aynen canım bilmem alınıyormu belki de alınmıyordur anlayışla karşılıyordur çünkü öyle hemen de anne denilmezki ya yüzük takıldı diyeboşver ya elbet dersin birgün içinden geldiği an söyle ben teyze diyorum
Herkese merhaba kızlar güzel birşeyler yazmak isterdim. Ama biz yine ayrıldık.
Bu sefer kesin üstelik, arkamdan çevirdiği işleri öğrendim bir sürü yalan dolan.
Haketmediğim şeyler yaşıyorum. Ama geçecek biliyorum.
Umarım siz kurduğunuz hayalleri gerçekleştirebilirsiniz.
Canım olay şöyle oldu işe geldim bir şey dürttü beni whatsapta yazılı olan ismi google yazdım. Ordan bir grup çıktı açtım baktım bunun arkadaşları falan var grupta. Bu adi adam grafiti yapıodu grupları vardı. Sonra ordan yorumlara bakarken bir face gördüm takma isimle açılmış profilde beyimizin çizdiği resimlerden açtım tabi hemen. Bir baktımki 3 senedir açık resimleri falan var. Yabancı kızlar ekli hesapta şok oldum tabi aradım benim değil ben açmadım dedi resmen açıklama yapsın diye zorladım.
Sonra araştırma yapmaya devam ettim ark.nın facesinde geçen sene duvar boyamak için gittiği yerde resimlerini buldum parmağında yüzüğümüz yokbana kızlar yok yanımızda sadece benim ark.lar diyordu yanında kızlar falan resimlerde o sinirle aradım ve bana dediği tek şey. Ne istiyosun ne istiyosun oldu. Bende defol git hayatımdan senin gibi yalancılarla işim olmaz dedim diirek kapattı teli.
Böylede adi bir adammış işte. Annesini aradım herşeyi anlattım kadın şok oldu tabi. Bundan sonra hiçbirinin yeri yok hayatımda
Amin inşallah zamanı geldiğinde oda olur ama şuan bir başkasını düşünmek bile deli ediyor beni.
Ona şükrediyorum canım zaten iyiki şimdi çıktı. Kısmet böyleymiş.
EDacim gercekler acidirSanada gunaydin mutella.Biz gun sayiyoruz iste sen Nasilsin :) gelmiyodun sanirim bi suredir :)
Herkese merhaba kızlar güzel birşeyler yazmak isterdim. Ama biz yine ayrıldık.
Bu sefer kesin üstelik, arkamdan çevirdiği işleri öğrendim bir sürü yalan dolan.
Haketmediğim şeyler yaşıyorum. Ama geçecek biliyorum.
Umarım siz kurduğunuz hayalleri gerçekleştirebilirsiniz.
sağol tatlımm.. ama siz neden limonisiniz ki(( olmaz ki ama ( nazar var topik kızlarının üzerinde herhalde, topiğe bir kurşun mu döktürsek
ecem, çok üzüldüm canımne desem bilmiyorum ki, ne oldu ne bitti bilmediğim için yorum yapamıyorum ama eminim sen kendin için en doğru kararı vermişsindir. Hakkında hayırlısı olsun tatlım
hayırlı akşamlaaarrr şekerlerimmmmufff evlenen evlenene bir de balayı fotolarını yüklüyorlar ben hepten imreniyoruummm 2015 gelecekde bende o günleri görebilecekmiyim ömrüm sabrım yetecek mi ki
Hayırlı olsun canım artık sende bir pecetekoliksin
Gelemiyorum canım ya abimi evlendiriyoruz kısmetse ağustosta, onun işleri var, eşyalarını falan toparlıyoruz, benim eşyalarımı ayırıyoruz bir araya topluyoruz, şu an bile her tarafım koli
EcmNe güzel barıştınız diye sevinirken... En doğrusunu sen bilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım.
Evet envymem ya bi kurşun döktürelim şu topiğe
Canımm benim yaa.
Gerçekten yazını okurken oturdu yüreğime bir duygu. Kıyamam ki ben sana
Herşey yoluna girecek inan bana.
Hayatını yoluna koyacaksın. Daha mutlu olacaksın.
Şuan,birliikte olduğunuzdan dolayı ertelediğin ne kadar işin varsa hepsini sırala.
En sevdiğin dostların mı ne zamandır buluşamadın, bir yere gitmek istedin de özgürce gidemedin mi...
Sana iyi gelebilecek herşeyi yap.
Hani bir face te foto dolaşıyor ya kız ayrıldığında 1. gün üzgün ağlamaktan harap 15. gün ne kadar iyi yapmışım düşüncesinde 1ay sonra çok mutlu.
Aynen böyle evreler geçireceksin.
Artık döneceğinide düşünmüyorum, ama bak göre nasıl pişman olacak.
Senin kadar değer vereni, zaman ayıran bir hatun daha bulamaz, sürünecek
Sendeee iyikiii ayrılmışım diyerek hayatına mutlu mutlu devam edeceksinnn
İnşallah canım. Değmezmiş gerçekten çok geç anladım amaHayırlı olsun canım artık sende bir pecetekoliksin
Olur öyle canım benim hepimizde oluyor tartısmalar özlemlerden dolayı 2014 bir gelsin bir kavusalım inşallah hersey cok güzel olacak
Ecm canım benim yayazıklar olsun ona degmeyecek bir insanmıs gerkcekten verdigin kararla en hayırlısını yapmıssın canım inşallah bundan sonra hersey cok güzel olacak
Hosgeldin canım aramıza
Her şerde bir hayır vardır derler, vardır bunda da bir hayır.anaa senin işin hepten zormuşteyzeden anneye dönüş aşırı zor oluyor
ah be ecm okurken bile inan sinirden(üzüntüden) midem ağırdı,kendim yaşamış gibi oldum :S
onca yıl kandırıldığını bilmek çok koyuyo insana,kendimden biliyorum.
