2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kıızzzLaaarrr seLaaam
keyifler nasıL bakaLım
of ben pek iyi değilim ya..böyle belime doğru aniden bıçak saplanıyomuş gibi ağrı geliyor, 1-2 aydır arada oluyodu son günlerde aşırı çok sıklaştı. nefesimi kesiyo resmen birden.
korktum,doktora gitmeyede korkuyorum:18: zaten 1 ağrın için gidiyosun 10tane başka yerinde bişi buluyolar.

ayy ne güzeLL maşaLLah size
naza çekeymişin kendini dicem amaa aynı anda gözün nazı falan görmüyokii

boşver bence en doğal teklif ilk olandır.Benimkide öyle önceden hazırlanmış bişi değildi,aniden oldu ama çokta güzeL oldu. bidahada istemem o ilk kalsın aklımda

Ayy o bende de oluyor bide sağ ayak parmaklarimdan 2ve 3. Ye kramp giriyor resmen canım çıkıyor ((

Ayy o bende de oluyor bide sağ ayak parmaklarimdan 2ve 3. Ye kramp giriyor resmen canım çıkıyor ((

buraya yazdığımdan beri dahada arttı ya :18:
hareket etmekte çok zorlanıyorum..
doktor yolu görünüyo gaLiba ama Allahım yardımcımız oLsun inşaLLah

Topiğinizin sağlıkçısı geldi açılınnnnn kızçelerim kendinizi yoracak işlerden kaçının bol sıvı alın soğukda almış olabilirsiniz bilmiyorum olduğunuz yerde havalar nasıl ama burası bir yağmur yağıyor buz oluyor bir güneş açıyor yakıyor tutkucum bel fıtığı başlangıcında olabilirsin çok uzarsa doktora görünmende fayda var bu arada kızçelerim ben de babamı karacaya götürdüm tencere seti aldırdım 3 cezve 4 boy boy tencere 2 kapaklı tava çaydanlık ve düdüklü 500 tl

Oy cnm benim çok teşekkürler
Aldım ama öylesineydi sanırım alıştırma
Yüzüğüm yok daha olmazz
Ama bu yaz bekliyorum buna eminim artık
Ev işialolur canım üzme tatlı canını

Vayy aşk bocugu vaayyy

Valla sevindim canım,inşallah herşey istediğin gibi olur :)

Bende yine örgüye verdim kendimi

OY canım benim ör ör maşallah kızımızada elinden her iş geliyo
Olucak canım herşey hepimizin istediği gibi olucak inancım sonsuz

Canım benim geçmiş olsun ihmal etme git doktora mutlaka
:Hep düşünürdüm söyle çekicem diye ama çekmeyi bırak cümlesi bitmeden evet dedim
Alıştırmaydı benimkinin aklında bişiler varmış bakalım bekliyorum

Kızlar demin konuştum sevdiğimle, bi konu açıldı evimizle ilgili, bebişlerimize gösteririr ilerde dedi
Bu çocuk her geçen gün aşık ediyo kendine
Deli şey yaaa

Fıstıklarımmm asla ama asla üzülmek yok hep olumlu düşünüyoruz
Bugünde bitti, herşey çok daha güzel olucak,
Sevdiklerimmiz yanımızda düzgün bi ilişkimiz var.
Kesinlikle üzülmek sıkıntı yaratmak yok.
Birdaha bugünleri yaşayamıycaz
Sakın unutmayın bunu

Hepinizi öpüyorum, iyi geceler minişlerim

Kızlar yine ben....
Dün bana "ev sahibi aynı kirayla oturursun dedi" demişlerdi ya o aracılar.
Meğer aynı kira o zamlı kiraymış.
Adama o kadar ısrar ettik ama nuh dedi peygamber demedi.
El insaf diyorum başka da bir şey demiyorum.
Ailem de çok ısrar etti, senden önemli mi, huzurun, güvenliğin daha önemli, ortalıkta kalma diye.
Düşündüm çıksam en az 2-3 hafta otel parası,taşınma masrafı falan filan baya para harcıycam zaten.
Kabul ettim mecburen
İyi mi yaptım hiç bilmiyorum.
İnsan halinden anlamıyor bazıları...

Tutkucum ve Bal hatuncum geçmiş olsunikinize de, benim de bir dönem soğuktan oldu öyle, kalkamıyordum çok kötüydü. Ama sürekli bir ağrıysa ihmal etmeyin doktora gidin mutlaka.

Gizciğim gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah.. Arkadaşlık isteği gönderdim, fotoğrafları çok merak ediyorum :)

Vay yavruuuum vayy:) Canım hayırlı uğurlu olsun, ne güzel erkenden kavuşacaksınız birbirinize, ama bizi de ihmal etme, arada uğra mutlaka...

Supermiş :) Karemelim insan öyle heyeceanlanıyor işte, ne yapacağını bilemiyorsun. Tabi canım, bir tane de düşünülmüş bir teklif lazım, yüzük falan lazım:)

Hayalperisi doğru söylüyor kızlar. Ben geçen sene çok çektim belimden. MR ve Tomografi çekildi. Fıtık çıkmadı ama kas zayıflaması varmış orda. Güçlendirmek için hareket falan vermişti. Hiç kıpırdayamıyordum, yatakta sağdan sola dönemiyordum. Fenaydı... Size de geçmiş olsun kızlar.

Hayalcim çeyizlerin hayırlı olsun, güle güle mutlu günlerde kullan.

Olsun nihancım, bak taşınma masrafından, o yorgunluktan kurtuldun. Ailen de destek olmuş sana ne güzel. Ağlamana değmedi gördün mü.. Kıyamam gözyaşlarına...

kızlar günaydın herkesler iyidir inşallah bana yapılan bohçamı paylaştım fikir olması açısından ekledim buraya nişan detaylarınıda paylaşacağım

kızlar günaydın herkesler iyidir inşallah bana yapılan bohçamı paylaştım fikir olması açısından ekledim buraya nişan detaylarınıda paylaşacağım

Çok güzel canım bohcanda nişan detaylarınıda beklemekteyizz

Bu arada ebisimmm ne kadar az kaldı nişanına masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…