2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

amin canııımm.. inşallah kabul olsun bu gece tüm dualarımız... her şeyin en hayırlısını nasip etsin Rabbim..

Ne güzel giriş bu böylee
Sağol canım hepimizin kandili mübarek olsun..Amin..

Selam kızlarr

Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınnız kabul olsun inşAllaah.

bende 22 yaşındayım. birlikte büyüdüğümüz 9 yıllık ilişkimiz var çok memnun oldum canım.
nişanın hayırlı olsun şimdiden, çok sevindim

Selam kızlarr

Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınnız kabul olsun inşAllaah.
Kizlar Kandilimiz mubarek olsun insallah..NasiLsiniz

Kızlar sizinde kandiliniz mübarek olsun
iyiyim ben de canım.. ne olsun işteyim çalışıyorum.. ama içimden hiç çalışmak gelmiyor.. çeyizlere bakasım geliyor hep

Gel canım birlikte cıkalım bende cıkmak istiyorum dısarı ama para harcarım korkusuna cıkamıyorum

Son düzenleme:
Kızlar sizinde kandiliniz mübarek olsun

Gel canım birlikte cıkalım bende cıkmak istiyorum dısarı ama para harcarım korkusuna cıkamıyorum

off evett.. bu ay para filan kalmadı zaten bende de... bakmakla yetiniyorum.. gerçi 3-4 gün önce yine dayanamayıp bir nevresim takımı daha aldım ama :))) taksit taksit ekliyoruz bakalım nereye kadar..

Kizlar Kandilimiz mubarek olsun insallah..NasiLsiniz

sağol kuzum..senin de mübarek olsun... iyiyiz, seni sormalı? heyecan durumları nasıl?

Benimde acilen iş bulmam lazım yarın sabah kararlıyım iş için görüşmelere gitmeliyim bunalıma girdim sürekli olmayan sorunlar üretiyorum kendimce demekki evde en fazla 2 ay kalabiliyorum al canım al taksit olmazsa olmaz çeyiz bitmez

tabi canım insan bir yerden sonra bunalır evde... başla sen de başla.. hem bi de, parayla saadet olmuyor ama parasız da hiç olmuyor...

kızlar birsey sorcacağım belkı konu burası değil ama benim sevgilim askerde askere gitmeden ilişkimizi aile acıkladık. amcamlar yüzlük takmak istedi. normalde kız istenirya amcamlar hep sevdiğimin babası ile bu konu konustular babası askerden sonra dedi. ve suanlık bırsey yapmaya izin vermedi dedem zoru ile yüzlükler alındı ama babası uzun vadede beklemeyı seven bırı değil ara kısa tutulmalı dıe taktırmadı şuan ailedeki herkez bizi biliyor anneside benim diğer kuzenemı gelin istiyor bu arada sevdiğimle kuzenız. bayram kız kardesı dugunu var ama baska sehırde bende her yaz gidiyorum cunku annem babam ayrı ve annem o sehırde bu yaz düğüne gitmeyı denk düşürmek istedim ama kaynanam olacak kadın burda olacakmısım gıbı davranıyor ıstesede ıstemesede gıdecegım. ama sevdiğimin iki gün sonra yemın törenı var aileden baska kuzenlerımı bıle götürüyorlar ama bana teklıf bile yok sizce bu ne anlama geliyor sonucda ailesı sevdıgı daha önemlı değilmı ama baska kuzen alıyorlar. kaynanamın sevdiği kız kaynanam kızına yardımcı olacak yanı o kız o düğün gidecek ama yaptıkları cok sacma değilmi beni aile katmıyorlar. sizce ne yapmalım.

kızlaaaarrrrrr benide aranıza alın sitede yeniyim :) 4 yıllık bi ilişkim var lise aşkıyız şuanda ikimizde üni. okuyoruz inşallah okul bitiminde bizde evlilik düşünüyoruz :):)

bence hiçbirşey yapma kendini zorla kabul ettiremezsin insanlara

Zorla ettirdiğim yok zaten ama sevdiğim adam sahip cıkması bilecekdi ne ailesi nede onu hiç affetmıcem sadakatımı bıle hak etmiyor hiç hemde ablası aılesı dedıkı ben ısımı bıtırdım ıster gelın ıster gelmeyın dedı yaptı ısını o bır erkek ve suan utanıyorum ondan ınsanlıgından kabullenmek zor sevdıgın senı sevdıgını soyluyo bebek corapları bıle alıoyo sana gıtmeden ama ya sonrası hıc kocaman hıc nefret edıyorum sevıyorum deyıpde sonra eslerıne sahıp cıkmayan adamlardan cok yaazık bız kızlarda aptal gibi neyıne guvenıyorsak sonu hep hayal kırıklığı eger evliliğimiz olursa ailesini asla benımseyemem nasıl yetım gıbı davranıyorlarsa bana bende oyle anmam umrumdada olmaz onu o kadar cok sevıyorumkı her sabah kalktımda bır gun daha bıttı dıge cızlgemı cızıyorum cunku ona göre o askerden geldımı hemen evlenecekdık her gun fotorafları bakıyorum her gun deftere gunluk gıbı yazılar yazıyorum suan 320 sayfa oldu usta bırlıgınde ona verıp okudukca hep yanında oldumu anlasın dıye ben onun ıcıın oyle hayaller kuruyordumkı onu mutlu etmek ıcın eger benı sevmıyorsa zorluyasam neden bana senı sevıyorum dıyerek ısekence yapıyor bu cok acımasızca değilmi o kadar kendımı yanlız hıssedıyorumkı ınsan kendı ayakları ustunde olmayı öğrenmelı sevmek hersey olmuyormus demekkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…