Evet canim,daha universite 1.sinifim ana okulu ogretmeni :)
Yani kismetse hem okul hem evlilik olucak benimkinasil kalkcam bu isin altindan bilemiyorum ama ha gayret diorum :)
Amin canim valla,20 yim :)
Bn yine evlenmicem ama artik 5 yil oldu canim ya ,uzatmak istemedik artik
Evet canım yani yıllık sözleşme yapıyoruz.her yıl yenileniyor. Ama gelecek yıl ücretli öğretmenlik düşünüyorum meb'de...
sağol canım iyiym okuldaym ders dinliyo gibi yapıyorumGunaydınnNasılsınnn ?
sağol canım iyiym okuldaym ders dinliyo gibi yapıyorumsen nasılsn
Seneyemi düşünüyorsunuz düğünü canım ?
Bence de öylesi daha iyi olur. Dershaneden rahattır yani. Atanma durumları yokmu peki ?
Ben zaten kilo alsam yusyuvarlak olurum1.60 boy 44 falan sanırım kilom artık tartilmiyor bile
evet canim kismetse mayis,haziran gibi,bakalim nisandan sonra karar alinacak artik.4 yıllık değil mi canım okulun.düğünü ne zaman düşünüyosnz :)
Evet bakalim nasil olucak,Allahim huzurlu gecinmek nasip eder insallah hepimize.
Tatlım ben fef mezunuyum formasyonum yok.o yüzden öğretmen olarak atanma ihtimalim yok.ama memur olarak var o da çoook zor.
Zaten zırt pırt sistem değişiyor... Ücretliye devam anlayacağın.
evet canim kismetse mayis,haziran gibi,bakalim nisandan sonra karar alinacak artik.
Evet bakalim nasil olucak,Allahim huzurlu gecinmek nasip eder insallah hepimize.
Bende işteyim çalışıyorum bir yanda sizle sohbet işte
evet canim kismetse mayis,haziran gibi,bakalim nisandan sonra karar alinacak artik.
Oo 3 yılı evliyken mi okumuş olcan canım nasipse.istedikten sonra herşeyi yapar insan ama yaşama şartlarınıza bağlı tabi biraz yaşadığınız şehirde mi okuyosn :)
evet canım :) ben derslerden sıkıldım zaten artk bu dönemkileri hiç dinlemedim nerdeyse finallerde napcm bilmiyom artk
Biraz kararsizlar canim ama napsinlar,yasadigim yerde insanlar cok dedikoducu yani,o yuzden rahatlar biyandan.
Kismet,nasip nasilsa bakalim artik.
Oo 3 yılı evliyken mi okumuş olcan canım nasipse.istedikten sonra herşeyi yapar insan ama yaşama şartlarınıza bağlı tabi biraz yaşadığınız şehirde mi okuyosn :)
Yakin canim valla insallah cok istiyoruz,bakalim hayirlisi.onun aileside egitimimi karsilamaya hazhrlar cok sukur,Allahim oyle bi aileye dusurdu beni :)
Tutkuuu alıntıları bozma ya ben düzeltiyorum sen bozuyosun
Ayy o dedikodu yapanların ağzını dikiceksin ibret olsun diyeAilende tamam diyorsa evlen gitsin ozaman
telefondan yaziyorum canim kasisiyo biraz :-$
olsun canım gel yine sen hep :)) ben kısaca özet geçeyim neler yaptım, master bitti, döndüm yurda :)) doktoraya başladım..bir yandan çalışıyorum, iş durumuyla ilgili biraz karışıklık var şehir değiştirme durumum var..anlayacağım baya baya yoğunum ve sıkıntılıyım bu aralar.. henüz söz nişan vs yok ama ilk adımı attık, aileler tanıştılar... ağustos gibi de nişan düşünüyoruz.. benim ve sevgilimin iş durumlarımız yüzünden bir ara biraz sıkıntılar yaşadık kendi aramızda ama şimdi iyiyiz çok şükür..
bu arada sevgilim için olmasını çok istediğimiz bir iş vardı, asil listeye girdi ama daha mülakat olmadı, inşallah girebilir oraya.. geleceğimiz için çok önemli buraya girmesi.. dua edin siz de kızlar...
ebisim buluruz inşallah öyle birini...
kilosundan memnun olan bir ben varım galiba... ne alayım ne vereyim idealim şuan bana göre.. gerçi annemlere ve sevdiceğime göre biraz almam lazım ama bana göre çok iyi böyle...
ben bir ara(tez yazdığım çılgın dönemimde) neredeyse her gün burger king yiyordum ve 2 güne 1 nutella bitiriyordum.. yanında yediğim aburcuburları saymıyorum bile... ve hiiç kilo almadım.. biraz bünye meselesi galiba.. kilo almadım ama vücuduma deli gibi zararlı şeyler soktuğum kesin...
canım senin için hangisi daha kolay olacak onu düşün önce.. evliyken beklemek mi, yoksa evlenmeden mi? biz evlendikten sonra askerlik yapmasına karar verdik, alışkınız zaten biz çünkü uzak olmaya.. hatta çok çok az bir arada olabildik ki hatta evlendikten sonra askerlik öncesinde de 1 yıl kadar ayrı yaşayacağız gibi görünüyor.. ha ama şu var evlendikten sonra olunca kayınvalidenle de kalmak zorunda olacaksın belki de hep onlarla kalacaksın, ama evlenmeden giderse kendi ailenle olacaksın o yokken... eğer askerlik çok fazla erteletmeyecekse düğününüzü bitirsin gelsin, yok çok zaman girecekse bu sebeple araya o zaman evlendikten sonra gider...
Canımm bende seni inan çok sevdim
Evet evet başladım diyetede canım şuan çikolata yiyorum mesela
Şaka bir yana kan şekerim düştü herale başım dönüüdüü ondan dedim kan aldrmışken 1 kerecik olur
Bitanem adı değişti evet. Aramızda benim gibi 2015 lerde olunca :26:
Topiğimizde heralde rahat vardır 2015 i bekleyen 5-6 kişi. Ve bölünmek istemedik canım.
O yüzden değiştirildi.
Maşallah canım ne güzel işte.
Hemen bakacağım canım siteye çok teşekkür ediyorum
Diyete devam
Bu arada kan verdimRahattı...
Ancakk yarın bir 4 5 tüp daha vereceğim gibi gözüküyor
Kızlar romatizma çıktı bu sefer.
Nasıl birşeydir bu ya her hastane bulamıyor gerçeekten.
Yarın bu konuda daha iyi yere gelmiş olan bir hastaneye gideceğim.
İltihap gene yüksek.
Bakalım...
Ama ben bu hastalığı atlatacağımmmmmmmmmm
Çünküüü bu ağrılara son vermek istiyorummmmmm, kararlıyım İnşallah
Ne okuyordun ? Finallerde gece gündüz sabahlamak zorunda kalıcaksın
Yakin canim valla insallah cok istiyoruz,bakalim hayirlisi.onun aileside egitimimi karsilamaya hazhrlar cok sukur,Allahim oyle bi aileye dusurdu beni :)
anladım canım hayırlısı olsun o zaman :) benim nişanlımn ailesıde ddi aynını ama ailem istemedi beklicez artk okulun bitmesni ama bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?