2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlaar Hayırlı kandiller.

Gelemiyorum günlerdir, unutmayın beni
Simge gelmiş, beğeni yapmış ordan gördüm
Cuma sınavlarım bitiyor sonra abimin ev, eşya, düğün hazırlıkları, kına için elbise düğün için elbise ayakkabı çanta koşturmacam başlayacak
Gelirim yine danışırım size de
Öptüm cümlenizi

Günaydın kızlar:)
Gelemedim kaç gündür, ama okumaya çalıştım geçmişi, güzel haberler çok sevindirdi beni. Envymem çok mutlu oldum kuzucum:) Simgecim gelmiş, hoşgelmiş. Karamelcim yine döktürmüş :)
Tutkucum kıskançlık yüzünden sevdiğin adamı kaybedebilirsin bile, bence kendine güvenmelisin ve o kızları umursamamalısın, ya da en azından sevgiline umursamıyormuş gibi davranmalısın. O zaman o da şaşırır ve emin ol sana daha çok bağlanır...

dış mekan fotoğrafı konusun da arayış da olan arkadaşlara ben yardımcı olabilirim arkadaşlar:::)))
özelden mesaj atıp mail adresinizi bildirmeniz yeterli ben irtibata geçerim sizinle

Günaydınlar herkeselereeee Dün evdeşimle buluştuk uzuuuun uzuuun konuştuk , o anlattı ben anlattım ve sonunda anlaştık

Bu arada kandiliniz mübarek olsun...

Ayrıca evde olmanın yararları ile örgüye başladım

Bideeee burada evimize yakın bir özel hastane var,orda işe başlayabilirim ama ücreti asgari ücret karar veremedim...

günaydın güzellerimmm... kandiliniz mübarek olsun.. hepimiz birbirimize dua edelim bu gece inşallah...

çok sağol tatlım, darısı başınıza inşallah.. valla öyleymiş, sabrın sonu selametmiş.. dualarımız kabul oldu çok şükür.. aramızda kavgaya tartışmaya sebep olan her şey ortadan kalktı... nasıl bir mutluluk anlatamam.. Allah bozmasın inşallah

günaydın bebişimm.. hoşgeldin.. çok teşekkürler kuzuuuummm..

Son düzenleme:

Günaydın canım, gözünüz aydın

günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun..
çok sevindim sorunlarınızı çözmenize.. maşallah diyelim...
iş için yazın başka bir alternatifin yoksa çalışabilirsin tatlım.. hem evde sıkılmamış olursun, hem de az da olsa bir gelir olur... malum nişan düğün zamanı masraf çok olacak.. ama dönem içinde çok yoruldum biraz dinleneyim dersen de o da olur tabii..

evet canım bakalım inşallah iyi bi iş bulabilirim

merhaba müslüman kardeşleriiim
Miraç Kandilimiz mübarek olsun Allahım dualarımızı kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin..
Rabbim bizi askerlerimize kavuştursun ve bir daha hiiiiç ayırmasııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…