2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın canım Allah yardımcın olsun hayırlısı olur inşallah :)

Hayırlısi canım :)

Hayırlısı olsun kuzum, inşallah gönlüne göre olur

Kızlarr ben geldim günaydınlarr

envyme ne oldu nereye neden gidiyorsun ben kacırdım

Tatlım ben fef mezunuyum formasyonum yok.o yüzden öğretmen olarak atanma ihtimalim yok.ama memur olarak var o da çoook zor.

Zaten zırt pırt sistem değişiyor... Ücretliye devam anlayacağın.

Aaa niye yok formasyon?
Daha geçen sene kalkmadı mı? Ben de Sosyoloji okuyorum formasyon hakkım var, ben almayacağım o ayrı ama bir dönem altımızdakiler için kalktı diye biliyorum

Gitmek istediğini miii?? İstemediğini olabilir mi acaba o? İnşallh gönlünden geçen hakkında hayırlı olur envymecim...

Kızlarr ben geldim günaydınlarr

envyme ne oldu nereye neden gidiyorsun ben kacırdım

Günaydın edoşum, envymenin iş için şehir değiştirme konusu vardı da, onu diyor.
Sen nasılsın, keyfin nasıl?

Heee hayırlısı olsun hakkında ben görmemişim yazılanları sagol ebisim benimmmm iyiyim canım çok şükür sen nasılsın

günaydın kuzucum nasılsın bakalım

edoşşşşşşşşşşşşşşşşşş günaydınnnnn napıyosun bakalım nasılsın.

İyiyim kuzum benim senn nasılsın bakalım o ne tatlı bi edoşşşş demekti öle

Günaydin kızlar

Nasılsın canımm

heheheheeh bende iyiyim dersim var birde çıkıcam şimdi hazırlanıcam falannnn sonra sevdicekle annişlerimize hediye bakıcazzz öptüm kuzucum seni iyi bakın kızoşlarım kendinizeeeee :124::122:

Günaydın canlar
Edaa Ebruu Günaydıın

Bugün dersim yok
Kafama takılan şeyler var ama iyiyim genel olarak.
Sizler nasılsınız bakalım?

Noldu canım neye takıldı kafan ??

İyiyim tatlım, dün ayakkabı, çanta işini de hallettim. Müsait olunca fotoğraflarını koyucam, ayakkabı biraz çılgın bir şey oldu:)

İyiyim tatlım, dün ayakkabı, çanta işini de hallettim. Müsait olunca fotoğraflarını koyucam, ayakkabı biraz çılgın bir şey oldu:)

iyi canım çok şükür hayırdır neye takıldı kafan :44:

Ya canım yine fuar işi var bu kez yapı fuarı, ajansı olan bi abla ayarlıyor fuarlara giden kızları. Geçtiğimiz 2 fuar da çok rahattım fuar ekibindeydim çünkü firmada değildim. Yalnız giydiğimiz etekle rahat edememiştim çünkü yırtmacı çok fazla ve arkada. Allahtan oturuyorduk hep. Şimdi de o abla çağırdı fuar için ama ben o eteği giymek istemiyorum, annem zaten kesinlikle olmaz dedi, sevgilim zaten o eteğin öyle olduğunu bilse hayatta göndermez, firmalara gidersem belki serbest bırakırlar kıyafeti, daha fazla para da verirler belki ama o da riskli çünkü firma sahiplerinden asılan çok oluyor bi de gelene gidene çay kahve ikram ediyorsun. Yarim kesinlikle firma olmaz dedi, benden haber bekliyorlar, paraya da ihtiyacım var ne yapcam bilmiyorum

Son düzenleme:
heheheheeh bende iyiyim dersim var birde çıkıcam şimdi hazırlanıcam falannnn sonra sevdicekle annişlerimize hediye bakıcazzz öptüm kuzucum seni iyi bakın kızoşlarım kendinizeeeee :124::122:

Ohh ohh biz pazar günü bakıcaz son günde görüşürüz canım bende cıkıcam şimdi

Süper olmus canım içine sindiyse cok güzel..koy tabi resimlerini aksam girebilirsem bakarımmm çılgın derken merak ettim valla
ben cıkıyorum canım öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…