2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

neyse kızlar bana müsade..
rüyalara dalayım artık ben
çok şükürki 1günü daha atattık sayılır inşallah
dayanın kızlar ha gayret
bişeyide takmayın kafanıza herşey olucağına varıyor zaten( akıl verene bak )

Son düzenleme:
neyse kızlar bana müsade..
rüyalara dalayım artık ben
çok şükürki 1günü daha atattık sayılır inşallah
dayanın kızlar ha gayret

tatlı rüyalar canımmm... hayalleirmize 1 gün daha yaklaştık

Son düzenleme:
ay kızlar evgör ün mobilyalarına bittiiiimmm
kalite olarak nasıldır acaba :44:
tarzı tam benim tarzıııımmmm

Kullananlar memnun canım ama ben kullanmadım hiç bilemiyorum açıkçası :44:

Malesef erkekler annelerine ailelerine çok bağlı, bizim gibi değiller, geç olgunlşabiliyolar. Oda istemiyodur böye olmasını ancak ben tıp oynuycak kadar konuşulmamazlık yapılıcağını sanmam. Misal çay ikram ederken adamın çayı bitti kaş göz mü yapılıcak tabiki hayır. Sorman gerekicek. Sevdiğin düzgün anlatamamış olabilir. Yanlış anlaşılma var gibi duruyo canım. KEdi gibi bi köşeye sinip soyutlayamazsın ki kendini. Sen şimdilik konuşabiliyosan güzlce konuşma anlaşmaya çalış çokta üsteleme he de geç Evlendikten sonra eliyle ağzını kapatıcak değil ya. Kimsecikler bişi diyemez.
Oda endişeli belliki,stresli yavaş yavaş aşılıcak canım merak etme. Kimse ailesini seçmedi öyle bi imkanımız yok malesef. Anlatım hatası ve yanlış anlaşılma var ortada.

Olucak tabiki canım niye olmasın bak bigün daha bitti. Bi bakmışız haziran yarılanmış, bitmiş.
Herşey çok güel olucak merak etme tatlım

Sağol canım benim

Kızlar ben uyuyorum iyi geceler bol aşklı rüyalar
Bi günü daha bitirdik

Evet onlar daha kapalı değişikliğe, farklılığa sanırım. Zamanla, tanıyarak aşılacağını düşünüyorum ben de.

İnşallah canım evet bir gün daha bittii...
Ben de uyuyorum kızlar, iyi bakın kendinizeee.

inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah hepiniizin bahtını güzel etsın. ben 19 yasındayım o 24 bıraz sahiplenemıyor ama ben ondan cok sahıplenıyorum öyle bırseyımkı paramı kıyafetımı yedım yememı bıle paylasırım ama onu asla o kadar değerliki gözümde anlatamam yolunu beklıyorum her sabah uyandımda bı gece daha bıttı dıe kahıtları cızıyorum. bu yıl içinde karderslerimı daha cok eğitmeyı düsünüyorum ben okuyamadım onların masallah çook iyi ortanca kardesıme asalara gezmeye bıle yolayamam o derece korkarım ondan cunku o kaybolsa yolunu bulacak bırı gıbı değil ama kucuk kız kardesım tıpkı ben gibi onu gözüm kapalı dunyanın öbür ucu yollayabılırım. bu yıl içinde ınsallah daha cok olgunlasacak ve ben yooken bıle ınsallah herseylerı güzel olacak sevdiğim beni el üstü tutar ama o utangac cok kımseye ben bunu sevıyorum dıyemez ama beraber oldumuz zaman benı yedırır hayallerını söyler benı kıskanır cok kıskanması hosuma gıdıyor insallah hepimizin bahtı güzel olur annemde insallah güzel bırseyler olur

ANLASA ZATEN ANLATACAĞIM DA ...ay gece gece deli oldum ya

teşekkür ederim güzel dileklerin için malesef annem hasta bazen bızı tanımıyorda ama öyle bırseykı bu annemle hıc bır sırrım hıc br derdim veya güzel bırseyımı paylasamadım bazen düşünüyorum yakında evlenecek ama beni hazırlayan bır annem yok bır suru eksığım vvar her anlammda o yüzden düğün istemıyorum babam ve uvey kadın benı temsil etsın istemıyorum. bu yüzden ona kagıtları imzalayıp kabeye gidelim diyorum.cunku kuzenlerımın avlenıslerını hep gördüm.asla onlar kadar olamam kocamada dedım buyuk ıhtımal kıra cıkarız yasadım yerde yasasak boyle sıkıntı olmaz ama burdada huzur yok bende kucuk bır ev ıstıyorum onunla yasamak kocama butun selvgımı vermek hergun guldurmek onu manevı acıdan her gün sasırtıp süprizler yapmak ıstıyorum suana kadar mutlu olamadık aramıza gırenler vardı cok yıprandık ama hersey cok güzel olacak insallah ve sizlerinde öömür boyu mutlu olmanızı ve muutlu olmak ıcın hıc beklemeyın mutlulu saglayın beklemeyın gülersiniz insallah ALLAHA EMANET OLUN..

