ne güzel kız biz 1 ay görüşemicez 1 ay sonrada sarılamıcam bileistemede ben çok süslndim elbisem siyah dantelliydi diz kapağımn bi karış üstünde şık bi elbiseydi. ama kazasız geçti. yüzükler takıldı falan damat ile beni odaya koydular ayıptır demesi fırsat bu fırsat dedim özlemiştim dudaktan minicik öptümtabi rahat bırakan olmadı yatağın üstü bozuktu ayy tam yatağın üstünde yatağı düzeltiyom benm sapık teyzem yanlış anladı dalga gecti 1 hafta halbuki masumdum D yani ne yaparsan ne kadar dikkat edersen et hep bişey çıkıyo
canm bende 25 yaşındayımben sıkıntı yaptım o olayı yanlış demişim canm hani o baya sıkıntı oldu bendeD ama komik ya ne olursa olsun acayip bi sırıtma oluyo yüzünde çok komikk e canm sende anlat kendini herşeyi
ne güzel kız biz 1 ay görüşemicez 1 ay sonrada sarılamıcam bile
canm bende 25 yaşındayım
4 yıldr çıkıyorz üni 1 den beri
o da 25
okullar bitti bu sene
ne hoş bitmiş sizin okullar bizim bi yıl var daha biz ben yani lise sondayken o resim öğretmenliğini kazanıp ağrıya gitti ama benm kazandığım yerde aynı sınıfta olabilmek için okulu bıraktı ve aynı bölümü kazandık aynı sınıftayz 4e geçtik işte :) güzel ama sen atlat ama atlatana kadar yemek yiyemicn benm boyum 1.60 kilom 69du şimdi 63e düştüm 55e düşecem idealim oemin ol sende cok vereceksin kilo
5. yılımıza girdik canm aslında resşm kursundan tanışıyorz. 24 yaşında o ozamanlar bitirmişti üniversite kazandı ben lisedeydm.
askerlikde vallahi evlencez sonra gider askere beklerim ben onu evli daha rahat canm. ama seninki ne hoş çalışıyo önemli olan parasını her daim kazanmak maşallah canm
aslında babam hiç istemedi ayrılmamızı çok bekledi yok falan diyo ama bana kaç kere dedi başkasına aşık olursun ama olmadım. hatta babam erkek arkadaşmın numarasına kız bile musallat etti o kadar istemiyodu. sonra inat etti düğün hemen olsun dedi
tatlım bizde askerliği evli düşündk
şimdi herkes öyle zaten garip gelmiyor kmseyede
sevgilim okulu bitiremedi şimdi gitse uzun dönem olur o zaman seneye evlenemeyz ve iş kuruyo şu anda
biz de bi an önce kavuşmak istiyoruz ilk defa bu sene ayrı olacağız
4 yıldır tatiller hariç hep birlikteydk o yüzden çok zor çok
benm aklıma takılan babam acaba askerliği sorun yapar mı
açıktan bitirince kısa dönem yapacak olmadı bedelli de yaparım diyo
babam ne der sence sorun yapar mı sence canım??
canm sorun yapmaz bence çünkü benmkide diyo olmadı bedelli yaparım babam sorun etmedi ki 5 yıl sonra evlenirsinz ancak diyodu. imdi herkes böyle dersin canm sende 5 ay yapacak sorun olmaz diye bence babanda sıkıntı etmez
Köyünden canım sen ?
ben de kesinlikle şöyle oynamalı bir düğün istiyorum :)aa.. özel değiLse neden canım:44:
aslında bende istemiyo gibiydim ama nişandan sonra kesinlikle istediğimi anladım
Canım çalgıdan dügünden hoşlanmadıgınız içinmi böyle bir karar verdiniz özel degilse tabi sordum amaŞöylede yapılabilir ben görüyorum resimlerde kır dügünü yerlerin nikah için ayrılan bölümleri var böyle yabancı filmlerde oldugu gibi sandalyeleri falan sıraya dizmişler arka arkaya renkli kurdelelerle süslenmiş çok şeker kombinler var öyle bir yerde nikahta güzel olabilir sonrasında nikah şekerleriniz falan böyle birşey düşünmediyseniz aklınıza sokmuş olayım bak
İnşallahinşallah inşallahh..
şaka maka 2015 gerçekten çok uzak ya:18:
Anladım canım o zaman fazla bilgi vermeye gerek yok dogru bilmemiz gerekeni bilsek yeter zaten gizlilik iydir hem iyidirCanim burda tanidiklarim var ben onlari biliyorum ama onlar beni bilmiyor desifrenolmak istemiyorum o yuzden cok fazla bilgi veremiyorum canimhukukcuyum ama ben
geldim geldimm
ah ahh keşke istanbulda bu söylediğini yapabilseydim... buda fiyatlar uçmuş durumda
edacım sana katılıyorum bizim kınlarımızda da erkek hepi topu 15 dk ya olur ya olmaz.Amin canım hepimizin gönlünden gecen olur inşallah
iyiymiş o zaman sizin fiyatlar canım
Ama tabi işte bana 2. şık daha güzel geliyor
Sevdigiminde karısık oluyor kına ama bizde cok ayıplanır karısık olunca :26: hemde bizim akrabalar eş dost kalkıp oynamaz erkek var diye :44: o yüzden bizde son 1 saat karısık olsun diye düşünüyoruz
Ohh eglencede aile büyükleride olmazsa tabi daha rahat
Biz henüz fiyat araştırması yapmadık canım o yüzden hayal kurdum bir anİstanbulda gerçekten uçmuş durumda ama nikah yeri öyle olmaz diye düşündüm açık alanda kır dügünü yapmak başlı başına uçuk :18:
nikah daha kolay olabilir canım ama açık hava düğün nikah her türlüsü akıllara zarar İstanbulda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?