yok cnm çalşıyordum ayrıldım şimdi hiçbir yer almıyor beni evlilik var mı çocuk var mı diye soruyorlar almıyorlar :)
Merhaba kızlar bende 2014-2015 gelini olabilirim diye düşünüyorum.. 2013 kesin olmaz yani
Henüz söz nişan yok ama evlilik konuşmalarımız var, adım atmak için iş bulmasını bekledik sevgilimin daha yeni bulabildi.. Şimdi yüzyüze görüşüp öyle konuşucaz bakalım ne olur nasıl olur hem daha evlenme teklifi bile almadım
kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzlllllllaaaaaaaarr seLLLaaaam :118:
hayırLısı oLsun canım benim
bi bakmışın herşey biranda olmuş..hiç birşey planlandığı gibi gitmiyoki..Rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah
En azından bi söz olsaydı daha net bakabilirdim ileriye ama oda yok ki..
Zaten çok büyük ayrılıklar geçirdik malesef daha yeni barıştık.. Gerçi ayrılmasak işi yoktu yinede adım atamazdık
Amin canım sağol hepimiz için hayırlısı.. :)
oda olur canını sıkma
siz isteyin,aileler istesin Allah nasip ederse hepsi olur..
bence o ayrılıklar bazı ilişkileri dahada güçlendiriyo şahsen bende öyleydi..
yani herşeyde hayır var
Ailelerle tanıştırma kısmı beni yeterince kasıyor zaten :18:
Birde bizde herkes kendi yöntemiyle yaptı tanıştırmayı bi kuzenimi başka şehirden istemeye geldiler o yüzden c.tesi tanışma pazar söz odu.. Diğer kuzenimin ailesiyle tanışmaya diye geldiler başka şehirden, sözü kafamıza yatarsa biz haber veririz dediler baştan ama tanışmada ne kadar kaynaştılarsa artık bi dahaki gelişinize söz yapalım diyip yolladılarSonra söze geldiler fikir değişildi nişan yapıldı.. Bizim ailede her kafadan bir ses çıkar yani ama bende kendi istediğim olmasını isterim kesinlikle bakalım nasıl olacak Ayrılıklar aslında beni olgunlaştırdı.. İlişkimizide güçlendirdi aynen dediğin gibi.. Birde ben sevgiden şımarmıştım sanırım karşımda insan değilde kölem varmış gibi davranıyordum.. Birde işsizlik olunca hepten koptu bağlar..
hmm..
evet canım bende aynıydım fazla şımarmıştım aslında halada öyleyim ama
hakkınızda hayırLısı canım ya inşaLLah en en en yakın ve en hayırlı zamanda kavuşursunuz
Günaydın hayırlı Cumalar kuzular...
Yeni gelen gelinlerimiz hoş gelmişler..
Mutellam aldın mi sonuçlarini kuzum...
günaydın kızlar.. hayırlı cumalar hepinize...
Günaydın canım. Annem almaya gitti, ultrasonum vardı, gitmedim. Kadına çok sinir oldum, bişey çıksa bile yok yok bişey olmaz geçer diyeceğini düşünüyorum çünküBaşka bir hastaneye başka doktora gideceğim.
Günaydın kuzum. Hayırlı cumalar herkese.
Çok sinirli uyandım bugün. Bi sebebi yok çok gerginim, ev çok soğuk çok üşüyorum. hocalar erkenden bitirdi dersleri, 10 gün sonra finaller var ama 10 gün dersler yok. Şenlikler iptal oldu. Beyimizin işi yoğun bu sıralar, vergi dönemiymiş...
Annem de muayene olmuştu dün, parça alcaklar bugün, ona da canım sıkkın... Sabır diyorum
günaydın kızlar.. hayırlı cumalar hepinize...
İkinize de geçmiş olsun canım.muayene için özele git tahlili devlette yaptiritp özeldrki dr a göster canım. Bende bugün bi bitki kurune başladim. İki aylık birşey bakalım inşallah şifa olur
Günaydın canım. Annem almaya gitti, ultrasonum vardı, gitmedim. Kadına çok sinir oldum, bişey çıksa bile yok yok bişey olmaz geçer diyeceğini düşünüyorum çünküBaşka bir hastaneye başka doktora gideceğim.
Günaydın kuzum. Hayırlı cumalar herkese.
Günaydın canım. Sana da hayırlı Cumalar
Barıştınız mı sevdiğinle canım?
günaydın.. inşallah yoktur önemli bir şey canım.. başka bir doktora gidersin, ama ultrasona da gitseydin keşke.. neyse başka doktora gidersin yine...
sağol canım.. barıştınız mı? biz de dün akşam tartıştık, sabaha barıştık gibi ama... :)
Evetyani suç benimdi. Alttan aldı barıştık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?