeme :) zaten guzel bir yer olursa ben de onunla gideceğim lojman veriyorlar zaten :)))

Evliyken askerlik yaptırmak zor canım, inşallah güzel bi yer olurda sende onunla gidersin

Allaha şükür ki benim öyle bi sorunum yok 4 sene önce yaptı kurtulduk (

Oh ne güzel bir cok ortak noktamız var kanım kaynadı sana :))
Kendine iyi bak canim hastanede sakin ol kan alinirken baska seyler düşün :)
İyi geceler canım görüşmek üzere..

Canımm bende seni inan çok sevdim

Tabi Perim ben bu hızla gidersem 2 yıllık ünivi 4 yılda tamamlayacagım Allah'ın izniyle
Yanlız degilsin canım benimde var o kadar hemen basla canım ben bide spor yapsam iyi olacak hic sevmem sporuda hee

Evet evet başladım diyetede canım şuan çikolata yiyorum mesela
Şaka bir yana kan şekerim düştü herale başım dönüüdüü ondan dedim kan aldrmışken 1 kerecik olur

Bitanem adı değişti evet. Aramızda benim gibi 2015 lerde olunca :26:
Topiğimizde heralde rahat vardır 2015 i bekleyen 5-6 kişi. Ve bölünmek istemedik canım.
O yüzden değiştirildi.

Maşallah canım ne güzel işte.
Hemen bakacağım canım siteye çok teşekkür ediyorum
Diyete devam

Bu arada kan verdim Rahattı...
Ancakk yarın bir 4 5 tüp daha vereceğim gibi gözüküyor
Kızlar romatizma çıktı bu sefer.
Nasıl birşeydir bu ya her hastane bulamıyor gerçeekten.
Yarın bu konuda daha iyi yere gelmiş olan bir hastaneye gideceğim.
İltihap gene yüksek.
Bakalım...
Ama ben bu hastalığı atlatacağımmmmmmmmmm
Çünküüü bu ağrılara son vermek istiyorummmmmm, kararlıyım İnşallah

geçmiş olsun kuzuumm... evet atlatacaksın tabi kiii... sen ondan daha güçlüsün!!

geçmiş olsun kuzuumm... evet atlatacaksın tabi kiii... sen ondan daha güçlüsün!!

İnşaallah canımm

Nasılsın bakalım neler yapıyorsun canım :)
Anneler günüde geliyor çiçek yollamakla çok güzel düşünmüşsün bence canım

Kuzum geçmiş olsun... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…