2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne güzel kız biz 1 ay görüşemicez 1 ay sonrada sarılamıcam bile
ben sıkıntı yaptım o olayı yanlış demişim canm hani o baya sıkıntı oldu bende D ama komik ya ne olursa olsun acayip bi sırıtma oluyo yüzünde çok komikk e canm sende anlat kendini herşeyi
canm bende 25 yaşındayım
4 yıldr çıkıyorz üni 1 den beri
o da 25
okullar bitti bu sene

ne güzel kız biz 1 ay görüşemicez 1 ay sonrada sarılamıcam bile

canm bende 25 yaşındayım
4 yıldr çıkıyorz üni 1 den beri
o da 25
okullar bitti bu sene

ne hoş bitmiş sizin okullar bizim bi yıl var daha biz ben yani lise sondayken o resim öğretmenliğini kazanıp ağrıya gitti ama benm kazandığım yerde aynı sınıfta olabilmek için okulu bıraktı ve aynı bölümü kazandık aynı sınıftayz 4e geçtik işte :) güzel ama sen atlat ama atlatana kadar yemek yiyemicn benm boyum 1.60 kilom 69du şimdi 63e düştüm 55e düşecem idealim o emin ol sende cok vereceksin kilo

okul varken iyi vermişler seni kız
e okul bitince askerlik falan?
ne kadrdır beraberdinz siz söyledysende unuttum canm kusura bakmada

aslında okul bitmedi de ben bitti sayıyorum yarım dönem uzattım ocakta bitiyor inşallah

onun ki desen Allah a emanet biteceği yok açık öğretim yazıcaz ona artık,derse aklı basmıyor ama ekmeğini taştan çıkarıyor maaşallah
2 yıldır çalışıyor

5. yılımıza girdik canm aslında resşm kursundan tanışıyorz. 24 yaşında o ozamanlar bitirmişti üniversite kazandı ben lisedeydm.
askerlikde vallahi evlencez sonra gider askere beklerim ben onu evli daha rahat canm. ama seninki ne hoş çalışıyo önemli olan parasını her daim kazanmak maşallah canm

aslında babam hiç istemedi ayrılmamızı çok bekledi yok falan diyo ama bana kaç kere dedi başkasına aşık olursun ama olmadım. hatta babam erkek arkadaşmın numarasına kız bile musallat etti o kadar istemiyodu. sonra inat etti düğün hemen olsun dedi

tatlım bizde askerliği evli düşündk
şimdi herkes öyle zaten garip gelmiyor kmseyede
sevgilim okulu bitiremedi şimdi gitse uzun dönem olur o zaman seneye evlenemeyz ve iş kuruyo şu anda
biz de bi an önce kavuşmak istiyoruz ilk defa bu sene ayrı olacağız
4 yıldır tatiller hariç hep birlikteydk o yüzden çok zor çok

benm aklıma takılan babam acaba askerliği sorun yapar mı
açıktan bitirince kısa dönem yapacak olmadı bedelli de yaparım diyo
babam ne der sence sorun yapar mı sence canım??

bide dediği laflar tam çocukça zaten boşanacaklar evlensin 3 yıla gelir falan diyo hava yapıyo o kadar burnu havada olmuş ki baba demek gelmiyo içimden kibirli olmuş resmen. diyo baba evinde yaşadığı saltanatı asla göremez dayanamaz ayrılıp gelir. sanki üvey çocuğum

ohh ne güzel Allah yardım ediyo canım

canm sorun yapmaz bence çünkü benmkide diyo olmadı bedelli yaparım babam sorun etmedi ki 5 yıl sonra evlenirsinz ancak diyodu. imdi herkes böyle dersin canm sende 5 ay yapacak sorun olmaz diye bence babanda sıkıntı etmez

canm sorun yapmaz bence çünkü benmkide diyo olmadı bedelli yaparım babam sorun etmedi ki 5 yıl sonra evlenirsinz ancak diyodu. imdi herkes böyle dersin canm sende 5 ay yapacak sorun olmaz diye bence babanda sıkıntı etmez

zaten babamda evli yaptı hemde uzun dönem tabi o zamanlar daha zor oluyor bence
şimdi ailem gelr bende kalır hiç olmazsa

ben ikna ettm gitme diye zaten evlenelm öyle git dedm

canm ben çıkayım artk sabah olmş sende ne zmndr burdasn ne zmn çıkcaksn kız =)

Köyünden canım sen ?

ben de köyündenim canım :) akraba mı çıkacağız acaba:) ?

aa.. özel değiLse neden canım:44:
aslında bende istemiyo gibiydim ama nişandan sonra kesinlikle istediğimi anladım
ben de kesinlikle şöyle oynamalı bir düğün istiyorum :)

ah ahh keşke istanbulda bu söylediğini yapabilseydim... buda fiyatlar uçmuş durumda

inşallah inşallahh..
şaka maka 2015 gerçekten çok uzak ya:18:
İnşallahElbet o günlerde gelicek canım
Canim burda tanidiklarim var ben onlari biliyorum ama onlar beni bilmiyor desifrenolmak istemiyorum o yuzden cok fazla bilgi veremiyorum canim hukukcuyum ama ben
Anladım canım o zaman fazla bilgi vermeye gerek yok dogru bilmemiz gerekeni bilsek yeter zaten gizlilik iydir hem iyidir

Hoşgeldin canım o iftar zamanı herkesin girdigi sendrom napalım öyle böyle geçiçek artık sabah sabah açıktım ne aç insanım yahu

ah ahh keşke istanbulda bu söylediğini yapabilseydim... buda fiyatlar uçmuş durumda

Biz henüz fiyat araştırması yapmadık canım o yüzden hayal kurdum bir an İstanbulda gerçekten uçmuş durumda ama nikah yeri öyle olmaz diye düşündüm açık alanda kır dügünü yapmak başlı başına uçuk :18:

edacım sana katılıyorum bizim kınlarımızda da erkek hepi topu 15 dk ya olur ya olmaz.
kadınlar kalkıp oynayamaz yoksa erkek var diye.

nikah daha kolay olabilir canım ama açık hava düğün nikah her türlüsü akıllara zarar İstanbulda.

Günaydın Kızlarrr

Nasılsınız Bugün Herkeze Hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…