2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne güzel bir haber buuu... Düşüncesi bile hoş, bak hep 2015 diyordun hiç belli olmaz bu işler...
İnşallah hayırlısıyla gerçek olur, yarın hemen gel söyle merakla bekliyorum.

Kesinlikle öyle tutkucum bayanların işi zor.
Tek başınayken yetişemiyorum sanki, evlenince hele bir de çocukla evin ve işin nasıl üstesinden gelirim hiç bilemiyorum.:18::18:

inşallah canım inşallah bende sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum hayırlı bir mucizeye çok ihtiyacım var

sorma canım ya bende çok korkuyorum..hadi bir adamı yine idare edersinde çocuk oLunca resmen...
zaten panik atağım var,düşündükçe kafa gidiyor o yüzden Rabbim bilir yinede ama çocuk düşünmüyorum tez zamanda
İnşallah hepimizin huzurla geçer ömrü..

arkadaşlar Allah hepimizin gönlüne hayırlı olanı verir inşallah.Herkes sevdiceğine en kısa zamanda kavuşup ,mutlu ,huzurlu yuvalar kurarlar inşallahhh.Allah nasip ederse bende 2014 mayıs gelini olacağım inşalahh

Kızlar günaydııınnn :)

Ne zamandır fırsat bulup giremedim siteye, evlenen evlenene anacım, düğünlerden vakit kalmıyor ki.. Neyse bizimkilere de bir şey kalmadı inşallah...

Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım, yaramaz durumlar yok değil mi?

Kizlaar nasilsiniz.. :)Cok sicak ya daha sabahciktan Hos geldin ebisim..Durumlar ayni herkez beklemekte

Kizlaar nasilsiniz.. :)Cok sicak ya daha sabahciktan Hos geldin ebisim..Durumlar ayni herkez beklemekte

Günaydın kızlarrr
iyidir kızlar siz nasılsınız gercekten bugün baya sıcak

selam şekerlerimmm Bende iş görüşmesine gittim yazları çalışıyordum siğortasız öğrenci olarak ama bu defa sigortalı yapalım seni dedi birde 2 yıllık diplomam ile çalışacağım ama okulu bırakırmıyım işte orası şüpheli çünkü 2 yıllıkdan 4 yıllığa geçtim kızlar hazırlık falanda vardı şu an 3.sınıfım 5 senedir lisans hemşirelik için çırpınıyorum 2 senem kaldı o kadar yol almışım 2 senede dayanırım galiba yada zararın neresinden dönsen kardır mı desem kafam çok karışık:18::18:

Günaydın kızlaaar...
Nasılsınız? ben tatsızım bugün ya canım sıkkın biraz Bunaldım sanırım.

Hayal hem çalışıp hem okuma imkanın yok mu, iki senen kalmış yazık okuluna da. Sonra pişman olmaz mısın bıraktığına:44:

Hoşbulduk tutkucum :)

Günaydın kızlarrr
iyidir kızlar siz nasılsınız gercekten bugün baya sıcak

Edoşum günaydın. İyi diyelim iyi olsun, sen nasılsın? İş durumlarınde gelişme var mı? Takip edemedim günlerdir. Ankara da aksi gibi buzzz, hırkayla oturuyorum yerimde, bir de ayağıma çorap giymemiştim, hasta olmazsam iyidir.

Hayalcim çok sevindim iş bulmana, sigorta ne kadar erken başlarsa o kadar iyi bence. Ama okul daha önemli. Bir de hemşirelik gibi bir meslekte çok daha önemli. 5 seneni harcamışsın, kalmış iki sene, oku da bitsin be güzelim. hem okuyup hem çalışma durumun olamıyor mu bu arada?

Bence canim okadar yilina yazik olur,okuluna devam et derim.Is olursa dugun erken olucak demistin ama Rabbim yardimciniz olur insallah..Zaten kaderinde varsa okul varken bile evlilik olabilir.Ama yinede ailenle,sevdiceginle otur bir konus.. Durumlari siz daha iyi bilirsiniz..Karar ne olursa olsun insallah hayirlisi olur canim:)

amin canım dediğin gibi hayırlısı olsunda bakalım nasip kısmet hem evlilik hem okumaya sıcak bakmıyor nişanlım ve ailesi çünkü evli olacaz ama 2 sene ayrı şehirlerde olacaz bişi farketmeyecek ama bulungumuz ilin üniveristesine torpille geçişi deneyecez bakalım o zaman olabilir hem okul hem evlilik aynı şehirde olduğumuz için

Canım bence okuluna devam et..

Ne oldu canım neden sıkkın canın :44:

İyiyim çok şükür canım .. iş durumları ise 2-3 yer ile görüştüm baskada görüsmedim :26: cok alıstım galiba rahatlıga :26: Ciddi mi çok bunaltıcı valla burası :106: Dikkat et kendinee..Bu arada şafagın azalmısss

Hi neguzel iste insallah oyle asip olur canim ama gercektende ayri sehirde olunursa gerek yok,araniz acilir oyle olunca zaten.Hayirlisi

merhaba güzellerim
nasılsınız? ihmal ettim burayı son zamanlarda... yeni gelenler oldu mu? olduysa hoş gelmişler...
hayalcim son sayfada senin yazdığını okudum, okulunu bırakma bence canım.. okulunu bitirdiğinde ne güzel bir mesleğin olacak elinde onu düşün.. bunca emeğin de boşa gitmesin tatlım..

malesef canım olmuyor çünkü okul başka yerde iş bulduğum yer ise memleketimde Sanırım evet pişman olurum 5 yılıma yazık olur gibi:18:

Canlarım sanırım haklısınız 5 sene emek verdim kalmış 2 yılım çoğu gitmiş azı kalmış pes etmek olmaz hem okuyup hem çalışma imkanımda yok iş memleketimde okul başka yerde birde çok istediğim bir meslekdi hemşirelik. 2yıllık diplomamlada aynı işi yapacağım ama olsun lisansdan hemşirelikden mezun olmak daha başka. birde önlisans mezunu olurken ben lisansı kazanacağım onun mezuniyetine gideceğim diye hayal ederdim o yüzden mezuniyetede gitmedim sanırım hayallerimi gerçekleştirmeliyim. ben sadece evliliğimiz öne alınır diye düşünmüştüm ama o zamanda bir yarım eksik kalır tamamlayamadım diye aklım kalır kafam karışıktı ama sağolun kızlar sizde destek çıkınca tamamen vazgeçtim fikrimden şimdilik tek çare memleketime torpille yatay geçiş yapmak o zaman hem evlenebilirm hem okuyabilirim ne kaz yanar ne tavuk misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…