Çok iyi olmuş değişmesiii çünkü ben de 2015'e dahil gelinlerdenim
Çok geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin
Günaydınnn kızlarrr
günaydıııııııııııın :)))) benim için biraz stresli bir gün bugün.. müdürümle konuşacağım, belki netleşebilir hayatımın ne yöne gideceği... ben gitmek istediğimi söyleyeceğim ama,bakalım, onun takdiri yine... dua edin benim için, hayırlısı olsun :)
günaydıııııııııııın :)))) benim için biraz stresli bir gün bugün.. müdürümle konuşacağım, belki netleşebilir hayatımın ne yöne gideceği... ben gitmek istediğimi söyleyeceğim ama,bakalım, onun takdiri yine... dua edin benim için, hayırlısı olsun :)
günaydın :) bi tane daha 2015 gelini olmasna sevindim
evet canım ilk olacaktı bozuldu birazama kız babası elbet süründüecek diye teselli ettik
Tatlım ben fef mezunuyum formasyonum yok.o yüzden öğretmen olarak atanma ihtimalim yok.ama memur olarak var o da çoook zor.
Zaten zırt pırt sistem değişiyor... Ücretliye devam anlayacağın.
Kızlarr ben geldim günaydınlarr
envyme ne oldu nereye neden gidiyorsun ben kacırdım
günaydın kuzucum nasılsın bakalımGünaydın kızlarr
Günaydın kızlarr
Insallah dogru cikar bellimi olur :))
Bn yine evlenmicem ama artik 5 yil oldu canim ya ,uzatmak istemedik artik
günaydın kuzucum nasılsın bakalım
edoşşşşşşşşşşşşşşşşşş günaydınnnnnnapıyosun bakalım nasılsın.
Günaydin kızlar
Gitmek istediğini miii?? İstemediğini olabilir mi acaba o? İnşallh gönlünden geçen hakkında hayırlı olur envymecim...
Günaydın edoşum, envymenin iş için şehir değiştirme konusu vardı da, onu diyor.
Sen nasılsın, keyfin nasıl?
günaydın kuzucum nasılsın bakalım
edoşşşşşşşşşşşşşşşşşş günaydınnnnnnapıyosun bakalım nasılsın.
Günaydin kızlar
Günaydın canlar
Edaa Ebruu Günaydıın
Bugün dersim yok
Kafama takılan şeyler var ama iyiyim genel olarak.
Sizler nasılsınız bakalım?
Heee hayırlısı olsun hakkında ben görmemişim yazılanları sagol ebisim benimmmmiyiyim canım çok şükür sen nasılsın
İyiyim kuzum benim senn nasılsın bakalımo ne tatlı bi edoşşşş demekti öle
Nasılsın canımm
Günaydın canlar
Edaa Ebruu Günaydıın
Bugün dersim yok
Kafama takılan şeyler var ama iyiyim genel olarak.
Sizler nasılsınız bakalım?
Heee hayırlısı olsun hakkında ben görmemişim yazılanları sagol ebisim benimmmmiyiyim canım çok şükür sen nasılsın
İyiyim kuzum benim senn nasılsın bakalımo ne tatlı bi edoşşşş demekti öle
Nasılsın canımm
Noldu canım neye takıldı kafan ??
İyiyim tatlım, dün ayakkabı, çanta işini de hallettim. Müsait olunca fotoğraflarını koyucam, ayakkabı biraz çılgın bir şey oldu:)
iyi canım çok şükür hayırdır neye takıldı kafan :44:
heheheheehbende iyiyim dersim var birde çıkıcam şimdi hazırlanıcam falannnn sonra sevdicekle annişlerimize hediye bakıcazzz öptüm kuzucum seni iyi bakın kızoşlarım kendinizeeeee :124::122:
Noldu canım neye takıldı kafan ??
İyiyim tatlım, dün ayakkabı, çanta işini de hallettim. Müsait olunca fotoğraflarını koyucam, ayakkabı biraz çılgın bir şey oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?