Canımm. Hiç üzülme herşey güzel olacak unutma bunu.
Zaten ilk bohçayı erkek tarafı verir diye biliyorum.
Birde tüm bu olaylar nişandan sonra oluyor.
İstiyenler düğüne yakın bile yapıyor.
Belki annen o bakımdan düşünmüştür.?
Hem bir yerde kıymetli kızlarısın bunuda unutma :)
inşallah düzelir canım herşey..
zaten artık tek umudum düğünden sonra değişmeleri..
napalım halime şükür en azından yanımdalar
buarada selam kızlarr.. kefiyler nasıL..
1 gün daha bitiyo çok şükürr..
çok şükür
ahh inşallahh.. o gün gelirde düğünden sonraki günlerimizi saymaya başlarız artık inşallahh
buarada kızlar yardıma ihtiyacım var..
nişanda dans şarkısı seçemiyorum ya, aklınızda gülez şarkı varmı :44:
kutsi melek, yada zuhal olcay pervane yada gülben ergen teşekkür ederim
kutsi melek, yada zuhal olcay pervane yada gülben ergen teşekkür ederim
ah bu kutsii hiç aklıma gelmemişti çok iyi olur düğün için veya kınadada düşünebilir.. kısmetse o güne bi gelelimde..
ay içim kıpır kıpır oldu,gözlerim açık ama hayal edebiliyorum o günü:93:
ah bu kutsii hiç aklıma gelmemişti çok iyi olur düğün için veya kınadada düşünebilir.. kısmetse o güne bi gelelimde..
ay içim kıpır kıpır oldu,gözlerim açık ama hayal edebiliyorum o günü:93:
benimde 2 senem var işte zaman ne getirir belli olmaz işte ama şimdiden düşündüm bende herşeyi gelinlik nişanlık modellerine bile baktımçünkü nasip olursa mezuniyetimden 1 hafta sonra düğünüm olsun diye planlıyoruz son sınıfta uğraşmak istemiyorum hiç birşeyle
birde müziği açıp hayal edince dans edişimizi falan aynen benim de içim içime sığmıyor mutlu oluyorum
ah canım inşallah inşallllaah Rabbim sağlıkla,huzurla hemencecik gösterir bize o günleri.. benim kısmetse seneye yaza olucak ama nebiliim hiç geçmiyo sanki zaman..
inşallah Rabbim sizede en hayırlı zamanda nasip eder kavuşmayı(o zaman en yakın zamandır inşallah :) )
gözlerim doldu müziğide açınca.. bide başka video gördüm şimdi kınada kız annesine şarkı söylüyo gidiyorum fln die ay içim bi garip oLdu..
Ayy bi akrabamin sözüne gittik. Kizlat büyük konuşmuyorum ama asla bu kadar berbat olamaz benim sözüm. Ay minnacık ev,ve en az 30 çocuk,kadın erkek karma karışık... Kız desen rüküş insan hiç ozenmez mi yaa... Allahim lütfen bana daha guzel şeyler nasp et :)
Ayy bi akrabamin sözüne gittik. Kizlat büyük konuşmuyorum ama asla bu kadar berbat olamaz benim sözüm. Ay minnacık ev,ve en az 30 çocuk,kadın erkek karma karışık... Kız desen rüküş insan hiç ozenmez mi yaa... Allahim lütfen bana daha guzel şeyler nasp et :)
Selam kızlar bol sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?