bu arada hayırlı akşamlarrr aşk böceklerimmmmmm :13: zaman geçiyor ama dua edin bende kpss kazanayım bu yaz gelini olayım 2 hafta sonra tercih yapacağım
Hayırlı akşamlar canım :) inşallah atanırsin kuzum
Selam kızlar
bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın
Çok güzel bi hafta sonu geçirdim de
MAşallahhhh diyelim
Bu arada netbookuma virüs bulaştı
Formatlıycam şimdilik kardeşimin bilgisayarından gireyim dedim
Dün ayaküstüde olsa ilk evlenme teklifimi aldım
Kendimi ağırdan satarım diyodum ama Daha benimle evlenir - Evet - misin?
Diyemeden eveti sıkıştırıverdim araya
İkimizde şoklarda
Sonra sevdiceğim dedi ben ilk defa evlenme teklifi ettim dedi
O şoktan çıktık diğer bi şoka girdik
Formasyon alıcak sevdiceğim kararlaştırdık kızlar hemdeee yanımdaaa aynı şehirde olucaz artık
Seneye hem formasyon hemde kpssye çalışıcak miniğim
Formasyon bitince hemen asker sonra düğünümüzzzzzz
Hatta aşkomelim dedikiiii seneye bu zamanlar adı konulur isteme nişan olur dedi
OOOOOO YYYEEEAAAAHHHHH
Nasıl mutluyum anlatamam size kızlar yaaa
Amaa evlenme teklifi çok komiklti
Sonra dedim askım sakınn böyle etme bidaha ben böyle istemem özel bişiler yap benim için
Hatta evlenirmisin bile deme ömrümü paylaşırmısın falan de dedim
Ama bi yandanda kızıyorum kendime nasıl sazan gibi atladım diye
Diyceğim oki aşk depomu fulledim
Harika bi hafta sonu geçirdim
Büyük ihtimalle haftasonuda birlikteyiz
Nasıl alışmışım 10 saat onunlaydım
Bugün diyorum aşkım özledim sesini duyim bari
Kıyamam yaaa
Dün bir nişanlık baktık ki bizBembeyaz straplez hafif balık model dantelli bi elbise gördüm kollarındada dantel var bayıldımmm Alalım dedi bitanemm ama zayıflıyorum modeli kaçardı istemedim sanırım öyle bişi alıcam zaten evde olucak abartıya gerek yok.
Geçmişi tam okuyamadım kızlar okuycam ama sayfalar ışık hızıyla ilerlemiş maşallah
Nihancım evinde kalıyomuş(Dedim ama moralini bozma diye)
Gizcim nişanlanmış maşallah Allah'ım tamamını erdirsin hep mutlu olun bende bakmak istiyorum fotolarına ama
Balım pasta yappmış afiyet olsunnn
Mutellacımın okulu bitmiş ohh ohhh yandannnn
Kızlar bu sene bitti benim için
Yazın oruçtu v.s. hemen geçicek.
10 haziran 2013 Senide yedim bitirdim
kıızzzLaaarrr seLaaam
keyifler nasıL bakaLım
of ben pek iyi değilim ya..böyle belime doğru aniden bıçak saplanıyomuş gibi ağrı geliyor, 1-2 aydır arada oluyodu son günlerde aşırı çok sıklaştı. nefesimi kesiyo resmen birden.
korktum,doktora gitmeyede korkuyorum:18: zaten 1 ağrın için gidiyosun 10tane başka yerinde bişi buluyolar.
ayy ne güzeLLmaşaLLah size
naza çekeymişin kendini dicem amaa aynı anda gözün nazı falan görmüyokii
boşver bence en doğal teklif ilk olandır.Benimkide öyle önceden hazırlanmış bişi değildi,aniden oldu ama çokta güzeL oldu. bidahada istemem o ilk kalsın aklımda
Ayy o bende de oluyorbide sağ ayak parmaklarimdan 2ve 3. Ye kramp giriyor resmen canım çıkıyor ((
Merhaba kızlaaar...
