Günaydın kızlarr
Perim ciddimisinAllah yasatmasın o günleri
Canım benim evet.
Görmemişim temin yazını kusura bakma lütfen.
İnşallah Allah beterinden saklasın buna geene razı insan.
İnşallah cnım çok sağolasın. Aminn diyorum kocaman.
7 dk da bir 3,5 . Yakın olduğu için çok duyuyoruz.
2 mi 3 defa mı ne uykudan sıçradım ondanda kendimi toparlıyamadım.
Teşekkür ederim tekrar.
Unutmaya calıs şimdi kuzum benim aklına getirme
Sağolasın cnm ben içeri geçiyorum.
Gene gelirim olur mu .
Öpüyorum çook.
kendinize dikkat edin.
perim canım geçmiş olsun haberlere baktım bişi yok ama kandilli rasathnesi yazmış gaziemirde felan olmuş kardeşim aydında okuyor ister istemez bir korku sardı şimdi benide acaba oda hissediyormu çok ilginç bugün sabah beri yozgat bolu ve izmir kuzey anadolu batı anadoluyamı kayıyor yavaş yavaş bilemedim
bu arada kızlar ben büyük ihtimal 2014 geliniyim vee 9 haziranda nişanımız var bugün kesinleşecek sevgilimin ailesini iadei ziyaret yapıcaz bende artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorumbenide aranıza alırmısınız
Giz aramıza hosgeldin canımmmnişana çok az kalmıs
nişan bitsin bir nişan topiki açıcam benden sonra nişanlanacak arkadaşlara fikir olsun diye günler yoğun geçiyor şu sıra ve ben hep hastayım
inşaalllah bugün aillerde güzel güzel konuşur herşey netleşir
Günaydınnn çok çok çok mutlu pazarlar olsun inş....
Kızlar bana dua edin geçen hft iş görüşmesine gittim inş. hayırlı olur benim için :) işe başlar başlamaz hemen ufak ev eşyalarımı alacağım.
Günaydın canım inşallah hayırlısıyla olur o işbende 3 hazirandan itibaren baslayacagım iş aramaya anlasılan hepimiz işsisiz
inş. gönlüne göre bir iş bulursunn cnmmm :) çokkk tşk ederimm.. yarın belli olacak inş.
perim canım geçmiş olsun haberlere baktım bişi yok ama kandilli rasathnesi yazmış gaziemirde felan olmuş kardeşim aydında okuyor ister istemez bir korku sardı şimdi benide acaba oda hissediyormu çok ilginç bugün sabah beri yozgat bolu ve izmir kuzey anadolu batı anadoluyamı kayıyor yavaş yavaş bilemedim
bu arada kızlar ben büyük ihtimal 2014 geliniyim vee 9 haziranda nişanımız var bugün kesinleşecek sevgilimin ailesini iadei ziyaret yapıcaz bende artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorumbenide aranıza alırmısınız
ah canım durumu mrk ettim şimdi .. :sİnşallah cnım çok sağolasın. Aminn diyorum kocaman.
7 dk da bir 3,5 . Yakın olduğu için çok duyuyoruz.
2 mi 3 defa mı ne uykudan sıçradım ondanda kendimi toparlıyamadım.
Teşekkür ederim tekrar.
Merhaba kızlar nasılsınız?
Tarihi hiiç belli olmayan, hatta ortada sözü bile bulunmayan ama bir ihtimal 2014'te o da olmadı 2015'te evlenmeyi düşünen bir kızçeyim ben de
Beni de aranıza alır mısınız?
Çeyiz toipğinize baktım hatta yazdım da ama kimse yok bugün orda sanırım.
Perimin, edanın hepinizin çeyizine bayıldım, Allah güzel güzel kullanmayı da nasip etsin hepinize
aramıza hoş geLdin gardaşşbekLiyorz işte hepimiz,ne güzeL çoğaLıyoruz
kimsin,nesin,kimLerdensin
Perim geçmiş olsun durum nedir
hoş geLdin tatLım..az kaLmış nişanına,inşaLLah herşey gönLünce geçer
açıLışı sen yapcaksın gaLiba
ah canım durumu mrk ettim şimdi .. :s
benim akrabalarımda orda hepsi,gaziemire yakındalar inşaLLah iyilerdir:18: korktum şimdi
Tarihi hiiç belli olmayan, hatta ortada sözü bile bulunmayan ama bir ihtimal 2014'te o da olmadı 2015'te evlenmeyi düşünen bir kızçeyim ben de
Perimin, edanın hepinizin çeyizine bayıldım, Allah güzel güzel kullanmayı da nasip etsin hepinize
Canımmm
hoş geldin aramıza.
Çeyiz topiğine hemen gidip orada da yorum yazacağım.
Bende de söz yok canım :) 2015 diyoruz hayırlısı inşallah :)
Herşey gönlünce olsun İnşalalh
Günaydınlar nasılsınız .
Kızlar 5 buçuktan beri depreme kalkıyorum sıçrayarak.
Ayaklarım titriyor uykudan sıçramaktan.
Bizde 5 yıl önce 6,9 6,2 miydi ne bir deprem geçirdik.
Hepte şiddetleri 3,6 en yüksek ama derinlik çok yakın ve şehir içi merkez.
Merkezi 20dk uzaklıkta.
Evde raylı sistem. İyice duyuyoruz.
Şimdi gene uyandırdı kç şiddetinde diye bakarken uğrayayım dedim.
İnşallah Daha büyüyü beteri olmaz.
Gene sallanıyoruzzzzz ya offffffffff
Kızlarrrr nerelerdesiniz 2 gündür ben giriyorum siz yoksunuzz
Günaydın kuzular , grip nihayet geçti canlarişe gidiyorum şimdi akşam ayrıntılı konuşalım
..
Günaydınnn çok çok çok mutlu pazarlar olsun inş....
Kızlar bana dua edin geçen hft iş görüşmesine gittim inş. hayırlı olur benim için :) işe başlar başlamaz hemen ufak ev eşyalarımı alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?