Günaydın kızoşlaaarrr :)))Yine bir cumartesi ve yine işyerinde boşuna oturuyorum... Hem de saat 5'e kadar..
Canımsın, kıyamam yaa.. Nihancım inşallah gönlüne göre bir ev bulursun canım. Dualarım seninle..
Kızlar nasılsınız iyi akşamlar, bugün gelemedim, geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım.
Baya hastayım canlarım :2: Yaz günü final öncesi çekilmiyor.
Farantij + Bademcik ilhitabı. Kafamı toparlayıp yazamıyoum bile.
Öpeyim sizi ben kaçar.
Gene ilaç alıp yatayım,
Tatlı rüyalar herkese
perimmm gezmis olsun canım benimçok dikkat et kendine yarında yat dinlennn iyi bak kendine
Günaydın kızoşlaaarrr :)))Yine bir cumartesi ve yine işyerinde boşuna oturuyorum... Hem de saat 5'e kadar..
Perimcimmm, hasta mı oldun seeennn... Çok geçmiş olsun canım. Dikkatli ol, iyice dinlen. Dinlenmeden gerçekten geçmiyor bu meret.
Günaydın kızlaaar nasılsınız?
Pericik geçmiş olsun, Allah şifa versin, bol bol uyu, meyve ye, sıvı tüket, dinlen canım
Canımmm
Sağolasın. Şuan sadece çorba içebiliyorum.
Canım ya inan aklımdaydın dün yazacaktım aslında sana.
Noldu sıkıntılarını halledebildin mi ev işi falan?
Günaydın herkeslere perim geçmiş olsun kuzum sana
Kavanoz yapılışını fotolamıştım belki yardımcı olur kurdeleyi silikon tabancayla yaptım üstü üste kurdeleyi getirip yapıştırıcın ortayada inci yapıştırdım
Eki Görüntüle 730740
Çok geçmiş olsun canım ya iğne çabuk toparlar ama.
Çorba da zaten hasta yemeği, annem hep hasta olduğumda çorba yapardı bana
Çok özledim de...
Ne duygusal oldum ben böyle amaann
ev konusu net değil hala canım, bugün arayacağım adamı bakalım ne olacak, o ev de kaçarsa halim duman
Nasılsınız kızlar
Kavanoz yapılışını fotolamıştım belki yardımcı olur kurdeleyi silikon tabancayla yaptım üstü üste kurdeleyi getirip yapıştırıcın ortayada inci yapıştırdım
Eki Görüntüle 730740
Canım çok sağolasın.
Evet çorba birebir.
İnşallah biran önce netleşir canım. Aklım sende kalmıştı valla. Konuşamadıkta.
Hadi hayırlısı İnşallah.
Canlarım ben kçaar az uyuyacağım, gelirim gene
Tek tek öpüldünüz
Kızlar çok sağolun perim yarın 3 gibi olucak kısmetse sedulu ortada en sağda en sın aşamayı koydum beyaz tül sepet aldım içine koydum o fotoyumu sprdun canım
Eki Görüntüle 730740
Naber çılgın gelin
Ay ben bile heyecanlandım gizciğim, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Bütün detayları bekliyoruz senden de. Tecrübeler önemli bizim için..
Aneeaammm, ne güzel fikirler bunlar böyleeee :)) Bayıldım bayıldım. Kına gecesini organize edeceğimiz günler de gelsin bir an önce inşallah:)
Olleeeeyyy, finaller için çok sevindim muticim. Ama okulun bitmesine sevinmedim. Üniversite yılları bir insanın hayatında yaşayabileceği en güzel yıllar bence. Son seneni doya doya yaşa. Okulun tadını çıkar. Özleyeceksin. Ben özlüyorum okulumu...
Canımsın, kıyamam yaa.. Nihancım inşallah gönlüne göre bir ev bulursun canım. Dualarım seninle..
Perimcimmm, hasta mı oldun seeennn... Çok geçmiş olsun canım. Dikkatli ol, iyice dinlen. Dinlenmeden gerçekten geçmiyor bu meret.
Sağol canım sende dikkat et kendine.
Teşekkür ederim ebisim sağolasın.
Canlarım günaydınlar
Sabah acilde aldım soluğu diyebilirim. 12 tane iğnem var artık
Bu ara yorgunluktan çok halsiz düştüm.
Neysee uyandıkça bol bol sohbete gelirim
Eki Görüntüle 730740
iyilik boncuğum.. :) hazırlandım birazdan annemle dışarı çıkacağız, çıkmadan bir size bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?