2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

MErhaba kızlarrr
Yeni gelinlerimiz gelmiş hoşgelmişşşşşş
Evet kızlarrr hazirana girmiş bulunuyoruzzzz 2 günü geçti bile
Sevdiceğimin okulu bittiiii
Çok güzel bi yaz bizi bekliyoooooooo
4 seneyi yedik bitirdik ve en uzun engelimiz kalktı
Mutluluktan ağlıyorum ki bennn yok böyle bi duyguuuuu

evet beni anladını anlıyorum gercekden oyle kuyuları akrablarda cok kazıyor babanem bıle sen nıe gıtmek ıstıyorsn annesı alacakmı senı herkeze o cocugu sevdını soyleme gönul bu baskası düşer ya ne kadar saçma değilmi askerim yüzlüklerimizi bile aldı asker bitince hemen evlencez bende kızıyorum babaneme sevıyoruz bırbırımızı alıcam onu neyını saklım dıyorum ya öyle bı konusuyorlarkı kafalarınca benı dınlemıyorlar anlamıyorlar bu arada bu gun cok uzgunum askerım teyzesı aradı teyzesının kızı aramızı bozmaya kalkmıstı bızı bızı ılk babama o dedı teyzesı aradı ve o kız cıkmıs bır dakka yakın konusmus sınırlendım bende ona dedım kı badem o cıkdı nıe kapamıyorsun sen hıc sadık değilsin dedim oda o kızın kardesını sevmez cunku kardesıde bana cok yakın davranıyor bende ona sen o kızla konustuysan bende bır dakkalık onla konısımde anca oyle benı anla dedım kırıldı benım bunu yapmıcam bılır ama sozlerıme bıle cok alınır ama o benı uzmek ıcın hıc düşünmez o kız bır gece onların evı kaldı sevdığımı aramıstı benı al dıe askıma dedım acma ve acmadı oda dayısı ıle gelmıs bunların evıne bu ısıgı kapıp yatmıstı dalmıs odasına teımı nıe acmadın benı nıe almadın dıe hesap sormus o yuzden kızı pek sevmıyorum bı eregın odasına dalınırmı ya musaıt değilse gece gece ya sevdiğim bunu benden saklamıstı sonra o kızdan ogrendım bunu cok sınırlendım ona bu konularda guvenemıyorum sonradan sevdımde kabul ettı ben ona bu gun senınle akrabadan uzakda yasıcaz dedım yoksa bız mutlu olamayız dedım ya nedense taktı benım ona kardesı ıle konusurum dememe hıc benı anlamıyor hep kendını dusunuyo o hata yapınca ii yanı ama ben lafını bıle dıemem sızce onun benı anlamasını nasıl sağlayabılırım askere gıdelı ılk defa atıstık daha bu sabaha kadar şükrediyordum aramız ıyı dıe

Gözün aydın canım, seni çok iyi anlıyorum ben de sevdiceğin okulu bitince çook rahatlamıştım.
Hayırlısıyla işe başladıkları günleri de görürüz inşallah.

Selam canlar... Evet bir eğitim yılını daha bitirmiş olmanın verdiği rahat ile 16.00dan itibaren tatile girdim

Sizler nasılsınız bakalım ? Bu arada mobilyalarımı beğenmenize sevindim

çooookkk teşekkür ederim canımmm hızımı alamayıp 2 tane yapmışım çizelge
ve aşk böyle bişey işte..

inşallah canım gönlüne göre olur herşey..
yok cnm ya öyle asker bekliyorum işte :26:
inşaLLah canım benim..
inşaLLah hayırlısıyla sizde kavuşursunuz,hiçmi hiç ayrılmazsınız inşallah,tatLıLıkla,huzurla,sağLıkla yaraşsınız(yaşarız) inşallah

tatLım benim sıkma canını,ne uzak olun onlara nede yakın.. herkezin yaptığı gibi sizinde işiniz düştüğünde selamını ver geç herkeze,sadece kendinize bakın.
Zaten kimi pohpohlarsan gelip hayatını mahvediyo,en iyisimi inceden göster nasıL biri oLduğunu bak sonra gık bile diyemezler

Rabbim korusun sizi canım ,kimseyede güvenme kardeşi bile olsa asla güvenme(heleki kız kardeş).
Kötü akıl vermek istemem yinede ama gerçekler bunlar

Tutkuuu 27 gün kalmış sana yaaa, heyecan var mı heyecan
of sorma nihaan yaa,heyecandan yerimde duramıyorum,düşünmekten uyku tutmuyo çok garip bişii :81:
hep ya bi aksilik çıkarsa korkusu var.. ne düşünürsen o olurmuş ama işte alamıyo insan kendini bu düşünceden.. Akrabalardan okdr çok çektimki çok korkuyorum yine bişey olucak diye:18:
inşallah tatLıLıkla geçer herşey,bize kötülük yapmak isteyenleride Allahıma havale ediyorum

Selam canlar... Evet bir eğitim yılını daha bitirmiş olmanın verdiği rahat ile 16.00dan itibaren tatile girdim

Sizler nasılsınız bakalım ? Bu arada mobilyalarımı beğenmenize sevindim

gözünüz aydın bal hatunumm
inşallah bundan sonra hayat hep yüzünüze güler,şansınız bosboL oLsun

Ben ortada bir şey yokken düşünüyorsam seninki gayet normal tutkucum. Ama sen elinden geldiğince iyi düşünmeye çalış bol bol dua oku rahatlat kendini. İnşallah her şey çok güzel geçer. Sen kendini o anların atmosferine, tadına ve aşka bırak

Bal hatun, iyi tatiller diliyoruum.
Bizim daha iki haftamız var yaa, özelde misin sen?

