Merhaba kızlar.. ve de hayırlı ramazanlar...
uzun zamandır gelemedim, geçmişi de okuyamadım :/ neler oldu bitti bilmiyorum.. bir tek gökçenin sürpriz düğün kararını gördüm ve çok mutlu oldum.. inşallah çok çok mutlu olursunuz, hayırlı olsun diyelim şimdiden..
ben bu aralar baya yoğun yoğun geçiriyorum günlerimi.. bir orada bir burada koşuşturuyorum.. ama şimdi yerimdeyim, rahatım, ramazanı sakin bir şekilde karşıladım, işler de yoğun değil...
nişan telaşesi sardı beni de, acilen karar vermem gerek artık.. öncelikle evde mi dışarda mı olayına, sonrasında da kararıma göre elbiseme, ve yapılacaklara.. ama ben dünyanın en kararsız insanı olarak hiçbir şeye karar veremiyorum...
artık ben de aranızdayım 8 haziran 2014 beni de ekleyin listeye
Günaydın kızlar kafam çok karışık sizinle birşey paylaşmak akıl almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Biliyorsunuz ayrıldık biz görüşmüyorduk bir aydır,
dün eve gittim annemler onun içerde olduğunu ağladığını söyledi.
Sinirlendim içeri girmedim gidiyorum ben dedim indim aşağıya sonra ben giderim gitmesin demiş kapıda gitmesini beklerken yanıma geldi.
Konuşmak istediğini söyledi başta kabul etmedim sonra ikna etti bindik arabaya.
Yaptığı hataların hepsinin farkında ama hala faceyi kabul etmiyor benim değil diyor.
Hıçkıra hıçkıra ağladı resmen. Benim desem o hesap geri dönüceksen yapmadığım birşeyi kabul edicem.
Ama yapmadığım şeyi sana kanıtlayamam diyor.
Neyse arkadaşını aradı sözde o açmış hesabı çocuğa sorular sordu oda anlattı neden açtığını falan.
Ben yine inanamadım tabi.
Kızlar çok kötüyüm gerçekten onu öyle görünce ne yapıcağımı şaşırdım saatlerce dil döktü napıcam ben.
Günaydın kızlar kafam çok karışık sizinle birşey paylaşmak akıl almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Biliyorsunuz ayrıldık biz görüşmüyorduk bir aydır,
dün eve gittim annemler onun içerde olduğunu ağladığını söyledi.
Sinirlendim içeri girmedim gidiyorum ben dedim indim aşağıya sonra ben giderim gitmesin demiş kapıda gitmesini beklerken yanıma geldi.
Konuşmak istediğini söyledi başta kabul etmedim sonra ikna etti bindik arabaya.
Yaptığı hataların hepsinin farkında ama hala faceyi kabul etmiyor benim değil diyor.
Hıçkıra hıçkıra ağladı resmen. Benim desem o hesap geri dönüceksen yapmadığım birşeyi kabul edicem.
Ama yapmadığım şeyi sana kanıtlayamam diyor.
Neyse arkadaşını aradı sözde o açmış hesabı çocuğa sorular sordu oda anlattı neden açtığını falan.
Ben yine inanamadım tabi.
Kızlar çok kötüyüm gerçekten onu öyle görünce ne yapıcağımı şaşırdım saatlerce dil döktü napıcam ben.
19DisiKartaL03
çok geçmiş olsun, zor bir süreç Allah yardımcınız olsun, inşallah atlatırsınız bu sıkıntılarınızı.
hayalperisii
Belki benim de 2015 olur belli değil ki canım, atamaya bağlı:26:
Berfiii Konya'dayım ben de
Balhutuncum
unutur muyuz aşkolsun.Ramazanda da seminer çekilmez, kolaylıklar diliyorumNişanına bir ay varmış yetiştirirsiniz diye düşünüyorum. Dışarıda mı, evde mi olacağına karar verirseniz diğer şeyler sırayla halolur canım
ecm
Bu çok ciddi bir karar ama kalbinin ve mantığının ortak karar vermesi gereken bir durum diye düşünüyorum.Affedersen daha sonra pişman olur musun, için aklın rahat olacak mı, ona bir daha güvenebilir misin, ayrıca görüştüğünüz sürece yaptığı tek yanlış bu mu bunları düşün... Allah yardımcın olsun umarım seni mutlu edecek doğru kararı verirsin.
Hepinize günaydın kızlar
Günaydıın
Ecem canım, güvenini sarsacak bişey yaptı mı bu çocuk? Yani ilerde yine öyle bişey yaparsa yine ayrılırız diyor musun? Ya da canın sıkılıp kötü hissedecek misin? İlerisi için düşünüp karar vermelisin bence kuzum. Tabi en iyi kararı sen verirsin.
Ebisimm Çok merak ediyorum elbiseni, yakışacağından şüphem yok ama
19DisiKartaL03 Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Şu mübarek günlerde tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Bal hatunum unutur muyuz seni hiç? Nişan konusunu hiç stres yapma, yapılacak şeyleri liste yap planlı şekilde elinden gelenleri yap, için rahat etsin en azından. Elinde olmayan şeyler için üzme kendini. Önemli olan nişanlanacak olmak, gerisi teferruat
Perimliste çok güzel baya kalabalıkmışız
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldi.
