- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın Kızlarrr
Nasılsınız Bugün Herkeze Hayırlı Cumalar
Günaydın canım şuanlık sakinim işte oturuyorum ödeme arıyorumsen nasılsın hayırlı cumalar
Günaydın Canım Nasılsın Merhaba bu arada
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Hoşgeldin bu arada
Ramazan sakinligi canım 1 aydır sakiniz bizde öglene kadar biraz yogun oluyorum sonrası sakin evet muhasebeciyim sendemi yoksaKolay gelsin canım Bende işteyim sakin bugünlerdeMuhasebecimisin yoksa sende :44:
Günaydın kızlaaar
Hoşbuldum canımmm
İyiyim iyiydim daha doğrusu haberleri izliyordum Gezi parkı olaylarında dün vefat eden Ali İsmail Korkmazın ailesi vardı haberlerde. O ananın feryadı mahvetti beni dilerim bu son olur dilerim
Ramazan sakinligi canım 1 aydır sakiniz bizde öglene kadar biraz yogun oluyorum sonrası sakin evet muhasebeciyim sendemi yoksa
Günaydın canımHoşgeldin nasılsın
Ramazan sakinligi canım 1 aydır sakiniz bizde öglene kadar biraz yogun oluyorum sonrası sakin evet muhasebeciyim sendemi yoksa
Günaydın canımHoşgeldin nasılsın
Söyleyecek çok şey var da, anlayacak pek İNSAN kalmadı artık. O yüzden susuyorum, susuyoruz. İnşallah son olur.
Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?
Bu arada kızlar ikinizi de tanımıyorum tanıtır mısınız kendinizi?
Bende iyim canım İstanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım muhasebeciyim nasipse inşallah 2015 gelini olucamHoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?
Bu arada kızlar ikinizi de tanımıyorum tanıtır mısınız kendinizi?
Evet canım bende muhasebeciyim bunu her zaman sevinerekmi söylesem üzülerek söylesem karar vermiş değilim
Bende iyim canım İstanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım muhasebeciyim nasipse inşallah 2015 gelini olucamSen nerdensin canım okuyormusun çalışıyormusun
Aynı benim durumumdasın o zaman canım hayatta hesap kitap işleriyle ugraşamam ben insanlarla ilgili psikolog,insan kaynakları o tarz işler istemiş olan insanın geldigi durumumSen nerde yaşıyorsun canım
Çok şey var söyleyecek çok şey .....
Merhaba canım Ben alanyada yaşıyorum Muhasebe okudum ve mesleğimi yapmaktayımAslen Boluluyum 2 Yıllık bi ilişkim var önümüzde askerlik var 24 yaşındayım bu arada
Kıyamam bizim de askerlik var yaAralıkta hem de
Selçuk sosyolojide okuyorum ben de 21 yaşındayım 4. sınıfım. 3 sene 9 aylık bi ilişkim var, öyle
Çok şey var söyleyecek çok şey .....
Merhaba canım Ben alanyada yaşıyorum Muhasebe okudum ve mesleğimi yapmaktayımAslen Boluluyum 2 Yıllık bi ilişkim var önümüzde askerlik var 24 yaşındayım bu arada
Aynen canım ya bende hep kuaför yada güzellik uzmanı olmak istemişimdir elimde yatkındır ne alaka demiAlanyadayım canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?