2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de çok utanıyorum yaa...Nasıl söylerim bilmiyorum.
Annem tahmin ediyo gibi ama hiç konuşmadık

Çok sağol kuzum benimmmm... Rabbim size de nasip etsin inşallah bu mutluluğu.. Uzun zamandır hiiiiç bu kadar mutlu olmamıştık... Allah hepimize hep böyle mutluluk versin ..

Güzel haberler aldığınız için mutlu oldum canım :)
Benim finaller 17 Haziran 28 Haziran arası şaka gibi

Sağol tatlımm.. Senin de inşallah en yakın zamanda ataman olur da senin de güzel haberlerini alırız
Baya geçmiş sizin finaller yaa...

Ben de çok utanıyorum yaa...Nasıl söylerim bilmiyorum.
Annem tahmin ediyo gibi ama hiç konuşmadık

olur herşey canım. akışına bırak . Hissederler tabi :))

Çok sağol kuzum benimmmm... Rabbim size de nasip etsin inşallah bu mutluluğu.. Uzun zamandır hiiiiç bu kadar mutlu olmamıştık... Allah hepimize hep böyle mutluluk versin ..

Canım beklediğin haber Nişanla ilgili mi iş durumumu:44:
Hangisi olursa olsun hayırlısı olsun

Sağol tatlımm.. Senin de inşallah en yakın zamanda ataman olur da senin de güzel haberlerini alırız
Baya geçmiş sizin finaller yaa...

Amin cnaım İnşallahhh.
Evet geç baya .s
Okulda geç açıldı, dönem geç açıldı derken böyle kaldık sıcaklara

olur herşey canım. akışına bırak . Hissederler tabi :))

Canım beklediğin haber Nişanla ilgili mi iş durumumu:44:
Hangisi olursa olsun hayırlısı olsun

Yok kuzum nişan değil iş durumu, sevgilimin ataması oldu Ankara hem de bugün açıklandı da mülakat sonuçları... Ama tabi bu işin olması bizi zaman yönünden çok rahatları, artık istediğimiz zaman nişanı yapabiliriz artık hep burda nasılsa aşkitom

Dedim sana dimi kuzum
Bak oldu işteee heyoooooooo
Çok sevindim canım yaaa Nazar Nazar

Aynen öyle canım jethızı hemde
Aile sağlar canım aslında ailelere yük olmak istemiyoruz, çeyiz bitti zaten ufak şeyler kaldı alınır onlarda marketten ordan burdan. Şükür çeyi masrafımız yok yoksa 1 ayda asla alınamazdı. Mobilya parası biriktiriyoruz şimdi, içimize sinenleri alalım diye çünkü ailelere yük olmasın diye beğendiklerimizi söyleyemeyiz gibi geliyo O yüzden bi düğün olsun yeter aten nişan evde yapıcaz karar verdik. Kınayı düğün gibi yapıcaz, ayrıda bide düğün yapıcaz 2 düğün gibi bişi olucak. Teras istiyorum ben yıldızlar altında Bakalım bulabilicekmiyiz 1 ay içinde, aslında kararlaştırsak askerlikmi formasyonmu diye ona göre 1 sene öncesinden bile tutabiliriz mekanı hazır olmuş olur Kısmet bakalım,
Tabiki canım askerlik bitmeden olmaz allahtan kısa dönem 5 aycık
Gerçi benimki bekleme traftarı belki 4 aya düşebilirmiş

Bende öyle dşünüyodum ilk zamanlar canım ama ilk ilişkileri olmasaydı belki olgun olamazdı.
Her ilişki dahada olgunlaştırır insanları.
Eski hatalar tekrarlanmaz, daha sağlam atılır adımlar.
Ben 14-15 yasında tanıdım karamelimi
O 20 yasındaydı.
Şimdi ben 28 yasında bi koca bebek
Daha olgunuz daha büyüdük hatalarımız oldu tabiki ama aştık hepsini.
Eskileri deişken eski sevgilisinin çalıştıgı mağzaya gidip alışveriş yapardık hep
Ben herşeyini biliyorum.
Adamım sadece, ' etraf kız dolu ben melek arıyodum onuda buldum ' dediği an bitti herşey
Bi sünger çekiverdim düşüncelerime 5 yaş birden büyüdüm.
İçim çok rahat, herşeyden eminim.
O benim! ve beni seviyo. Geçmiş yaşandı bitti şuan benimle ve mutlu!
Bu yeter canım hiç düşünme yorma kendini :44:

