2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne oldu canım neden sıkkın canın :44:

Bi arkadaşın kalbini kırdım sanırım istemeden ona canım sıkkın, bir de böyle bi başıma otur otur çok sıkıldım... Öyle işte Allah dert keder vermesin. Sen nasılsın edacım?

en güzel kararı vermişsin canım... hiçbir şey içinde kalmasın sonradan, pişmanlık yaşam... inşallah okul işinde de geçiş yapabilirsin de tamamen çözülür sorunların

size sormam gereken birşeyler var.. bu haftasonu sevdiceğin ailesine iadei ziyarete gideceğiz.. giderken ne götürmek gerekir ki? ne uygun olur.. onlar tanışmaya gelirken tatlı getirmişti biz ne götürmeliyiz?:44::44:

Bi arkadaşın kalbini kırdım sanırım istemeden ona canım sıkkın, bir de böyle bi başıma otur otur çok sıkıldım... Öyle işte Allah dert keder vermesin. Sen nasılsın edacım?

Gönlünü alırsın canım üzülme sen Bende aynı canım evdeyim cok sıcak valla bunaldım sıcaktan camı acsam cocukların sesinden durulmuyor kapatsam olmuyor

Aayyy ne güzel heyecanlar bunlaar... Canım tanışma için en makbulü tatlı ve pastadır diye düşünüyorum. Onlar tatlı almış siz de yaş pasta götürün. Yani başka ne olur aklıma gelmiyor ki, eve bir şey olmaz,kaynanaya bir şey alınsa kişisel olur... En ideali pasta bence:44:

Gönlünü alırsın canım üzülme sen Bende aynı canım evdeyim cok sıcak valla bunaldım sıcaktan camı acsam cocukların sesinden durulmuyor kapatsam olmuyor

Burası da çok sıcaak. Sabah sabah burda da çimleri biçiyorlardı başım ağrıdı... Bilmiyorum hiçbir yere sığamıyorum bugün, aşkla da aramız limoni gibi. Tersimden kalktım sanırım bugün

Tatlı gider yine canım :44:

Bugün bitmek üzere canım yarın çok güzel olacak inşallah
Ahh ahh ne güzel keşke burada da çim olsada biçseler

Tatlı gider yine canım :44:

canlarımmm sizin heyecanlarınızı da burada yaşayacağız inşallah hep birlikte... biz de yaş pasta düşündük önce ama basit mi kalır ki dedik sonra? tatlıyı da onlar da tatlı getirdi aynı olmasa mı dedik :/:44: ama şimdi edacım da tatlı deyince kafam da akrıştı :44: bir de şimdi yeni eve taşındılar ev hediyesi de götürmek lazım dedi annem ama ne olacağına karar veremedik..
aslında önceden benim düşüncem, gönlümden geçen tatlı alıp, şöyle güzelce süsleyip götürmekti ama, şimdi daha sadece tanışmaya geldikleri için bize(isteme filan olmadı biliyorsunuz) çok mu abartı olur öyle birşey :S bir de yani onlar gelirken hiç öyle özenip getirmemişlerdi. normal misafirliğe giderken götürür gibi kutuda geldi yani tatlılar şimdi bizim süsleyip götürmemiz abes olur o yüzden sanırım :44:

Bugün bitmek üzere canım yarın çok güzel olacak inşallah
Ahh ahh ne güzel keşke burada da çim olsada biçseler

İnşallah güzel olsun yaa patladım çünkü
Çim çok güzel de o makine ne gürültülü, sessizini yapsınlar bir an önce

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de aynı şeyi düşünüyorum ve aynı şeyi yaşıycakmışız gibi geliyor Onlar nedense böyle hevesli olmuyorlar süslemeye filan. Oysa biz çok ince düşünüp özen gösteriyoruz. İki ihtimal var ya onlar gibi alıp süslemeden vericeksin ya da tam tersi biraz daha özenli, süslü paketleyip onların da bir sonrakinde özenmelerine vesile olacaksın. Yeni eve taşındılarsa ve ailenle aralarında güzel bir diyalog da oluştuysa ev hediyesi de götürebilirsiniz.

