Evet ne kadar safmışım kendimi suçlamış adam çoktan vazgeçmiş zaten bizden.
Daha güçlüyüm şimdi sadece içimde öyle büyük bir sıkıntı varki, hayal kırıklığım çok büyük.
Evlenicektim ben bu adamla yazık olmuş yıllarıma ne diyim.
Sağol canım dualarınız beni ayakta tutacak eminim
canım sen böyle birinden ayrıldığın için dua et Allah'ın sevdiğiyle kuluymuşsun. yalanla bu iş olmaz gerçekten hiç üzülme seni haketmemiş sadece geçen onca zamana acıyor insan. kendini topla güçlü ol başka işlerle meşgul ol ve çok dua et.
İyi ki bitti aşamasına gelemedim daha çünkü tüm bunlar dün oldu daha.
İnşallah yoluna girecek ama herşey dualarınızı eksik etmeyin benden lütfen
inşallah bir hafta on gün kötü geçer ama olsun acınıda yasa ve unut. hakkında hayrlısı
Aldatılmadım belki ondan emin değilim çünkü kanıt yok ama bana yalan söylemiş benden gizli facebook hesabı varmış üstelik 3 yıldır inanabiliyormusun gizem ben onun askerde yolunu gözlerken bile
Bu sefer kararım kesin bu iş bitti yalanlarla bir yuva kuramam ilişki yürütemem ben.
Bana bir açıklama yapma gereği bile duymadı adam
Canım sağol, zaten sorunlarımız vardı yeni düzelmiştik gizemede yazdığım gibi ayakta uyutmuş beni
Tatlım, üzülme diyemem sana,üzülmemek imkansız, ama elinden geldiğince güçlü durmaya çalış.. hiç hak etmemiş seni, öyle biri için kendini hırpalama sakın..keşkelerin de olmasın, demek ki yaşanması gerekiyormuş, olmuş..biz hep yanındayız canım, dua edeceğiz güçlü olman, çabuk atlatman için... Allah yardımcın olsun ...
sen de iyi ki varsın canım.. tabi ki her şeyde var bir hayır...Teşekkür ederim canım iyiki varsınız
Kısmet diyorum herşeyde vardır bir hayır. Buda bir sınav demek ki benim için.
Güçlüyüm ama kendimi güçlü hissediyorum en azından
Envymem hep özlemden kaynaklanıyor, biraz önce girdik birbirimize, bir saate yakın konuştuk, sonunda kaparken yine dayanamadık, barıştık. Sevince böyle oluyor galiba... Amaaann, yoruldum ben artık bu durumdan...
hayırlı olsun canımufakda olsa bir yerden başlamak lazım bu işlere
Envymem hep özlemden kaynaklanıyor, biraz önce girdik birbirimize, bir saate yakın konuştuk, sonunda kaparken yine dayanamadık, barıştık. Sevince böyle oluyor galiba... Amaaann, yoruldum ben artık bu durumdan...
Teşekkür ederim hayalcim, evet en kçük şeyden başladım ama o bile öyle çok mutlu etti ki beni anlatamam.
Size noldu canım yaaa, biz de çok özlediğimizde daha bir alıngan oluyoruz sanki. Ağır geliyor çünkü görememek, insan o kavgayı bile yüzyüze yapmak istiyor bazenGeçecek bugünler de canım, sabret.
Ecm günlükte de okudum ne denilebilir ki bu durumda, sanırım en doğru şeyi yapmışsın. Ortada yalanların olması hele de bunun yıllarca sürmesi çok kötü. Daha sonra öğrenseydin her şey daha kötü olurdu. Allah güç ve sabır versin, dilerim en kısa sürede atlatırsın sıkıntılarını...
Denilecek birşey yok malesef canım. Sağol inşallah geçecek bugünlerde.
Bu sayfaya böyle şeyler yazmak içinizi karartmak istemezdim. Ama kısmet böyleymiş
Olur mu öyle şey burada her duyguyu paylaşıyoruz, hepimizin iyi kötü anları oluyor... Böyle söyleme lütfen her zaman gel dök içini. İnşallah yakında güzel haberlerini de paylaşırsın
Selamlar herkese...
