2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlar.... Nasılsınız bakalım ? Neler yapıyorsunuz ? Benim kafam kazan gibi gece 3e kadar mahallemizdeki olaylar bitmek bilmedi... İnanın artık Facebook ve Twitter haberlerinden içim karardı... Bende iki hesabımı da devre dışı bıraktım... En iyisi valla. Sizler neler yapıyorsunuz bakalım ???

Günaydın kızlaar

Günaydın canım...

Ayyy bizimkilerde falan var mı bilmem de kesin benim şaşkoloz aşkım çıkar bizde var der... O zaman tam kalpten giderim :)

Aman söylesin dursun gösterme canım
valla konusan konussun.igrenc bisi ztn,insani evlendigine pisman ediyolar ztn ilk gunden.
Günaydın canım...Ayyy bizimkilerde falan var mı bilmem de kesin benim şaşkoloz aşkım çıkar bizde var der... O zaman tam kalpten giderim :)
Varsa ztn buyukler soyler ,kacirmazlar hic.Insallah yoktur

Selamlar herkese...
Ne zamandır yazamıyorum. Yeni birçok arkaadaşımız gelmiş tekrar selamlar.

Bu arada bizde de öyle bir adet yok. İzin vermezdimde asla

Kizlar buarada ilkaskimin isminden ilham geldi mrk ertin sevdicekleriniz ilk mi yoksa onceden cikmisliginiz varmi baskasiyla.
Benim cok sukur ilkim ve tekim. Ilk onunla ciktim(15 yasima daha yeni girmistim) nasipsede evlenicem.ne guzeldir kimbilir ileride cocuklarina anlatinca ,

valla konusan konussun.igrenc bisi ztn,insani evlendigine pisman ediyolar ztn ilk gunden.Varsa ztn buyukler soyler ,kacirmazlar hic.Insallah yoktur

Yoktur canım sanmıyorum hic olsada benden önce sevdigim karsı cıkar eminim Allah korusun
Yok kız evlenmekten hic kimse pişman edemez bizi

Selamlar herkese...

Perim benim hosgelmissssss

Selamlar herkese...

Canımmm hoşgeldin :)

Benim daha evvel bi görüştügum oldu ama ona da yaşadıklarima da çok şükür diyorum,onunla yaşananlar olmasaydı ben şimdi evdesimin kıymetini bu kadar bilemezdim...

2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/725
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/362
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 445
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 340

*Edaa91* 15 Eylül 2014/ 468

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 376

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 423

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 467

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 736

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 755

*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/368
*Lajoie* EVLİ-MUTLU :)
*Mutella* Ağustos 2014/
*Opra* EVLİ-MUTLU :)
*Perim35* 22 Nisan 2015/ 687

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 779

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 833

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 691
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 449
*
64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 431

*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 473

Bizde seni çok özledikk neler yapıyorsun bakalım neden ihmal ettin bizi

Canımm evin bütün sorumluluğu bana ait, annemle babam ayrı olduğu için :) Bi yandan da okul ve dersler. O yüzden istemeden ihmal ettim sizleri, ama aklım hep burdaydı. Sen neler yapıyorsun canımcımm?

Canımm evin bütün sorumluluğu bana ait, annemle babam ayrı olduğu için :) Bi yandan da okul ve dersler. O yüzden istemeden ihmal ettim sizleri, ama aklım hep burdaydı. Sen neler yapıyorsun canımcımm?

Cok şükür bitti dersler falan canım
Bende aynı canım oturuyorum öyle canım sıkılıyor artık bizim kızlarda çok girmiyor az öncede Perim geldi ama konusamadan cıktı

Cok şükür bitti dersler falan canım
Bende aynı canım oturuyorum öyle canım sıkılıyor artık bizim kızlarda çok girmiyor az öncede Perim geldi ama konusamadan cıktı

Benimki de bir bitse de kurtulsam canımm artık :)
Şafaklarımız da baya azalmış kuzumm tabloda görünce mutlu oldummmmm.

Benimki de bir bitse de kurtulsam canımm artık :)
Şafaklarımız da baya azalmış kuzumm tabloda görünce mutlu oldummmmm.

Canım hem telefonla konusup hem yazıyordum yanlıs yazmısım ben senin sınvalar bitti mi diyecektim
Evet ya asker yolu bekler gibi olmusum tam 468 8 gün daha giderse tam 460

iim bende çok şükür yeni işime başlıcam bu hft inş. hayırlı olur benim için :)

Hayırlı olsun canım benim Bende ilk bugün basvurdum bir yerden aradılar 2-3 ay sürecek bir işmiş şantiyenin ortasında sekreter :44:yarın cagırdılar görüselim diye ama kararsızım :44:

Yoktur canım sanmıyorum hic olsada benden önce sevdigim karsı cıkar eminim Allah korusun
Yok kız evlenmekten hic kimse pişman edemez bizi

Perim benim hosgelmissssss

Canımmm hoşgeldin :)

Benim daha evvel bi görüştügum oldu ama ona da yaşadıklarima da çok şükür diyorum,onunla yaşananlar olmasaydı ben şimdi evdesimin kıymetini bu kadar bilemezdim...

Sağolun cnalarım hoşbulduk.

Kuzumm çok özledimm sizi Özür dilerim canımm merakta bıraktığım için sizi.:26:

Simgemmm bitanem nerelerdesin. Özleidm valla.
Yaz geliyor artık gene birlikte oluruz :)
Bitanem sen yokken 1 2 kere bende yaptık liste.
listemizde birazcık değişti. En baş sayfada da var kuzum ordan istersen baz alırsın.
Eklenenler silinenler oldu.

Kzılar bu arada OPRA'm da evlendi dün
Kocaman Maşallah diyorum
İnşallah çok mutlu olurlar çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…