2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

buarada selam kızlarr.. kefiyler nasıL..
1 gün daha bitiyo çok şükürr..

ahh inşallahh.. o gün gelirde düğünden sonraki günlerimizi saymaya başlarız artık inşallahh

buarada kızlar yardıma ihtiyacım var..
nişanda dans şarkısı seçemiyorum ya, aklınızda gülez şarkı varmı :44:

Son düzenleme:

kutsi melek, yada zuhal olcay pervane yada gülben ergen teşekkür ederim

ben zuhal olcay pervane istiyorum kısmet olursa yada gülben ergen teşekkür ederim düğün dansındada kuti melek çünkü sözleri tam düğünlük ' kaybedecek zamanımız yok sevgili bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor' falan diyor ya düğünde ben kısmet olursa pervane şarkısını söylemek istiyorummm aşkımaaa sürpriz olur ve eğlenceli olur

ah bu kutsii hiç aklıma gelmemişti çok iyi olur düğün için veya kınadada düşünebilir.. kısmetse o güne bi gelelimde..
ay içim kıpır kıpır oldu,gözlerim açık ama hayal edebiliyorum o günü :93:

benimde 2 senem var işte zaman ne getirir belli olmaz işte ama şimdiden düşündüm bende herşeyi gelinlik nişanlık modellerine bile baktım çünkü nasip olursa mezuniyetimden 1 hafta sonra düğünüm olsun diye planlıyoruz son sınıfta uğraşmak istemiyorum hiç birşeyle

birde müziği açıp hayal edince dans edişimizi falan aynen benim de içim içime sığmıyor mutlu oluyorum

birde müziği açıp hayal edince dans edişimizi falan aynen benim de içim içime sığmıyor mutlu oluyorum

ah canım inşallah inşallllaah Rabbim sağlıkla,huzurla hemencecik gösterir bize o günleri.. benim kısmetse seneye yaza olucak ama nebiliim hiç geçmiyo sanki zaman..
inşallah Rabbim sizede en hayırlı zamanda nasip eder kavuşmayı(o zaman en yakın zamandır inşallah :) )

gözlerim doldu müziğide açınca.. bide başka video gördüm şimdi kınada kız annesine şarkı söylüyo gidiyorum fln die ay içim bi garip oLdu..

Aminnn tutkucum aminn inşallaaahhh evet ya bende izlemiştim çoook duygusaaaalll hem gideriz hem ağlarız bizimkisi o misal

Ayy bi akrabamin sözüne gittik. Kizlat büyük konuşmuyorum ama asla bu kadar berbat olamaz benim sözüm. Ay minnacık ev,ve en az 30 çocuk,kadın erkek karma karışık... Kız desen rüküş insan hiç ozenmez mi yaa... Allahim lütfen bana daha guzel şeyler nasp et :)

amin inşaLLah canım .. inşallah gönlüne göre oLur herşey
herkez farkLı işte.. ama en istemediğim şey öyle yere çocuk getiriLmesi..
benim sözümdede vardı 1tane,bana çok yakın olduğu için hep benim kucağıma gelmek istiyodu fln rezil oldum

ALLAH gönlüne göre nasip etsin canım :) evde oldu diye özenmiyor çoğu kişi bende evde yaptım ama baya özendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…