2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

valla insan önceden hep özel bişi bekliyo ama en sadec teklif bile olsa aynı anda herşey gidiyo gözünün önünden.. farklı bişi yani,Rabbim sanada(herkezede) yaşatsın inşallah canım

Evet canım eskiden düşünürdüm söyle etsin böyle etsin diye, ama artık sadece yüzüğü uzatsa bile yeter
Söz kelime hiç bişi beklemiyorum
Sadece yüzük
Allah herkeze nasip etsin, edenlerede yüzüğü çıkartmayı nasip etmesin

ahh amin inşaLLah canım.. sanırım yatarken bundan güzel dilek olamazdı
bana müsade,yarın okuL beni beklerr..
herkezee iyi geceler.. 1 günü daha yuvarlayıp atıyoruz kısmetse

Yeni gelinler gelmiş Hoşgelmişler
Giz hayırlı olsun ciddi bir adım atılıcak ne kadar güzel
Hazırlıklarda başlamış
Darısı tüm isteyenlerin başına

Nasılsınız kızlar

canım çok çok sağol darısı sizin başınıza inşallah

canım sağolasın darısı başına olsun seninde aynen 2014 gelini hattaha nisan gelini olmaya adapte ettim kendimi hep 2013 geçiyordu içimden çok ilginç ama 2014 te ısındı hep beraber gün sayıcaz ne güzel

canım sağolasın tabi özellikle kavanozlarmın görsellerini neler yaptığımı adım adım paylaşırım canım hepsi için detay belirticem zaten elbise aldım canım tadilat işlemleri var :)göğüs kapaması yaptırıyorum ki o gün kahvede ikram edicem isteme söz nişan bir arada olucak bizim

ne güzeL tatLım hayırlısıyla oLur inşaLLah herşey..
düğünde bu yaz oLmuyorsa vardır bundada bir hayır

canım ben 2013 diye yola çıktım hemde taa 2011 ağustostan beri gün sayıyoyrdum aşkım ocak 18 de askerden geldi ocak 23 te işe girdi evlenelim hemen diye askere giderkende ablasına abla gizi isticez gelince senin bir durumun varsa beni bekleme yap dedi ama ablası aşkım geldiği anda eve açtı durumu aslında esasen o evden gelin çıkmadan ben hiç birşey yaptırmıcaktım ama benimde hayalelrim ve kararlarım vardı ertelmezdim ki tanışma yıldönümümüz 10 kasımda düğün istiyordum belki hala olabilir ama aşkım daha yeni çalışıyor ilk işi 4 aydır eli para tutuyor okudu etti iyi herşey ama bu çocuk okuldan hemen çıkıp askere akabinde de nişan olaylarına girdi bizde 2014 olsun dedik hoş benim ailem nişandan sonra diyebilir düğün için seneyeyi beklemeyelim diye ki ben karşı tarafıda düşünüyorum 2 evlatları aynı zamanda olucak şu nişanı bir atlatalım tarihlerde netleşir allah nasip ederse

bunda da bir hayır vardır kısmet bu işler

Çok iyi düşünmüşsün yine canım rahat olmak önemli bide o an onu düşünmememk lazım

Giz Nisan^'da düğünde çok güzel our...
Ben de bir ara hep nisan nisan diyordum.
Dediğin gibi iki evladın arka arkaya evlenmesi zor olur ama imkanlara bağlı bu biraz da.
İmkanınız varsa neden olmasın.
Umarım her şey gönlünce olur

ahh amin inşaLLah canım.. sanırım yatarken bundan güzel dilek olamazdı
bana müsade,yarın okuL beni beklerr..
herkezee iyi geceler.. 1 günü daha yuvarlayıp atıyoruz kısmetse

İyi geceler canım

Amin inşallah sağol tatlım
Geç olsun güç olmasın canım, Sonuçta kalpleriniz bir, gerisi önemli değil. 2014te güzel bi tarih, bakarsın 10.11.2014 te olur, hem borçsuz sıkıntısız evlenmiş olursunuz. Aslında ne kadar uzun okadar iyi, yavaş yavaş herşeyi alıyoruz zaten, erkenden bitirip veya sıkıntıya girmeden alıp para bile biriktirebiliriz.
Süperötesi balayı geçirebiliriz, evimizdeki her eşya her mobilya içimize sinerek olur.
Ne kadar sıkışık zaman içinde olursa okadar sıkıntı yaşarız, buda ilişkilerimizi etkiler sanırım.
Herşey çok güzel olucak inşallah.
Burda günler sayıcaz,
Bak 2011den beri sayıyomuşsun 2 sene ne kadarda güzel ve çabuk geçti anlamadın bile değil mi?
1 senede bu kadar çabuk geçicek ki.
Aylar kalıcak düğününüze, sonra haftalar, sonra günler ve saatler.
Bi bakmışsın evlilik yıldönümlerinizi sayıyosunuz.
Artık böyle düşünüyorum ben,
Şuan zamanımız az, ve dolu dolu yaşamak istiyorum
Zamana yayarak herşeyimi tamamlamak istiyorummm

bizde aynen ya,bana kalsa hatta hergün giderim bakmaya
şimdiden bıktırıyoruz onları , ee ama kız evi naz evi
aşırı güzel şeyler var dimi,insanın hemencecik evlenesi geliyo

Aynen valla :) hesap yapıyoruz falan tatlı heyecan bunlar

Meslektaşız ne güzel

Olsun nerde hareket orda bereket demişler

Evet canim

Ya ben buraya yazmayı unutuyorum hep abone olayım bari
Selam kızlar

KIzlar günaydın :))
Haftasonu giremedim hiç, sizde de muhabbet koyuymuş maşallah

Perimcim çok eçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

Hoşgeldin gizcim, nişanla ilgili güzel paylaşımlarını bekliyoruz. Allah tamamına erdirsin

Canım hayırlısıysa olsun işin.

