valla insan önceden hep özel bişi bekliyo ama en sadec teklif bile olsa aynı anda herşey gidiyo gözünün önünden.. farklı bişi yani,Rabbim sanada(herkezede) yaşatsın inşallah canım
Evet canım eskiden düşünürdüm söyle etsin böyle etsin diye, ama artık sadece yüzüğü uzatsa bile yeter
Söz kelime hiç bişi beklemiyorum
Sadece yüzük
Allah herkeze nasip etsin, edenlerede yüzüğü çıkartmayı nasip etmesin
Yeni gelinler gelmiş Hoşgelmişler
Giz hayırlı olsun ciddi bir adım atılıcak ne kadar güzel
Hazırlıklarda başlamış
Darısı tüm isteyenlerin başına
Nasılsınız kızlar
Giz hayırlı olsuun
Çok az kalmış nişanına, hediyelikleri poşette vermek de çok hoş fikir
Düğün tarihi de netleşir hayırlısıyla, 2014 gelini olmak da güzel olurBekleşiriz burda
Yaşıtmışız bak sevindim
Gizcim net bir gün için karar verilmesine cok sevindim..ve düşündüklerinde cok güzel görsel olarakta paylasırsın bizimle artık..kıyafet almısmıydınnnnn
Hosgeldin canım iyi sen nasılsınnn
Sorma canım ya tuhaf hissediyorum kendimi
ne güzeL tatLım hayırlısıyla oLur inşaLLah herşey..
düğünde bu yaz oLmuyorsa vardır bundada bir hayır
canım çok çok sağol darısı sizin başınıza inşallah
canım sağolasın darısı başına olsun seninde aynen 2014 gelini hattaha nisan gelini olmaya adapte ettim kendimi hep 2013 geçiyordu içimden çok ilginç ama 2014 te ısındı hep beraber gün sayıcaz ne güzel
canım sağolasın tabi özellikle kavanozlarmın görsellerini neler yaptığımı adım adım paylaşırım canım hepsi için detay belirticem zaten elbise aldım canım tadilat işlemleri var :)göğüs kapaması yaptırıyorum ki o gün kahvede ikram edicem isteme söz nişan bir arada olucak bizim
canım ben 2013 diye yola çıktım hemde taa 2011 ağustostan beri gün sayıyoyrdum aşkım ocak 18 de askerden geldi ocak 23 te işe girdi evlenelim hemen diye askere giderkende ablasına abla gizi isticez gelince senin bir durumun varsa beni bekleme yap dedi ama ablası aşkım geldiği anda eve açtı durumu aslında esasen o evden gelin çıkmadan ben hiç birşey yaptırmıcaktım ama benimde hayalelrim ve kararlarım vardı ertelmezdim ki tanışma yıldönümümüz 10 kasımda düğün istiyordum belki hala olabilir ama aşkım daha yeni çalışıyor ilk işi 4 aydır eli para tutuyor okudu etti iyi herşey ama bu çocuk okuldan hemen çıkıp askere akabinde de nişan olaylarına girdi bizde 2014 olsun dedik hoş benim ailem nişandan sonra diyebilir düğün için seneyeyi beklemeyelim diye ki ben karşı tarafıda düşünüyorum 2 evlatları aynı zamanda olucak şu nişanı bir atlatalım tarihlerde netleşir allah nasip ederse
bunda da bir hayır vardır kısmet bu işler
ahh amin inşaLLah canım.. sanırım yatarken bundan güzel dilek olamazdı
bana müsade,yarın okuL beni beklerr..
