- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
İnşallah bitirirsiniz çeyiz işinide sorunsuz canım gerçekten o taksitlet yokmu onlar ay ne çabuk gelmiş anlamıyoruz bile al al bitmiyor daha o kadar çok eksik varki ev kurmak yeni düzen herşey nekadar zormuş meger küçük parçalar hele mobilyayı beyaz eşyayı hiç saymıyorum bile
way way wayyy :)
güzel olmuş perii :)
biraz bold yapabilirsin belki
örnek
Cesurcvcv - 1 Haziran
Selamlarr
Tatlım benide eklesermisin listeye 14.06.2014
Tamamdır canım benim
Nasılsın, nasıl gidiyor...
Kızlar merhabaa..
Kaç gündür gelemedim, sizleri de çok özledim. Geçmişi okuyamadım ama yeni gelen gelinler hoşgelmişler. Nişan heyecanı beni de sarmaya başladı şimdiden. Bugün elbisemin son provasına gidiyorum. İnşallah güzel olacak, farklı olacak :) Nişan kurabiyeleri ile ilgili çalışmalarım devam ediyor.
Envymem imkanınız varsa küçük bir yerde dışarda yapabilirsiniz bence. Evde çok yorucu oluyor. Samimi ve sıcak bir ortam bulabilirseniz çok güzel olur.
Merhaba kızlar.. ve de hayırlı ramazanlar...
uzun zamandır gelemedim, geçmişi de okuyamadım :/ neler oldu bitti bilmiyorum.. bir tek gökçenin sürpriz düğün kararını gördüm ve çok mutlu oldum.. inşallah çok çok mutlu olursunuz, hayırlı olsun diyelim şimdiden..
ben bu aralar baya yoğun yoğun geçiriyorum günlerimi.. bir orada bir burada koşuşturuyorum.. ama şimdi yerimdeyim, rahatım, ramazanı sakin bir şekilde karşıladım, işler de yoğun değil...
nişan telaşesi sardı beni de, acilen karar vermem gerek artık.. öncelikle evde mi dışarda mı olayına, sonrasında da kararıma göre elbiseme, ve yapılacaklara.. ama ben dünyanın en kararsız insanı olarak hiçbir şeye karar veremiyorum...
Saol canım
İyiyim canımm, aynısizde ne var ne yok
Kizlar herkeze hayirli ramazanlar nasil gidiyor oruc sicak havalarda sanirim herkez evde
Periimmmm liste guzel olmus haziranin ilk haftasida beni yaz 8 haziran tarih kesjnlesirse degistirirz
Merhaba glsmn, nasılsın? oruç güzel gidyor da başım ağrıdı açlıktan
Iyim canim sen nasilsjn
Hadi ya o kadar zor mu geldi ya aclik degilde susuzluk öldürdü beni .s
Pericim listeyi ay ay düzenlemen güzel olmuş. Farklı renklerde yapabiliriz. Yakınlar kırmızı, biraz daha uzaklar yeşil, en uzaklar sarı gibiuygulaması zor mudur bilmiyorum ama böyle geldi aklıma.
lajoje ve opra evlendiler canım, örnek olsun dşye mi yazdın yoksa
Allah bize de nasip etsin inşallah
Amin canım bneim
Bugün hava gerçekten çok sıcak yaa.
Sen hangi şehirde oturuyorsun cnm
Ben de susuzluk mahveder diyordum ama açlık daha fena vurdu sanki:26:
Olabilir Canım. Ama sürekli değişecektir o zaman renkler sanırım :44:.
2 Renk Yapalım o Zaman
Canım eskiden Pelinim de Elisim de burdaydılar. Pelin 2013 Gelini oldu.
Sonraa Elisim...
Listemizden kaldırmadık. Onlarda bizim gönlümüzde hep...
Listeden çıkarmadığımız için bir anda kaldırmak ayıp olur diye düşündüm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?