İdare eder karamelcim sen nasılsın?
Canımmm Nasılll sevindiimm yaa anlatamam gerçekten.
Çok mutlu oldum sizin adınıza.
İnşallah hep herşey istediğiniz gibi gelişir tüm diğer gelişmeler.
Ahh canım yaa sabrın sonu selamet cidden.
Darısı başmıza İnşallahhhh.
Günaydın kızlar:)
Gelemedim kaç gündür, ama okumaya çalıştım geçmişi, güzel haberler çok sevindirdi beni. Envymem çok mutlu oldum kuzucum:) Simgecim gelmiş, hoşgelmiş. Karamelcim yine döktürmüş :)
Tutkucum kıskançlık yüzünden sevdiğin adamı kaybedebilirsin bile, bence kendine güvenmelisin ve o kızları umursamamalısın, ya da en azından sevgiline umursamıyormuş gibi davranmalısın. O zaman o da şaşırır ve emin ol sana daha çok bağlanır...
günaydın güzellerimmm...kandiliniz mübarek olsun.. hepimiz birbirimize dua edelim bu gece inşallah...
çok sağol tatlım, darısı başınıza inşallah.. valla öyleymiş, sabrın sonu selametmiş.. dualarımız kabul oldu çok şükür.. aramızda kavgaya tartışmaya sebep olan her şey ortadan kalktı... nasıl bir mutluluk anlatamam.. Allah bozmasın inşallah
günaydın bebişimm.. hoşgeldin.. çok teşekkürler kuzuuuummm..
Günaydınlar herkeselereeeeDün evdeşimle buluştuk uzuuuun uzuuun konuştuk , o anlattı ben anlattım ve sonunda anlaştık
Bu arada kandiliniz mübarek olsun...
Ayrıca evde olmanın yararları ile örgüye başladım
Bideeee burada evimize yakın bir özel hastane var,orda işe başlayabilirim ama ücreti asgari ücretkarar veremedim...
günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun..
çok sevindim sorunlarınızı çözmenize.. maşallah diyelim...
iş için yazın başka bir alternatifin yoksa çalışabilirsin tatlım.. hem evde sıkılmamış olursun, hem de az da olsa bir gelir olur... malum nişan düğün zamanı masraf çok olacak.. ama dönem içinde çok yoruldum biraz dinleneyim dersen de o da olur tabii..
İyim canım ,sen nasılsın
iyiyim bende canımAslında gec uyandım sersem gibiyim bugün bana hep böyle gecer
Szöde tatile girince uyuyacaktım ama nerdeeee
Neden uyuyamadın canım ?
Bünye alıştı ya erken kalkmaya,şimdi istesem de uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?