2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoş geLdiniz kızlarr
derya nasipse benimde yazın inşallahh

kızlar tarih az çok belli oldu gibi,birtek anne-baba onayı kaldı

inşallah onlarda sorun etmezlerde mayıs gelini olurum

toplu düğün olacak seneye burda :)) ne güzel bendende bi temmuz gelini olur artık kısmetse :)

Ohh herkes seneye evleniyor ya ne güzel 2015i bekleyen bir ben miyim ya bende işte seneye değil ta ondan sonraki sene evleneceğim nasipse 2014 gelinleri beterin beteri var şükredin halinize

Son düzenleme:
sen daha doymamışsın yok ben mezun olayım da okul olan yollardan bile geçmeyecem yolumu değiştireceğim bir süre

Okumaya doyum olmaz ama sınavlar olmasın

Yoruldum geldim sevdicekle düğündeydik
Hep dua ettim bi sonraki bizim olsun diye
Allah'ım inşallah dualarımı duyar

Ohh herkes seneye evleniyor ya ne güzel 2015i bekleyen bir ben miyim ya bende işte seneye değil ta ondan sonraki sene evleneceğim nasipse 2014 gelinleri beterin beteri var şükredin halinize

sende bile bile moralini bozuyosunki
'seneye değil ta ondan sonraki sene evleneceğim nasipse'.. deme öyle deme deme
Rabbim inşallah sizide en hayırlı,en yakın zamanda kavuşturur

kıızlarr hayırdır topic bugün durmuş resmen
pazar pazar gezmektemisiniz sevdiceklerinizlle

Selam kızlar,

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş gelmişler

Tutkucum canım nişana 13 gün kalmış Çok güzel geçsin İnşallah.

kıızlarr hayırdır topic bugün durmuş resmen
pazar pazar gezmektemisiniz sevdiceklerinizlle

Ah ne gezmesi canım yaa...Tek başımayım bunaldım evde durmaktan. Güya tatil ama evdeyim ben gidemedim.
İki gündür deli gibi temizlik yapıyorum, kapı pencere, perde, ütü vs. Pestilim çıktı yazarken bile kollarım sızlıyor
Sende ne var ne yok gelin hanım?

oy canım ya kolay geLsin.. ama başıma gelmesin
hakkaten nekadar çok sorumluluk var kadınlarda
iyilik canım ya bendende misafirlerle uğraşıyoruz işte..vaktin nasıL geçtiğini bari anlamıyorum çok şükür

Selam kızlar,

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş gelmişler

Tutkucum canım nişana 13 gün kalmış Çok güzel geçsin İnşallah.

hoş geLdin perim
evet canım ya kısmetse az kaLdı.. heyecandan içim titriyor resmen..inşaLLah tatLıLıkla atlatırız

kızlaaarrrrrrrr dualarınızı bekliyorum yarın iş görüşmesine gideceğim eğer olursa okulu bırakacağım 2 yıllık diplomam ile işe gireceğim veeeee nasip olursa 2015 değilll ekim kasım gibi evlenirim ahh hayali bile güzell dualarınıza muhtacım güzel hayırlı haberler ile gelirim inşallah

ah canım haberi bile güzeL.. inşaLLah nasip oLur işin.. sevdiğinlede kavuşursun inşaLLah tez ve hayırlı zamanda..
haberleri gerçekten 4 gözle bekliyorum, inşallah iyi haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…