2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çevremde evlenen yok ama yaşadığım yerde düğün çok bu senede.
şimdi bayrama kadar herkez yapıyo düğünleri üst üste,benimde içim alıyo başını gidiyo

Tutkuuu pastan çok güzel görünüyor, ellerine sağlık...
Şimdi çayla ne de güzel olurdu oy oy oy

Hayal biliyorum zaman zor geçiyor...beklemek çok zor bir şey ama bak bir tek sen değilsin hepimiz bekliyoruz
Yani kimse kalmadı deme, olmadı biz gelir oynarız:118::118:

dur getiriyorum,koy sen çayı
hakkaten ne güzeL oLur biraz bari yakın yerlerde yaşasak öyle düğünlerimize gitsek

bugun giz'in nişanı olucaktı 3te..nasıL geçti acabaa tatLıLıkla geçmiştir inşaLLah herşey

çevremde evlenen yok ama yaşadığım yerde düğün çok bu senede.
şimdi bayrama kadar herkez yapıyo düğünleri üst üste,benimde içim alıyo başını gidiyo

pastan çok güzel gözüküo canım eline sağlık valla benimde içimden bişiler koparıyorlar sanki şuda evleniyor deyince

evet kuzum bekliyoruz hepimizde işte sevdiğimin arkadaşları teker teker evleniyor bizeyse daha 2 sene var insan düşününce çıldırıyor elbet bizlerede nasip olacak ama o zamana kadar hepimize sabır diliyorum

Tamam geliyorum
Davetsiz yere görünme davet edilene erinme demişler
Güzel olurdu bence de

evet kuzum bekliyoruz hepimizde işte sevdiğimin arkadaşları teker teker evleniyor bizeyse daha 2 sene var insan düşününce çıldırıyor elbet bizlerede nasip olacak ama o zamana kadar hepimize sabır diliyorum

Bizim de kesin değil ki, büyük bir ihtimal 2 yıl bekliycez biz de. Dediğin gibi çok zor, Allah yardımcımız olsun

Nişan bitti geldim kızlar albümde fotoları paylaştım ekleyebilirsiniz herşey çok güzel ve stressizdi fotoğrafları bir fotoğrafçı çektirdi benim makinemde onun makinesi ile aynı hemen hemen onun ters açısından kardeşim çekti bende albüm yaptım

Fotocuya nişanlıma göre gerek yok çünkü fotocuya ben yönlendirdim onlar ellerindeki poz kitapçığına baktılar ben ise klasik pozları manzara ile bütünleştirelim dedim ve klasik pozlarda yakalattım biraz işlerine karıştım ama bunlar birmez yaşanıyor fotocu tutulma pişman değilim

Gitmeseydim evde strese girerdim valla hiç stressiz harika geçti

Gizcim ne kadar güzel cok sevindim adına
Ekledim seni kabul edersen bakabiliyorum sanırım albüme ve hemen bakmak istiyorummm
Daha iyi olmus canım dogal pozlar her zaman daha güzel cıkıyor

Eki Görüntüle 731328
ben pasta yaptım bugün
üzerinde kremayı düzlemeye vaktim kaLmadı pek ama çok tatLımı oLdu ne:93:
Hiç olmayan iştahım kabardı bunu görünce çoook guzel olmuş canım
Hadi geçmiş olsun tatlım Allah tamamına erdirsin
Vee herkese günaydın kızlarrr

Veee hepinize günaydın

Nasılsınsın canım

Giz canım Masallah ne güzel cıkmıssınız öyle çok mutlu olun inşallah

İyim kuzu alışverişe çıkacağım yeni iş için yeni ciciler almak lazım

Sen nasılsın bakalım ?

Ya ben albümü göremedim link atsanız ya buraya

Günaydın kızlaaar

Nişandı bohçaydı koşturmacadan yeni gelebiliyorum buralara ama sanırımda artık bu topiğin gelini değilim bizde herşey çok hızlı gelişmeye başladı mayıs 2014 düğün diye düşünürken bu sene çıkmadan kasım aralık gibi deniliyor feleğim şaştı ayolll

Annem biz bir an evvel olsun diye didiniyoruz bak ne guzel hızlandı süreciniz hadi gozun aydın

İyiym bende canım . Geldim gene işe, akşamı bekliyorum
Sen ne iş yapıyorsun?

Tarih öğretmeniyim canım :) ama dersanede çalışıyorum. Yeni bi kurum ile anlaşma imzalayacağız yarın inşallah.onun için yeni ciciler alacağım. Sen nerde çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…