2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

anaa senin işin hepten zormuş teyzeden anneye dönüş aşırı zor oluyor

ah be ecm okurken bile inan sinirden(üzüntüden) midem ağırdı,kendim yaşamış gibi oldum :S
onca yıl kandırıldığını bilmek çok koyuyo insana,kendimden biliyorum.
şu facemiş,macemiş neden kapatılmıyor tamamen nekadar yuva dağıldı onun yüzünden ya gerçekten of :S
Rabbim güç versin sana canım inşallah..elbet atlatıcaksın ama işte onca yılın resmen boşa kaybolması insanı yaşarken öldürüyor.
Ama illaki vardır bundada bir hayır illa..
inşallah daha fazla üzülmezsin canım :S

ailen ne diyor bu işe,nekadar üzülmüşlerdir ..

en çok takıldığım olayda şu ark.larla gidiyorum deyip orda kızlarında olması.. :S
bizi ne yerine koyuyor bu erkekler anlamıyorumki

hayırlı akşamlaaarrr şekerlerimmmm ufff evlenen evlenene bir de balayı fotolarını yüklüyorlar ben hepten imreniyoruummm 2015 gelecekde bende o günleri görebilecekmiyim ömrüm sabrım yetecek mi ki

EDacim gercekler acidir Sanada gunaydin mutella.Biz gun sayiyoruz iste sen Nasilsin :) gelmiyodun sanirim bi suredir :)

Gelemiyorum canım ya abimi evlendiriyoruz kısmetse ağustosta, onun işleri var, eşyalarını falan toparlıyoruz, benim eşyalarımı ayırıyoruz bir araya topluyoruz, şu an bile her tarafım koli

Ecm Ne güzel barıştınız diye sevinirken... En doğrusunu sen bilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım.

Evet envymem ya bi kurşun döktürelim şu topiğe

hayırlı akşamlaaarrr şekerlerimmmm ufff evlenen evlenene bir de balayı fotolarını yüklüyorlar ben hepten imreniyoruummm 2015 gelecekde bende o günleri görebilecekmiyim ömrüm sabrım yetecek mi ki

Olur elbet, geç olsun güç olmasın canım ya
Bir bakmışsın artık gün sayıyoruz, hatta burda sayamıyoruz, öyle yoğun geçiyor ki hazırlıklar günler nasıl geçmiş anlamıyoruz

Hayırlı olsun canım artık sende bir pecetekoliksin

Eveeet çok keyifle aldım çok seviyordum aklımdaydı zaten bugün bime gitmişken alayım dedim.
2 tane aldım bakalım ben ciddi ciddi çeyizime başlamak istiyorum da annemle fikir danışıklığı yapmadan almak istemiyorum ama annem de hiiiç açmıyor çeyiz bahsini, hep nişanlan başlarız derdi ama almak lazım artık yavaştan yaa, durduk yerde anne hadi çeyizime şunu alalım da diyemem ki ya napcam

hıı evet öyle diyodun sen..ah ne güzel maşallah
Rabbim ailene senin mürvetinide göstersin inşaLLah canım..
alışıyosun ne güzel,kendi düğününde biliceksin bari ne yapılacağını

Canım benim herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum bende.
Kafamı dağıtmak için bir sürü plan yaptım zaten. Gerçi nereye gidersem gideyim kafamda kalbimde benimle beraber geliyor.
Ama bana iyi gelen insanların yanında olucam inşallah en kısa sürede atlatıcam.
O dönmesin zaten dönsede bir işe yaramaz. Ama eminim pişman olacağına.

İnşallah canım. Değmezmiş gerçekten çok geç anladım ama
Her şerde bir hayır vardır derler, vardır bunda da bir hayır.
Yaşamam gerekiyormuş yaşadım. Yaşayacağım güzel şeylerin bir bedeli olarak düşünüyorum bunuda.
Ailem üzülüyor tabi ne yapsın iyi olmam için ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar.

