nihannn canım naber
hala bıraktığım gibimisinhala sevdiceği özleyip duruyorsun sanırım sabır diyelim
Sen nerelerdesin canım yaa...Neden gelmiyorsun topiğe hayırdır:26:
Evet hala bıraktığın gibiyimÖzlüyorum, bekliyorum işte, hepimize yardım etsin Allah
Sende ne var ne yok, nasıl gidiyor sözlülük
benim işler biraz karışıktoparliyim bi buralarda olurum ozaman inş
sabrın sonu selamettir diyelim sana kocamn bi ümit verelim
2013 olmazsa 2014 2014 olur artıkbu topikte güzelmiş. 2014 baktın olmuyorsun 2015 şansın var
Haha hakketen topiğin ismi tam benlik ikisinden biri ama tabi ki ilki olsun hayırlısıyla diyorum
Çeyiz, evlilik topiklerinde dolanıyorum bakalım sonum ne olacak
Anlatmak istersen dinlerim, kopma bizlerden sakın
Umarım her şey gönlüne göre olur
kopmam canım
benmde çeyiz topiğim var bak istersenuzun zamandır bişey almıyorum gerçi. ama çeyiz almak cidden zevkli bi iş. özlüyorum o günlerimi
sorunlarımı halledim tek tek madde imi olacak şekilde anlatcam sana
geç olsun temiz olsun nihansen evlence adımızı yaz.
itinayla gelinlik papucunun altına isim yazan gelin adayları aranıyor
sen bana dua et hakkımda hayırlısı olsun diyekararsızlık belirsizlik zor
sanırım sabırdan daha büyük şeylerde varşöyle bir setlere falan bakayım dedim de aboo ALLAH ailemize güç sağlık versin valla çalışan arkadaşlar bir nebze ailelerine yük olmaz ama ben gibi mezuniyetten 1 hafta sonra evlenecekler için baya sıkıntı beyaz eşyaydı mobilyaydı düğünde nişanda bana takılacak altındı
Üfff sorma hayalcik yaaa...
Nasıl kalkıcaz bu işlerin altından bilmiyorum.
Ömrümde takmayacağım şeylerin borcunun altına gircez bir de.
Bazen bu gelenekler adetler boğuyor beni.
Keşke evlenenlere yüklü bir para verse birileri
aynen canım yaya 14 ayar olsa ince bileklikler kolyeler falan oluyor ya gündelik onları takarım onlar ucuz ama işte onlar takılıncada ayıp karşılanır offf ki ne of yaaa gerçi allahtan mobilyalarda şimdi alınca seneye ödeme imkanı oluyor mobilyaları ben alırım bana düşenlerini diyorum ama nasip
Sırf ayıp olmasın aman millet ne der diye bu genç yaşımızda onca sıkıntıya,borca giriyoruz.Allah yardım etsin hepimize.
Biz her şeyi ortaklaşa yapmak istiyoruz nasip olursa. Ben de çalışıyorum çok şükür yuvamızı emek emek, ilmik ilmik döşeyelim istiyorumBakalım Rabbim o günlerde ne gösterir bilemeyiz ama maddi sıkıntı belimizi boynumuzu fena bükecek gibi:26:
Mobilyaların o avantajı çok iyiymiş, e Allah razı olsun diyelim
Sırf ayıp olmasın aman millet ne der diye bu genç yaşımızda onca sıkıntıya,borca giriyoruz.Allah yardım etsin hepimize.
Biz her şeyi ortaklaşa yapmak istiyoruz nasip olursa. Ben de çalışıyorum çok şükür yuvamızı emek emek, ilmik ilmik döşeyelim istiyorumBakalım Rabbim o günlerde ne gösterir bilemeyiz ama maddi sıkıntı belimizi boynumuzu fena bükecek gibi:26:
Mobilyaların o avantajı çok iyiymiş, e Allah razı olsun diyelim
gene şükür çalışıyormuşsun canım ne güzel yaparsın yavaş yavaş ödersin ben aileme hepten yüküm malesefmezun olduğumda iş sıkıntım yok işim hazır ama açıkçası nasip olursa beklemek istemiyorum çünkü 2015 de ramazan 18 hazirana denk geliyor. birde ramazanı beklersek bayramdı falan derken 2 ay daha beklemek istemiyorum
Evet çok şükür canım inşallah hallederiz bir şekilde. Gerçi sevdiceğin atanmasına bağlı bizde de her şeyNe güzel iş sıkıntın da olmaycakmış, taksitlerle alırsın ödersin onları da işe başlayınca, dert etme Allah yardım eder inşallah. Ayy ben hiç bakmamıştım 2015 ramazınına ne kadar da erken...
nihancım senin yaş kaçtı birde evlilik nasipse ne zamandı senle tanıştıkmı hatırlayamadım da
ben baktım merak işte18 haziran gibi bir zamandaydı benim mezuniyette nasipse 29 mayıs 2015 de 1 hafta sonra hemen düşünüyorum evlilik nasipse bakalım nasıl olacak mezuniyet heyecanını yorgunluğunu atlatamadan hop kına düğün balayı 6.yılımızı böylelikle taçlandırmak planımız ALLAH nasip ederse
Topik kalabalık ya denk geldi konuştuk ama ben de hatırlayamadım tanışmış mıydık diye
Olsun tanışalım. 25 yaşındayım ben, öğretmenim. Evlilik hiç belli değil çünkü söz, nişan bile yok ortada henüz
Sevdiğim de öğretmen atama bekliyor sınava girecek temmuzda. Atanırsaaaaaa bir ihtimal 2014te olabilir...
Diğer ihtimali yazmak dahi istemiyorum zaten.Dualarını bekliyorum hayalcim.
Sen ne okuyorsun, sizde söz nişan var mı?
Aaa çok azmış arası... Ama son sene bazı bölümlerde rahat oluyor, iş kaygın, sınav filan da yoksa rahat rahat yaparsınız hazırlıklarınızı.Sizin d mi 6 yıl oldu diyecektim ki 2015te olacakmış anladım :) :)
ay inşallah atanır canım ya hayırlısıylabende 23 yaşındayım 2yıllıkdan 4yıllığa geçtim hemşirelik okuyorum yani üniversite bitince toplamda 7 yıllık üniversite hayatım olacak 4 aydır sözlüyüm sevdiğimlede 4yılı aşkın süredir birlikteyiz onun her şeyi hazır beni bekliyor işte bende haziran 24de kpss tercih var umudum yok ama olsun siz ne kadar süredir çıkıyorsunuz canım
Tutkucum çok geçmiş olsun, diş ağrısı da fenadır Allah uzak etsin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?