hakkaten canım sen varken heleki evlilik yolundayken akrabalara yer düşmez bence.
Benden bi akıl asla ama asla ne kendi,ne de onun akrabalarına güvenme canım.İnan arkanızdan kuyu kazan okadar çokki.Gözleri kakarmışcasına herşeyi ama herşeyii yapabilirler.Dikkatli olun derim.Biz yaşadık ve en beklemediğiimiz insanlardan gördük,anladımki akraba fln hepsi boş.Birbirinize sahip çıkın yeter(ailelerinizede), gerçi bazen insan ailesini bile tanıyamıyo ama yinede görmezden geliniyor işte.
Laf olsun diye söylemiyorum canım bunları gerçekten bak özellikle kuzenleri salla,kimse sizin iyi olmanızı istemez biliyosundur,yüzüne gülseler bile hepsi okadar kıskanırki.. neyse sevenleri ayırmaya çalışıp,yuva bozanları Allahıma havale ediyorum..er geç onlarda görücek zaten.
Sıkma canını,sevdiceğinde açar inşallah gözünü geç olmadan anlar neyin ne olduğunu.
canım zor olucak biliyorum ama uzattıkça bi anlamıda kalmıyo artık canım ya.. bitek akşamları ayrı evlere gidiyoruz,bütün gün iş-okul gereği beraberiz,çok anlamsız yani..
ben bulgaristanda yaşıyorum canım malesef, burda askerlik olmuyo artık bizim,o yönden şansLıyım çok şükür.
MErhaba kızlarrr
Yeni gelinlerimiz gelmiş hoşgelmişşşşşş
Evet kızlarrr hazirana girmiş bulunuyoruzzzz 2 günü geçti bile
Sevdiceğimin okulu bittiiii
Çok güzel bi yaz bizi bekliyoooooooo
4 seneyi yedik bitirdik ve en uzun engelimiz kalktı
Mutluluktan ağlıyorum ki bennn yok böyle bi duyguuuuu
çooookkk teşekkür ederim canımmmhızımı alamayıp 2 tane yapmışım çizelge
inşaLLah canım benim..inşallah canım gönlüne göre olur herşey..
yok cnm ya öyle asker bekliyorum işte :26:
evet beni anladını anlıyorum gercekden oyle kuyuları akrablarda cok kazıyor babanem bıle sen nıe gıtmek ıstıyorsn annesı alacakmı senı herkeze o cocugu sevdını soyleme gönul bu baskası düşer ya ne kadar saçma değilmi askerim yüzlüklerimizi bile aldı asker bitince hemen evlencez bende kızıyorum babaneme sevıyoruz bırbırımızı alıcam onu neyını saklım dıyorum ya öyle bı konusuyorlarkı kafalarınca benı dınlemıyorlar anlamıyorlar bu arada bu gun cok uzgunum askerım teyzesı aradı teyzesının kızı aramızı bozmaya kalkmıstı bızı bızı ılk babama o dedı teyzesı aradı ve o kız cıkmıs bır dakka yakın konusmus sınırlendım bende ona dedım kı badem o cıkdı nıe kapamıyorsun sen hıc sadık değilsin dedim oda o kızın kardesını sevmez cunku kardesıde bana cok yakın davranıyor bende ona sen o kızla konustuysan bende bır dakkalık onla konısımde anca oyle benı anla dedım kırıldı benım bunu yapmıcam bılır ama sozlerıme bıle cok alınır ama o benı uzmek ıcın hıc düşünmez o kız bır gece onların evı kaldı sevdığımı aramıstı benı al dıe askıma dedım acma ve acmadı oda dayısı ıle gelmıs bunların evıne bu ısıgı kapıp yatmıstı dalmıs odasına teımı nıe acmadın benı nıe almadın dıe hesap sormus o yuzden kızı pek sevmıyorum bı eregın odasına dalınırmı ya musaıt değilse gece gece ya sevdiğim bunu benden saklamıstı sonra o kızdan ogrendım bunu cok sınırlendım ona bu konularda guvenemıyorum sonradan sevdımde kabul ettı ben ona bu gun senınle akrabadan uzakda yasıcaz dedım yoksa bız mutlu olamayız dedım ya nedense taktı benım ona kardesı ıle konusurum dememe hıc benı anlamıyor hep kendını dusunuyo o hata yapınca ii yanı ama ben lafını bıle dıemem sızce onun benı anlamasını nasıl sağlayabılırım askere gıdelı ılk defa atıstık daha bu sabaha kadar şükrediyordum aramız ıyı dıe
of sorma nihaan yaa,heyecandan yerimde duramıyorum,düşünmekten uyku tutmuyoTutkuuu 27 gün kalmış sana yaaa, heyecan var mı heyecan
Selam canlar... Evet bir eğitim yılını daha bitirmiş olmanın verdiği rahat ile 16.00dan itibaren tatile girdim
Sizler nasılsınız bakalım ? Bu arada mobilyalarımı beğenmenize sevindim
gözünüz aydın bal hatunumm
inşallah bundan sonra hayat hep yüzünüze güler,şansınız bosboL oLsun
of sorma nihaan yaa,heyecandan yerimde duramıyorum,düşünmekten uyku tutmuyoçok garip bişii :81:
hep ya bi aksilik çıkarsa korkusu var.. ne düşünürsen o olurmuş ama işte alamıyo insan kendini bu düşünceden.. Akrabalardan okdr çok çektimki çok korkuyorum yine bişey olucak diye:18:
inşallah tatLıLıkla geçer herşey,bize kötülük yapmak isteyenleride Allahıma havale ediyorum
Bal hatun, iyi tatiller diliyoruum.