kuzum seninki sıyırmış sanırım :26: bunun saygıyla ne alakası var harbiden ya.sana hatır sorulsa teşekkürler mi diceksin sadece sen sormıcak mısın en basitinden (ilk görüşme için) ve bence seni tanıdıkça sevecek babası konuşkan olmanı, mantıklı olmanı.
diğerleri dediğin gibi cahilse 2 lafı bir araya getirip konuşamıyorlarsa susmaları en güzeli.ama sen onlar gibi değilsin kiii.gerçi hemen seninkinin lafına göre yargılamayalım tmm kulak ardıda etmeyelim.ama o ilk buluşma bi olsun ortamı adamı gör cnm ona göre sende konuş yada konuşma.ztn konuşulmıcaksada hep bi resmiyet olcak hayatınızda.kötü bence ya :26:

Kızlar iyi geceler öncelikle gecmisi okuyamadım cok özür diliyorum :26: o kadar yorgunumki haftasonu sınavlar baya gec uyumalar üstüne erken kalkmalar birde pazar gezmesi askımla baya yoruldum ama bir selam vermeden gecmiyim dedim..
Bu arada ilkaskım hosgeldin aramıza

anammmm yok kız bizim burda öyle kv ye çarşaf götürme olayı falan.hatta sabahı bide giderlermiş kv ye el öpmeye.ay ne rezillik bee.iyiki eskiden doğmamışız
o para muhabbetinin anlamı ne ki?ilk defa duyuyorum bende onu :44:

saçma ve komik ya.millete ne ki benim eşyamdan,malımdan..
ertesi gün birilerine gitmek yada birilerinin gelmeside bence utanç verici ya ne bilim :26:
en çok telde konuşsunlar işte bikaç gün.bakalım biz neler yaşıcaz canım...

sağol canım benim hoşbulduumm :13: nasılsın? sende durumlar nasıl tanışamadık

sağol canım benim hoşbulduumm :13: nasılsın? sende durumlar nasıl tanışamadık

İyiyim sen nasılsın
Evet canım tanısalım Eda ben 22 yasındayım henüz söz nişan falan yok bizim inşallah hepsi seneye peş peşe olacak öyle istiyoruz kısmet sen canım?

Kızlar burası yani evimizin önü malum olaylar yüzünden karıştı yazamadim size... Özür diledi barıştık bizde :)))

İyiyim sen nasılsın
Evet canım tanısalım Eda ben 22 yasındayım henüz söz nişan falan yok bizim inşallah hepsi seneye peş peşe olacak öyle istiyoruz kısmet sen canım?

İyiyim tatlim..
Bende sinem 23 yasindayim.bende de henuz resmi bsy yok.
7 yillik bir iliskim var.sevgilim askerde.kismetse bizde seneye askerden geldiginde dedgn gibi pespese dusunuyoruz insallah

Yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim iyi olan kazansin

Malesef bizde hala var bu adetten canim.
Iste dugunun ertesi sabahi 2yenge uyandirmaya geliyor,tabi oncedn kalkip yatagin 4 basina para birakiyosun,atiyolar parayi cebe,carsafida kayinvalideye.
Sonra buyuklere el opmeye gidiliyo.
Ama biz istemiycez gelmelerini,kim ne dusunurse dusunsun.kime ne bizim isimizden,alan almis,satan satmis kime ne ki.
Ay dusundukce cildiriyorum.

Gunaydin kizlar buarada

Memnun oldum canım sanada basarılar
Günaydın kızlaar

Günaydın canım

Nasıl ya çok şükür ikimizinde öyle adetleri yok :18:

Memnun oldum canım sanada basarılar Günaydın canım Nasıl ya çok şükür ikimizinde öyle adetleri yok :18:
Keske bizdede olmsa.Hatta bi kv taniyorum oglu evleneli artk 7sene fln oldu.hala herkezin yaninda anlatiyo carsaf gostermediler die.cok sukur benin kv oyle degil.Dedikodu olan yerde yasamak cok zor kizlar ya,biktim artk hep elalem icin yasamaya.

Keske bizdede olmsa.Hatta bi kv taniyorum oglu evleneli artk 7sene fln oldu.hala herkezin yaninda anlatiyo carsaf gostermediler die.cok sukur benin kv oyle degil.Dedikodu olan yerde yasamak cok zor kizlar ya,biktim artk hep elalem icin yasamaya.

Aman söylesin dursun gösterme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…