2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tabiki üzülür ayriliriz hatta ama konusma gorusme yok öyle o sadicti kiznda saici surekli oturdugu icin ben yardimci oldum sonucta kuzen dugunu icin kosusturdum illaki muzik resim bisryler icin konusmamiz gerekti bidaha gormem falan imkansiz ben kuzenime en son difpger ablasinin dugununde gitmistim 8 yil onceo yuzden gormem bidaha gorme konusma faln olmazmaalesef surekli yanlz kaldik yanimizda birileride olsa gencler grubu toparlandigi icin ayni ortamdaydik. Ben bu konuyu burda kapatim uzamasin uzadikca kaymasin badka yerlere beb askimla gayet mutluyum

Anladım canım. Görüşme olmaz bir daha diyorsan, aklını karıştırma hiç
Eğer Kaderine yazılı o ise illaki bir gün bir an gelir onunla olursun.
Sen şimdi sevdiğin adama odaklan. Biraz Çeyiz alışverişi yap bence iyi gelir :)

Canım ben çıkıyorum, görüşürüz yarın
Gel ama özletme kenidii

İyi Geceler Canlarım

8Temmuzda Bitiyorrr

1 Gün daha Eksiliyorrrr

Son düzenleme:

Tamam canim .d gorusuruz iyi geceler buralardayim artik optumnsaol hersey icin

Canımm, hiç atlamazsın düşünceli kuzum
İyiyim sen nasılsın?

İyi akşamlar kızlaar
Konuşabilecek miyiz ben de merak ediyorum, kızları toplu bulamıyoruz ki

Tamam canim .d gorusuruz iyi geceler buralardayim artik optumnsaol hersey icin

Sen sağolasın canım benim

İyiyim sen nasılsın?

İyi akşamlar kızlaar

Canımm özlemişim seni...
Konuşuruz canım Ramazanda da toplanırız diye tahmin ediyorum :)
Benim yarın sabahtan bir işim var erken kalkmak zorundayım ondan çıkıyorum.
Kusura bakma lütfen
3 ten sonra falan KK'dayım artık Ramazan boyunca online :))
Öpüyorum canım, iyi geceler

Tamam kuzum sözleşelim toplaşalım madem
Öptüm seni görüşürüz, hayırlı ramazanlar

İyiyim sen nasılsın?

İyi akşamlar kızlaar

iyi akşamlar canım.. nasılsın :)
bu akşam topic maaşallahlık
bukadarını bulduğumuza şükretmeli galiba.Günlerdir gelen giden yoktu:101:

Ay kıyamam yazını okurken bıle mutlulugunu hıssedebılıyorum Allah bozmasın güzelim :)

Maşallah Canım
Biraz tatil insana iyi geliyor gerçekten.
Ben okuyorum. Tatile 1 buçuk hafta oldu gireli. Kafa dinlemek gibisi yok. :)
Çok iyi etmişsin üye olup canım, bol bol sohbet ederiz işte
Aramıza almak ne demek sende ailemizdensinn

Cok tsekkur ederım canım benım ne kadar guzel kocaman bır aıle olduk :)

Amin canım amin İnşallah.
Ahh bizede böyle güzel süprizler olsa keşke, yedekten bir çıksamm ah
Çok mutlu olun canım

Selam Kızlar
inşallah canım Allah gönlüne göre versin inş:) o kadar dua ettimki dualarım kabul oldu çok şükür:)
kızlar gelinliğimide sipariş ettim bugün özel dikim olucakk:) nikah işlemlerimizide inş halledicez.nikah memurunu ayarladık düğünümüzde nikah olucak:)

kızlar dans çıkış şarkısı bulamadım sizinde fikrinizi alayım sevdiğiniz düğününüzde düşündüğünüz şarkılar neler?:)

kızlar dans çıkış şarkısı bulamadım sizinde fikrinizi alayım sevdiğiniz düğününüzde düşündüğünüz şarkılar neler?:)

günaydın :) aslında en anlamlısı kendi şarkınızla başlamak olur bence şahsen ben öyle düşünüyorm ama şarkılarda sürekli değişiyo tabi

Günaydın kızlaaarrr hayırlı ramazanlaaarrrr inşallah böyle mübarek bir ayı sevdiceklerimizlede yaşayacağımız günler gelirr

Merhaba kızlar.. ve de hayırlı ramazanlar...
uzun zamandır gelemedim, geçmişi de okuyamadım :/ neler oldu bitti bilmiyorum.. bir tek gökçenin sürpriz düğün kararını gördüm ve çok mutlu oldum.. inşallah çok çok mutlu olursunuz, hayırlı olsun diyelim şimdiden..
ben bu aralar baya yoğun yoğun geçiriyorum günlerimi.. bir orada bir burada koşuşturuyorum.. ama şimdi yerimdeyim, rahatım, ramazanı sakin bir şekilde karşıladım, işler de yoğun değil...
nişan telaşesi sardı beni de, acilen karar vermem gerek artık.. öncelikle evde mi dışarda mı olayına, sonrasında da kararıma göre elbiseme, ve yapılacaklara.. ama ben dünyanın en kararsız insanı olarak hiçbir şeye karar veremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…