inşallah canımmm
Canım biz bi tanıdıgın kız görmesine gitmistik o zaman kadın kadına gidildi gündüz pasta götürmüstük ama bilemedim şimdi aksam giderken olur mu :44:ve süslemeyin canım tabi normal gitsin daha vermedik seni

bu arada dün annem bana hic yoktan kırıldı :106:ceyize yine birseyler almıstık gece uyumadan bakıyordum yine annem gördü sonra o kadar özeniyorsun ki çeyiz sererken bizim işimiz cok zor begenmezsinde dedi bende kendim yerlestiricem zaten dedim..durdu kimse gelmeyecek mi yani dedi yok dedim baktım yüzü iyice düştü öyle şey mi olur kacar gibi dedi..(aslında daha önce kendide gereksiz demisti anlamadım neden böyle dedi) baktım üzülerek gitti odaya bende peşinden gittim olurmu annem benim cümbür cemaat gidicez kim varsa istedigin gelecek dedim sonra yüzü gülmeye basladı tabi daha cokkk zaman var ama ben kendim gidip yıkayıp yerlestirmek istiyordum baskası yapınca içime cok sinmezkii siz ne düsünüyorsunuz kızlarr :44: ayy annemle düşündügümüz olaylara konulara bakın ya

Tamam yapsınlarrr

Son düzenleme:
bende sözlüyüm canım ne götürelim giderken dedik tatlı uygun olmazmış o yüzden biz pasta almıştık o tarz şeyler gider canım

tatlı uygun olmazmış canım bu tür şeylerde kız tatlı götürmeziş eğer eve yeni taşındılarsa şık bir ev süsü eşyası olabilir birde yaş pasta diyecektim ama almışsınız o yüzden kuru pasta alın. süsleme detaylarına şimdiden girme derim ben

aaa kız tatlı götürmezmi neden öylemis canım :26:

birde zaten süslememeleri gerekti canım çünkü şimdilik ortada bişi yok sadece tanışma o yüzden süsleme falan olmaz abes olur hele bir tanışalım denilir o yüzden sende süsleme olaylarına girme sözde nişanda zaten süsleye süsleye getiriyorlar herşeyi

bende sözlüyüm canım ne götürelim giderken dedik tatlı uygun olmazmış o yüzden biz pasta almıştık o tarz şeyler gider canım

nihanım o kadar iyi anlamışsın ki beni.. aynı düşüncelerdeyim.. o kadar çok özeniyorum ki böyle şeylere.. sadece onlar için değil, ben herhangi birine giderken bile özenirim böyle şeylerde, gösterişli olsun, özenildiği belli olsun isterim ki durum böyle olunca daha da bir özeniyorum.. ama aynı özeni karşıdan görmeyince canım sıkılıyor biraz açıkçası bir şey de diyemiyorum kimseye de sırf bu yüzden tatsızlık olmasın diye ama hiçbir eşyde de özeneceğe benzemiyorlar pek (
edayla hayal de haklı diğer yandan, daha kızı vermedik ki süsleyip püsleyip götürelim çok hevesliymiş gibi.. niye herkes bizler gibi ince düşünmez ki

valla benim sözde nişanda da pek umudum yok ama, hadi hayırlısı bakalım...

yani canım takılma böyle şeylere sıkma canını tatsızlık olmasın boşyere bende severim süslemeyi falan ama işte her şeyin yeri zamanı uygun anı var bunlar için erken daha hele bir gidin ailende sevdiğinin ailesini tanısın söze nişana karar verilsin zamanla cidden herşey süslene süslene getiriliyor o yüzden düşünme bunları ondan daha önemli şeyler var benim gittiğimizde elim ayağım titremişti

canım merak etme sözde nişanda süslerler hem olsun aranız iyi olsunda cok takma kafana bunları

Aynen edoşum, günler geçiyor bir bir... Bu arada bu hafta iki düğüne katıldım. Hevesle izledim nikahlarını falan. İnsan bir tuhaf oluyor, ben de istiyorum diyorsun içinden. Daha hızlı geçsin günler de artık biz de o günleri görelim...

Hayalcim çok doğru bir karar verdin bence. Hem okuma fikri içinde kalsaydı belki ilerde evliliğinde sorun yaşatabilirdi. Allah gönlüne göre versin inşallah...

size sormam gereken birşeyler var.. bu haftasonu sevdiceğin ailesine iadei ziyarete gideceğiz.. giderken ne götürmek gerekir ki? ne uygun olur.. onlar tanışmaya gelirken tatlı getirmişti biz ne götürmeliyiz?:44::44:

Envymeemm, canımcım seni de pek özlemişim, bence bir ev hediyesi alabilirsiniz, bir kutu da tatlı alın. Ama çok süslenmiş olmasın. Sonuçta ilk tatlıyı onlar getirmiş. Artık siz götürebilirsiniz. Bir de biz bu kadar özenirken karşı tarafın bir o kadar umursamaz olması beni benden alıyor. Onlara tatlı bile fazla da işte, sevdiceklerin hatrı var napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…