merhaba müslüman kardeşleriiim
Miraç Kandilimiz mübarek olsun Allahım dualarımızı kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin..
Rabbim bizi askerlerimize kavuştursun ve bir daha hiiiiç ayırmasııınn
merhaba müslüman kardeşleriiim
Miraç Kandilimiz mübarek olsun Allahım dualarımızı kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin..
Rabbim bizi askerlerimize kavuştursun ve bir daha hiiiiç ayırmasııınn
İyiyim canım sen nasılsın =)
Selam kızlarr
Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınnız kabul olsun inşAllaah.
of kızlar ben bu yeni sayfayı açmayı beceremedim..
oturduk konuştuk,tam razı oLuyorum herşeye içim hoşlaşıyo,rahatlıyorum.. hoop yine kızlar geçiyo,benim kafa yine gidiyo
bal hatununda dediği gibi bizede çok nazar değer.. biri sadece nazar değdirecek gözle baksın yetiyor butün günü mahvetmeye. off tekrar bu gunleri yaşamam sanıyodum ama yine eskite döndü herşey
evet canım tanışmadık.. tutku ben,20 yaşıma basmaya az kaLdı,işte nişanım var kısmetse 25 güncük sonra düğünüde kısmetse 2014 mayıs gibi düşünüyoruz(ağustos 2 bayram arası olmasaydı ozaman olucaktı malesef erken yapıcaz kısmetse biraz daha :) ).
yaklaşık 5 yıLLık ilişkim var.. böyle işte..
sen?
moralim bozuk canım ya..
9 yil.. Masallah..Sagol canim,Rabbim herkeze nasip eder insallah.bende 22 yaşındayım. birlikte büyüdüğümüz 9 yıllık ilişkimiz varçok memnun oldum canım.nişanın hayırlı olsun şimdiden, çok sevindim
Selam kızlarr
Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınnız kabul olsun inşAllaah.
Kizlar Kandilimiz mubarek olsun insallah..NasiLsiniz
iyiyim ben de canım.. ne olsun işteyim çalışıyorum.. ama içimden hiç çalışmak gelmiyor.. çeyizlere bakasım geliyor hep
9 yil.. Masallah..Sagol canim,Rabbim herkeze nasip eder insallah.
Kızlar sizinde kandiliniz mübarek olsun
Gel canım birlikte cıkalım bende cıkmak istiyorum dısarı ama para harcarım korkusuna cıkamıyorum
Kizlar Kandilimiz mubarek olsun insallah..NasiLsiniz
off evett.. bu ay para filan kalmadı zaten bende de... bakmakla yetiniyorum.. gerçi 3-4 gün önce yine dayanamayıp bir nevresim takımı daha aldım ama :))) taksit taksit ekliyoruz bakalım nereye kadar..
sağol kuzum..senin de mübarek olsun... iyiyiz, seni sormalı? heyecan durumları nasıl?
Benimde acilen iş bulmam lazım yarın sabah kararlıyım iş için görüşmelere gitmeliyim bunalıma girdim sürekli olmayan sorunlar üretiyorum kendimcedemekki evde en fazla 2 ay kalabiliyorum al canım al taksit olmazsa olmaz çeyiz bitmez
kızlar birsey sorcacağım belkı konu burası değil ama benim sevgilim askerde askere gitmeden ilişkimizi aile acıkladık. amcamlar yüzlük takmak istedi. normalde kız istenirya amcamlar hep sevdiğimin babası ile bu konu konustular babası askerden sonra dedi. ve suanlık bırsey yapmaya izin vermedi dedem zoru ile yüzlükler alındı ama babası uzun vadede beklemeyı seven bırı değil ara kısa tutulmalı dıe taktırmadı şuan ailedeki herkez bizi biliyor anneside benim diğer kuzenemı gelin istiyor bu arada sevdiğimle kuzenız. bayram kız kardesı dugunu var ama baska sehırde bende her yaz gidiyorum cunku annem babam ayrı ve annem o sehırde bu yaz düğüne gitmeyı denk düşürmek istedim ama kaynanam olacak kadın burda olacakmısım gıbı davranıyor ıstesede ıstemesede gıdecegım. ama sevdiğimin iki gün sonra yemın törenı var aileden baska kuzenlerımı bıle götürüyorlar ama bana teklıf bile yok sizce bu ne anlama geliyor sonucda ailesı sevdıgı daha önemlı değilmı ama baska kuzen alıyorlar. kaynanamın sevdiği kız kaynanam kızına yardımcı olacak yanı o kız o düğün gidecek ama yaptıkları cok sacma değilmi beni aile katmıyorlar. sizce ne yapmalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?