2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam kızlar nasipse ben de 2014 geliniyim. Bu yaz nişanımız olcak inşallah :) Burayı yeni keşfettim çok hoş muhabbet ortamı kurmuşsunuz. beni de aranıza alınn :)

selam canım..tabi ki seni de alırız, hoşgeldin aramıza.. :)) burada hep birlikte gün sayıyoruz.. heyecanımızı,mutluluğumuzu,sıkıntımızı, her şeyimizi paylaşıyoruz işte..
kimsin, kimlerdensin, ne yer ne içersin anlat bakalım

Selamm kızlarrrrr nasilsiniz,
girmedim bi kaç gündür
spora gidiyorum heryerim ağrıdı valla..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr :)

merhaba cnm.. ilk haftalar zor olur öyle, ama alışır vücudun zamanla..

iyiyim ben de, aynı yani.. yarim saat sonra okula gideceğim.. hiç halim yok amaaa (

selamm
çeyiz ve evlilik topiclerinde işim olmayan ben, bugün harıl harıl arayışa girdim. yarim askerden gelince istemeye gelecekler ennnn gec 2015 de evliyim kızlaar.:123:

Son düzenleme:
selamm
çeyiz ve evlilik topiclerinde işim olmayan ben, bugün harıl harıl arayışa girdim. yarim askerden gelince istemeye gelecekler ennnn gec 2015 de evliyim kızlaar.:123:

hoşgeldin canımmm bende öyle biriydim sevmezdim çeyiz işlerini falan ama iş başa gelince işte insan arayışa başlıyor hevesli hevesli :)) hakkında hayırlısı olsun tanıt bakalım kendini seni tanıyalım biraz :)

yani ben tek tek yüz ifadesi numaralarınıza baktım yaptım ama kısa yolu yok mu bunun :)

hoşbulduum hepimiz için hayırlısı olsun canım.
22 yaşındayım. Muhasebeciyim. Asker bekliyorum görüldüğü gibi. Askerim ortaokul arkadaşımdı. 9.yılımız

smileler için de; kullanıcı kontrol paneli, seçenekleri düzenle, standar editor ü tıkla, tamamdır canım

merhaba cnm.. ilk haftalar zor olur öyle, ama alışır vücudun zamanla..

iyiyim ben de, aynı yani.. yarim saat sonra okula gideceğim.. hiç halim yok amaaa (

Aynen canım zor hamlamışım baya :))
Kolay gelsin sana canim bitir gel 2 gün tatil :)

selamm

Aramıza hoşgeldin canim :)
Bu heyecanlar mutluluklar senide öyle bi içine alicakki herşeyi hevesle yapıcaksin :))
Ne zaman istemeye geliyorlar

Hoşbuldum bal'..
askerden geldiğinde belli olur ancak.
ablamın düğünü var eylül de. kendi düğünümmüş gibi koşturuyorum herşeyi için, kndminkinde antremanlı olcm

9 yıl maşallah canım :) geçer geçer sevdiğim askere gittiğinde nasıl kötü olmuştum zaman akıp geçti gitti üzerinden 2 yıl bile geçti :))

Ooo topic canlandı ya hu kızlar öğrencilerim deneme oluyor bende size yazayım bari dedim. Neden bilmem başım çok uyusuyor bugün. Seferin göremedik kaç gündür ya demek spor gazisi oldun valla eve bi atsam kendimi benden iyisi yok.

geçiyor bi şekilde... sen kaç yaşındasın,çalışıyor musun?
şafak 189.

az kalmış canım sayılı zaman çabuk geçer bende 23 yaşındayım okuyorum canım 2 yıl okudum lisansa tamamlıyorum 2 yılım kaldı inşallah okul biter bitmez evleneceğim 4 yıldır birlikteyiz :))

az kalmış canım sayılı zaman çabuk geçer bende 23 yaşındayım okuyorum canım 2 yıl okudum lisansa tamamlıyorum 2 yılım kaldı inşallah okul biter bitmez evleneceğim 4 yıldır birlikteyiz :))

asker beklemiş birinin böyle söylemesi?
4 yıl, maaşşallah. hayırlısı olsun canım.tez zamanda kavuşalım hepimiz

Canım
Farklı konuların müdavimi mi olduk da koptuk biz? Nerelerdesin nasılsın?

aynen öyle oldu kuzum. bayaa oldu görüşmeyeli
aslında hep kk dayım ben, denk gelemedik hiç.:26:
kader bizi evlilik topiğinde karşılaştırdı

çooook çoook iyiym güzelim, sn nasılsıın?

bugün annemle çeyizleri döktük hiç eksiğim yok bir çeyizde olması gerekn herşey var tek eksiğim mobilyalar .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…