2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sağoL canım benim..
canım babam yurt dışında çalışıyor,gittiğindede erken gelemiyor,o yüzden burdayken aileler oturup bi tarihi kararLaştırıcaz inşallah.
İstediğim tarihtede o ayda yani çok düğün var, o yüzden ne kadar erken söylersek salona o kadar iyi.
Sonra istemediğim bir yerde yapmak istemiyorum düğünü.
İnşalllaaah nasip olur o tarih inşallaahh:97:
inşallah hepimiz en hayırlı,en yakın zamanda kavuşuruz sevdiceklerimize

yok ya engelin yok olursun perim benim okul engeli var malesef Tek 2015 i bekleyen benim yaa daha 2 sene var kendimi yalnız ve beklemeye erken başlamış hissettim

Canımm bu topik Tam 2 yıl önce açıldı...
Vee ben 2 yıldır bu topikteyim... Daha da 1 buçuk seneden aşağı yok

hıııı anladım canım dedim o kadar erken mi tutuluyor tarih diye aklıma takıldı nasip olursa ben 5ay öncesinden tarih almayı düşünüodum da hayırlısıyla herşey hepimizin istediği gibi olur inşallahhh bu kadar beklemişken

Bende bir 2014 geliniyim,, büyük ihtimalle ağustos ayı gelini :)
şimdi 8 yıllık , evlendiğimizde 9 yıllık bir ilişkimizin mutlu sonunu heyecanla bekliyorum,,
Allah herkesin gönlündekini versin inşaAllah...
aaah ah artık gelse o gün

Hoş geldin aramıza... Maşallah Canımm Ömür boyu aşkınız, Mutluluğunuz daim olsun İnşallah
Nişanına da az kalmış ne güzel.

hoş geLdin canım..
maşaLLah 8 yıl
Çok zor diimi o kadar yıl kavuşamamak Gerçi kim ne derse desin 2,3 yıldan sonra ağır gelmeye başlıyor insana sanki o beklemek.Ama hayat iştee

Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

canım bence o kadar geçe bırakmayın..
salonların çoğunda yer kalmıyor(muş).
Ama tabi salonada bağlı..bazıları mesela son 6 aydan önce alabılıyor tarih,bazıları 1 yılda olsa sorun etmiyor.

Hayalperisii tutkunun söylediği doğru canım.

Birde seneye Haziran ayına geliyor ramazan... Mayıs gelinleri çok olur... Haziranın 2 haftasıda....
O aylar özellikle şimdiden tutulmaya başlanmıştır bile...

Hoşgeldin canım aramıza bende yeni geldim sayılır yeni buldum bende burayıTarih belliymiş hayırlı olsun çabucak gelsin inşallah

bu arada hoş gelmişler yeni gelincikler

yeni gelenler hoşgelmiş
zaman çabuk geçio ya bugün kalabalık burası

hoşbuldum
burası çok güzelmiş valla fikir alış verişi için süper bir topic olmuş

salon sorunu yaşadığınız şehirle çok alakalı.

Ben İstanbulda yaşıyorum, 2014 Haziran ayı için geçtiğimiz hafta anlaştık salonla, varın siz düşünün...

Amin canım inşallahHangimizi terletmiyor degilmiO kadar fazla eksik varki dedigin gibi ufak tefekte olsa alınıcak ve bunlar bile dünya para yani Rabbim yardımcımız olsun

İlaç gibi geldi :)
Yok canım sor tabi izmirde yaşıyorum
sende atanmışssın sanırım tebrik ederim.

bende memlekete gidicem bende o ilaçtan istiyorum
çok şükür rabbima atandım. darısı emek verip ihtiyacı olanlara inş

Ben İzmir'denim canım.
Sen?
bende izmiteyim

okadar becerikli değilim börek mörek öğrenince kaç madem
minik göbişim açmı kalsın

Meraba kızlar bir kaç gün yazamadım annem ameliyat oldu da

Ramazan ayımız mübarek olsun
geçmiş oslun durumu nasıl

Günaydın kızlar,beni unuttunuz mu
Anlaştıgim yeni kurum 15gunluk seminer düzenledi tam da ramazanda. Gerçi şimdilik iyi gidiyor ama iste ailemden uzaktayim.ayrıca nisana az kaldı giderek artıyor heyecan ne nasıl olacak hala kararsızim elbise bakıyorum ama henüz küçük bi merasim mi yoksa büyük bir söz mu olacak bilemiyorum belli değil.ve malesef onlar gelmeden de belli olmayacak ve hiç birşey içime dönmeden olacak Offf Offf ((

hoş geLdin bal hatunum
sıkma canını okadar..herşey olacağına varır..
2 ay az zaman gibi görünsede yetiyorda artıyor merak etme.(gerçi biz kızlara 1 yıl önceden hazırlan deseler yine hazırlanamayızda
)
Yani yeterki cebin dolu olsun,herşeyi çok az zamanda bile halledebilirsin
O an heyecandan,mutluluktan ne saçın,ne elbisen hiç birşeyi önemsemiyosun, o kadar kafana takıp yorma kendini.
Allah büyük,yüzünüzü güldürür inşallah

Hosbulduk tutkucum :) sen böyle diyorsan doğrudur nasıl olsa kısa süre önce atlattın bu işleri. Birde izin alma konusu var tabi iş yerinden inşallah herşey dilediğim gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…