2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canim,daha universite 1.sinifim ana okulu ogretmeni :)
Yani kismetse hem okul hem evlilik olucak benimki nasil kalkcam bu isin altindan bilemiyorum ama ha gayret diorum :)

4 yıllık değil mi canım okulun.düğünü ne zaman düşünüyosnz :)

Amin canim valla,20 yim :)
Bn yine evlenmicem ama artik 5 yil oldu canim ya ,uzatmak istemedik artik

Seneyemi düşünüyorsunuz düğünü canım ?

Evet canım yani yıllık sözleşme yapıyoruz.her yıl yenileniyor. Ama gelecek yıl ücretli öğretmenlik düşünüyorum meb'de...

Bence de öylesi daha iyi olur. Dershaneden rahattır yani. Atanma durumları yokmu peki ?

Seneyemi düşünüyorsunuz düğünü canım ?

Bence de öylesi daha iyi olur. Dershaneden rahattır yani. Atanma durumları yokmu peki ?

Tatlım ben fef mezunuyum formasyonum yok.o yüzden öğretmen olarak atanma ihtimalim yok.ama memur olarak var o da çoook zor.

Zaten zırt pırt sistem değişiyor... Ücretliye devam anlayacağın.

Tatlım ben fef mezunuyum formasyonum yok.o yüzden öğretmen olarak atanma ihtimalim yok.ama memur olarak var o da çoook zor.

Zaten zırt pırt sistem değişiyor... Ücretliye devam anlayacağın.

Anladım canım işimiz zor malesef bu ülkede

evet canim kismetse mayis,haziran gibi,bakalim nisandan sonra karar alinacak artik.

Evet bakalim nasil olucak,Allahim huzurlu gecinmek nasip eder insallah hepimize.

Amin amiiinn Hayırlısı olsun canım, ailen ne diyor bu duruma ?

Amin amiiinn Hayırlısı olsun canım, ailen ne diyor bu duruma ?[/QUOTE]

Biraz kararsizlar canim ama napsinlar,yasadigim yerde insanlar cok dedikoducu yani,o yuzden rahatlar biyandan.
Kismet,nasip nasilsa bakalim artik.

Biraz kararsizlar canim ama napsinlar,yasadigim yerde insanlar cok dedikoducu yani,o yuzden rahatlar biyandan.
Kismet,nasip nasilsa bakalim artik.

Tutkuuu alıntıları bozma ya ben düzeltiyorum sen bozuyosun

Ayy o dedikodu yapanların ağzını dikiceksin ibret olsun diye Ailende tamam diyorsa evlen gitsin ozaman

Son düzenleyen: Moderatör:

Tutkuuu alıntıları bozma ya ben düzeltiyorum sen bozuyosun

Ayy o dedikodu yapanların ağzını dikiceksin ibret olsun diye Ailende tamam diyorsa evlen gitsin ozaman

telefondan yaziyorum canim kasisiyo biraz :-$

Yurda dönmene çokk sevindimmm canımmm inşallah önünüzde ki engeller kalkar da mutlu bi şekilde hayırlısıyla kavuşursunuz birbirinize

Kilo konusu tamamen bünyeyle alakalı tatlım metabolizman çok çalışıyosa yediklerini çok çabuk eritir kiloya dönüştürmez senin de yapın bu demek ki şanslı olanlardansın

Çok iyi olmuş değişmesiii çünkü ben de 2015'e dahil gelinlerdenim

Çok geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin

Günaydınnn kızlarrr

günaydıııııııııııın :)))) benim için biraz stresli bir gün bugün.. müdürümle konuşacağım, belki netleşebilir hayatımın ne yöne gideceği... ben gitmek istediğimi söyleyeceğim ama,bakalım, onun takdiri yine... dua edin benim için, hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…