Nasılsınız?
Ben çook yorgunum, tüm gün not gir, evrakları ayarla, sınav kağıtlarını düzenle.
Beynim yoruldu resmen
Yeni gelinler gelmiş sanırım hoşgelmiş, topik çok bereketli çoğuyla henüz tanışmadım sanırım
Karamelicim ne güzel geçmiş haftasonun öyle
Teklif de almışsın...
Benim bu kaçıncı teklifimHepsi özel tabi ama en özeli gülle, güzel bir konuşmayla yaptığı teklifti
Evet dedim ben de hemenAma doyamadım yine et diyip duruyorum, sürpriz yap şaşırt beni diyorum
Formasyona öncelik vermeniz çok mantıklı olmuş bence
Üstelik yanyana olacaksınız ne güzel...
Ev işi de net değil daha bakalım ne olacak canım
Vayy aşk bocugu vaayyy
Valla sevindim canım,inşallah herşey istediğin gibi olur :)
Bende yine örgüye verdim kendimi
kıızzzLaaarrr seLaaam
keyifler nasıL bakaLım
of ben pek iyi değilim ya..böyle belime doğru aniden bıçak saplanıyomuş gibi ağrı geliyor, 1-2 aydır arada oluyodu son günlerde aşırı çok sıklaştı. nefesimi kesiyo resmen birden.
korktum,doktora gitmeyede korkuyorum:18: zaten 1 ağrın için gidiyosun 10tane başka yerinde bişi buluyolar.
ayy ne güzeLLmaşaLLah size
naza çekeymişin kendini dicem amaa aynı anda gözün nazı falan görmüyokii
boşver bence en doğal teklif ilk olandır.Benimkide öyle önceden hazırlanmış bişi değildi,aniden oldu ama çokta güzeL oldu. bidahada istemem o ilk kalsın aklımda
Nişan bitti geldim kızlar albümde fotoları paylaştım ekleyebilirsiniz herşey çok güzel ve stressizdi fotoğrafları bir fotoğrafçı çektirdi benim makinemde onun makinesi ile aynı hemen hemen onun ters açısından kardeşim çekti bende albüm yaptım
Fotocuya nişanlıma göre gerek yok çünkü fotocuya ben yönlendirdim onlar ellerindeki poz kitapçığına baktılar ben ise klasik pozları manzara ile bütünleştirelim dedim ve klasik pozlarda yakalattım biraz işlerine karıştım ama bunlar birmez yaşanıyor fotocu tutulma pişman değilim
Gitmeseydim evde strese girerdim valla hiç stressiz harika geçti
Günaydın kızlaaar
Nişandı bohçaydı koşturmacadan yeni gelebiliyorum buralara ama sanırımda artık bu topiğin gelini değilimbizde herşey çok hızlı gelişmeye başladı mayıs 2014 düğün diye düşünürken bu sene çıkmadan kasım aralık gibi deniliyor feleğim şaştı ayolll
Selam kızlar
bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın
Çok güzel bi hafta sonu geçirdim de
MAşallahhhh diyelim
Bu arada netbookuma virüs bulaştı
Formatlıycam şimdilik kardeşimin bilgisayarından gireyim dedim
Dün ayaküstüde olsa ilk evlenme teklifimi aldım
Kendimi ağırdan satarım diyodum ama Daha benimle evlenir - Evet - misin?
