2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar merhabaa..

Kaç gündür gelemedim, sizleri de çok özledim. Geçmişi okuyamadım ama yeni gelen gelinler hoşgelmişler. Nişan heyecanı beni de sarmaya başladı şimdiden. Bugün elbisemin son provasına gidiyorum. İnşallah güzel olacak, farklı olacak :) Nişan kurabiyeleri ile ilgili çalışmalarım devam ediyor.

Envymem imkanınız varsa küçük bir yerde dışarda yapabilirsiniz bence. Evde çok yorucu oluyor. Samimi ve sıcak bir ortam bulabilirseniz çok güzel olur.

Hazırlıklarla falan 1 ay çabuk geçer canım son birkaç günde telaştan anlamazsın sanırım birşey herşey gönlünce güzel olsun inşallahNişan elbisen nasıl merak ettim sade birşeymi tercih ettin ben nişan düşünmüyorum ama söz için sade bir elbise istiyorum sade ama iddalı birşey olmalı gibi

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah sizi görünce benim 2015 gözüme pek bir büyük görünüyor sanki

Bende 2013 yılında evlenenleri gördükçe kıskanıyorum,2014 de benim gözüme büyük görünüyor canım ama birde bakmışızki nasıl geçtiğini anlamadan geliyo o günler :) İnşallah herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olur canım :109:

Amin canım benim inşallahGeç olsunda güç olmasın dimi kendimi böyle teselli edeyim bakimHerşey sorunsuz gönlümüzce olsunda beklemekte güzel

eminim çok güzel olacaktır elbisen, çok yakışacaktır ebisiiimmm... bir an önce bitse de görsek keşke
evet haklısın evde bir de yorucu olma kısmı zaten şehir dışından gelecek misafirler de çok olacak, evde o kadar misafir varken hazırlık yapmak iyice zorlaşacaktır.. bu açıdan bakınca kesinlikle dışarıda diyor insan...
zaten öyle çok büyük bir şey istemiyorum.. küçük ama şık bir mekanda yine bizbize olsun akrabalar ve çok yakın arkadaşlarla... bakalım gönlüme göre bir yer bulabilirim inşallah

iyi akşamlar canım.. nasılsın :)
bu akşam topic maaşallahlık
bukadarını bulduğumuza şükretmeli galiba.Günlerdir gelen giden yoktu:101:

İyiyim canım sen nasılsın,
Maşallah güzel topiğimize

Ne güzel canım ya heyecanlandım iyice senin için

günaydınlarr
hayırlı ramazanlar
nabersiniz ?

Hayırlı ramazanlar canım, Benden iyilik senden naber

artık ben de aranızdayım 8 haziran 2014 beni de ekleyin listeye

Eklendi canımm Hoş geldin Aramızaa

Envyme ve Ebisimm canlarım
Nişan heyecanı sarmış bilee... Darısı başımıza :))
Çok mutlu olun İnşallah, Herşey Gönlünüzce olsun
Özledim ikinize ne zamandır girmiyordunuz...

nehirnil111, Canımm Hoş geldin Aramızaaa

Kızlar Hayırlı Ramazanlar Diliyorum....
Tüm dualarınız Kabul Olsun , herşey gönlünüzce olsun İnşallah

Canlarım bir şey paylaşacağım sizinle...

İsim listelerini düzenlemek istiyorum...
Ada göre değil de Tarihe göre, sizcede daha iyi olmaz mı?

Ayrıca çok eskiden gelip bir daha hiç uğramayanlar var... Hatta ayrılanlar...

Listeleri Tekrar mı düzenlesek :44:
Dip not olarak lütfen listeye eklenmek isteyenler özel mesaj atabilir mi gibisinden:44:
Gerçi karışıklığa da yol açabilir neyse...

