Bizde de aynı problem var.
Maddi . Biz 2013 Ekim falan düşüncelerimiz vardı puf oldu. 2015 e gitti.
Hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun.
Ben atansam biz borçlu da olsa seneye istesek benim ailem bissürü borç olacağı için olmaz der. O duurmlar karışık.
Aynen canım alınanlarda bir derece ama süslemekkk. Ben ne naaazar boncuğu uğur böceği vs düşnüüyorum da ben o kadar uğraşırım karşı taraf birşey yapmazsa o zaman üzülürüm çok.Gönlümüze göre olsun İnşalah herşey.
Aynı şehirdeyiz canım. Siz farklı mı ? Aa gerçi görev yeriini hatırlıyorm söylemiştin bir ara cnm.
Tayin zamanına ne kadar kaldı, düğünle birlikte eş durumndan da gelirsin gerçi
zaten bu maddiyat belimizi büküyor ya canım, maalesef elde de hazır bulunmayınca ertelenip duruyor hayaller.Çok sıkışıcaksınız iyi olmuş aslında ertelemeniz, mutluluğunuzu gölgelemesin.
Gönüller bir olsun diyelim inşallah hallederiz, Allah mahcup etmesin.
Aynı endişe bende de var.
ben çok hevesliyim, nişanda böyle yapalım, şöyle olsun diye, görsellik de önemli benim için ama yaparlar mı bilmem.
Sevdicek bir keresinde uğraşacak kimse yok, uğraşmazlar dedi.Çok üzüldüm doğrusu. Ama iş uygulamaya gelince değişir mi bilmem.
Bohçalarımı nasıl istediğimi de gösterdim gerçi. Çok ahım şahım bi şey istemiyorum ki, İki tül, boncuk zor olmasa gerek
Tabi sorun çıkartılacak şeyler değil de mutlu oluyor insan.
Biz farklı yerlerdeyiz canım, bu sene yakınlaştık ama yine de mesafe mesafedir
Benim stajerliğim kalktı canım büyük bir ihtimal ben tayin isterimNasip bakalım
İyi oldu canım ama erteledikçede bir sorun çıkıyor inanki.
Başka maddi konular patlak veriyor. O yüzden çok stresli günler geçirdim, geçirdik.
İnşallah güzel olsun diye dua etmekten başka çaremiz kalmadı gibi birşey.
20 bin borçla evlenirim ama düğün takılarının hepsi gidecek bu sefer.. Mantıklı mı deil mi bilmiyorum.
En azından bir ev hayalimiz var. 20 bin bile olsa faizi ayrı...
20 binii biriktirmek borç demekten 3 4 ay nişanlı kalmak daha iyi gibi.
Ama eğer sevdiğimde kamuda olsaydı düzenli bir gelir söz konusu olsaydı o zaman ev eşyaları için 20 30 bin kredi çeker evlenirdik.
Evlenince biraz altınlardan destekle 1 yılda biter. 1 Maaş sadecce krediye gider. Ama işte öyle bir şansımız yok malesef.
İnsanı mutlu ediyor dediğin giibi en ufacık bir detay süsleme bile.
Düşünüldüğünü hissetmek ... Hissettirilmesi... Bu duyguları kesinlikel çok güzel. Ama işte yapılırsa :)
Hadi hayırlsı cnm, sevidğinin tayin olacağı yere göre istersin tayin
Malesef bizde hala var bu adetten canim.
Iste dugunun ertesi sabahi 2yenge uyandirmaya geliyor,tabi oncedn kalkip yatagin 4 basina para birakiyosun,atiyolar parayi cebe,carsafida kayinvalideye.
Sonra buyuklere el opmeye gidiliyo.
Ama biz istemiycez gelmelerini,kim ne dusunurse dusunsun.kime ne bizim isimizden,alan almis,satan satmis kime ne ki.
Ay dusundukce cildiriyorum.
Gunaydin kizlar buarada
Günaydın canım...
