2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyiyim tatlım sen nasılsın?
Hoşgeldin bu arada

Hoşbuldum canımmm

İyiyim iyiydim daha doğrusu haberleri izliyordum Gezi parkı olaylarında dün vefat eden Ali İsmail Korkmazın ailesi vardı haberlerde. O ananın feryadı mahvetti beni dilerim bu son olur dilerim

Hoşbuldum canımmm

İyiyim iyiydim daha doğrusu haberleri izliyordum Gezi parkı olaylarında dün vefat eden Ali İsmail Korkmazın ailesi vardı haberlerde. O ananın feryadı mahvetti beni dilerim bu son olur dilerim

Söyleyecek çok şey var da, anlayacak pek İNSAN kalmadı artık. O yüzden susuyorum, susuyoruz. İnşallah son olur.

Ramazan sakinligi canım 1 aydır sakiniz bizde öglene kadar biraz yogun oluyorum sonrası sakin evet muhasebeciyim sendemi yoksa

Günaydın canımHoşgeldin nasılsın

Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?

Bu arada kızlar ikinizi de tanımıyorum tanıtır mısınız kendinizi?

Ramazan sakinligi canım 1 aydır sakiniz bizde öglene kadar biraz yogun oluyorum sonrası sakin evet muhasebeciyim sendemi yoksa

Günaydın canımHoşgeldin nasılsın

Evet canım bende muhasebeciyim bunu her zaman sevinerekmi söylesem üzülerek söylesem karar vermiş değilim

Çok şey var söyleyecek çok şey .....

Merhaba canım Ben alanyada yaşıyorum Muhasebe okudum ve mesleğimi yapmaktayım Aslen Boluluyum 2 Yıllık bi ilişkim var önümüzde askerlik var 24 yaşındayım bu arada

Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?

Bu arada kızlar ikinizi de tanımıyorum tanıtır mısınız kendinizi?
Bende iyim canım İstanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım muhasebeciyim nasipse inşallah 2015 gelini olucamSen nerdensin canım okuyormusun çalışıyormusun
Evet canım bende muhasebeciyim bunu her zaman sevinerekmi söylesem üzülerek söylesem karar vermiş değilim

Aynı benim durumumdasın o zaman canım hayatta hesap kitap işleriyle ugraşamam ben insanlarla ilgili psikolog,insan kaynakları o tarz işler istemiş olan insanın geldigi durumumSen nerde yaşıyorsun canım

Aynen canım ya bende hep kuaför yada güzellik uzmanı olmak istemişimdir elimde yatkındır ne alaka demi Alanyadayım canım ben

Kıyamam bizim de askerlik var ya Aralıkta hem de
Selçuk sosyolojide okuyorum ben de 21 yaşındayım 4. sınıfım. 3 sene 9 aylık bi ilişkim var, öyle

Kıyamam bizim de askerlik var ya Aralıkta hem de
Selçuk sosyolojide okuyorum ben de 21 yaşındayım 4. sınıfım. 3 sene 9 aylık bi ilişkim var, öyle

Ahh üniversite yılları özlemedim desem yalan olur b Bizim arkadaşlığımız 7 yıl a dayanıyor ilişkimiz başlayalı 2 yıl oldu Üniversite yıllarının kıymetini bil canım insan çok özlüyor inan Allah tamamına erdirsin dert sıkıntı göstermesin

günaydınlarrr
hem meslektaşımı hemde hemşerimii buldum
muhasebeciyim boluda yaşıyorum bolunn neresindensin canım sen ?:26:

Aynen canım ya bende hep kuaför yada güzellik uzmanı olmak istemişimdir elimde yatkındır ne alaka demi Alanyadayım canım ben

Bende hiç sevmezdim bu tarz işleri ama gel görki olduk işte bu saatten sonrada degiştirmem zaman alır düştük yuva kurma derdineİstanbuldayım canım bende tatil yerlerindesin oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…