Günaydın kızlaar
Malesef bizde hala var bu adetten canim.
Iste dugunun ertesi sabahi 2yenge uyandirmaya geliyor,tabi oncedn kalkip yatagin 4 basina para birakiyosun,atiyolar parayi cebe,carsafida kayinvalideye.
Sonra buyuklere el opmeye gidiliyo.
Ama biz istemiycez gelmelerini,kim ne dusunurse dusunsun.kime ne bizim isimizden,alan almis,satan satmis kime ne ki.
Ay dusundukce cildiriyorum.
Gunaydin kizlar buarada
valla konusan konussun.igrenc bisi ztn,insani evlendigine pisman ediyolar ztn ilk gunden.Aman söylesin dursun gösterme canım
Varsa ztn buyukler soyler ,kacirmazlar hic.Insallah yokturGünaydın canım...Ayyy bizimkilerde falan var mı bilmem de kesin benim şaşkoloz aşkım çıkar bizde var der... O zaman tam kalpten giderim :)
valla konusan konussun.igrenc bisi ztn,insani evlendigine pisman ediyolar ztn ilk gunden.Varsa ztn buyukler soyler ,kacirmazlar hic.Insallah yoktur
Selamlar herkese...
Ne zamandır yazamıyorum. Yeni birçok arkaadaşımız gelmiş tekrar selamlar.
Bu arada bizde de öyle bir adet yok. İzin vermezdimde asla
Selamlar herkese...
Ne zamandır yazamıyorum. Yeni birçok arkaadaşımız gelmiş tekrar selamlar.
Bu arada bizde de öyle bir adet yok. İzin vermezdimde asla
Kizlar buarada ilkaskimin isminden ilham geldi mrk ertin sevdicekleriniz ilk mi yoksa onceden cikmisliginiz varmi baskasiyla.
Benim cok sukur ilkim ve tekim. Ilk onunla ciktim(15 yasima daha yeni girmistim) nasipsede evlenicem.ne guzeldir kimbilir ileride cocuklarina anlatinca,
Simgeeeeeeeeeeee nerelerdesin sençok merak ettik biz seni
Kuzumm çok özledimm siziÖzür dilerim canımm merakta bıraktığım için sizi. :26:
Bizde seni çok özledikkneler yapıyorsun bakalım neden ihmal ettin bizi
Canımm evin bütün sorumluluğu bana ait, annemle babam ayrı olduğu için :) Bi yandan da okul ve dersler. O yüzden istemeden ihmal ettim sizleri, ama aklım hep burdaydı. Sen neler yapıyorsun canımcımm?
Cok şükür bitti dersler falan canım
Bende aynı canım oturuyorum öyle canım sıkılıyor artık bizim kızlarda çok girmiyoraz öncede Perim geldi ama konusamadan cıktı
Benimki de bir bitse de kurtulsam canımm artık :)
Şafaklarımız da baya azalmış kuzumm tabloda görünce mutlu oldummmmm.
slm kızlar yine bol bol kaynatmışsınız :) maşalllaaahhhh .. nasılsınız?
iim bende çok şükür yeni işime başlıcam bu hft inş. hayırlı olur benim için :)
Yoktur canım sanmıyorum hic olsada benden önce sevdigim karsı cıkar eminim Allah korusun
Yok kız evlenmekten hic kimse pişman edemez bizi
Perim benim hosgelmissssss
Canımmm hoşgeldin :)
Benim daha evvel bi görüştügum olduama ona da yaşadıklarima da çok şükür diyorum,onunla yaşananlar olmasaydı ben şimdi evdesimin kıymetini bu kadar bilemezdim...
Kuzumm çok özledimm siziÖzür dilerim canımm merakta bıraktığım için sizi. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?