hoşgeldin balhatuncum, nasılsın, ne var ne yok görüşmeyeli?
İnsallah canim insallah bizde oyle dusunuyoruz.hayirlisiyla olur insallah..
Cani cepten giriyorum suan pc actigimda bakcam ceyizlerine
Fikirlesiriz artik burdan
yaslar kac kizlar?yakin mi acaba yaslarimiz
İnsallah canim insallah bizde oyle dusunuyoruz.hayirlisiyla olur insallah..
Cani cepten giriyorum suan pc actigimda bakcam ceyizlerine
Fikirlesiriz artik burdan
yaslar kac kizlar?yakin mi acaba yaslarimiz
İyim tatlım,artık kararlaştırdık aşkımla 2+1 eve çıkacağız önce oturma odası ve salonun bir yapacağız bende eşya baktım beğendim :)
Eki Görüntüle 726073 bu yemek odasını beğendim... koltuk takımı da beğendim ama ekleyemedim yaa
ama linki bu Kristal Deluxe Takımı - İstikbal Mobilya
Ben 23 yaşındayım canım , sen ?
Bende 23 yasindayim canim
Mobilyalarinizda pek guzelAllahim oturmayi kismet etsin tatlim..
Kiz mobilya icin erken degil mi karar vermeniz..:44:
her şeyimiz hayırlısıyla en güzel zamanda olur inşallah.. hepimiz musmutlu oluruz inşallah canım..
beklerim canım çeyizlerime her zamanevet böyle güzel oluyor fikir alışverişi yapıyoruz bir de 2014-2015 gelinleri ortak çeyiz topiğimiz var... oraya da bekleriz...
ben 27 yaşındayım cnm.. sen?
biz böyleyiz canım.. ikimizde pek heyecanlıyız ,vakit bol herşeye bakalım dedik bu arada sen nerede oturuyorsun ne iş yapıyorsun ?
Merhaba kızlaaar, nasılsınız?
Tutku elbisen gayet hoş, güle güle giy, bence de uzun daha güzel, daha asil.
Bal hatun mobilyalarınız çok hoş, yemek takımı çok sade kibar, çok beğendim. Sorması ayıp bunların fiyatları ne kadar canım:44:
İlkaskım hoşgeldiiinnnn
ah canım benim sorma, düşündükçe elim ayağım kesiliyo resmen.. inşallah inşallah tek isteğim tatLıLıkla geçer..TutkuuAy kendimi senin yerine koydum da kalbim yerinden çıkacak sandım Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin kuzum.
Ayrıca elbisen çok güzel, hiç kalbini bozma sen.
Merhaba kızlarbende aranıza katıldııım konu başlığı banada uyuyor çünkü
Nasılsınız? Ne zaman düğün yada nişanlarınız?
Tutkucum mrb cnm.elbiseni çok beğendim gerçekten
iyiki dinlemişsin uzun demelerini.sonuçta nişan bu biraz abiye olmalı.büyük nişan mı yapcaksınız kendi aranızda mı?
ikisinede gidecek gibi elbise gerçekten ben modelini, rengini çok beğendim çok doğru bir seçim
sağoLasın canım benim.. şimdi sizden yorum alınca sanki bende hak verdim.. kendi çevrene inanamıyosun iyide olsa,kötüde olsa iyi diyo herkez. rahatladım şimdimerhaba kızlar, nasılsınız?
tutku, canımm, elbisen çooookkk güzel bence ve de çoook uygun nişan için.. kısa elbiseleri her zaman giyersin, bunları kendi nişanımızda giyemeyeceğiz de nerede giyeceğiz ki hem? iyi ki dinlemişsisn çevrendekileri
sağoL canım benim inşallah günüm iyi geçer
sağoLun kızlar gerçekten bi moral geLdibeğenmenize sevindim kii
Rabbim isteyen herkeze en en hayırlı,en yakın zamanda nasip etsin inşallah bu günleri görmeyi.. çok farklı,masum bi telaş hakkaten
ah canım benim sorma, düşündükçe elim ayağım kesiliyo resmen.. inşallah inşallah tek isteğim tatLıLıkla geçer..Rabbim en hayırlı zamanda herkeze nasip etsin inşallah bu güzel günleri görmeyi
hoş geLdin canım benim
beğenmene sevindim canım..