Ecm cim canım hakkıdna hayırlısı olsun enbaşta gerçekten çok üzüldüm ki biliyordun seninle 2 yıl belki 2buçuk yıldır az çok konuşuyoruz.
Şok oldum remen şaşırdım.
Layığını bulsun İnşallah, Allah'a havale et canım.
Üzülme gibi laflar söylemek istemiyorum ama bu olayı hiç bilmeyede bilirdin. Böyle yıllarca devam edebilirdi.
Allah büyük işte. Bu yüzden mutlu ol canım.
bundan sonra hep mutlu ol İnşallah.
Evet bu topiğe ilk yazanlardanızUmarım hepinizin ilişkisi mutlu sona ulaşır evlilikle taçlandırırsınız mutluluklarınızı.
Yıllarca sürmüş zaten perim. Ama şükrediyorum evli olmadığımıza.
Allaha havale ettim zaten Rabbim büyük, yanına bırakmaz bu yaptıklarını.
İçimdekileri her yere yazasım var dağa taşa toprağa bile anlatasım var o derece yani
Kendime vakit ayırıcam artık, özüme dönücem önüme bakıcam.
Güzel günler göreceğim inşallah.
bendeeeeee geldim aranızaaaa kızlarrr 2014 geliniyim bende nisanın 6sına salonumuz tutuldu
Çeyizime desenli peçete aldıııııııımmm
Çok önemli bir alandan başladım değil mi kızlar
Canım sağol, biz de bu ara limoiyiz birazNişan falan görmüyor gözüm..
Ben de gelemedim yaaaa(( çok yoğun işler..
Envymem gözün aydın, güzel günler sizi bekliyor tatlım :))
Canım hoşgeldin, biz de ayrı şehirlerdeyiz maalesef ve 2014 yazına kadar da bu böyle olacak..
Herkese merhaba kızlar güzel birşeyler yazmak isterdim. Ama biz yine ayrıldık.
Bu sefer kesin üstelik, arkamdan çevirdiği işleri öğrendim bir sürü yalan dolan.
Haketmediğim şeyler yaşıyorum. Ama geçecek biliyorum.
Umarım siz kurduğunuz hayalleri gerçekleştirebilirsiniz.
Canım olay şöyle oldu işe geldim bir şey dürttü beni whatsapta yazılı olan ismi google yazdım. Ordan bir grup çıktı açtım baktım bunun arkadaşları falan var grupta. Bu adi adam grafiti yapıodu grupları vardı. Sonra ordan yorumlara bakarken bir face gördüm takma isimle açılmış profilde beyimizin çizdiği resimlerden açtım tabi hemen. Bir baktımki 3 senedir açık resimleri falan var. Yabancı kızlar ekli hesapta şok oldum tabi aradım benim değil ben açmadım dedi resmen açıklama yapsın diye zorladım.
Sonra araştırma yapmaya devam ettim ark.nın facesinde geçen sene duvar boyamak için gittiği yerde resimlerini buldum parmağında yüzüğümüz yokbana kızlar yok yanımızda sadece benim ark.lar diyordu yanında kızlar falan resimlerde o sinirle aradım ve bana dediği tek şey. Ne istiyosun ne istiyosun oldu. Bende defol git hayatımdan senin gibi yalancılarla işim olmaz dedim diirek kapattı teli.
Böylede adi bir adammış işte. Annesini aradım herşeyi anlattım kadın şok oldu tabi. Bundan sonra hiçbirinin yeri yok hayatımda
Amin inşallah zamanı geldiğinde oda olur ama şuan bir başkasını düşünmek bile deli ediyor beni.
Ona şükrediyorum canım zaten iyiki şimdi çıktı. Kısmet böyleymiş.
Hosgeldin canım aramızabendeeeeee geldim aranızaaaa kızlarrr 2014 geliniyim bende nisanın 6sına salonumuz tutuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?