2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hosgeldin ebisim bende sohbeti özledim valla :26: ne güzel bak artık kuzenin mutlu..darısı basımıza

Bu arada herkese günaydınnn kızlarr

Hosgeldin ebisim bende sohbeti özledim valla :26: ne güzel bak artık kuzenin mutlu..darısı basımıza

Hoşgeldin edoşumm..günaydın..
seninle de karşılaşamadık kaç gündür.. nasılsın? ne var ne yok?

günaydın canım.geçmiş olsun ve Allah mesut etsin kuzenini Bizlerede nasip eder inşallah rabbim hayırlısıyla

Aynen canım, bir dk oturmadım desem yeridir. Bu sebeple olması da muhtemel tabi :)))

Hoşbulduk edoşum, günaydın. Darısı tüm bekleyenlere, isteyenlere diyorum :)

günaydın canım.geçmiş olsun ve Allah mesut etsin kuzenini Bizlerede nasip eder inşallah rabbim hayırlısıyla

Teşekkür ederim canım. İnşallah darısı hepimizin başına...

Hoşgeldin edoşumm..günaydın..
seninle de karşılaşamadık kaç gündür.. nasılsın? ne var ne yok?

Evet canım para kazanacagım diye pc ye hic gecemiyorum ama daha 50 tl tam kazanamadım iyi canım cok şükür sen nasılsın

Amin diyelim hemen sen nasısın ebisim cok özledim hepinizi yeni gelen arkadaslarla da dogru düzgün tanısamadık

günaydın tatlım :)
sabır canım sabır geçecek inşalaah bu günler. ya benimde final haftam ama pek çalışasaım gelmiyor yaa çoğunu vizeden bildiğim şeyler birde sıcak hava iyice isteksiz yapıyor
inşallah canım evet ben vizelere çalışmış olsm finalleri pek umursamazdim da kalma ihtimalim olan dersler var mecbur çalışcm zaten çalışmayınca sinir oluyo bizimki okul uzucak diye
hayırlı olsun canım benim :) sizin düğün ne zamandı nasipse okurken evlencektin galiba dımi

Ben de özledim canım sizleri. Zamanla tanışırız elbet, daha çooookkk vaktimiz var. Senin yazdıklarını okudum ama tam soramadım, sen ne işi yapıyorsun şimdi?

Ben de özledim canım sizleri. Zamanla tanışırız elbet, daha çooookkk vaktimiz var. Senin yazdıklarını okudum ama tam soramadım, sen ne işi yapıyorsun şimdi?

dimi daha 1 seneyi gecen vaktimiz var amaaaa zaman geciyor oleyy şaka gibi ama baya azaldı
ben evde bluz işliyorum canım işe girene kadar parasız kalmamak için eski meslek 7 yasımdan beri evde toptancıya takı,bluzlara boncuk vs derken calıyorum artık emekli olmak istiyorum aslında

Bizim nişana 96 gün kaldı bugün itibariyle :))))
Aman da maharetli hatun muymuş edoşum Ne güzel işte canım, hem sıkılmazsın hem de bir gelir kaynağı olur fena mı...

ben de iyiyim canım, sağol.. Kolay gelsin sana da tatlımm.. maşallah becerikli arkadaşıma.. emeğinin karşılığını alamıyorsundur pek ama boş durmaktan iyidir.. hem zaman geçer, hem harçlık çıkartmış olursun

Aynen canım, bir dk oturmadım desem yeridir. Bu sebeple olması da muhtemel tabi :)))

Nasıl da bilirmişim

Ben geldiiimmm

Kızlar cepte internet paketim bitti, aksi gibi evdekide kapanmıştı hemen gittim açtırdım da geldim.

Ne var ne yok bakalım okumadım geçmişi

Herkese merhaba :) Bende 2014 eylül de herşey yolunda giderse evlenmek istiyorum.en geç 2015 yaz :) herkes hayalindeki düğünü yapar inşallah ve ömür boyu cok mutlu olur..

Şurda dinleyip akıl verecek birilerinin olduğunu bilsem ne güzel olur
Ayrılığın eşiğindeyiz. Bana yardım edin lütfen

Herkese merhaba :) Bende 2014 eylül de herşey yolunda giderse evlenmek istiyorum.en geç 2015 yaz :) herkes hayalindeki düğünü yapar inşallah ve ömür boyu cok mutlu olur..

hoşgeldin canım..amin inşallah..

Şurda dinleyip akıl verecek birilerinin olduğunu bilsem ne güzel olur
Ayrılığın eşiğindeyiz. Bana yardım edin lütfen

tatlım ne oldu ki? kızların da dediği gibi anlatırsan yardımcı olabiliriz belki..elimizden gelen bir şey olduktan sonra...

Kızlar ben konuştum mutella ile ufak bir yanlış anlaşılma diyelim.. İnşallah en kısa sürede çözüp ayrıntıları anlatacak bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…