Ayyy bizimkilerde falan var mı bilmem de kesin benim şaşkoloz aşkım çıkar bizde var der... O zaman tam kalpten giderim :)
Kizlar buarada ilkaskimin isminden ilham geldi mrk ertin sevdicekleriniz ilk mi yoksa onceden cikmisliginiz varmi baskasiyla.
Benim cok sukur ilkim ve tekim. Ilk onunla ciktim(15 yasima daha yeni girmistim) nasipsede evlenicem.ne guzeldir kimbilir ileride cocuklarina anlatinca,
2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU
NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 445*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/725*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/362
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 340
*Edaa91* 15 Eylül 2014/ 468
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 376
*Edss* 1 Ağustos 2014/ 423
*ErreS* 14 Eylül 2014/ 467
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 736
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 755
*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/368
*Lajoie* EVLİ-MUTLU :)
*Mutella* Ağustos 2014/
*Opra* EVLİ-MUTLU :)
*Perim35* 22 Nisan 2015/ 687
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 779
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 833
*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 691
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 449
*64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 431
*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 473
Çok iyi anlıyorum seni canım. Biz de çok zor durumdayız ama aynen bekleyince de bir sürü şey çıkıyor. Bitmek bilmiyor engeller.
Biz altınlarla borçlarımızı kapatmayı düşünüyoruz tabi yeterse.
Biliyorum belki ev fırsatını kaçırıyoruz ama en azından sıfıra sıfır elde var sıfır olsak da borç derdimiz olmasın artık..
Kredi çeksek onun da faizi var, faiz istemiyorum ben ama aşk başka çare yok diyo bazen.
Evlenen arkadaşlarımın bazıları altınlarla borçlarını kapattı, iyi kötü bir araba alacak durumdalar 1-2 yılda.
Tabi bunda gelirler de önemli ama memurlar onlar da.
İnşallah atlatırsınız bu sorunları canım, Allah yardımcımız olsun
Canım ikinizde kamuda olduktan sonra bir şekilde gene çekersiniz Ev kredisi.
Hayırlısı olsun.
Faizsiz olmuyor canım dediğini gibi sevdiğinin başka çare yok.
Aminn canmm aminnn.
Aslında gelcek yerleri biliyoruz az çok 2014 Kasıma falan çeksek borçları kapatırdık ya neseBu sefer tamamıyla bir 25 bin kadar borcumuz olacağından izin vermezler ben hayallere dalmıyorumm.
İnşallah ikimiz de kamuda oluruz, yani atanmadan da bir şey diyemiyor ki insan
Şu an öncelikli sorunumuz iş zatenBu yaz belli olacak inşallah.
Biz de hep borçla evleneceğiz, kimbilir ne kadar olur
Ailen mi izin vermez canım. Onlar da seni düşünüyorlardır haliyle
Evet cnmda sadece annem ilekonuştuum bir konu açıkçası.
Ama gerçekten düşünmeye tekrardan başladım.
Babam duysa pek birşey demez aslında.
Bizi düşünüyor canıme evet çünkü geleceğimizi düşünüyorlar darda olmamızı istemezler.
onlarında durumu kendilerine göre.
Annemle babam 4 yıl beraberlikten sonra 1 ay(3 hfta bile değil) içinde İsteme-Nişan-Kına-Düğün yapmış insanlar
Nişanlılık uzasın istememişler bizede bunu öğütlerlerdi.
Eee Temmuzda nişan olsa bakıyormuşsun Kasımda evleniyoruz ne kadan mıtlııı oluruz
Benimde Katiplik işi bir belli olsa canım hallederiz aslında bir şekilde.
Ama bir belli olsa iştee ah ahh
Evet cnmda sadece annem ilekonuştuum bir konu açıkçası.
Ama gerçekten düşünmeye tekrardan başladım.
Babam duysa pek birşey demez aslında.
Bizi düşünüyor canıme evet çünkü geleceğimizi düşünüyorlar darda olmamızı istemezler.
onlarında durumu kendilerine göre.
Annemle babam 4 yıl beraberlikten sonra 1 ay(3 hfta bile değil) içinde İsteme-Nişan-Kına-Düğün yapmış insanlar
Nişanlılık uzasın istememişler bizede bunu öğütlerlerdi.
