- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
ah canım haberi bile güzeL.. inşaLLah nasip oLur işin.. sevdiğinlede kavuşursun inşaLLah tez ve hayırlı zamanda..
haberleri gerçekten 4 gözle bekliyorum, inşallah iyi haberlerle gelirsin
kızlaaarrrrrrrr dualarınızı bekliyorum yarın iş görüşmesine gideceğim eğer olursa okulu bırakacağım 2 yıllık diplomam ile işe gireceğim veeeee nasip olursa 2015 değilll ekim kasım gibi evlenirim ahh hayali bile güzelldualarınıza muhtacım güzel hayırlı haberler ile gelirim inşallah
oy canım ya kolay geLsin.. ama başıma gelmesin
hakkaten nekadar çok sorumluluk var kadınlarda
iyilik canım ya bendende misafirlerle uğraşıyoruz işte..vaktin nasıL geçtiğini bari anlamıyorum çok şükür
ne güzel bir haber buuu... Düşüncesi bile hoş, bak hep 2015 diyordun hiç belli olmaz bu işler...
İnşallah hayırlısıyla gerçek olur, yarın hemen gel söyle merakla bekliyorum.
Kesinlikle öyle tutkucum bayanların işi zor.
Tek başınayken yetişemiyorum sanki, evlenince hele bir de çocukla evin ve işin nasıl üstesinden gelirim hiç bilemiyorum.:18::18:
inşallah canım inşallah bende sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum hayırlı bir mucizeye çok ihtiyacım var
Benim de var...Hayırlısıyla gerçekleşir diyelim...
ne güzel bir haber buuu... Düşüncesi bile hoş, bak hep 2015 diyordun hiç belli olmaz bu işler...
İnşallah hayırlısıyla gerçek olur, yarın hemen gel söyle merakla bekliyorum.
Kesinlikle öyle tutkucum bayanların işi zor.
Tek başınayken yetişemiyorum sanki, evlenince hele bir de çocukla evin ve işin nasıl üstesinden gelirim hiç bilemiyorum.:18::18:
Kızlar günaydııınnn :)
Ne zamandır fırsat bulup giremedim siteye, evlenen evlenene anacım, düğünlerden vakit kalmıyor ki.. Neyse bizimkilere de bir şey kalmadı inşallah...
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım, yaramaz durumlar yok değil mi?
Kizlaar nasilsiniz.. :)Cok sicak ya daha sabahciktanHos geldin ebisim..Durumlar ayni herkez beklemekte
Kizlaar nasilsiniz.. :)Cok sicak ya daha sabahciktanHos geldin ebisim..Durumlar ayni herkez beklemekte
Günaydın kızlarrr
iyidir kızlar siz nasılsınızgercekten bugün baya sıcak
selam şekerlerimmmBende iş görüşmesine gittim yazları çalışıyordum siğortasız öğrenci olarak ama bu defa sigortalı yapalım seni dedi birde 2 yıllık diplomam ile çalışacağım ama okulu bırakırmıyım işte orası şüpheli çünkü 2 yıllıkdan 4 yıllığa geçtim kızlar hazırlık falanda vardı şu an 3.sınıfım 5 senedir lisans hemşirelik için çırpınıyorum 2 senem kaldı o kadar yol almışım 2 senede dayanırım galiba yada zararın neresinden dönsen kardır mı desem kafam çok karışık:18::18:
Bence canim okadar yilina yazik olur,okuluna devam et derim.Is olursa dugun erken olucak demistin ama Rabbim yardimciniz olur insallah..Zaten kaderinde varsa okul varken bile evlilik olabilir.Ama yinede ailenle,sevdiceginle otur bir konus.. Durumlari siz daha iyi bilirsiniz..Karar ne olursa olsun insallah hayirlisi olur canim:)selam şekerlerimmmBende iş görüşmesine gittim yazları çalışıyordum siğortasız öğrenci olarak ama bu defa sigortalı yapalım seni dedi birde 2 yıllık diplomam ile çalışacağım ama okulu bırakırmıyım işte orası şüpheli çünkü 2 yıllıkdan 4 yıllığa geçtim kızlar hazırlık falanda vardı şu an 3.sınıfım 5 senedir lisans hemşirelik için çırpınıyorum 2 senem kaldı o kadar yol almışım 2 senede dayanırım galiba yada zararın neresinden dönsen kardır mı desem kafam çok karışık:18::18:
Bence canim okadar yilina yazik olur,okuluna devam et derim.Is olursa dugun erken olucak demistin ama Rabbim yardimciniz olur insallah..Zaten kaderinde varsa okul varken bile evlilik olabilir.Ama yinede ailenle,sevdiceginle otur bir konus.. Durumlari siz daha iyi bilirsiniz..Karar ne olursa olsun insallah hayirlisi olur canim:)
selam şekerlerimmmBende iş görüşmesine gittim yazları çalışıyordum siğortasız öğrenci olarak ama bu defa sigortalı yapalım seni dedi birde 2 yıllık diplomam ile çalışacağım ama okulu bırakırmıyım işte orası şüpheli çünkü 2 yıllıkdan 4 yıllığa geçtim kızlar hazırlık falanda vardı şu an 3.sınıfım 5 senedir lisans hemşirelik için çırpınıyorum 2 senem kaldı o kadar yol almışım 2 senede dayanırım galiba yada zararın neresinden dönsen kardır mı desem kafam çok karışık:18::18:
Günaydın kızlaaar...
Nasılsınız? ben tatsızım bugün ya canım sıkkın birazBunaldım sanırım.
Hayal hem çalışıp hem okuma imkanın yok mu, iki senen kalmış yazık okuluna da. Sonra pişman olmaz mısın bıraktığına:44:
Hoşbulduk tutkucum :)
Edoşum günaydın. İyi diyelim iyi olsun, sen nasılsın? İş durumlarınde gelişme var mı? Takip edemedim günlerdir. Ankara da aksi gibi buzzz, hırkayla oturuyorum yerimde, bir de ayağıma çorap giymemiştim, hasta olmazsam iyidir.
Hayalcim çok sevindim iş bulmana, sigorta ne kadar erken başlarsa o kadar iyi bence. Ama okul daha önemli. Bir de hemşirelik gibi bir meslekte çok daha önemli. 5 seneni harcamışsın, kalmış iki sene, oku da bitsin be güzelim. hem okuyup hem çalışma durumun olamıyor mu bu arada?
Hi neguzel iste insallah oyle asip olur canim ama gercektende ayri sehirde olunursa gerek yok,araniz acilir oyle olunca zaten.Hayirlisiamin canım dediğin gibi hayırlısı olsunda bakalım nasip kısmethem evlilik hem okumaya sıcak bakmıyor nişanlım ve ailesi çünkü evli olacaz ama 2 sene ayrı şehirlerde olacaz bişi farketmeyecek ama bulungumuz ilin üniveristesine torpille geçişi deneyecez bakalım o zaman olabilir hem okul hem evlilik aynı şehirde olduğumuz için
Günaydın kızlaaar...
Nasılsınız? ben tatsızım bugün ya canım sıkkın birazBunaldım sanırım.
Hayal hem çalışıp hem okuma imkanın yok mu, iki senen kalmış yazık okuluna da. Sonra pişman olmaz mısın bıraktığına:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?