- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Ya canım yine fuar işi var bu kez yapı fuarı, ajansı olan bi abla ayarlıyor fuarlara giden kızları. Geçtiğimiz 2 fuar da çok rahattım fuar ekibindeydim çünkü firmada değildim. Yalnız giydiğimiz etekle rahat edememiştim çünkü yırtmacı çok fazla ve arkada. Allahtan oturuyorduk hep. Şimdi de o abla çağırdı fuar için ama ben o eteği giymek istemiyorum, annem zaten kesinlikle olmaz dedi, sevgilim zaten o eteğin öyle olduğunu bilse hayatta göndermez, firmalara gidersem belki serbest bırakırlar kıyafeti, daha fazla para da verirler belki ama o da riskli çünkü firma sahiplerinden asılan çok oluyor bi de gelene gidene çay kahve ikram ediyorsun. Yarim kesinlikle firma olmaz dedi, benden haber bekliyorlar, paraya da ihtiyacım var ne yapcam bilmiyorum
Ya canım yine fuar işi var bu kez yapı fuarı, ajansı olan bi abla ayarlıyor fuarlara giden kızları. Geçtiğimiz 2 fuar da çok rahattım fuar ekibindeydim çünkü firmada değildim. Yalnız giydiğimiz etekle rahat edememiştim çünkü yırtmacı çok fazla ve arkada. Allahtan oturuyorduk hep. Şimdi de o abla çağırdı fuar için ama ben o eteği giymek istemiyorum, annem zaten kesinlikle olmaz dedi, sevgilim zaten o eteğin öyle olduğunu bilse hayatta göndermez, firmalara gidersem belki serbest bırakırlar kıyafeti, daha fazla para da verirler belki ama o da riskli çünkü firma sahiplerinden asılan çok oluyor bi de gelene gidene çay kahve ikram ediyorsun. Yarim kesinlikle firma olmaz dedi, benden haber bekliyorlar, paraya da ihtiyacım var ne yapcam bilmiyorum
Ohh ohh biz pazar günü bakıcazson günde görüşürüz canım bende cıkıcam şimdi
Süper olmus canım içine sindiyse cok güzel..koy tabi resimlerini aksam girebilirsem bakarımmmçılgın derken merak ettim valla
ben cıkıyorum canım öptümmmm
Kızlar elbisemi daha önce eklemiştim, omzunda ve göğüs altında altın rengi aksesuarları vardı, bunlar da ayakkabı ve çantam :) Eki Görüntüle 706931
Ben de kısmetse 2015 geliniyim
Kızlarrrrrrrrr merhaba nasılsınız ?
Bu hafta morelim cok bozuktu bazı sorunlar yasadık buraya bakındım ama yazmak içimden gelmedi buruktum biraz.
Ama coook şükür sevgilimm bu gün bizi annemle gezmeye eminönüne gittik, çehizcilere baktık gezdik ohh mis gibiydi havada
Çehiz sandığı aldık içime sinerek aldım, eksigimizde tamamlanmıs oldu :))
Sizde ne var ne yok kızlar neler yapıyosunuz :))
Tatlım hayırdır ne oldu ki neden bozuktu moralin....neyse sanırım hallolmus önemli olan da bu :) sandığın resmini ekle bakalım :)
selaam kızlarrrr
buraLardamısınızz
selaam kızlarrrr
buraLardamısınızz
Canimcim ailevi problemlerden dolayıydı düzelir inşallah..
Canim kayınvalidemler felan geldi bende kaldirmiştim paketleyip annemlerin odaya, yarin söz eklicem :))
veee 1 kaç hafta içindede içi dolu olarak paylaşicam inşallah :)
Sen nasilsin bakalim canim :)
Tamam bakalımbende iş ilanlarına bakıyorum...
Hayırdır canım işinimi değiştirmek istiyosun ?
Bu arada benide yarın koçtaştan iş görüşmesine çağırdılar artık düğüne kadar ne iş olsa yaparım, dua edin benim için bi işim olsun artık.. :)
Dersaneden bıktım artık ya :2: ücretli öğretmenlik veya daha yakın dersane arıyorum
Hayırdır canım işinimi değiştirmek istiyosun ?
Bu arada benide yarın koçtaştan iş görüşmesine çağırdılar artık düğüne kadar ne iş olsa yaparım, dua edin benim için bi işim olsun artık.. :)
Bu arada işin de hayırlı olsun canım
iyim kızlar sizleri sormalı :)
aslında biraz moralim bozuk, konser olcaktı okdr saat bekledik ne gelen var ne giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?