Eee Temmuzda nişan olsa bakıyormuşsun Kasımda evleniyoruz ne kadan mıtlııı oluruz
Benimde Katiplik işi bir belli olsa canım hallederiz aslında bir şekilde.
Ama bir belli olsa iştee ah ahh
ahh ahh bide öyle istiyoruz canım aileleri karıştırmak istemiyoruz hiç işin içine. Ne kadar uzarsa sözlülük nişanlılık o kadar cırkı çıkıyo ailelerden dolayı illa bi sorun çıkıyo. İlişki biim elimide olsun der hep aşkitomO yüzden bende onu dinlemeye karar verdim 1 ay içinde herşey olucak yaşasınnnn. Canımm bu arada 2015 gibi düşünüyoruz aslında yazın belli olucak herşey ya askere gidicek ya formasyon alıcak ona göre ya 2014 ya 2015
Kızlarrr benimkinin annesi baskı yapıyomuş2014 haziranda evlen diye Belki olurrrrr
Aaa sizinkiler severek mi evlenmiş maşallah ne hoş, anlıyorlardır seni de.
Elbette anne baba ister mi çocuğun sıkıntı çekmesini.
Kasımda Aşk başkadır dersiniz siz de çok da hoş olur.
İnşallah diyelim canım, dualar edelim birbirimize, senin katiplik, sevdiceğimin ataması olur inşallah hemen.
Sağolasın canım.Güzel gelinciklerim merhaba, nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, bgn dişimi çektirdim ağrıdan ölüyorum... Amaaaaa bomba gibi bir haberle geldim size,ağrımı filan unutturdu bu haber aslında banasevdiceğimin mülakat sonucu açıklandı ve OLDUUUUUU:) mutluluktan uçuyoruz.. Hepimizin duaları sayesinde oldu çok şükür... Ve bu iş bizim en büyük sorunlarımızı çözmüş oluyooorr :)))
İçim o kadar kıpır kıpır kiii... Sevgilimin de öyle, heyecandan konuşamıyoruz resmen :)))
Bu arada perim gelmiş hoşgelmiş, özlemiştik kaç gündür.. Ebisim de geldi mi ki bugün ?
ben türkiyede yaşamıyorum canım :/memleket neresi sizin canım?
ayy ne kötü bişi bu ya.harbiden kime ne sizin özelinizden.özür dilerim ama şerefli bir adam namussuz bir hayat kadınıda almış olsa o onun seçimi, tercihi. bundan bize ne onlara ne???
geri kafalı,cahil insanlar işte.neden insanlara kanıtlanır ki bu?sen, eşin ve Allah biliyor ya başkasına ne..
Allahtan burda öyle bişey yok olsada yapmazdım zaten bu çok ayıp ve utanç verici bişi ya.
Ben düğün gecesini düşünüyorum o zmn güle oynaya eğleniyoruz ama gecesi gerdek var bunuda herkes biliyor özellikle babam
ayy o durumdan bile ben çok çok utanıyorum :26:
inşaLLahh canım inşallah. ne güzeL şansLıyız.. ama keşke onunda ilki olsaydım,bu hep çok üzdü beni,heryerde eskilerini görmek okdr kötü ki..benimde İLKAŞKIIIMMM tabikideeebu yüzden öyle açtım zaten üyeliğimi
İLK ve SON olacak Allahın izniyle
bizde miniciktik tanıştığımızda 16 yaşındaydım bende
bizde konuşuyoruz hep aşkitomla çocuklarımıza anlatacak çoooook anımız var diye
Rabbim o günleri göstermeyi nasip kısmet eder inşallaaaahhh
canım beniim gözünüz aydıın..çok şükür Rabbim yüzünüzü güldürmüşGüzel gelinciklerim merhaba, nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, bgn dişimi çektirdim ağrıdan ölüyorum... Amaaaaa bomba gibi bir haberle geldim size,ağrımı filan unutturdu bu haber aslında banasevdiceğimin mülakat sonucu açıklandı ve OLDUUUUUU:) mutluluktan uçuyoruz.. Hepimizin duaları sayesinde oldu çok şükür... Ve bu iş bizim en büyük sorunlarımızı çözmüş oluyooorr :)))
İçim o kadar kıpır kıpır kiii... Sevgilimin de öyle, heyecandan konuşamıyoruz resmen :)))
Bu arada perim gelmiş hoşgelmiş, özlemiştik kaç gündür.. Ebisim de geldi mi ki bugün ?