Önerilere Açığızz

bende varım kızlaaar kısmetse benim düğünümde 2 Ağustos 2014 de olacak

Eklememi ister misin caım listemize?
Hoş geldin aramıza Tekrar

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah sizi görünce benim 2015 gözüme pek bir büyük görünüyor sanki

Bizim 2015 Nisan Mayıs gibi düşünürken şimdi 2014 Aralık gibi düşünüyoruz canım.
Hayırlısı... Belki 2015 in sonunda olacak belki 2014 Sonbaharında...
Günleri hep beraber eritiriz

ayyy perimm bende isterdim ama şuan kimse yok
olunca derim artıkınn

Canımm Hoş geldin Aramızaaa

Kızlar Hayırlı Ramazanlar Diliyorum....
Tüm dualarınız Kabul Olsun , herşey gönlünüzce olsun İnşallah

Hoşbulduk canım Burdayım bende artıkAmin inşallah rabbim gönlümüze göre versin sanada hayırlı Ramazanlar canım
Bizim 2015 Nisan Mayıs gibi düşünürken şimdi 2014 Aralık gibi düşünüyoruz canım.
Hayırlısı... Belki 2015 in sonunda olacak belki 2014 Sonbaharında...
Günleri hep beraber eritiriz

Bizde ilkbahar düşünüyoruz canım bir bahar gelini olmak var hayalimde ama artık ilkbaharmı sonbaharmı bakıcazAralıkta güzel serin ama sıcacık bir dügün olabilir canım bence herşeyin hayırlısı gerçekten bu işler belli olmuyor düşündügünden daha farklı olabiliyor hakkınızda hangi tarih hayırlıysa o tarih olsun inşallah

ayyy perimm bende isterdim ama şuan kimse yok
olunca derim artıkınn

Canım benim herşeyin hayırlısı...
Bu güzel günde dua ediyorum hakkında en hayırlısı olsun...
Seveceğin, sana değer veren, sevgisini hissettiren bir sevdiceğin olsun İnşallar

Hayırlısı canım, gerçekten evdek, hesap ne kadar tutacak bilmiyorum... Bilmiyoruz...
Bitmek bilmeyen çeyiz alıp duruyoruz :) O bitince sanırım zaten bitmiş olur bu günlerde :))
Onun taksidi şu ay geçsin şunun taksiti biticek diye diye geçiriyoruz ayları

perimmmmm sağolasın kuzum yaa
Allahım hepimizin dualarını kabul eylesn hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza

2013 GELİNLERİMİZ​

Lajoie - Mayıs :123:
Opra - Haziran :123:​

2014 GELİNLERİMİZ

Ecm - 10 Mayıs

Cesurcvcv - 1 Haziran
Karamelli_kek - 7 Haziran
cceylin - 8 Haziran
Edatuccar - 15 Haziran
cleopatracat - 22 Haziran
_purple_ - Haziran
Sedef1 - Haziran
bal_hatun - Haziran

Edss - 1 Ağustos
walker - 9 Ağustos
64_Sevdigim_20 - 9 Ağustos
AskInihan - 12 Ağustos
Envyme - 16 Ağustos
Ebisssss - 23 Ağustos
Şura260511 - 27 Ağustos
Mutella - Ağustos

ErreS - 14 Eylül
Edaa91 - 15 Eylül
19DisiKartaL03 - 20 Eylül

Perim35 - Kasım

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan

Ammavelakin - 30 Mayıs
*hayalperisiii* - Mayıs

Gülin-89 - 10 Haziran
Harmonyy - 29 Haziran

Sedefonur - 23 Temmuz

_umutlu - Ağustos

Seliminzeynebi - 15 Eylül

Son düzenleme:
Canlarım bu liste nasıl beğenir misiniz?

Ön sayfadaki listemizde bazı değişiklikler yaparken zorlanıyorum :26:

Yıl yıl isimleri renkli yapabiliriz.

Önerilerinizi bekliyorum.

Eğer tamam derseniz ekleyeceğim ön sayfaya

İnşallah bitirirsiniz çeyiz işinide sorunsuz canım gerçekten o taksitlet yokmu onlar ay ne çabuk gelmiş anlamıyoruz bile al al bitmiyor daha o kadar çok eksik varki ev kurmak yeni düzen herşey nekadar zormuş meger küçük parçalar hele mobilyayı beyaz eşyayı hiç saymıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…