Düzeldim balım hemen üzülmüyorum ki artık
Herşey ok güzel olucak biliyorum ki ssz
İnşallah olur canım sen gönlünü ferah tut, olumlu düşün olumlu olsun canım

of canım hakLısın ama keşke senin gibi olabilsem..
bende herşeyi biliyorum,hiçbirşey saklamıyoruz zaten ama ben hastalık derecesinde kıskancım..
2gündür hep ağlıyorum yaş kalmadı artık gözumde,hep bu kızlar yüzünden.
oralarını,buralarını açıp açıp geziyolar ben artık düşünceden verem olucam die korkuyorum
güvenim sonsuz ona ama karşı tarafa güvenmiyorum,çok sorun yaşadım cunki.Birde arkadaşlarını istemiyorum,hepsi yurtdışında işteydi ne güzeldi onlar yokken,dün geldiler gelir gelmez tartışmalar başladı yine
hemde öyle böyle diil,tamda nişan üstü korkuyorum.. abartmıyorumda biliyorum..
ne güzel bukonuda sorun yaşamamanız,imreniyorum böyle olanlara

Canım sabahtan akşama kadar beraberdiniz siz, nolucak arkadaşlarıyla görüştüyse,
Değişen bişey yok ki ne sevgisi azaldı ne başka başkabişeyler oldu canım.
Sakın tartışma çıkartma ikinizde insansınız bireysiniz ortak alanlar olduğu gibi özel alanlarda olabilir.
Bırak biraz seni özlemiş olur bu sırada.
Kızlar kur yapsa açık giyinse nolucak kuzum
İnsanın içindn gelmedikten sonra hiç korkma kuzum
Hiç bişey olmaz. Sen ağlamada hiç sende çık gez dolaş arkadaşlarınla.
Bende geçtim bu yollardan ama bi süre sonra amaaannn nolucak ki oda insan onunda arkadaş çevresi olucak soyutlayamam ki onu herşeyden diye düşünüyorum.
Bende kıskançtım canım tlfda kız olmucak konuşulmuycak v.s. v.s.
Ama alışıyo insan hem kendine güveni geliyo nasılsa benim duygusu oluşuyo emin olunca bazı seylerden
Hiiiççç takmıyorum bile hatta yolda yürürken ben gösteriyorum aaa kız güzelmiş hoşmuş v.s. diye
Aman aşkımmmm neresi güzel yüzü g*tüme benzemiş diyo
Takma kuzum güven kendine erkekler hoşlanmaz böyle şeylerden.
Bırak özlesin frsat ver ona sıkma bukadar.

sorun orda canım arkadaşlarını istemiyorum, çok kötü bi yola düşürdüler onu..onlar yüzünden çok şey geldi başımıza,hernekadar oda anlasada,uzak dursada onlardan yine aynı şeyler yaşanıyo işte.
kötü yol deyince öyle içki,kumar vs diil.. bir kızın asla kaldıramayacağı bişey.. ozmndan sonra zaten ben artık bu halde düştüm..oda farkında herşeyin ama yok işte nekdr denesemde yaşattıkları aklımdan ömür boyu silinmeyecek.
üzülüp zararı kendime verdiğiminde farkındayım.. zaten panik atağım var,bunalıma girdim resmen tekrar
of canım Allahım içime huzur verir inşallah.. seninde başını şişirdim ama iyi geldi anlatmam..

Aaaaaa canım nolucak olur mu öyle sey bidaha duymim
Bişi olursa anlat söyle canım yardımcı oluruz her zaman
bozma moralini canım benimkinin arkadaslarıda öyleydi
Sevgililerini aldatırlardı v.s. v.s.
Cok kızardım çok sıkardım, sonra baktım benimkinde bi sorun yok
Demekki içinden gelicek insanın canım
Hİç korkma emin ol oda aynı hataları yapmaz akıllanmıştır
Geçmişle yaşarsan mutlu olamazsın canım. İlersiniz düşünmek ve güvenmek zorundasın.
Hep bu insanlarla iç içe olucaksın.
Geçmişe takılma olan oldu değiştiremezsin canım
Gelecege bak simdi olan sylere bak,
Mutlulugunuza gölge düşürmeyin,
Huzuru sen yartıcaksın canım
kötü düşünceleri at önce kafandan

hakLısın canım..çok teşekkür ederim.. gerçekten çok iyi geldi bu konuşma
Tekrar temiz sayfa açmanın zamanı geldi sanırım
gerçi yeni sayfa aça aça defter biticek artıkda neyse