MErhaba kızlarrrrr
Hg pericimmm
Pozitif dediniz dedini bugun bi ağladım bi ağladım
İçim sıkıldı sonra düzelttim kendimi geldimmmmmm
3 haziranda bitti kızlar
Nasılsınız bakalımmmmm
Engeller konusunda bence çok dertliyim ama artık kabullendim benim bi engelim kalmadı onunkileri bekliyoruz
Kız evi naz evi, sözü geçmişte kaldı artık
Kızlar hazır erkekleri bekliyo nasıl iş bu ya
HAdi dese atlıcaz hemen ama nerdeeee
Amaaaannnn geç olsun güç olmasın kafamız rahat ederiz kızlar takmayalım bidaha sevgililik dönemi yaşamıycaz yaşayalım bu anları
Güzel gelinciklerim merhaba, nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, bgn dişimi çektirdim ağrıdan ölüyorum... Amaaaaa bomba gibi bir haberle geldim size,ağrımı filan unutturdu bu haber aslında banasevdiceğimin mülakat sonucu açıklandı ve OLDUUUUUU:) mutluluktan uçuyoruz.. Hepimizin duaları sayesinde oldu çok şükür... Ve bu iş bizim en büyük sorunlarımızı çözmüş oluyooorr :)))
Evet canım :))
Babam bilmiyor daha ama hep der sevdiğinle evlen diye.
Evet o söz geliyor hep aklımıza Kasımda aşk başkadır :)))
İnşallah canım hep birbiririmize dua ederek geçireceğiz şu zamanları.
Sevdiceğin ataması biraz zor kuzum kpss puanı düşük.
Ben katiplikte yedeğim biliyorsundur. İnşallahh biran önce gerii dönüş olur olmadı önümüzdeki yeni maçlarabakıcazz Kasımdaki
Sağolasın canım.
Gelemedim.
Özledim bende sizi
Sen nasılsın neler yaptın?
Evet canım :))
Babam bilmiyor daha ama hep der sevdiğinle evlen diye.
Evet o söz geliyor hep aklımıza Kasımda aşk başkadır :)))
İnşallah canım hep birbiririmize dua ederek geçireceğiz şu zamanları.
Sevdiceğin ataması biraz zor kuzum kpss puanı düşük.
Ben katiplikte yedeğim biliyorsundur. İnşallahh biran önce gerii dönüş olur olmadı önümüzdeki yeni maçlarabakıcazz Kasımdaki
Sağolasın canım.
Gelemedim.
Özledim bende sizi
Sen nasılsın neler yaptın?
canım beniim gözünüz aydıın..çok şükür Rabbim yüzünüzü güldürmüş
Oyy ağlama ama sen bu topiğin pozitif kızlarındasın, hep öyle ol.
İnsan bunalıyor bazen haklısın.
Çok güldürdün beni evet artık kızlar hazır bekliyor zaten, hiç naz yapacak vaktim yok
Ya çok ama çok sevindim gerçekten çok sevindim, bu derdi çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
Hayırlı olsun, en büyük engel kalkmıştır.
Rabbim bu yaz bize de nasip olsun bize de dua edin ne olur ne olur
Benim de annem babam bilmiyor, bakalım nasıl tepki verecekler.:18:
İnşallah hepimizinki olur diyelim canım, şimdi olmazsa Kasımda olsun diyelim
Aynı benim de kuzum, Finallerimi atlattım çok şükür.. İşte bugün de ne zamandır heyecanla beklediğimiz haberi aldık.. Mutluyuz yaniiii çok şükür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?