Hayırlı ramazanlar bu arada kuzular.
İnşallah canım.19DisiKartaL03
çok geçmiş olsun, zor bir süreç Allah yardımcınız olsun, inşallah atlatırsınız bu sıkıntılarınızı.
hayalperisii
Belki benim de 2015 olur belli değil ki canım, atamaya bağlı:26:
Berfiii Konya'dayım ben de
Balhutuncum
unutur muyuz aşkolsun.Ramazanda da seminer çekilmez, kolaylıklar diliyorumNişanına bir ay varmış yetiştirirsiniz diye düşünüyorum. Dışarıda mı, evde mi olacağına karar verirseniz diğer şeyler sırayla halolur canım
ecm
Bu çok ciddi bir karar ama kalbinin ve mantığının ortak karar vermesi gereken bir durum diye düşünüyorum.Affedersen daha sonra pişman olur musun, için aklın rahat olacak mı, ona bir daha güvenebilir misin, ayrıca görüştüğünüz sürece yaptığı tek yanlış bu mu bunları düşün... Allah yardımcın olsun umarım seni mutlu edecek doğru kararı verirsin.
Hepinize günaydın kızlar
ecem yorum yapıp yapmama arasında kaldım
gerçkten zor bi durum..
kalbin çok istiyordur muhtemelen ama mantıgın bazı şeyleri kaldıramıyordur hazmedemiyodur..
belki arkadaşlar kızacak bana ama her aşk bir şansı kabul eder..
ama hani tek hatası buysa:S tek hatası buysa. bunun dışında mantığına uyuyormuydu bnu düşün
başlaman daha iyi olur sankiyoksa ilerde neden başlamadım diye hayıflanırsın
başlarsın denersin.. kafanda herzaman soru olacak bu soru işaretleri geçecekmi diye bakarsın..
ona eskisi gibi baktıgında yeniden SİZ olmuş olcaksınız
ama başladın baktın olmuyor güvenin sarsılmış toparlanmıyor:S yapcak bişey yok ozaman
hakkında hayırlısı inş olur:S
Aaa ben de Konyadayım
Envyme ve Ebisimm canlarım
Nişan heyecanı sarmış bilee... Darısı başımıza :))
Çok mutlu olun İnşallah, Herşey Gönlünüzce olsun
Özledim ikinize ne zamandır girmiyordunuz...
Kızlar Hayırlı Ramazanlar Diliyorum....
Tüm dualarınız Kabul Olsun , herşey gönlünüzce olsun İnşallah
Kızlar nerelerdesiniz, özlettiniz kendinizi. ikinizi de nişan telaşı sarmış ay ne güzel ya
Ebiss elbiseni çok merak ettim doğrusu, inşallah mutlulukla giymek nasip olur. Kurabiyeleri de ekle bir güneminim çok güzellerdir.
envymecim dediğiniz gibi dışarıdan gelecek misafirleriniz çoksa ev sıkıntılı olur, dışarıda yapabilirsin rahat rahat canım
kıııızzlaaarrr heeerkeze hayırLı Ramazanlarr
Rabbim herkeze güç versin inşallah :)
ne güzel forumada bereketle geLdi Ramazan
Liste ne kadarda güzel görünüyor burdan bakınca
Benimde perşembe günü kısmetse tarih alınıcak gibi,inşaLLah gönlümüzdeki tarih oLur ve o listede yer alırım:97:
envyme- canım kaLabaLık mı olucak? 10-15 kişinin üzerindeyse hiiç düşünme dışarda yap derim imkanınız varsa.
Kesilikle daha rahat,birtek nişan heyecanı,stresi oluyor herkezde , evde olsa kahvedir,yemektir derken herkez daha da çok panikliyor.
Benim dışarda oldu,iyikide dışarda oldu :101:
Ağrıları var canım daha dün ameliyat oldu, ameliyat da iyi geçmiş annemin memesi alındı
Biraz garip geliyo memenin biri var diğeri yok
Rabbim hayırlı şifalar versin :26:
Siz de nikah için gün alıyormuşsunuz ne güzelhangi tarihi istiyorsun?
bende memlekete gidicem bende o ilaçtan istiyorum
çok şükür rabbima atandım. darısı emek verip ihtiyacı olanlara inş
Günaydın kızlar,beni unuttunuz mu
Anlaştıgim yeni kurum 15gunluk seminer düzenledi tam da ramazanda. Gerçi şimdilik iyi gidiyor ama iste ailemden uzaktayim.ayrıca nisana az kaldı giderek artıyor heyecan ne nasıl olacak hala kararsızimelbise bakıyorum ama henüz küçük bi merasim mi yoksa büyük bir söz mu olacak bilemiyorum belli değil.ve malesef onlar gelmeden de belli olmayacak ve hiç birşey içime dönmeden olacak Offf Offf ((
Canım hoşgeldin, özledik seni
Ne zamandı nişan? Havaya göre açık alan düşünebilirsiniz belki, evde hem heyecandan hem de sıcaktan rahatsız olursunuz diye düşündüm nacizane
Dünyanın en kararsız ikinci insanı da ben olabilirim sanırım
Aaa sahi mi
Bak yardımlaşırız söz, nişan olaylarında ben pek bilmiyorum çünkü nerde ne var diye:26:
Ecm ailen ne diyor peki, barışmanızı istiyorlar mı, olayı tam biliyorlar mı?