Sağol canım..
Sevinemedim bile barıştığımıza, kursağımda kaldı. Ama iyi oldu gerçek yüzünü gördüm.

hıı evet öyle diyodun sen..ah ne güzel maşallah
Rabbim ailene senin mürvetinide göstersin inşaLLah canım..
alışıyosun ne güzel,kendi düğününde biliceksin bari ne yapılacağını

Amiiin canım
Evet ya en azından tecrübeli olcaz
Darısı hepimizin başına inşallah

Günaydın kızlar

Günaydın canım
Nasılsın?

Günaydın canlarımm İstanbul nasıl yagmurlu bir günde uyandırdı beni sizin orada havalar nasıl kızlar

Başla canım basla sonu gelmiyor gercekten bitmez bu eksikler..bekleme sen anneni ilk zamanlar annemde alma alma diyip duruyordu hatta bazen yine ne acelesi var diyor ama olsun

selam kizlar,hayirli cumalar insallah..
Discideydim demin,kalbim cikti sandim bir ara

Siz nasilsiniz

selam kizlar,hayirli cumalar insallah..
Discideydim demin,kalbim cikti sandim bir ara

Siz nasilsiniz

hayırlı cumalarrr ıyyy dişçi:18: sağlıkçıyım ama enjeksiyondan dişciden çok korkarım başkalarına güzel yaparım elin hafifmiş derler de bana yapılacağı zaman ortalığı yıkıyorum hele dişciye gitmem gerek hep erteliyorum

kızlar ben kıyafete çok para veren bir insanım ya 300 kart limitim var babam lazım olur diye çıkartmıştı ama ben hep her ay 300ü kıyafete harcadım artık kıyafetten kesecem parayı her ay kendime 1 tane küçük ev aleti(ütü,blender çaycı,saç kurutma makinası,tost makinası vs ) almaya karar verdim 2015e kadar nasipse herşeyimi tamamlamış olacam bir tek beyaz eşya ve mobilya kalacak pek yük olmayacam babama zaten küçük ev aletlerim birde yemek takımım eksik biraz daha nevresim falan alsam onun dışında herşeyim tamam benim

Merhabalar kızlar nasılsınız?
Okullar tatil olduuuuuu....
Tabi bizim bir haftacık sonra sınavlar var giremedik daha büyük taile

Günaydın edacım, öğlen oldu ama Burada hava çok güzel, hatta sıcak Benim annem de işte aynen böyle diyor, ne acelesi var!!!
Bir iki çeyiz filan dedim sen niye meraklı oldun bu işe dedi. Çözemedim ben annemi, ablalarımda hep hazırlıyordu önceden alıyordu. Bana gelince hep nişanlan alırız diyor. Ama ben küçücük yerde görev yapıyorum bari memlekete gitmişken yazın alsam bir şeyler Burdan alamam ki... Bilmiyorum napcam

Maşallah senin pek bir şeyin kalmamış hayalcim tamamlarsın onu da birkaç aya.

Git tatlim git.. Erteledikce agrisi dahada kotu oluyor.Disimi uyusturdu,uyusuk uyusuk geziyorum Bende pek para biriktiremiyorum,pek diil hic biriktiremiyorum,hep kiyafete gidiyor.Iyi yaparsin alirsan,asiri rahat edersin sonra.

inşallah canım

Git tatlim git.. Erteledikce agrisi dahada kotu oluyor.Disimi uyusturdu,uyusuk uyusuk geziyorum Bende pek para biriktiremiyorum,pek diil hic biriktiremiyorum,hep kiyafete gidiyor.Iyi yaparsin alirsan,asiri rahat edersin sonra.

aynen canımda korkuyorum işte valla ben de 2 ay paramın hepsini çeyize yatırdım kıyafet hiç almadım nasıl bunalıma girdim aman yaa dedim gene başlasım kıyafete ah biz kızlaarr

Tutkucum çok geçmiş olsun, diş ağrısı da fenadır Allah uzak etsin:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…