Diyemeden eveti sıkıştırıverdim araya
İkimizde şoklarda
Sonra sevdiceğim dedi ben ilk defa evlenme teklifi ettim dedi
O şoktan çıktık diğer bi şoka girdik
Formasyon alıcak sevdiceğim kararlaştırdık kızlar hemdeee yanımdaaa aynı şehirde olucaz artık
Seneye hem formasyon hemde kpssye çalışıcak miniğim
Formasyon bitince hemen asker sonra düğünümüzzzzzz
Hatta aşkomelim dedikiiii seneye bu zamanlar adı konulur isteme nişan olur dedi
OOOOOO YYYEEEAAAAHHHHH
Nasıl mutluyum anlatamam size kızlar yaaa
Amaa evlenme teklifi çok komiklti
Sonra dedim askım sakınn böyle etme bidaha ben böyle istemem özel bişiler yap benim için
Hatta evlenirmisin bile deme ömrümü paylaşırmısın falan de dedim
Ama bi yandanda kızıyorum kendime nasıl sazan gibi atladım diye
Diyceğim oki aşk depomu fulledim
Harika bi hafta sonu geçirdim
Büyük ihtimalle haftasonuda birlikteyiz
Nasıl alışmışım 10 saat onunlaydım
Bugün diyorum aşkım özledim sesini duyim bari
Kıyamam yaaa
Dün bir nişanlık baktık ki bizBembeyaz straplez hafif balık model dantelli bi elbise gördüm kollarındada dantel var bayıldımmm Alalım dedi bitanemm ama zayıflıyorum modeli kaçardı istemedim sanırım öyle bişi alıcam zaten evde olucak abartıya gerek yok.
Geçmişi tam okuyamadım kızlar okuycam ama sayfalar ışık hızıyla ilerlemiş maşallah
Nihancım evinde kalıyomuş(Dedim ama moralini bozma diye)
Gizcim nişanlanmış maşallah Allah'ım tamamını erdirsin hep mutlu olun bende bakmak istiyorum fotolarına ama
Balım pasta yappmış afiyet olsunnn
Mutellacımın okulu bitmiş ohh ohhh yandannnn
Kızlar bu sene bitti benim için
Yazın oruçtu v.s. hemen geçicek.
10 haziran 2013 Senide yedim bitirdim
Topiğinizin sağlıkçısı geldi açılınnnnnkızçelerim kendinizi yoracak işlerden kaçının bol sıvı alın soğukda almış olabilirsiniz bilmiyorum olduğunuz yerde havalar nasıl ama burası bir yağmur yağıyor buz oluyor bir güneş açıyor yakıyor tutkucum bel fıtığı başlangıcında olabilirsin çok uzarsa doktora görünmende fayda var bu arada kızçelerim ben de babamı karacaya götürdüm tencere seti aldırdım 3 cezve 4 boy boy tencere 2 kapaklı tava çaydanlık ve düdüklü 500 tl
Kızlar yine ben....
Dün bana "ev sahibi aynı kirayla oturursun dedi" demişlerdi ya o aracılar.
Meğer aynı kira o zamlı kiraymış.
Adama o kadar ısrar ettik ama nuh dedi peygamber demedi.
El insaf diyorum başka da bir şey demiyorum.
Ailem de çok ısrar etti, senden önemli mi, huzurun, güvenliğin daha önemli, ortalıkta kalma diye.
Düşündüm çıksam en az 2-3 hafta otel parası,taşınma masrafı falan filan baya para harcıycam zaten.
Kabul ettim mecburen
İyi mi yaptım hiç bilmiyorum.
İnsan halinden anlamıyor bazıları...
Tutkucum ve Bal hatuncum geçmiş olsunikinize de, benim de bir dönem soğuktan oldu öyle, kalkamıyordum çok kötüydü. Ama sürekli bir ağrıysa ihmal etmeyin doktora gidin mutlaka.
günaydın şekerlerimmmmmmmmmmmm musmutlu günleeerrrrr hepimize
Günaydın kızlarr
Bende iyiyim canım sağol iş güç uğraşıyoruz işteiyi canım sen nasılsın
kızlar günaydın herkesler iyidir inşallah bana yapılan bohçamı paylaştım fikir olması açısından ekledim buraya nişan detaylarınıda paylaşacağım
Bende iyiyim canım sağol iş güç uğraşıyoruz işte
Günaydın Gizemcim hemen bakıyorumm
benimde evde canım sıkılıyo
kızlar günaydın herkesler iyidir inşallah bana yapılan bohçamı paylaştım fikir olması açısından ekledim buraya nişan detaylarınıda paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?