Gözün aydın canım, seni çok iyi anlıyorum ben de sevdiceğin okulu bitince çook rahatlamıştım.
Hayırlısıyla işe başladıkları günleri de görürüz inşallah.

Amin inşallah tatlımmm
Bu yaz herşey belli olucak evlenmemize 1 senemi yoksa 2 sene mi var olduğu
Erken yada geç seviyoruz ya önemli değil
Ama eminim ki artık herşey dahada güzel olucakkk

Tutkucum çok az kalmış ne kadar güzel inşallah evlendiğimiz günleride sayarızzz kiiii
Bu arada çok güzel nişanlığın çok beğendimmmmm güle güle giy canım

Balımmm bitmiş okulun ohhh tatile çıktın sende dinlen bol bol, evgörde de var bu türler canım ben inci yatak odası takımına bayılmıştım, bu tarzdı oda. Ama şu sıralar doğtaşın perla yatak odasını kestiriyorum gözüme. Tercihim beyazdan yana Bide yatak üzerine cibinlik istiyorum Çok Anladınız işte Ama aşkıtom evlendikten bikaç ay sonra yaparız dedi Ev görmeye gelirler diye

kesinlikle bende cibinlik istiyorum aman gelsinler ne olacak ki ne varmış cibinlikte bu arada evet evgörde de çok cici şeyler var

Sağolasın canım, evet dersanedeyim ben canım.

Benim daha sınavlarım bile bitmedi maalesef. İyi bir tatile ihtiyacım var.

Bizim de bu yaz az çok netleşicek, atanırsa nişan yapcaz atanmazsa ki bunu düşünmek bile istemiyorum mecburen 2 yıl bekliycez.
Herkes mobilya bakıp beğenmiş mi yaa, bi ben mi yavaşım Cibinlik güzel gerçekten de ama oda büyük ve güzel olursa gösteriyor kendini

öyle canım..sağoL çok.. Rabbim varken inşallah kimse bişi yapamaz sevenlere

Sağolasın canım benim...Ama öğrencilerimi özleyeceğim
insan ister istemez üzülüyo ama daha ne öğrenciler çıkacak karşına nasipse ooo:125:

ah ne güzel canım,inşallah en hayırlı zamana karar alırsınız evlilik için.
Evet canım ya az kaLdı kısmetse 2.adımı atıyorum
inşallah herşey güzel geçer. :103:
bencede çok güzel olur cibinlik ah o ev görmeye diye gelenler yokmu.. gıcık oluyorum :100:

hoşbulduuuumm
oh oh ne güzel gözünüzaydın canım çok sevindiiiimmm
askerlik engeliniz yok mu kız

KEsinlikler canım, ama ben yatagın 4 köşesine istiyorumodanın büyük olması lazım, küçük olursada sadece basucuna yaparım
MErak etme canım gönüller bir olduktan sonra 1-2 sene hiç farketmiyo. Bazen hiç takmamak gerekiyo, çünkü taktıkça düşündükçe deli oluyo insan neden olmuyo diye birbirinizi yersiniz. zamana bırak zaten olucak bundan eminsiniz. Birdaha bugünü yaşayamıycaz ki canım, birdaha bu özlemleri çekemiycez. Emin ol evlenen her arkadaşım diyo keşke sevgili olarak kalsaydıkta özlemi görüşme heycanını yaşasaydık diyolar. Evlenicez ama ilk zamanlar çok heycanlanıcaz süslenip bekliycez v.s. sonra zor gelmeye başlıycak
Evlik hallerimizle karşılıycaz Hele bebiş olduktan sonra iyice kopucaz Bebişten birbirimize vakit ayıramıycaz
Özlem neymiş hasret neymiş unutucaz, arasın diye telefonda gözümüz kalmıycak evlendikten sonra, nasılsa akşam gelicek diye düşünücez.
İlk zamanlar sıkı sıkı sarılıp uyuycaz sonra arkamızı dönüp yatıcaz
Bunlar böyle canım şuan varya deli oldugumuz zamanlar deli gibi özlem deli gibi hasret çekiyoruz. Ama çok arıycaz bu günleri.
KEsinlikle kötü demiyorum ama bugünlerimizin değerini bilip özlemimizi hasretimizi yaşayalım bugünler birdaha geri gelmiycek ki tatlım. Bozma moralini senide gelin yapıcaz burda

İnşallah canım biz arayı kısa tutucaz o yüzden bekliyoruz. aileleri karıştırma taraftarı değiliz 1 ayda olucak diyo benimki ama 2 ayda anca olur tanışma isteme nişan düğün. Söz yapmıycaz. Sadece tanışma isteme aynı anda olucak, 1-2 hafta sonra nişan sonra ev tutulup mbilya alınıp düğün
Ben yatak odasını kilitlemeyi düşünüyodum aslında özelimiz özel eşyalarımız olucak bakalım zaman gelsin ne yapıcağıma karar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…