- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
merhaba.. en üstteki yemek takımı hangi mark ve model acaba? çok beğendim de.. :44:
çıkmak zorunda kaldım, en heyecanlı muhabbeti kaçırmışım yinehemen burdan girerim ben de muhabbete :)))
yok yok kısa almam canım:) aslında düşünmedim de değilyani şöyle ki 2 düğü yapma ihtimalimiz yüksek, o nedenle bir düğünde önce uzun giyip sonra çıkarıp kısa gelinlik giyebilirim, böylece gelinliğim 2. düğüne temiz kalmış olur diye düşünmüştüm... kısmet tabi o günkü şartlar ne olur, nasıl yaparız bilmiyorum...
ben istiyorum böyle çılgın şeyler ama kesin evdekiler bana dur der, engel olurlar
evet pahalı baya...ve o paraya değdiğini de sanmıyorum pek, yani öyle aman aman hoşuma gitmedi benim.. off zaten o kadar zor beğeniyorum ki herşeyi.. günlük bir elbise almak bile olay benim için, nasıl beğeneceğim bilmiyorum
saks mavisi hoş olur nişanda yakışıyormuş da madem.. bana hiç yakışmaz mesela o renk.. ya da ben mavileri çok sevmediğim için belki yakıştıramıyorum.. nişan için pembe tonları düşünüyorum ben de... pembe-kırmızı çok yakışıyormuş bana.. bayılırım da zaten o renklere.. nişanlık modeli de aklımda tam yok.. daha dışarıda mı yaparız evde mi, ya da dışarıda yaparsak açık hava bir yer bulabilir miyiz bu saatten sonra bilemediğim için şu model olsun diyemiyorum.. evde olursa kısa elbise giyerim herhalde.. ama dışarıda açık hava bir yer olursa, hem azıcık danteli gipürü bişeyleri olsun hem de etekleri uçuşsun, çok kabarık olmasın diyorum... ya da kapalı alan olursa dantelli balık model de olabilir..ya da ya da yada... ay yazarken bile aklımdan kırk farklı şey geçiyor nasıl karar vereceğim ki beeeennn
kına için deniz ve deniz kızı konsepti var hep aklımda... ışıl ışıl deniz kızı kostümü gibi bir şey, midye kabukları içinde kınalar, balık krakerler, deniz temalı süsler filan... çok mu uçuyorum ne?
gerçek hayata dönersek de prenses elbisesi gibi abiye bindallı arası şeyler olabilir belkiii....
kına hazırlıkları konusuna gelirsek;
oje ben de düşünmüştüm bir ara, ama edoşun da dediği gibi çoluk çocuk hepsi isteyecek, organize etmek güç biraz...aslında tüm hediyelikler için öyle..acaba sadece gençlere yakınlara özel paketler mi hazırlasak?
minik kolonya şişeleri de bir yerde görmüştüm sanırım, ya da minik parfüm şişesiydi belki...
bir de ağustosta en yakın arkadaşımın, kardeşim dediğim arkadaşımın, düğünü var.. onun kınası için düşündüm bir şeyler.. şeker hamurlu kurabiyelerimden yapayım diyorum.. inşallah ayarlayabilirsem vakit meselesini.. sonra onları minik kavanozlara koyup kavanozları elbisesinin renginde tüllerle, kurdelelerle süsleyeyim.. bir de yine elbisesinin renginde keseler alıp içine altın para çikolatalar var ya onlardan koyayım diyorum.. üstlerine de isim tarih yazan etiketler tabii...
hoşgeldiniz canım.. çok tatlıymış rengi keselerinin.. ohh başladı hazırlıklar.. bizim de 2-3 ay var nişana ama daha tarih net değil diye bir şey yapamıyorum.. sadece düşünüyorum birşeyler.. hatta bohça hazırlıklarına başlayayım yavaştan pijamaydı,çamaşırdı, çoraptı alayım diyorum sevgilim için ama annemden korkuma başlayamıyorum.. parfümü almıştım ona bile ne gerek vardı şimdiden acelen ne,zamanı gelince alınırdı diye birsürü laf etti.. ee ama başlamak lazım bir yerden tüm masraflar birikmesin ama dii miii?
Merhaba fıstıklaaar nasılsınız, ne yapmaktasınız?
Ben size güzel haberle geldiiiiiiiimmm...
Gerçi yarın bizzat kulaklarımla duyana kadar inanamam ama...
Birkaç aracı sağ olsun ev sahibimle görüşmüş, tamam demiş çıkmasın otursun aynı kirayla
Nasıl sevindim, şu yüreğim nasıl rahatladı anlatamam size.
İnşallah yarın aksi bir karar çıkmaz ve taşınmak zorunda kalmam.
Allah yardım etti, dualarınızı kabul etti hepinize çoook teşekkür ediyorum.
nasıl sevindim anlatamam tatlımmmhep aklım sendeydi...dualar kabul olduuu :))) çooook mutlu oldum canımmm... inşallah bir aksilik çıkmaz
Birkaç aracı sağ olsun ev sahibimle görüşmüş, tamam demiş çıkmasın otursun aynı kirayla
Oooo çok sevindim canım :) Gözün aydın ya.
Sağ ol Bal hatunum yaa gerçekten bi aksilik çıkmazsa üzerimden büyük bir yük kalkacak inşallah
Siz nasılsınız, ne var ne yok?
Valla evdeyim canım,salı günü yeni dersanemle anlaşma imzalayacagim.bakalım inşallah herşey guzel olur :) bu arada yepyeni kurabiye aparatlari aldım haziran sonunda teyzemin oğullarınin sünnet düğünü var kurabiye yapacağım şeker hamurlu :)) yarın deneme yapacağım onlar için
Allah razı olsun tatlımsorma ben de çok kötüydüm. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler aynen öyle oldu... Allah razı olsun dua eden, yardım eden herkesten. Şimdi umutla yarını bekliyorum, ev sahibimle görüşcem. Dua her kilidi, zorluğu, kapıyı açarmış daha iyi anladım
Hayırlı olsun bal hatuncum inşallah anlaşabilirsin ve mutlu olursun,dua edicem senin için
Sen iyice kurabiyeci oldun deseneHamaratlığın profesyonelliğe dönüşürse hiç şaşmam. Belki biz de sana sipariş veririz
Fotoğraflarını çekip paylaş olur muu?
ohh iyi iyi hadi gözün aydın canımmmMerhaba fıstıklaaar nasılsınız, ne yapmaktasınız?
ohh iyi iyi hadi gözün aydın canımmm
kııızlaar seLam herkeze..
nasıL geçti pazarınız..bi haftayı daha siliyoruz takvimden inşaLLah
amaa ben buna çook sevindimkiii
inşaLLah bi aksilik çıkmazda, hem taşınma telaşı olmadan kalırsın orda tatLım..
gözün aydın..Allah razı oLsun :)
Teşekkür ederim hayalperisiii
ayrı evlere gitme mevzusu gerçekten can acıtıcı. Artık yeteeerr:84::84: diyesi geliyor insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?