- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Günaydın güzeller :)
Sonunda kuzenimi evlendirdik çok şükür
Cuma kına, cumartesi düğün vardı. Kız tarafı aklını parayla bozmuş resmen. Bir sürü şey var ama anlatıp da sizin de başınızı ağrıtmak istemiyorum. Ama çok duygulandım kızlar. Kuzenim abim gibidir benim. Pazar günü fotoğraflara bakıp bakıp ağladım
Tabi sevdiceğim de burdaydı, o yandan da mutluydum. O da dün gitti.
Çoook yorgun hissediyorum kendimi, düğünde bileğimi burkmuşum, bileğim ağrıyor. Şİrkete geldim, 1 saat kendime gelemedim. Masaya kolumu koyuyorum, gözlerim kapanıyor, oturduğum yerde rüya bile gördüm :)))
Siz nasılsınız?
Yeni gelen gelinlerimiz hoşgelmişler :)
Kızlar sizinle sohbeti özlemişim ben yahuuuu..
Hosgeldin ebisim bende sohbeti özledim valla :26: ne güzel bak artık kuzenin mutlu..darısı basımıza
Bu arada herkese günaydınnn kızlarr
Günaydın güzeller :)
Sonunda kuzenimi evlendirdik çok şükür
Cuma kına, cumartesi düğün vardı. Kız tarafı aklını parayla bozmuş resmen. Bir sürü şey var ama anlatıp da sizin de başınızı ağrıtmak istemiyorum. Ama çok duygulandım kızlar. Kuzenim abim gibidir benim. Pazar günü fotoğraflara bakıp bakıp ağladım
Tabi sevdiceğim de burdaydı, o yandan da mutluydum. O da dün gitti.
Çoook yorgun hissediyorum kendimi, düğünde bileğimi burkmuşum, bileğim ağrıyor. Şİrkete geldim, 1 saat kendime gelemedim. Masaya kolumu koyuyorum, gözlerim kapanıyor, oturduğum yerde rüya bile gördüm :)))
Siz nasılsınız?
Yeni gelen gelinlerimiz hoşgelmişler :)
Kızlar sizinle sohbeti özlemişim ben yahuuuu..
Günaydııınn... Ebiss gelmiss hoşgelmiş :)
Hayırlı olsun, Allah mesut etsin inşallah kuzenini
Ohh göbecikler atıldı, kurtlar döküldü...
geçmiş olsun bu arada,üzüldümama çok oynamaktan olmuştur nazar almışsındır
biz de seni özledik...
Hosgeldin ebisim bende sohbeti özledim valla :26: ne güzel bak artık kuzenin mutlu..darısı basımıza
günaydın canım.geçmiş olsun ve Allah mesut etsin kuzeniniBizlerede nasip eder inşallah rabbim hayırlısıyla
Hoşgeldin edoşumm..günaydın..
seninle de karşılaşamadık kaç gündür.. nasılsın? ne var ne yok?
Aynen canım, bir dk oturmadım desem yeridir. Bu sebeple olması da muhtemel tabi :)))
Hoşbulduk edoşum, günaydın. Darısı tüm bekleyenlere, isteyenlere diyorum :)
Teşekkür ederim canım. İnşallah darısı hepimizin başına...
günaydın tatlım :)Hosgeldin ebisim bende sohbeti özledim valla :26: ne güzel bak artık kuzenin mutlu..darısı basımıza
inşallah canım evet ben vizelere çalışmış olsm finalleri pek umursamazdim da kalma ihtimalim olan dersler var mecbur çalışcm zaten çalışmayınca sinir oluyo bizimki okul uzucak diyesabır canım sabır geçecek inşalaah bu günler. ya benimde final haftam ama pek çalışasaım gelmiyor yaa çoğunu vizeden bildiğim şeyler birde sıcak hava iyice isteksiz yapıyor
hayırlı olsun canım benim :) sizin düğün ne zamandı nasipseayy kızlar ölüyorum yorgunLuktan.. sabah 10dan beri dışardaydım yeni geldim..
sabahtan beri gezdik..
yaşadığım yerde 19 mayıs günü anma törenii,şenlikler fln vardı..
nişan bohçasınıda düzdük çok şükür bügun..
nezormuş ya beğenemiyorumda bişey çok zor seçtimkayınvalideme bir ara gına geldi artık yandık bu gelinle demiştir
Evet canım para kazanacagım diye pc ye hic gecemiyorum ama daha 50 tl tam kazanamadımiyi canım cok şükür sen nasılsın
Amin diyelim hemensen nasısın ebisim cok özledim hepinizi yeni gelen arkadaslarla da dogru düzgün tanısamadık
Ben de özledim canım sizleri. Zamanla tanışırız elbet, daha çooookkk vaktimiz var. Senin yazdıklarını okudum ama tam soramadım, sen ne işi yapıyorsun şimdi?
dimi daha 1 seneyi gecen vaktimiz var amaaaa zaman geciyor oleyyşaka gibi ama baya azaldı
ben evde bluz işliyorum canım işe girene kadar parasız kalmamak içineski meslek 7 yasımdan beri evde toptancıya takı,bluzlara boncuk vs derken calıyorum artık emekli olmak istiyorum aslında
Evet canım para kazanacagım diye pc ye hic gecemiyorum ama daha 50 tl tam kazanamadımiyi canım cok şükür sen nasılsın
Amin diyelim hemensen nasısın ebisim cok özledim hepinizi yeni gelen arkadaslarla da dogru düzgün tanısamadık
Aynen canım, bir dk oturmadım desem yeridir. Bu sebeple olması da muhtemel tabi :)))
Şurda dinleyip akıl verecek birilerinin olduğunu bilsem ne güzel olur
Ayrılığın eşiğindeyiz. Bana yardım edin lütfen
Herkese merhaba :) Bende 2014 eylül de herşey yolunda giderse evlenmek istiyorum.en geç 2015 yaz :) herkes hayalindeki düğünü yapar inşallah ve ömür boyu cok mutlu olur..
Ben geldiiimmm
Kızlar cepte internet paketim bitti, aksi gibi evdekide kapanmıştı hemen gittim açtırdım da geldim.
Ne var ne yok bakalım okumadım geçmişi
Herkese merhaba :) Bende 2014 eylül de herşey yolunda giderse evlenmek istiyorum.en geç 2015 yaz :) herkes hayalindeki düğünü yapar inşallah ve ömür boyu cok mutlu olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?