2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selamm
çeyiz ve evlilik topiclerinde işim olmayan ben, bugün harıl harıl arayışa girdim. yarim askerden gelince istemeye gelecekler ennnn gec 2015 de evliyim kızlaar.:123:

Hoşgeldin canım :)

Sağol Cnm... Ama yarın da ek ders var bu hafta dinlenmek yok bana bugün akşam 11 de ancak gidebileceğim eve.. Haftaya da finallerim başlıyor..

bugün annemle çeyizleri döktük hiç eksiğim yok bir çeyizde olması gerekn herşey var tek eksiğim mobilyalar .)

Ne güzel, maşallah

bugün annemle çeyizleri döktük hiç eksiğim yok bir çeyizde olması gerekn herşey var tek eksiğim mobilyalar .)

ooo ne güzel canımmm bende yeni yeni başladım sözden sonra onun öncesinde çeyiz işlerinden almaktan bakmaktan nefret ederdim anneme ya yaparız diye diyee erteledim allahtan daha 2yılım varda toparlayabilirim

aynen öyle oldu kuzum. bayaa oldu görüşmeyeli
aslında hep kk dayım ben, denk gelemedik hiç.:26:
kader bizi evlilik topiğinde karşılaştırdı

çooook çoook iyiym güzelim, sn nasılsıın?

Ben de iyiyim canım, o topikte birbirimizi tanımak kısmet olmadı burda tanıyalım bari
Kaç yaşındasın, nerde yaşıyorsun, okuyor musun, düğün ne zaman?
Hem ben hem de müdavimler tanıyalım seni

ooo ne güzel canımmm bende yeni yeni başladım sözden sonra onun öncesinde çeyiz işlerinden almaktan bakmaktan nefret ederdim anneme ya yaparız diye diyee erteledim allahtan daha 2yılım varda toparlayabilirim

toplarsın canım , annem sağ olsun ömrümün sonuna yetecek kadar oyalı havlu , tülbent ,lif ve danteller yapmış mutfak örtülerim yatak örtüleri salon takımlarım hep dantel hepsini kendi işlemiş :) canımın içi çok şükürrr

Kızlar mesaim bitti. Daha sonra, tanışmak üzere, Allahaısmarladık.

hımm onlar bendede var canımda ben hiç dantel işi sevmiorum o yüzden hep hazır alacağım yatak ortulerini salon takımlarını o yüzden eksik baya var birde mutfak eşyaları ütü falan gerek yavaş yavaş alıyorum bende baya masraflı zaten mutfak eşyaları

Normalde hareketlidir hoş sohbetler edilir arkadaslar yogun sanırım :))
Yeni geldin galiba kendini tanitirmisin canim :)

Tabiki :)
26 yasindayim calisiyorum bi firmanin urunlerinin marketlerdeki raflarda olan duzenini kontrol ediyorum.. 3 yillik iliskim var adim atmak icin is bulmasini bekledik daha yeni buldu 20 gun kadar oluyor boyle :)
Srn canim?

Tabiki :)
26 yasindayim calisiyorum bi firmanin urunlerinin marketlerdeki raflarda olan duzenini kontrol ediyorum.. 3 yillik iliskim var adim atmak icin is bulmasini bekledik daha yeni buldu 20 gun kadar oluyor boyle :)
Srn canim?

Hayırlı olsun canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur :)
Bende 20 yaşındayım anaokuku öğretmeniyim ama suan bostayım, 4 yıllık bi ilişkim var 1 yıldır nişanliyim, düğün seneye yaza kısmetse.. :)

Hımm sizin çok yokmuş biz daha zaman bile konuşmadık.. İşi çok yoğun benimkinin o yüzden konuşamıyoruz çok fazla..

Valla bilmiyorum ama manyak kıza sinir oldum daha da gitmem oraya :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…