Hoşgeldin nihancım:) Ben 26 yaşındayım, envymecim de 27 yaşında. Rekor bizde sanırım :)

Envymeeeeemmmmm ne şahane bir haber bu böyleee Napalım, biz bu kısa görüşmelere alıştık, seneye hep birlikte olacağı inşallah...
Dualarım seninle, yarın mülakattan sonra muhakkak haber ver olur mu?

günaydın bebeklerimmm nasılsınız? yokluğumda yine bayaa kaynatılmış...

maşallah size canımmm
çeyiz konusunda çok sıkıntı yapma tatlım, bir şekilde halloluyor ama yavaştan da başla biraz.. çünkü ne kadar para biriktireyim hepsini bir alırım desem de başlarda, olmadığını farkettim, yavaş yavaş alıyorum o yüzden...benim de annem tek bir iğne almamıştı bana ama ben de işte buradaki kızların çeyzlerine baktıkça heveslendim bir, almaya başladım yavaş yavaş..
çeyiz masrafları konusunda ben de birazcık yardımcı olayım sana, hepsini yakın zamanda aldım çünkü, 1 sene olmadı almaya başlayalı..ve hepsini de en uygun fiyatlardan aldığımı düşünüyorum.. ya ,internet kampanyalarını takip ettim kupon filan denk geldi, baya indirimli oldu, ya da toptan satış yerlerini filan buldum öyle aldım.. mutfak büyük parçalarım baya uyguna geldi mesela...
benim çeyiz topiğimden bakabilirsin resimlerine.. sanırım şimdiye kadar 4000 tl civarı harcadım.. ufak tefek parçaları saymazsam..

hisar çkb,çelik tencere seti, seramik tencere seti, çay seti, çaydanlık,cezve,düdüklü tencere, sahan seti ve yemek takımı 1700 tl
bornoz takımı-200 tl
storway battaniyeli nevresim takımı-150 ya da 130 emin değilim
sarev nevresim 104 tl
hamam seti 85-90 tl
yorganlarım;(3 çift 1 tek kişilik) 150
yurtdışından aldığım nevresimlerim (5 tane) hepsi 600 tl civarı oldu sanırım..
kahvaltı takımı+günlük yemek takımı 400 (bir 100 tl ye yakın da onlarla aldığım parçalar oldu)
evde de birsürü vardı ama bir 100 tl lik kadar da ben havlu aldım.. birer ikişer alındı..
mutfak önlük takımım30-40 arası bir şey..
bir de işte biraz ıvır zıvırlar var, onlar çok bir şey tutmuyor gibi görünüyor ama bir araya koyunca baya ediyor yine sanırım..

bu arada evet çoook heyecanlıyım hem de, 24 saatten az kaldı kavuşmamıza
bi de en büyüğümüz sen değilsin tatlım üzülme 27 yaşındayım ben de... çalışıyorum, mimarım, aynı zamanda okuyorum da...

Canım çok teşekkür ederim.
Gözünaydın canımmm ohh felekten 1 gün geçirin İnşallah.
Bende size bol bol dua edicem
İnşallah herşey gönlünze göre olur.

Allah razı olsun bebeğimmm.. inşallah her şey çoook güzell olur...

İnşallah hersey istediginiz gibi olur canım
inşallah kuzucummm... inşallah...

hayırlı olsun canımm.. ohh ne güzel, iadeyi ziyaret kısmı da atlatılmış, eğlenceli kısımlara gelindi artık.. ben de sözümde aynı şekilde minik kavanozlar alıp süslemeyi düşünüyorum içine de kahve koymayı düşünmüştüm ben de, ya da yapacağım kurabiyeleri.. yalnız bu minik karton çanta fikri de süper.. neyse senin bizden önce, sen yap bize de örnek olsun... kk sayesinde ne çok şey öğreniyoruz birbirimizden, ne güzel

Ya ben buraya yazmayı unutuyorum hep abone olayım bari
Selam kızlar

selam canım, hoşgeldin...

günaydın tatlımmm..
haftasonu muhabbetlerini kaçırıyoruz biz hep...
sağol bebeğimmm.... evet alıştık böyle kısa görüşmelere, reklam arası gibi bir görünüp bir kayboluyor bizimkiler.. az kaldı çok şükür...
haber veririm tabi ki, ama yarın giremem muhtemelen.. yarın işten de izin alıcam, tüm günümü balımla geçireyim, elinden tutup götüreyim mülakata :))

Günaydınn kızlaaarrr

sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım

Eklentiler

• $tepsi.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29

Reklam arası tabiri harikaymış :)) Tabi canım, sen keyfine bak, kolay yakalanmıyor bu fırsatlar...

Günaydınn kızlaaarrr

sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım

günaydın canım.. çok tatlı görünüyor tepsin, çok hoşuma gitti benim..orta kısmı açık galiba ?

Reklam arası tabiri harikaymış :)) Tabi canım, sen keyfine bak, kolay yakalanmıyor bu fırsatlar...

tamam anlaştık o zaman, çarş. sabah yine buradayım ama

Canım çok tatlı olmuş, ellerinize sağlık:))

Teşekkür ederim canımmm aslında daha çok ayağımıza sağlık eminönünden hazır aldık
fiyatıda uygun geldi bana nakit te 40 tl dediler :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…