herkezee iyi geceler.. 1 günü daha yuvarlayıp atıyoruz kısmetse
canım çok çok sağol darısı sizin başınıza inşallah
canım sağolasın darısı başına olsun seninde aynen 2014 gelini hattaha nisan gelini olmaya adapte ettim kendimi hep 2013 geçiyordu içimden çok ilginç ama 2014 te ısındı hep beraber gün sayıcaz ne güzel
canım sağolasın tabi özellikle kavanozlarmın görsellerini neler yaptığımı adım adım paylaşırım canım hepsi için detay belirticem zaten elbise aldım canım tadilat işlemleri var :)göğüs kapaması yaptırıyorum ki o gün kahvede ikram edicem isteme söz nişan bir arada olucak bizim
canım ben 2013 diye yola çıktım hemde taa 2011 ağustostan beri gün sayıyoyrdum aşkım ocak 18 de askerden geldi ocak 23 te işe girdi evlenelim hemen diye askere giderkende ablasına abla gizi isticez gelince senin bir durumun varsa beni bekleme yap dedi ama ablası aşkım geldiği anda eve açtı durumu aslında esasen o evden gelin çıkmadan ben hiç birşey yaptırmıcaktım ama benimde hayalelrim ve kararlarım vardı ertelmezdim ki tanışma yıldönümümüz 10 kasımda düğün istiyordum belki hala olabilir ama aşkım daha yeni çalışıyor ilk işi 4 aydır eli para tutuyor okudu etti iyi herşey ama bu çocuk okuldan hemen çıkıp askere akabinde de nişan olaylarına girdi bizde 2014 olsun dedik hoş benim ailem nişandan sonra diyebilir düğün için seneyeyi beklemeyelim diye ki ben karşı tarafıda düşünüyorum 2 evlatları aynı zamanda olucak şu nişanı bir atlatalım tarihlerde netleşir allah nasip ederse
bunda da bir hayır vardır kısmet bu işler
bizde aynen ya,bana kalsa hatta hergün giderim bakmaya
şimdiden bıktırıyoruz onları , ee ama kız evi naz evi
aşırı güzel şeyler var dimi,insanın hemencecik evlenesi geliyo
Meslektaşız ne güzel
Olsun nerde hareket orda bereket demişler
Ya ben buraya yazmayı unutuyorum hep abone olayım bari
Selam kızlar
Selam kızlar
Merhaba
Hoşgeldin
Mrb.canım hoşgeldin.nasılsn?
Selam kızlar hoşbulduk
İyiyim saçlarımı boyadım öyle oturuyorum pc başında
sizler nasılsınız
Günaydınlar nasılsınız .
Kızlar 5 buçuktan beri depreme kalkıyorum sıçrayarak.
Ayaklarım titriyor uykudan sıçramaktan.
Bizde 5 yıl önce 6,9 6,2 miydi ne bir deprem geçirdik.
Hepte şiddetleri 3,6 en yüksek ama derinlik çok yakın ve şehir içi merkez.
Merkezi 20dk uzaklıkta.
Evde raylı sistem. İyice duyuyoruz.
Şimdi gene uyandırdı kç şiddetinde diye bakarken uğrayayım dedim.
İnşallah Daha büyüyü beteri olmaz.
Gene sallanıyoruzzzzz ya offffffffff
perim canım geçmiş olsun haberlere baktım bişi yok ama kandilli rasathnesi yazmış gaziemirde felan olmuş kardeşim aydında okuyor ister istemez bir korku sardı şimdi benide acaba oda hissediyormu çok ilginç bugün sabah beri yozgat bolu ve izmir kuzey anadolu batı anadoluyamı kayıyor yavaş yavaş bilemedim
bu arada kızlar ben büyük ihtimal 2014 geliniyim vee 9 haziranda nişanımız var bugün kesinleşecek sevgilimin ailesini iadei ziyaret yapıcaz bende artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorumbenide aranıza alırmısınız
Günaydınnn çok çok çok mutlu pazarlar olsun inş....
Kızlar bana dua edin geçen hft iş görüşmesine gittim inş. hayırlı olur benim için :) işe başlar başlamaz hemen ufak ev eşyalarımı alacağım.
Hoşbulduuuummm...
Adım buralarda kısaca Nihan
Yirmi beşinde bir öğretmenim, sevdiceğimle uzuuuun yıllar birlikteyiz, onun atanmasını bekliyorum, öyle işte
Sen de nişanlanacakmışsın hayırlı olsun
merhaba kızlarrr... nasılsınız fıstıklar? yarın sevdiğim geliyooorrrama akşam gelecek yarın görüşemeyiz belki ama salı günü tüm gün bizim.. akşama da gidecek yine ama olsun, buna da şükür, bir aydan çok olmuştu görüşmeyeli.. bu arada salı günü mülakatı var çoook çoook dua edin bizim için olur muuuu?
