2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım hoşgeldin aramıza ooo öğretmenler odası gibi olduk ne guzel..

Yok canım tek degilsin hem hepimizin yası ortalama yakın zaten
İnşallah canım
Hayırlısıyla hersey güzel olur zaman cabuk geciyor

Edebiyat canım
Sen ne okuyorsun? Evet nişanına çok az kalmış, ne güzel İnşallah hayallerinden bile güzel geçer.

[/COLOR][/B]

ne güzeL canım, en azından çalışıyosun, ben daha oo 3 yılım var
ben anaokuLu öğretmeni olucam canım inşaLLah, kısmetse hem evlilik hem okul oLucak benimki :18:

ne güzeL canım, en azından çalışıyosun, ben daha oo 3 yılım var
ben anaokuLu öğretmeni olucam canım inşaLLah, kısmetse hem evlilik hem okul oLucak benimki :18:

Bölümün çok hoşmuş canım,atandığın günleri de görürüz inşallah.
Ailen iyi kabul etmiş,benim de sınıf arkadaşım okurken evlendi, gayet de rahat olduğunu söylüyordu.
Ay aklıma Beni Böyle Sev dizisi geldi siz de çimen gözle, boncuk göz gibi mi olacaksınıııız

inşaLLah kolay oLur herşey canım..
ama malesef türkiyede yaşamıyorum canım,bizim burda atama olmuyo,nereye istersem girebiliyorum o yandan nasipse iyi oLucak kısmetse işim
tek düşüncem okulla evimizin arasında yarım saatlik yol var, hergün hergün evliyken biraz zor olucak ama napaLım artık kısmet :)

Nereye istersen girebiliyosan malesef dememelisin bu konuda
Burda malesef atanmak çok çok zor hele de bazı bölümler için.
O yüzden sevindim senin adına canım, Allah kolaylık verir, evine uçarak gidersin zaten

Nereye istersen girebiliyosan malesef dememelisin bu konuda
Burda malesef atanmak çok çok zor hele de bazı bölümler için.
O yüzden sevindim senin adına canım, Allah kolaylık verir, evine uçarak gidersin zaten

heh gaLiba öyle ama işte dil problem,daha çok türkçe konuştuğumuz için buranın dilinde zorlanıyorum, amaan okulun bitirmişimde,evlenmişimde,iş arıyorum peeh

kızlar iyi akşamlar aileyi iadei ziyaret yaptık ve çok şükür 9 haziran nişanımız var evde olucak 14 günümüz kaldı hazırlıklar sürüyor tabi

nişan için kurabiye dağıttıcam 100 tane ve 100 tanede kavanoz yaptım kendim yaptım şeker alıcam bide etiket bastırcam nişanım bitsin detaylı anlatıcam yaptıklarımı bide 100 tanede pembe minik karton poşet alıp hediyelerimi poşetle vericem

hazırlıklar bu şekilde bide 3 haziranda izin alıcam yoksa yetişemeyiz fotoğrafçı kesin bir tarih bekliyordu artık kesin tarihimi ona sunabilirim çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler olur

darısı herkesin başına bizimde 2007 kasımdan beri devam ediyor ve ikimizde 88 liyiz 25 yaşındayız ben onun okulu askerliği bekledim ve sonunda şans bize gülüyor ablası 3 hafta önce nişanlandı bizim düğün bu sene oluyordu ama ablası evlencek ağustosta o zamandan sonra ne olur bilmiyorum ama ben kendimi 2014 gelini olmaya alıştırdım

inşallah bu topikte mutlluklarımızı paylaşırız

Yeni gelinler gelmiş Hoşgelmişler
Giz hayırlı olsun ciddi bir adım atılıcak ne kadar güzel
Hazırlıklarda başlamış
Darısı tüm isteyenlerin başına

Nasılsınız kızlar

ne güzeL tatLım hayırlısıyla oLur inşaLLah herşey..
düğünde bu yaz oLmuyorsa vardır bundada bir hayır

heh gaLiba öyle ama işte dil problem,daha çok türkçe konuştuğumuz için buranın dilinde zorlanıyorum, amaan okulun bitirmişimde,evlenmişimde,iş arıyorum peeh

Hayal dünyası işte napacan mecbuurr
hem hayal kuralım ki gerçeğe dönüşsün değil mi ama

Giz hayırlı olsuun
Çok az kalmış nişanına, hediyelikleri poşette vermek de çok hoş fikir
Düğün tarihi de netleşir hayırlısıyla, 2014 gelini olmak da güzel olur Bekleşiriz burda
Yaşıtmışız bak sevindim

Hayal dünyası işte napacan mecbuurr
hem hayal kuralım ki gerçeğe dönüşsün değil mi ama

Aiiyy seni yesinler.
İnşallahhh sen de sevdiğine kavuşursun askınihan yaa... :))
Ne zamandır beklemedesin. Biliyorum.
Hep görüyorum mesaj trafiğinde senin evelenecekler topiklerine yazdıklarını da. :))
Ben de temennilerimi belirtmek istedim artık.
Çok güzel olacak senin için her şey eminim ki.

Ne güzel 2014te evlenmek yaa
Bende 2014 diye beerken birden 2015 oluverdi
Napalım artık böylesi demekki daha iyi olucak ikimiz için
Yaşta ilerliyo

ya canlar ne garip baksanıza büyümüşüzde düğün gününü bekliyoruz .. eyy gidi günler ey
hayat su gibi akıyo gerçekten ya..

Tatlım beniiim, teşekkür ederiiim
Asıl seni yesinleeerrr
Çok duygulandırdı mesajın beni çok mutlu etti
Fallarda 26 yaş çıkmıştı bak az kaldı daha bi şey yok
Dualarını bekliyorum canım
Benim de dualarım seninle, her şey gönlünce olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…