Selam kızlar nasipse ben de 2014 geliniyim. Bu yaz nişanımız olcak inşallah :) Burayı yeni keşfettim çok hoş muhabbet ortamı kurmuşsunuz. beni de aranıza alınn :)
Selamm kızlarrrrr nasilsiniz,
girmedim bi kaç gündür
spora gidiyorum heryerim ağrıdı valla..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr :)
selamm
çeyiz ve evlilik topiclerinde işim olmayan ben, bugün harıl harıl arayışa girdim. yarim askerden gelince istemeye geleceklerennnn gec 2015 de evliyim kızlaar.:123:
yaa kızlar bu yüz ifadelerini nasıl yapıyorsunuzzz :))
hoşgeldin canımmm bende öyle biriydim sevmezdim çeyiz işlerini falan ama iş başa gelince işte insan arayışa başlıyor hevesli hevesli :)) hakkında hayırlısı olsun tanıt bakalım kendini seni tanıyalım biraz :)
yani ben tek tek yüz ifadesi numaralarınıza baktım yaptım ama kısa yolu yok mu bunun :)
merhaba cnm.. ilk haftalar zor olur öyle, ama alışır vücudun zamanla..
iyiyim ben de, aynı yani.. yarim saat sonra okula gideceğim.. hiç halim yok amaaa(
selamm
çeyiz ve evlilik topiclerinde işim olmayan ben, bugün harıl harıl arayışa girdim. yarim askerden gelince istemeye geleceklerennnn gec 2015 de evliyim kızlaar.:123:
Aynen canım zor hamlamışım baya :))
Kolay gelsin sana canim bitir gel 2 gün tatil :)
Aramıza hoşgeldin canim :)
Bu heyecanlar mutluluklar senide öyle bi içine alicakki herşeyi hevesle yapıcaksin :))
Ne zaman istemeye geliyorlar
hoşbulduumhepimiz için hayırlısı olsun canım.
22 yaşındayım. Muhasebeciyim. Asker bekliyorum görüldüğü gibi. Askerim ortaokul arkadaşımdı. 9.yılımız
smileler için de; kullanıcı kontrol paneli, seçenekleri düzenle, standar editor ü tıkla, tamamdır canım
Hoşbuldum bal'..
askerden geldiğinde belli olur ancak.
ablamın düğünü var eylül de. kendi düğünümmüş gibi koşturuyorum herşeyi için, kndminkinde antremanlı olcm
9 yıl maşallah canım :) geçer geçer sevdiğim askere gittiğinde nasıl kötü olmuştum zaman akıp geçti gitti üzerinden 2 yıl bile geçti :))
bu arada şafagın kaç :))
geçiyor bi şekilde... sen kaç yaşındasın,çalışıyor musun?
şafak 189.
aa Mutiii.
Naber?
az kalmış canım sayılı zaman çabuk geçerbende 23 yaşındayım okuyorum canım 2 yıl okudum lisansa tamamlıyorum 2 yılım kaldı inşallah okul biter bitmez evleneceğim 4 yıldır birlikteyiz :))
Canım
Farklı konuların müdavimi mi olduk da koptuk biz? Nerelerdesin nasılsın?
asker beklemiş birinin böyle söylemesi?
4 yıl, maaşşallah. hayırlısı olsun canım.tez zamanda kavuşalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?