dur bende tanıtayım kendimi
benimde işte görüldüğü gibi nişanım var, düğünü nasipse mayıs 2014 gibi düşünüyoruz. yaklaşık 5yıllık ilişkim var
okuyorum buarada 1.sınıf daha..kısmetse hem okul hem evlilik olucak.. 20 yaşıma basmaya az kaldı
sağoLasın canım benim.. şimdi sizden yorum alınca sanki bende hak verdim.. kendi çevrene inanamıyosun iyide olsa,kötüde olsa iyi diyo herkez. rahatladım şimdi
sağoL canım benim inşallah günüm iyi geçer
ya kızlar cok sınırlım ne olur bna askıl verın sevdiğim askerde.. önümüzdekı cuma günü yemin törenı var gelmemı ıstemıyo dıyo sen gelırsen ben buraya döndümde aglarım meryemım buraya gelmıstı derım dıyo.. bırde arabada yer yok dedı ve bırde cok kalabalık herkez bırbırıne girecek öyle olmanı ıstemıyorum dedı.. buraya kadar tamamdı.. ama ben onu görebılmek ıcın babama bıle yalvardım babamı bıle ıkna ettım ama bu gün öğrenıyorumkı kuzenı gıdecek ya ben onun sevdiğim öyle sacmakı bu onun annesı babası kardesı ve diğer kız kuzen gıdıyor o kız yerıne benı almaları gerekmıyorlarmı sevdiğim ilerde ..yemın törenınde esım değil fılan kuzenım geldımı dıcek ınanın cok kotuyum amcamlar bıle sen neden yemın törenıne gıtmıyosn dedi dedemlerde sımdı bu sevdiğimn yaptıgı nedir bu sabah bıle senı cok seviyorum hiç bırakmıcam dedı..ve aıretten kuzenı var bı tane askıımın hep resimlerini koymus ınternete kızıyorum ya ne benıım nede onun resımlerı ınternette olması ıstemıyorum... sevgılımdde ıstemez benım resım konsa benden ayrılır ama onunkı konunca gayet normal o erkek gezebılır ben kızım gezemem gıbı davranıyyor arkadaslarım cep telefonumda bes dakka görüşmeme bile kızar erkek kuzenlerım bıle bana bırsey sorsa bıle bana hemen ıhanett ettın der bende onun kız kuzenlerımle konusması ıstemıyorum cunku bı tanesı evlenırken askerıme evlenmek ıstemıyorum dedı dugun gunu damatları karıstırırım dedı sevdığıme...bı tanesıde bızım ayrılmamız ıcın cok ugratı yıne gunah almım ama aramız kotu olsun dıe babam bıle benı sıkayettı sevıyorum dıe neysekı babam durumu naylıyo yoksa benı dövecek bır adamdır askerımı babam cok sever. ınsan kendı kuzenıne bıle guvenemıyo bazı kuzenlerım moralım bozuyo ya askerden gelınce fıkrı değişir senı almazsa dıyolar bunun anlamı ne baska kuzenım konustum annesını aramıs askerım o kuzenlerlede konusmus dedim kocapomlamı konustunuz evet dedı benı bıda arasaydı dedım onlar senı nıe arıcak dedı bende yenı aılesım dedım oda bana artık değil dedı nedemek bu dedim henuz degıl yanı dedı anlamıyorum bana bırsey deyın ne olurrrr...
canım zor olucak biliyorum ama uzattıkça bi anlamıda kalmıyo artık canım ya.. bitek akşamları ayrı evlere gidiyoruz,bütün gün iş-okul gereği beraberiz,çok anlamsız yani..kiz hem okul hem evlilik zor olmicak mi?askerligini yapti mi bari seninki?
Kizlar aranizda asker bekleyen oldu mu hic??
İyim tatlım,artık kararlaştırdık aşkımla 2+1 eve çıkacağız önce oturma odası ve salonun bir yapacağız bende eşya baktım beğendim :)
Eki Görüntüle 726073 bu yemek odasını beğendim... koltuk takımı da beğendim ama ekleyemedim yaa
ama linki bu Kristal Deluxe Takımı - İstikbal Mobilya
İNŞALLAAAAHHH AMİİİNN!!
Siz bana linki gonderirsiniz canim orayada gelirim tabi
bende 23 yasindayim..
Bal hatun mobilyalarınız çok hoş, yemek takımı çok sade kibar, çok beğendim. Sorması ayıp bunların fiyatları ne kadar canım:44:
İlkaskım hoşgeldiiinnnn
sağoLasın canım benim.. şimdi sizden yorum alınca sanki bende hak verdim.. kendi çevrene inanamıyosun iyide olsa,kötüde olsa iyi diyo herkez. rahatladım şimdi
hakkaten canım sen varken heleki evlilik yolundayken akrabalara yer düşmez bence.
Benden bi akıl asla ama asla ne kendi,ne de onun akrabalarına güvenme canım.İnan arkanızdan kuyu kazan okadar çokki.Gözleri kakarmışcasına herşeyi ama herşeyii yapabilirler.Dikkatli olun derim.Biz yaşadık ve en beklemediğiimiz insanlardan gördük,anladımki akraba fln hepsi boş.Birbirinize sahip çıkın yeter(ailelerinizede), gerçi bazen insan ailesini bile tanıyamıyo ama yinede görmezden geliniyor işte.
Laf olsun diye söylemiyorum canım bunları gerçekten bak özellikle kuzenleri salla,kimse sizin iyi olmanızı istemez biliyosundur,yüzüne gülseler bile hepsi okadar kıskanırki.. neyse sevenleri ayırmaya çalışıp,yuva bozanları Allahıma havale ediyorum..er geç onlarda görücek zaten.
Sıkma canını,sevdiceğinde açar inşallah gözünü geç olmadan anlar neyin ne olduğunu.
canım zor olucak biliyorum ama uzattıkça bi anlamıda kalmıyo artık canım ya.. bitek akşamları ayrı evlere gidiyoruz,bütün gün iş-okul gereği beraberiz,çok anlamsız yani..
ben bulgaristanda yaşıyorum canım malesef, burda askerlik olmuyo artık bizim,o yönden şansLıyım çok şükür.
Oooh ne guzel siz ballilar
Hicbi engeliniz yoksa evlilik icin o zmn uzatmaya gerek yok tabi cnm.sen calisiyor musun ki ayni zamanda?ne bolum okuyorsun tatlim?
ya bu arada bana biri bu evlilk sayacı nasıl yapılıyor anlatabilirmi mesaj atarak ben cevap veremiyorum ama mesaja anlamazsam buradan sorarım
günaydınnnn aşk böcekleriiiiibal hatun mobilyana bittim bende öyle bir bakmıştım istikbale daha düğüne 2 sene olmasına rağmen de istikbalde mükemmel şeyler var yaa bende nasip olursa istikbal diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?