2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

onu en iyi sen tanırsın sen bilirsin
bir hata yapmış bir daha yapar mı yapıcak insan mı ? en iyi sen bilirsin
bu ilk hatasımı ? ilk se eğer ... affedilmeye değer.. ki gelip o derece ağlamışsa yeminler ediyosa güvenini kazancam diyosa .. bilmiyorum ben olsam dayanamazdım sanırım.. içinde şüphe kalıcak seninde az çok o şüpheyle devam edebilirmisin * bunuda kendine sorman lazım canım. hakkında hayırlısı olsun umarım güzel olur bundan sonrası senin için canımm

eğer inanmıyosan açmadığına küçükte olsa bi güven sıkıntın varmış demekki canımm
hiç küçük bişe diil üstelikk..
bence sen çok çok iyi düşünn
eğer devam edersen de bi süre ailelere sölemeyin barıştığınızı bi ölç tart bakalımm

Tatlım hoşgeldiin, nihayet denk gelebildik.Sıkıntılarınızın olması bu günlerde normal canım ama şükür atlatmışsınız inşallah daha iyi olursunuz Dışarıda yapman da çok iyi olmuş canım baya kalabalıkmışsınız. Umarım gönlüne göre bir yerde bulursunuz.
Ben de iyi sayılırım çok şükür. Sevdicek kpssye girdi işte. Çok zormuş, cevaplar da verilmedi ne durumdayız bilemiyoruz tam. O yüzden bekliyorum gergin bir şekilde. Dua ediyorum...

merhaba ben berfin
ALLAH razı olsun. çok şükür rabbime atanmayı nasip etti..
6gün oldu
darısı emek verip ihtiyacı olanların başına inşALLAH

Hayırlı olsun berfiin
Ne iş yapıyorsun canım? Nereye kaç puanla atandın? Ben de 2014 Kpss'ye gireceğim de, ondan bu merak

ecem canım bunlaırn olucağnı ağlayarak sana gelceğini zaten biliyorduk sevdiğini biliyorum hazmetmemekte bir duygu sevmekte eğer gidince üzülüp kırılıcaksan geri dönmelisin kim ne derse desin o adamın elini tutuğunda mutlu bir gelecek görüyorsan başla canım

eğer geleceğinde soru işaretleri olucaksa kestir at diyorum

özledim seni çoktandır yazmıyordun çoktandır durumun ne halde anlayabiliyorum

Evet tanıyorum ama öyle bir durumdayımki inanamıyorum hiçbir şeye söyledikleri samimi geliyor ama, ama diyorum hep.
Çok zor bir durumdayım gerçekten umarım doğru bir karar verebilirim.
Ama dayanması çok zor.

Evet güven konusunda sıkıntım var şuan ama öncesinde güvenimi kırıcak hiçbir şey yapmamıştı bu ilk oldu yani.
Dediğin gibi iyi düşünmem lazım

Onların bu olay sonrası istememesi de normal canım. Ah bilemedim ki zaten inanmıyormuşsun bu da barışsan da rahat edemeyeceğinin göstergesi bir yerde. Dışarıdan bir şey demek de çok zor,karar senin nihayetinde. Kimseyi düşünmeden kendini dinle derim ben

Yani evet konyada yaşıyorum nerde ne var biliyorum sayılır
Sen hele bi nişana söze kalkış da ben yardımcı olurum sana

Ayy hızır gibi yetiştin sen Mutella
Atanırsa Eylül- Ekim diyorduk bir ara ama sıfır hazırlıkla nasıl yaparız hiçbir fikrim yok

herkeze Günaydın kizceler nasilsiniz ben yeni uyandim da
Okuyamadim cok hizli konular donuyor bu topikte cokda kalabalık oldu artik yetisemiyorum gecmis konulara

Canım bende sizleri özledim yazamıyordum şehir dışındaydım.
Sorunda zaten geleceği görememem de yok diyorum mutlu olamam.
Ama değiştim göstericem diyor 2 ay 2 sene değişmiş gibi davranır belki ama sonrası meçhul yine aynı adam olursa düşüncesi korkutuyor beni.

İki arada bir derede kaldım işte gitsem olmuyor dönsem olmuyor ne yapıcağımı şaşırdım.

Bu eylül ekim mi?
Erkenmiş gerçekten

hakkınızda hayırlısı olsun canımm

Hayırlı olsun berfiin
Ne iş yapıyorsun canım? Nereye kaç puanla atandın? Ben de 2014 Kpss'ye gireceğim de, ondan bu merak

tşk ederim
82 puanla sakarya milli eğtiime atandım.

inş sende çok iyi bir puan alırsın. özelden mailini atarmısın? geçen gün arkadaşa nasıl çalıştığım hakkında bişeyler yazdım. sanada gönderim işine yarar belki.

Bu eylül ekim mi?
Erkenmiş gerçekten

Biraz ütopik ama bir ihtimal canım
Çok istiyoruz artık olmasını çünkü...Belki de kışa kalır.
Atanmadan hepsi farazi şeyler ama çok uzak bir yerde çalışıyorum, benim için zor olacak hazırlık yapmak
Sen okuyor muydun?

peki naptınız napıyor yani istanbula döndümü arıyormu mesaj atıyormu napıyor barışmışsınız gibimi yapıyor sorun aslında o face değilde onun bir takım davranışlarının değişmesi idi en baştan o yaptıklaırna pişmanımı seni düşürdüğü durumu görebiliyormu bunlar cevap olucak sana canım

İnşallah hayırlısıyla atanır da önünüze bakarsınız siz de.
Okuyorum canım Selçukta, son senem bu sene. Seneye kpss var ondan sonra olacak bizim de ne olacaksa artık. Bakalım kısmet

Evet sorun onun davranışlarındaydı zaten çok pişman şans istiyor işte şimdide çiçek göndermiş iş yerime.
Ne kadar zor bir durummuş bu ya çok seviyorum ama değişeceğine inanmıyorum asla

İnşallah hayırlısıyla atanır da önünüze bakarsınız siz de.
Okuyorum canım Selçukta, son senem bu sene. Seneye kpss var ondan sonra olacak bizim de ne olacaksa artık. Bakalım kısmet

İnşallah mutellacım.Okuldaşız demek Ben de selçuk mezunuyum, bölümün ne? Ah şu kpssler ömrümü yedi ömrümü
İnşallah sen hemen atanırsın canım

İnşallah mutellacım.Okuldaşız demek Ben de selçuk mezunuyum, bölümün ne? Ah şu kpssler ömrümü yedi ömrümü
İnşallah sen hemen atanırsın canım

Sen tarihçi miydin öyle hatırladım sanki?
Ben Sosyoloji okuyorum canım.
Aaah ah inşallah, hayırlısıyla hayırlı bi yere, gönlümüze göre atanırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…