2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım benim evet.
Görmemişim temin yazını kusura bakma lütfen.
İnşallah Allah beterinden saklasın buna geene razı insan.

İnşallah cnım çok sağolasın. Aminn diyorum kocaman.
7 dk da bir 3,5 . Yakın olduğu için çok duyuyoruz.
2 mi 3 defa mı ne uykudan sıçradım ondanda kendimi toparlıyamadım.
Teşekkür ederim tekrar.

Unutmaya calıs şimdi kuzum benim aklına getirme

perim canım geçmiş olsun haberlere baktım bişi yok ama kandilli rasathnesi yazmış gaziemirde felan olmuş kardeşim aydında okuyor ister istemez bir korku sardı şimdi benide acaba oda hissediyormu çok ilginç bugün sabah beri yozgat bolu ve izmir kuzey anadolu batı anadoluyamı kayıyor yavaş yavaş bilemedim

bu arada kızlar ben büyük ihtimal 2014 geliniyim vee 9 haziranda nişanımız var bugün kesinleşecek sevgilimin ailesini iadei ziyaret yapıcaz bende artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız

Giz aramıza hosgeldin canımmm nişana çok az kalmıs

Giz aramıza hosgeldin canımmm nişana çok az kalmıs

nişan bitsin bir nişan topiki açıcam benden sonra nişanlanacak arkadaşlara fikir olsun diye günler yoğun geçiyor şu sıra ve ben hep hastayım

inşaalllah bugün aillerde güzel güzel konuşur herşey netleşir

Ac canım sayende bizde o gün geldiginde faydalanırız inşallah ahh cam dikkat et kendine su havada cevremdekiler hep grip ve bu havada hasta olmak daha kötü :44:
İnşallah canım sizin için en hayırlı ve aynı zamanda kalbinden gecen tarih için karar verilir
ayy ne güzel heyecanlar

Günaydınnn çok çok çok mutlu pazarlar olsun inş....
Kızlar bana dua edin geçen hft iş görüşmesine gittim inş. hayırlı olur benim için :) işe başlar başlamaz hemen ufak ev eşyalarımı alacağım.

Günaydın canım inşallah hayırlısıyla olur o iş bende 3 hazirandan itibaren baslayacagım iş aramaya anlasılan hepimiz işsisiz

hoş geLdin tatLım..az kaLmış nişanına,inşaLLah herşey gönLünce geçer
açıLışı sen yapcaksın gaLiba

İnşallah cnım çok sağolasın. Aminn diyorum kocaman.
7 dk da bir 3,5 . Yakın olduğu için çok duyuyoruz.
2 mi 3 defa mı ne uykudan sıçradım ondanda kendimi toparlıyamadım.
Teşekkür ederim tekrar.
ah canım durumu mrk ettim şimdi .. :s
benim akrabalarımda orda hepsi,gaziemire yakındalar inşaLLah iyilerdir:18: korktum şimdi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?
Tarihi hiiç belli olmayan, hatta ortada sözü bile bulunmayan ama bir ihtimal 2014'te o da olmadı 2015'te evlenmeyi düşünen bir kızçeyim ben de
Beni de aranıza alır mısınız?
Çeyiz toipğinize baktım hatta yazdım da ama kimse yok bugün orda sanırım.
Perimin, edanın hepinizin çeyizine bayıldım, Allah güzel güzel kullanmayı da nasip etsin hepinize

aramıza hoş geLdin gardaşş bekLiyorz işte hepimiz,ne güzeL çoğaLıyoruz
kimsin,nesin,kimLerdensin

aramıza hoş geLdin gardaşş bekLiyorz işte hepimiz,ne güzeL çoğaLıyoruz
kimsin,nesin,kimLerdensin

Hoşbulduuuummm...
Adım buralarda kısaca Nihan
Yirmi beşinde bir öğretmenim, sevdiceğimle uzuuuun yıllar birlikteyiz, onun atanmasını bekliyorum, öyle işte
Sen de nişanlanacakmışsın hayırlı olsun

Son düzenleme:
Perim geçmiş olsun durum nedir

Canım sorun yok çok şükür. Uykudan sıçratması korkuttu.

Evet canım şuanlık birşey çok. Uykudan sıçratınca şaşkınlık korku oldu.
Yok tatlım hissetmez. Sen içini rahat tut.

Ahh canımm nişana ne kadar az kalmış Maşallah
Tekrar hoş geldin canım aramıza

Bir problem yok canım şuan herşey yolunda

Canımmm
hoş geldin aramıza.
Çeyiz topiğine hemen gidip orada da yorum yazacağım.
Bende de söz yok canım :) 2015 diyoruz hayırlısı inşallah :)
Herşey gönlünce olsun İnşalalh

Canımmm
hoş geldin aramıza.
Çeyiz topiğine hemen gidip orada da yorum yazacağım.
Bende de söz yok canım :) 2015 diyoruz hayırlısı inşallah :)
Herşey gönlünce olsun İnşalalh

Teşekkür ediyorum Perim hoşbuldum,
Bu süreç yalnız çekilmiyor, mutluluklar bile paylaşınca güzel.
Çeyizini gördüm, her şeyi itinayla seçtiğin belli bak sende de söz yok ama senin çeyiz hazır benim hiçbir şeyim yok

merhaba kızlarrr... nasılsınız fıstıklar? yarın sevdiğim geliyooorrr ama akşam gelecek yarın görüşemeyiz belki ama salı günü tüm gün bizim.. akşama da gidecek yine ama olsun, buna da şükür, bir aydan çok olmuştu görüşmeyeli.. bu arada salı günü mülakatı var çoook çoook dua edin bizim için olur muuuu?

kuzuuumm şimdi görüyorum çook geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

Kızlarrrr nerelerdesiniz 2 gündür ben giriyorum siz yoksunuzz

nöbetleşe geliyor gibiyiz cidden :)) haftasonu pek bakamıyorum ben tatlımm...bakabilsem de yazacak fırsat olmuyor pek..

Günaydın kuzular , grip nihayet geçti canlar işe gidiyorum şimdi akşam ayrıntılı konuşalım
..

sevindim tatlım, bir daha da yakalanma inşallah

inşallah olur canımm..dua ederim senin için de

giz, nihan siz de hoşgeldiniz fıstıklar... giz, şimdiden hayırlı olsun nişanın diyelim o zaman.. çok az kalmış canım, çok heyecanlı..
nihancım çoğumuz seninle aynı durumda sayılırız.. benim de daha söz nişan yok, sadece aileler tanıştı, şimdi sıra bizde iadeyi ziyarete gideceğiz bakalım, sonra kesinleşecek tarihler... hep birlikte bekliyoruz işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…