Tutkuuu...
İyi ol ama bakalım, toparla kendini, bunalım filan yok bak şurda nişana 26 gün kalmış, siz mutluluğunuza odaklanın.
O senin yanında olmasa, seni sevmese böyle bir adım atmaz değil mi?
Geçmişte ne yaşanmış bilmiyorum ama her yaşanan size bir şeyler öğretmiştir.
Öğrendiklerinizle daha sağlam bir adım atacaksınız öyle düşün.

of canım of kafam allak bullak
ama haklısınız toparlalam grk kendimi.. zararımız ikimize oluyo böyle..
güzelde bi uykuya ihtiyacım var.. ben yatayım kızlar..iyice koptum hayattan şu gunlerde,uykusuzlukta etkiledi çok.
çok sağoLun buarada iyiki geLmişim buraya, gerçek hayatta yanımda olan arkadaş sandığım insanlardan daha anlayışlı oluyo her zmn böyle sitelerdeki insanlar.
kısmetse yarın görüşürüz kızlar

Son düzenleme:

Uyu, dinlen daha sağlıklı düşün ve bence sevdiğinle de sakince konuş, içinde tutmadan onu da yargılamadan rahatsız olduğunu dile getir. Sen ılımlı konuşup derdini anlatırsan o da daha anlayışlı olacaktır, seni üzdüğünü görünce dayanamaz dikkat eder zaten.
Evet iyi ki burası var, dertler konuşarak azalır, mutluluklar paylaştıkça artarmış
İyi geceler kızlaar, Allah'a emanet olun ben de gideyim artık

Dedim sana dimi kuzum
Bak oldu işteee heyoooooooo
Çok sevindim canım yaaa Nazar Nazar

evet kuzumm... demiştin ve gerçek olduuuu
sen de bugun biraz üzülmüşsün ama şimdi iyi olmana sevindim canımm.. sen hep iyi ol e mi? sen bizim umut neşe kaynağımızsın pozitif karamelim

tutkucum üzme kendini geçmişi düşünüp de, ne oldu bilmiyorum ama sonuçta olan olmuş ve bitmiş.. şuan senin yanında ve tüm kalbiyle sana ait.. ne mutlu ki çok güzel, çok hayırlı bir adım atıyorsun ilişkinizde... inşallah sonrası da çok güzel olacak

hakLısın canım..çok teşekkür ederim.. gerçekten çok iyi geldi bu konuşma
Tekrar temiz sayfa açmanın zamanı geldi sanırım
gerçi yeni sayfa aça aça defter biticek artıkda neyse

Bitmiyo o defterdeki sayfalar canım
İyi olur tabi birbirimizden güç alıyoruz farkında olmasakta

Aynen öyle canım Bana arada geliyolar ama artık toparlamayı öğrendim

Evet canım birbirimizden destek alıyoruz, arkadaşlarımızla konuştugumuzda amannn boşver ayrıl v.s. deniyo daha çok adam gibi dinleyen olmuyo.
İyiki var burası
Hepimiz evlenicez yuvalar kurucaz sevdiğimiz adamla

Herkes uyumuş bende uyuyakalmısım
İyi geceler kızlar
Bol aşklı rüyalar
Herşey çok güzel olucak unutmayın bunu bol bol tekrar edin olumsuz düşünceler yerine olumlu düşünün hep kendiniz için.
3 haziran 2013 güle güle hoşgeldin 4 haziran 2013

valla ya resmen girişiyorlar o gece damada ama ben vurdurmam ki kuzumaaa kıyamaaamm
o ilk geceyi atlatınca ztn sonra bidaha herkes alışır

kız niye üzülüyorsun dik başını, kas kendini yürü geç git.bakma bile.onları görünce eskisinden daha dik dur hahayy
sonuç olarak o şu an ve bundan sonra seniiinnn!

Bize nazar değdi :2: iki gündür tepe taklak olduk resmen en ufak şeyde kavga ediyoruz :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…