2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın canım

Bugün tatil ya işe gitmedim, 10a kadar yattım

Şimdi kahvaltı yapacağım,sonra alışverişe çıkacağız babamla

Sizler ne yapacaksınzzz :)

günaydınnnnnnnnnnnnnn :)) bende öğrenci olarak finallaerime çalışacağım malesef iyi gezmeler canım benim

Merhaba kızlar..
Ben de Haziran 2014 gelini olucam inşallah..

Havalar hala yağışlı gidiyorken, o gün de yağış olur mu stresim şimdiden başladı..

Merhaba hepinize kızlar ..
İyi gezmeler bal hatuncum...
Hayal perisi ben de bugün ödevlerde uğraşacağım gibi görünüyor ..
Duyguska hoşgeldin aramıza :) düğün tarihi, mekanı kesinleşti mi? Açık alan değilse sorun olmaz canım yağsa da .. Ama inşallah yağışlı olmaz yine de.. Ben kır düğünü düşündüğüm için Ağustos olsun istiyoruz, yağış ihtimali olmasın diye..

Merhabalaar
Naber kızlar nasılsınız? Yoğun günler geçiriyorum, biraz da zor. Ananem vefat etmişti 7 ay önce, onun evini boşaltıyoruz 2 gündür. Annemlere farkettirmemeye çalışıyorum ama çok fena oluyorum ben ya Gerçekten insanın içindeki o yara geçmiyormuş

naber Muti, çalışıyor musun sn :26:

Yok kuzum istifa ettim ben 2 ay önce, okulla birlikte çok bile idare ettim bence
Şimdi okul ve kpss için hazırlık var.

1 sayfa geriye gittim veee mutellamı gördüm geldim kuzum son 2 gün cok iş aldım hic durmadım desem yeri

Maşallah kuzum sana

Canımm bneim nasılsın
Konuşamadık özledim valla sseni.

Kızlar bugün anneannemdeyim o yüzden yokum.
Ama akşama mutlaka gelirim.
Hepinizi tek tek öptümm

Ben de özledim canım ya, haftasonu diye sanırım kimse yok, ben de yoktum hatta

İş görüşmem çoook iyi geçti :)))

Çok sevindim canım inşallah gönlüne göre olur her şey

kızlar nasılsınız haftasonu eve gidip sevdiceğimi gördüm ama şimdi yurda döndüm moralim çok bozuk

inşallah tatlım yaa :/ sabır diyorum sürekli baska carede yok zaten .s finallerde baslıyo tabi onların streside var iice kötü oluyorm

sabır canım sabır geçecek inşalaah bu günler. ya benimde final haftam ama pek çalışasaım gelmiyor yaa çoğunu vizeden bildiğim şeyler birde sıcak hava iyice isteksiz yapıyor

ayy kızlar ölüyorum yorgunLuktan.. sabah 10dan beri dışardaydım yeni geldim..
sabahtan beri gezdik..
yaşadığım yerde 19 mayıs günü anma törenii,şenlikler fln vardı..
nişan bohçasınıda düzdük çok şükür bügun..
nezormuş ya beğenemiyorumda bişey çok zor seçtim kayınvalideme bir ara gına geldi artık yandık bu gelinle demiştir

hoşgeldin canımm aman olacak o kadar canım kolay değil bu işler insan bir kere evlenecek o kadarda beklemişiz en güzeli olsun diye uğraşıyoruz hadi hayırlı uğurlu olsun o tatlı yorgunluktan darısıda bize diyelim

evet canım tatlı yorgunluk.. normalde hiç ama hiç sevmem böyle şeyleri ama insan bi hevesleniyo yinede
darısı inşallah en kısa zamanda isteyenlerin başına

evet canım tatlı yorgunluk.. normalde hiç ama hiç sevmem böyle şeyleri ama insan bi hevesleniyo yinede
darısı inşallah en kısa zamanda isteyenlerin başına

AMİNNNNN aynen canım tatlı yorgunluklar sözde bile o gün nasıl geçti anlamadım ben hazırlandım 5 dakika sonra falan onlar geldi bende sevmem ama bende herşeyi hevesle alacağıma eminim nasip olursa

Hayırlı olsun canım, tatlı yorgunluklar bunlar, inşallah gönlünce olur her şey

Son düzenleme:
Günaydın güzeller :)

Sonunda kuzenimi evlendirdik çok şükür
Cuma kına, cumartesi düğün vardı. Kız tarafı aklını parayla bozmuş resmen. Bir sürü şey var ama anlatıp da sizin de başınızı ağrıtmak istemiyorum. Ama çok duygulandım kızlar. Kuzenim abim gibidir benim. Pazar günü fotoğraflara bakıp bakıp ağladım
Tabi sevdiceğim de burdaydı, o yandan da mutluydum. O da dün gitti.
Çoook yorgun hissediyorum kendimi, düğünde bileğimi burkmuşum, bileğim ağrıyor. Şİrkete geldim, 1 saat kendime gelemedim. Masaya kolumu koyuyorum, gözlerim kapanıyor, oturduğum yerde rüya bile gördüm :)))

Siz nasılsınız?
Yeni gelen gelinlerimiz hoşgelmişler :)
Kızlar sizinle sohbeti özlemişim ben yahuuuu..

Günaydııınn... Ebiss gelmiss hoşgelmiş :)
Hayırlı olsun, Allah mesut etsin inşallah kuzenini
Ohh göbecikler atıldı, kurtlar döküldü...
geçmiş olsun bu arada,üzüldüm ama çok oynamaktan olmuştur nazar almışsındır
biz de seni özledik...

hayırlı olsun canımm... :) ee normal kolay değil beğenmek, 1 kere olacak şeyler bunlar idare ediversin kayınvalidecik.. :))
Allah tamamına erdirsin inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…