2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kuzular :)

merhaba kızlarrr.. nasılsınız bakalım?
ben evdeyim.. evde çalışarak geçiriyorum bu pazarımı

Merhaba fıstıklaaar nasılsınız, ne yapmaktasınız?
Ben size güzel haberle geldiiiiiiiimmm...
Gerçi yarın bizzat kulaklarımla duyana kadar inanamam ama...
Birkaç aracı sağ olsun ev sahibimle görüşmüş, tamam demiş çıkmasın otursun aynı kirayla
Nasıl sevindim, şu yüreğim nasıl rahatladı anlatamam size.
İnşallah yarın aksi bir karar çıkmaz ve taşınmak zorunda kalmam.
Allah yardım etti, dualarınızı kabul etti hepinize çoook teşekkür ediyorum.

nasıl sevindim anlatamam tatlımmm hep aklım sendeydi...dualar kabul olduuu :))) çooook mutlu oldum canımmm... inşallah bir aksilik çıkmaz

nasıl sevindim anlatamam tatlımmm hep aklım sendeydi...dualar kabul olduuu :))) çooook mutlu oldum canımmm... inşallah bir aksilik çıkmaz

Allah razı olsun tatlım sorma ben de çok kötüydüm. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler aynen öyle oldu... Allah razı olsun dua eden, yardım eden herkesten. Şimdi umutla yarını bekliyorum, ev sahibimle görüşcem. Dua her kilidi, zorluğu, kapıyı açarmış daha iyi anladım

Oooo çok sevindim canım :) Gözün aydın ya.

Sağ ol Bal hatunum yaa gerçekten bi aksilik çıkmazsa üzerimden büyük bir yük kalkacak inşallah
Siz nasılsınız, ne var ne yok?

Valla evdeyim canım,salı günü yeni dersanemle anlaşma imzalayacagim.bakalım inşallah herşey guzel olur :) bu arada yepyeni kurabiye aparatlari aldım haziran sonunda teyzemin oğullarınin sünnet düğünü var kurabiye yapacağım şeker hamurlu :)) yarın deneme yapacağım onlar için

Hayırlı olsun bal hatuncum inşallah anlaşabilirsin ve mutlu olursun,dua edicem senin için
Sen iyice kurabiyeci oldun desene Hamaratlığın profesyonelliğe dönüşürse hiç şaşmam. Belki biz de sana sipariş veririz
Fotoğraflarını çekip paylaş olur muu?

gerçekten de öyle.. dua her kapıyı açıyor.. kalpten edilen duaları kabul ediyor Rabbim çok şükür..

Çok sağol kuzum Allah razı olsun :) tamam canım çeker paylasirim

ohh iyi iyi hadi gözün aydın canımmm

aşk böcüklerimmmm neler yapıyorsunuz ben geldimm sevdiğimleydim öğlenden beri yeni eve girdim of hiç eve giresim gelmiyor Sevdiklerimizi kavuşacağımız anlar gelse gezip gezip herkes evine değil de kendi evimizi gitsek artık ya of

kııızlaar seLam herkeze..
nasıL geçti pazarınız..bi haftayı daha siliyoruz takvimden inşaLLah

amaa ben buna çook sevindimkiii
inşaLLah bi aksilik çıkmazda, hem taşınma telaşı olmadan kalırsın orda tatLım..
gözün aydın..Allah razı oLsun :)

Teşekkür ederim tatlım, ben de çok sevindim...
Yarın netleşecek inşallah, bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum:18::18:
Eşyalarımın bir kısmını toplamıştım, kesinleşmeden elimi süremiyorum şimdi :18:
Hepinizden Allah razı olsun sevgi pıtırcıklarıııı

Teşekkür ederim hayalperisiii
ayrı evlere gitme mevzusu gerçekten can acıtıcı. Artık yeteeerr:84::84: diyesi geliyor insanın.

aynen canım ya uzak olsan bir dert yanyana olsan bir dert ooofff sıkıldım bu durumdan aslında ama eldende bişi gelmiyor işte sadece zaman

Kızlar sizdede oyle mi bilmem ama bizim düğüne kadar hemen hemen herkes evlenmiş olacak ortada oynayacak adam kalmaz herkesin birkaç aylık bebeği olur off herkes evleniyor bu sene 2015e kadar ohhoooo gene dertlendim ben ya biri beni sakinleştirsin

ben pasta yaptım bugün
üzerinde kremayı düzlemeye vaktim kaLmadı pek ama çok tatLımı oLdu ne:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…