2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sadece benim babam bilmiyor aslında biliyorda caktırmıyor sanırım :18: yoksa annemin o kadar konusmasından sonra kücücük evde anlamaması,duymaması mümkün degil Sizinkiler biliyor mu canım

aynen aynen bizimki de öyle. ben babama söyleyemedim, söyleyemem de zaten. ama haberi var duymuş geziyorlar diye baya önceden lafı olmuştu, sonra konusunu açmadı bile. ablamdan sonra benim evlneceğimi tahmin ediyordur muhakkak. abla faktörü olmasa bu zamana kadar beklemezdik tabi.

merhaba kızlarr

Merhaba canım hosgeldin

Çok şükür lafı olmadı :26: sen ne yaptın o durumda :18: benim ablam-abimde yok ama yine söyleyemem ancak seneye istemeye gelmeden öncee en son babalar duyar

merhaba kızlarr
Hoşgeldiin canım
Merhaba canım hosgeldin

Çok şükür lafı olmadı :26: sen ne yaptın o durumda :18: benim ablam-abimde yok ama yine söyleyemem ancak seneye istemeye gelmeden öncee en son babalar duyar

zaten ortaokuldan arkadaşımdı o yüzden çok sorun olmadı çünkü okul dönüşü eve beraber çıkıyorduk. uzatmadı yani babacım

of kızlar ben bu yeni sayfayı açmayı beceremedim..
oturduk konuştuk,tam razı oLuyorum herşeye içim hoşlaşıyo,rahatlıyorum.. hoop yine kızlar geçiyo,benim kafa yine gidiyo
bal hatununda dediği gibi bizede çok nazar değer.. biri sadece nazar değdirecek gözle baksın yetiyor butün günü mahvetmeye. off tekrar bu gunleri yaşamam sanıyodum ama yine eskite döndü herşey

Aleykümselam tutku, iyiym teşekkür ederim. sen nasılsın. Seninle tanışmamıştık biz :26:

evet canım tanışmadık.. tutku ben,20 yaşıma basmaya az kaLdı,işte nişanım var kısmetse 25 güncük sonra düğünüde kısmetse 2014 mayıs gibi düşünüyoruz(ağustos 2 bayram arası olmasaydı ozaman olucaktı malesef erken yapıcaz kısmetse biraz daha :) ).
yaklaşık 5 yıLLık ilişkim var.. böyle işte..
sen?

Az kalmıs canım

İyi canım sen nasılsın? canın mı sıkkın31: yapmıssın ya böyle ondan sordum )

moralim bozuk canım ya..

Canımmm Nasılll sevindiimm yaa anlatamam gerçekten.
Çok mutlu oldum sizin adınıza.
İnşallah hep herşey istediğiniz gibi gelişir tüm diğer gelişmeler.
Ahh canım yaa sabrın sonu selamet cidden.
Darısı başmıza İnşallahhhh.

Çeyiz tamamsa problem yok.
Ama bittiysede helal olsun yaa. Beyaz eşyaları falanda aldınız mı :)
Canım sen çalışıyor muydun:44: Yanlış mı hatırlıyorum, Öğrencisin diye sanki kalmıştı aklımda:44:
Canım 1 ay öncesi çok çok zor olur. İstediğiniz mekan olmaz.
Sadece gün var diye tamam demek zorunda kalısınız.
Askere bile gitmeden madem kısa dönem 6 ay öncesinden tutsanız dahi daaha rahatlık olur bence sizin için.
Hayırlısı olsun canım

tutku canım hayırdır, moralin neye bozuk?
Yukarda birkaç yazı okudum, kıskançlıkla ilgili sanırım ona ??
Bende öyleydimm bir zamanlar. Hala bile bazen tutar damarım
Böyle yaparak yorulduğunu hissediceksin ilişkinde.
Kendin için ilişkin için kontrollu olmaya çalış.
Ama sevdiğinede pay düşmüyor değil. damarına basılacak konuları yapmayacak.
Sen ne dersen o :)

Son düzenleme:

Aile şirketimiz var canım ordada çalışıyorum boş zamanımda.
Bi tek beyaz eşyalarımız kaldı onuda yazın almayı düşünüyoruz hem taksidi biter depoda bekletiriz dedik, ama parasını biriktirip 1 ay öncesindende peşin alabiliriz. Düşünme aşamasındayız şuan. Asıl benimkinin kararına bağlı herşey
Evet canım mekan konusunda öyle yapıcaz artık.
Şu işleri aklında bi kesinleşsin tosuncuğun ona göre çizicez yolumuzu birlikte
Şuan herşey belirsiz o yüzden beklemedeyiz tatlım.

Evettt kızlar 4 haziranıda bitirdik
Ne çabuk geçiyo günler
Uyanmışım bi bakmışım öğlen olmuş
Sonra hopp akşam sonrada uyku vakti
Hep böyle geçsin
Evlendiğimizde dursun zaman

evet canım kıskançLık..
o zaten üstüne düşen payı yapsa hay hay .. defalarca konuşmamıza rağmen hep tm der,ama hala aynı kaldığının farkında ddeğil işte..
napalım buda geçicek inşaLLah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…