Bizim daha iki haftamız var yaa, özelde misin sen?
Gözün aydın canım, seni çok iyi anlıyorum ben de sevdiceğin okulu bitince çook rahatlamıştım.
Hayırlısıyla işe başladıkları günleri de görürüz inşallah.
Amin inşallah tatlımmm
Bu yaz herşey belli olucak evlenmemize 1 senemi yoksa 2 sene mi var olduğu
Erken yada geç seviyoruz ya önemli değil
Ama eminim ki artık herşey dahada güzel olucakkk
Tutkucum çok az kalmış ne kadar güzel inşallah evlendiğimiz günleride sayarızzz kiiii
Bu arada çok güzel nişanlığın çok beğendimmmmm güle güle giy canım
Balımmm bitmiş okulun ohhh tatile çıktın sende dinlen bol bol, evgörde de var bu türler canım ben inci yatak odası takımına bayılmıştım, bu tarzdı oda. Ama şu sıralar doğtaşın perla yatak odasını kestiriyorum gözüme. Tercihim beyazdan yanaBide yatak üzerine cibinlik istiyorum Çok Anladınız işte Ama aşkıtom evlendikten bikaç ay sonra yaparız dedi Ev görmeye gelirler diye
kesinlikle bende cibinlik istiyorumaman gelsinler ne olacak ki ne varmış cibinlikte bu arada evet evgörde de çok cici şeyler var
Bilemiyorum kiAma ben kandırır yaptırırım kesinlikle
Sağolasın canım, evet dersanedeyim ben canım.
Amin inşallah tatlımmm
Tutkucum çok az kalmış ne kadar güzel inşallah evlendiğimiz günleride sayarızzz kiiii
Balımmm bitmiş okulun ohhh tatile çıktın sende dinlen bol bol, evgörde de var bu türler canım ben inci yatak odası takımına bayılmıştım, bu tarzdı oda. Ama şu sıralar doğtaşın perla yatak odasını kestiriyorum gözüme. Tercihim beyazdan yanaBide yatak üzerine cibinlik istiyorum Çok Anladınız işte Ama aşkıtom evlendikten bikaç ay sonra yaparız dedi Ev görmeye gelirler diye
öyle canım..sağoL çok..Ben ortada bir şey yokken düşünüyorsam seninki gayet normal tutkucum. Ama sen elinden geldiğince iyi düşünmeye çalış bol bol dua oku rahatlat kendini. İnşallah her şey çok güzel geçer. Sen kendini o anların atmosferine, tadına ve aşka bırak
insan ister istemez üzülüyo ama daha ne öğrenciler çıkacak karşına nasipse ooo:125:Sağolasın canım benim...Ama öğrencilerimi özleyeceğim
Amin inşallah tatlımmm
MErhaba kızlarrr
Yeni gelinlerimiz gelmiş hoşgelmişşşşşş
Evet kızlarrr hazirana girmiş bulunuyoruzzzz 2 günü geçti bile
Sevdiceğimin okulu bittiiii
Çok güzel bi yaz bizi bekliyoooooooo
4 seneyi yedik bitirdik ve en uzun engelimiz kalktı
Mutluluktan ağlıyorum ki bennn yok böyle bi duyguuuuu
Benim daha sınavlarım bile bitmedi maalesef. İyi bir tatile ihtiyacım var.
Bizim de bu yaz az çok netleşicek, atanırsa nişan yapcaz atanmazsa ki bunu düşünmek bile istemiyorum mecburen 2 yıl bekliycez.
Herkes mobilya bakıp beğenmiş mi yaa, bi ben mi yavaşımCibinlik güzel gerçekten de ama oda büyük ve güzel olursa gösteriyor kendini
öyle canım..sağoL çok..Rabbim varken inşallah kimse bişi yapamaz sevenlere
insan ister istemez üzülüyo ama daha ne öğrenciler çıkacak karşına nasipse ooo:125:
ah ne güzel canım,inşallah en hayırlı zamana karar alırsınız evlilik için.
Evet canım ya az kaLdı kısmetse 2.adımı atıyorum
inşallah herşey güzel geçer. :103:
bencede çok güzel olur cibinlikah o ev görmeye diye gelenler yokmu.. gıcık oluyorum :100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?