2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım seni cok iyi anlıyorum maddi konuda ama rahat edemiyorsan gitme bence yani ben gitmezdim

Canım bence idareten uygun fiyatlısından bir etek al, işi bir etek yüzünden kaçırma. Fuar ekibinde olmak daha iyi dediğin gibi, o yüzden değerlendir derim. Hem o ablayı geri çevirmezsen ilerde de iş imkanı yaratabilir sana belki tam zamanlı olarak.

Şimdi işim biraz yoğun edoşum, hafiflesin koyacağım mutlaka...

selam kızlar

mutella sen fuarlarda hosteslikmi yapıyosun.

nasıl oluyor nasıl bir yol izleniyor anlatırmısın

Kızlar elbisemi daha önce eklemiştim, omzunda ve göğüs altında altın rengi aksesuarları vardı, bunlar da ayakkabı ve çantam :)

Kızlarrrrrrrrr merhaba nasılsınız ?
Bu hafta morelim cok bozuktu bazı sorunlar yasadık buraya bakındım ama yazmak içimden gelmedi buruktum biraz.
Ama coook şükür sevgilimm bu gün bizi annemle gezmeye eminönüne gittik, çehizcilere baktık gezdik ohh mis gibiydi havada
Çehiz sandığı aldık içime sinerek aldım, eksigimizde tamamlanmıs oldu :))

Sizde ne var ne yok kızlar neler yapıyosunuz :))

Tatlım hayırdır ne oldu ki neden bozuktu moralin....neyse sanırım hallolmus önemli olan da bu :) sandığın resmini ekle bakalım :)

Tatlım hayırdır ne oldu ki neden bozuktu moralin....neyse sanırım hallolmus önemli olan da bu :) sandığın resmini ekle bakalım :)

Canimcim ailevi problemlerden dolayıydı düzelir inşallah..
Canim kayınvalidemler felan geldi bende kaldirmiştim paketleyip annemlerin odaya, yarin söz eklicem :))
veee 1 kaç hafta içindede içi dolu olarak paylaşicam inşallah :)

Sen nasilsin bakalim canim :)

Tamam bakalım bende iş ilanlarına bakıyorum...

Tamam bakalım bende iş ilanlarına bakıyorum...

Hayırdır canım işinimi değiştirmek istiyosun ?

Bu arada benide yarın koçtaştan iş görüşmesine çağırdılar artık düğüne kadar ne iş olsa yaparım, dua edin benim için bi işim olsun artık.. :)

Dersaneden bıktım artık ya :2: ücretli öğretmenlik veya daha yakın dersane arıyorum

Dersaneden bıktım artık ya :2: ücretli öğretmenlik veya daha yakın dersane arıyorum

Hakkında hayırlısı canim Rabbim gönlüne göre versin.
Canımcım ilçe milli eğitimlerin wep sitelerinden ücretli öğretmenlik başvurusu yapabilirsin. Bilirsin ama hatırlatayim dedi :)

Bu arada işin de hayırlı olsun canım

iyim kızlar sizleri sormalı :)
aslında biraz moralim bozuk, konser olcaktı okdr saat bekledik ne gelen var ne giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…