Off düğün yapmak, yuva kurmak ne zor, biz de sevdicek işe girsin ortaklaşa yapalım her şeyi diyoruz da, elde yok avuçta yok nasıl olacak, düşündükçe geriliyorum. Annem azcık çeyizimi düzeydi nolurdu
Bizim altı yıl oldu çok şükür canımRabbim bir ömür nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
Sİzin ne kadar oldu?
Biz de bu yıl bi söz yapalım diyoruz artık da o atanmadan nasıl olacak orası muamma
hoşbulduum
Gözün aydın, sevdiğin geliyormuş nasıl heyecanlısındır şimdiiii
Aslında adım atmışsınız gerisi çorap söküğü gibi bir çırpıda gelir inşallah
Ben de sizleri tanıyabilir miyim
Sanırım benim annem beni evlendirmeyi düşünmüyor henüz ondan bu hazırlıksızlık
O da yapar vakti gelince de ben de artık vakti gelsin istiyorum işte
Kuzenim karacanın yemek takımını, tencere takımını, kahvaltı takımını da sanırm 1.600 gibi şeye almıştı.
Çeyiz seti şeklindeymiş içeriği çok kalmadı aklımda.
Yazın gidince ben de bakınayım biraz.Şimdiden ayırayım parasını da
Para biriktirmenin yolları filan yok mu yaa. Ben mi yapamıyorum yoksa:26:
Canım çok teşekkür ederim.
Gözünaydın canımmm ohh felekten 1 gün geçirin İnşallah.
Bende size bol bol dua edicem
İnşallah herşey gönlünze göre olur.
inşallah kuzucummm... inşallah...İnşallah hersey istediginiz gibi olur canım
kızlar iyi akşamlar aileyi iadei ziyaret yaptık ve çok şükür 9 haziran nişanımız var evde olucak 14 günümüz kaldı hazırlıklar sürüyor tabi
nişan için kurabiye dağıttıcam 100 tane ve 100 tanede kavanoz yaptım kendim yaptım şeker alıcam bide etiket bastırcam nişanım bitsin detaylı anlatıcam yaptıklarımı bide 100 tanede pembe minik karton poşet alıp hediyelerimi poşetle vericem
hazırlıklar bu şekilde bide 3 haziranda izin alıcam yoksa yetişemeyiz fotoğrafçı kesin bir tarih bekliyordu artık kesin tarihimi ona sunabilirim çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler olur
darısı herkesin başına bizimde 2007 kasımdan beri devam ediyor ve ikimizde 88 liyiz 25 yaşındayız ben onun okulu askerliği bekledim ve sonunda şans bize gülüyor ablası 3 hafta önce nişanlandı bizim düğün bu sene oluyordu ama ablası evlencek ağustosta o zamandan sonra ne olur bilmiyorum ama ben kendimi 2014 gelini olmaya alıştırdım
inşallah bu topikte mutlluklarımızı paylaşırız
Selam kızlar
KIzlar günaydın :))
Haftasonu giremedim hiç, sizde de muhabbet koyuymuş maşallah
Envymeeeeemmmmm ne şahane bir haber bu böyleeeNapalım, biz bu kısa görüşmelere alıştık, seneye hep birlikte olacağı inşallah...
Dualarım seninle, yarın mülakattan sonra muhakkak haber ver olur mu?
günaydın tatlımmm..
haftasonu muhabbetlerini kaçırıyoruz biz hep...
sağol bebeğimmm.... evet alıştık böyle kısa görüşmelere, reklam arası gibi bir görünüp bir kayboluyor bizimkiler.. az kaldı çok şükür...
haber veririm tabi ki, ama yarın giremem muhtemelen.. yarın işten de izin alıcam, tüm günümü balımla geçireyim, elinden tutup götüreyim mülakata :))
Günaydınn kızlaaarrr
sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım
Günaydınn kızlaaarrr
sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım
Reklam arası tabiri harikaymış :)) Tabi canım, sen keyfine bak, kolay yakalanmıyor bu fırsatlar...
Canım çok tatlı olmuş, ellerinize sağlık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?