şu facemiş,macemiş neden kapatılmıyor tamamen nekadar yuva dağıldı onun yüzünden ya gerçekten of :S
Rabbim güç versin sana canım inşallah..elbet atlatıcaksın ama işte onca yılın resmen boşa kaybolması insanı yaşarken öldürüyor.
Ama illaki vardır bundada bir hayır illa..
inşallah daha fazla üzülmezsin canım :S
ailen ne diyor bu işe,nekadar üzülmüşlerdir ..
en çok takıldığım olayda şu ark.larla gidiyorum deyip orda kızlarında olması.. :S
bizi ne yerine koyuyor bu erkekler anlamıyorumki
Sağol canım..Gelemiyorum canım ya abimi evlendiriyoruz kısmetse ağustosta, onun işleri var, eşyalarını falan toparlıyoruz, benim eşyalarımı ayırıyoruz bir araya topluyoruz, şu an bile her tarafım koli
EcmNe güzel barıştınız diye sevinirken... En doğrusunu sen bilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım.
Evet envymem ya bi kurşun döktürelim şu topiğe
hıı evet öyle diyodun sen..ah ne güzel maşallah
Rabbim ailene senin mürvetinide göstersin inşaLLah canım..
alışıyosun ne güzel,kendi düğününde biliceksin bari ne yapılacağını
Günaydın kızlar
Başla canım basla sonu gelmiyor gercekten bitmez bu eksikler..bekleme sen anneniEveeet çok keyifle aldım çok seviyordum aklımdaydı zaten bugün bime gitmişken alayım dedim.
2 tane aldım bakalım ben ciddi ciddi çeyizime başlamak istiyorum da annemle fikir danışıklığı yapmadan almak istemiyorum ama annem de hiiiç açmıyor çeyiz bahsini, hep nişanlan başlarız derdi ama almak lazım artık yavaştan yaa, durduk yerde anne hadi çeyizime şunu alalım da diyemem ki ya napcam
selam kizlar,hayirli cumalar insallah..
Discideydim demin,kalbim cikti sandim bir ara
Siz nasilsiniz
Günaydın canlarımmİstanbul nasıl yagmurlu bir günde uyandırdı beni sizin orada havalar nasıl kızlar
Başla canım basla sonu gelmiyor gercekten bitmez bu eksikler..bekleme sen anneniilk zamanlar annemde alma alma diyip duruyordu hatta bazen yine ne acelesi var diyor ama olsun
kızlar ben kıyafete çok para veren bir insanım ya300 kart limitim var babam lazım olur diye çıkartmıştı ama ben hep her ay 300ü kıyafete harcadım artık kıyafetten kesecem parayı her ay kendime 1 tane küçük ev aleti(ütü,blender çaycı,saç kurutma makinası,tost makinası vs ) almaya karar verdim 2015e kadar nasipse herşeyimi tamamlamış olacam bir tek beyaz eşya ve mobilya kalacak pek yük olmayacam babama zaten küçük ev aletlerim birde yemek takımım eksik biraz daha nevresim falan alsam onun dışında herşeyim tamam benim
Git tatlim git.. Erteledikce agrisi dahada kotu oluyor.Disimi uyusturdu,uyusuk uyusuk geziyorumhayırlı cumalarrrıyyy dişçi:18: sağlıkçıyım ama enjeksiyondan dişciden çok korkarım başkalarına güzel yaparım elin hafifmiş derler de bana yapılacağı zaman ortalığı yıkıyorum hele dişciye gitmem gerek hep erteliyorum
inşallah canım
Merhabalar kızlar nasılsınız?
Okullar tatil olduuuuuu....
Tabi bizim bir haftacık sonra sınavlar var giremedik daha büyük taile
Günaydın edacım, öğlen oldu amaBurada hava çok güzel, hatta sıcak Benim annem de işte aynen böyle diyor, ne acelesi var!!!
Bir iki çeyiz filan dedim sen niye meraklı oldun bu işe dedi. Çözemedim ben annemi, ablalarımda hep hazırlıyordu önceden alıyordu. Bana gelince hep nişanlan alırız diyor. Ama ben küçücük yerde görev yapıyorum bari memlekete gitmişken yazın alsam bir şeylerBurdan alamam ki... Bilmiyorum napcam
Maşallah senin pek bir şeyin kalmamış hayalcim tamamlarsın onu da birkaç aya.
Git tatlim git.. Erteledikce agrisi dahada kotu oluyor.Disimi uyusturdu,uyusuk uyusuk geziyorumBende pek para biriktiremiyorum,pek diil hic biriktiremiyorum,hep kiyafete gidiyor.Iyi yaparsin alirsan,asiri rahat edersin sonra.
Tutkucum çok geçmiş olsun, diş ağrısı da fenadır Allah uzak etsin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?