Kızlar sizdede oyle mi bilmem ama bizim düğüne kadar hemen hemen herkes evlenmiş olacak ortada oynayacak adam kalmaz herkesin birkaç aylık bebeği oluroff herkes evleniyor bu sene 2015e kadar ohhoooo gene dertlendim ben ya biri beni sakinleştirsin
Tutkuuu pastan çok güzel görünüyor, ellerine sağlık...
Şimdi çayla ne de güzel olurdu oy oy oy
Hayal biliyorum zaman zor geçiyor...beklemek çok zor bir şey ama bak bir tek sen değilsin hepimiz bekliyoruz
Yani kimse kalmadı deme, olmadı biz gelir oynarız:118::118:
çevremde evlenen yok ama yaşadığım yerde düğün çok bu senede.
şimdi bayrama kadar herkez yapıyo düğünleri üst üste,benimde içim alıyo başını gidiyo
Tutkuuu pastan çok güzel görünüyor, ellerine sağlık...
Şimdi çayla ne de güzel olurdu oy oy oy
Hayal biliyorum zaman zor geçiyor...beklemek çok zor bir şey ama bak bir tek sen değilsin hepimiz bekliyoruz
Yani kimse kalmadı deme, olmadı biz gelir oynarız:118::118:
dur getiriyorum,koy sen çayı
hakkaten ne güzeL oLur biraz bari yakın yerlerde yaşasak öyle düğünlerimize gitsek
bugun giz'in nişanı olucaktı 3te..nasıL geçti acabaatatLıLıkla geçmiştir inşaLLah herşey
evet kuzum bekliyoruz hepimizde işte sevdiğimin arkadaşları teker teker evleniyor bizeyse daha 2 sene var insan düşününce çıldırıyor elbet bizlerede nasip olacak ama o zamana kadar hepimize sabır diliyorum
Nişan bitti geldim kızlar albümde fotoları paylaştım ekleyebilirsiniz herşey çok güzel ve stressizdi fotoğrafları bir fotoğrafçı çektirdi benim makinemde onun makinesi ile aynı hemen hemen onun ters açısından kardeşim çekti bende albüm yaptım
Fotocuya nişanlıma göre gerek yok çünkü fotocuya ben yönlendirdim onlar ellerindeki poz kitapçığına baktılar ben ise klasik pozları manzara ile bütünleştirelim dedim ve klasik pozlarda yakalattım biraz işlerine karıştım ama bunlar birmez yaşanıyor fotocu tutulma pişman değilim
Gitmeseydim evde strese girerdim valla hiç stressiz harika geçti
Hiç olmayan iştahım kabardı bunu görünce çoook guzel olmuş canımEki Görüntüle 731328
ben pasta yaptım bugün
üzerinde kremayı düzlemeye vaktim kaLmadı pek ama çok tatLımı oLdu ne:93:
Hadi geçmiş olsun tatlım Allah tamamına erdirsinNişan bitti geldim kızlar albümde fotoları paylaştım ekleyebilirsiniz herşey çok güzel ve stressizdi fotoğrafları bir fotoğrafçı çektirdi benim makinemde onun makinesi ile aynı hemen hemen onun ters açısından kardeşim çekti bende albüm yaptım
Fotocuya nişanlıma göre gerek yok çünkü fotocuya ben yönlendirdim onlar ellerindeki poz kitapçığına baktılar ben ise klasik pozları manzara ile bütünleştirelim dedim ve klasik pozlarda yakalattım biraz işlerine karıştım ama bunlar birmez yaşanıyor fotocu tutulma pişman değilim
Gitmeseydim evde strese girerdim valla hiç stressiz harika geçti
Vee herkese günaydın kızlarrr
Hiç olmayan iştahım kabardı bunu görünce çoook guzel olmuş canım
Hadi geçmiş olsun tatlım Allah tamamına erdirsin
Veee hepinize günaydın
Nasılsınsın canım
Giz canım Masallah ne güzel cıkmıssınız öyleçok mutlu olun inşallah
günaydıııııııııııııııııın
herkese iyi haftalarr
Günaydın canemsobh be kheir
Farsça hayırlı sabahlar dedim
3 kere okuduktan sonra alt satırı okudum. Diyorum yanlış mı yazdı acaba
Naber canım
Günaydın kızlaaar
Nişandı bohçaydı koşturmacadan yeni gelebiliyorum buralara ama sanırımda artık bu topiğin gelini değilimbizde herşey çok hızlı gelişmeye başladı mayıs 2014 düğün diye düşünürken bu sene çıkmadan kasım aralık gibi deniliyor feleğim şaştı ayolll
ilahi yaa... İyim valla bende kuzum iş için alışveriş , farsça pratik derken yuvarlanıp gidiyorum sen nasılsın
İyiym bende canım . Geldim gene işe, akşamı bekliyorum
Sen ne iş yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?