dila tebrk ederimmutlu huzurlu bir ömür diliyorum bir yastıkta kocayın
Hayırlı olsuun, yakınmış tarih. Yeni yılın lk gelinlerinden olacaksınız.
Konyalı mısın canım sen?
Yardımlaşırız canım
Tebrik ederim canım.kızlarr selamlarr
19 Ocak ta evleniyorumm ben sanırımm
*
bu arada ecem konunu ilk günden beri takip ettim
uzun bi ilişki, emek vermişsiniz getirmişsiniz bugüne kadar..
bugüne kadar yaşadıklarınızı en iyi sen bilirsin, aranızda neler geçti nelerde güven kaybı yaşadın, ne konuda hatalarını gördün..
sen daha iyi analiz edersin..
belki evet kendi açmamış face hesabını fln ama neden arkadaşı böle bi terbiyesizlik yapacak kadar ileri gitmiş..
nasıl cesaret alıp bi başkası adına hesap açabilmiş
bunu iyi çözümlemen lasımm..
sayfayı kendi açmadıysa bile arkadaşlarıyla ilişkilerini gözden geçirmesi gerekiyo
Aaa sahi mi
Bak yardımlaşırız söz, nişan olaylarında ben pek bilmiyorum çünkü nerde ne var diye:26:
Ecm ailen ne diyor peki, barışmanızı istiyorlar mı, olayı tam biliyorlar mı?
Hayır canım, okul nedeniyle gelmiştik 7 yıl filan oldu. Az da değil tabi de bu tarz şeyler için nerede ne var bilemiyorum:26: Hem burda da çalışmıyorum, doğuda öğretmenim malum. Benim nokta atışı yapmam lazım sanırım kısacık sürelerde. Sen konyalı mısın?
asmunikal, atandığını yazmışsın canım, yeni mi? yeniyse de eskiyse de farketmez gerçi, çok mutlu oldum senin adına..
Günaydın bebikleriiiimmmmmmm
ne kadar hızlısınız dünden beri maşallah.. ben sayfaalrı okuyana kadar öğlenm olmuş
amin kuzumm, darısı başınıza inşallah... hepimiz musmutlu olalım hep
ben de çok özledim valla.. her an her yerde aklımdasınız zaten hep... ama fırsat bulamadım hiç sohbete gelmeye..
bu arada listemiz çok güzel olmuş perimm..ellerine sağlık kuzucumm
ben daha tam telaş moduna giremedimtarih ve yer tam kesinleşince gireceğim sanırım.. şimdilik şaşkın şaşkın bakınma evresindeyim.. bir de son zamanlarda aslında sevgilimle ufak tefek sıkıntılarımız oldu, o yüzden nişan işinden de soğumuştum bir ara ama şimdi maşallah iyiyiz çok şükür..
sen nasılsın tatlım? ne var ne yok görüşmeyeli?
tutkucuummm..amin tatlımm, inşallah herkese güç, sabır versin Rabbim ramazanda.. bereket, mutluluk getirsin hepimize ramazan..
inşallah gönlündeki tarihi alırsınız canım..
fazla kimseyi çağırmayacağım desem de yine baya kalabalık olacağız sanırım canım.. tanışmada bile 20 kişi vardık zaten, nişan olunca en az 60-70 olur.. o yüzden evde ağırlamak zor olacak dediğin gibi.. dışarıya karar verdim ben de, şimdi sırada nerede olacağına karar vermek var.. bu da çok zor...
canımm çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin annene..
asmunikal, atandığını yazmışsın canım, yeni mi? yeniyse de eskiyse de farketmez gerçi, çok mutlu oldum senin adına..
seni unutur muyuz hiç hatunaynı telaşları heyecanları yaşıyoruz.. olsun canım maddi sıkıntı olmadıktan sonra son günlerde de halledersin herşeyi.. inşallah çok çok güzel olacak her şey
hoşbuldukk..ben de özledim canımm..
aslında aileler ağustos diye konuşmuştu ama eylül olsun istedim ben çok sıkışacaktı yoksa her şey.. şimdilik eylül yani düşüncemiz.. dışarıya karar verdim canım, evet evet kesinikle açık hava olmalı zaten, en büyük arzum oama inşallah yağmur filan olmaz :/ tam tarihe de mekana göre karar vereceğiz artık, hangi günde istediğimiz yerlerde boşluk olursa
çok zormuş bu işler yaa.. nişan için bu kadar düşünüyorsam düğünde ne yapacağım hiç bilemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?