2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

umarım canım. hadi iyi sabahlar. bide senin nasıl çatışman merak ettim

Namaz kilmiyolar uzuluyorum, babam icki iciyor uzuluyorum, bir de tesetture karsilar izin vermiyorlar bana uzuluyorum, dun etek esarp teravihe gittim kiyamet koptu

Bugun gitmedim teravihe sevabima engel oldunuz dedim

Namaz kilmiyolar uzuluyorum, babam icki iciyor uzuluyorum, bir de tesetture karsilar izin vermiyorlar bana uzuluyorum, dun etek esarp teravihe gittim kiyamet koptu

Bugun gitmedim teravihe sevabima engel oldunuz dedim

baban babam gibimiş benm babamda karşı ve full içer. bemde kapanmama karşı babam. annemden yana sıkıntı yok hiç. allah yardımcın olsun bilirim çok zor bu tarz şeyler

baban babam gibimiş benm babamda karşı ve full içer. bemde kapanmama karşı babam. annemden yana sıkıntı yok hiç. allah yardımcın olsun bilirim çok zor bu tarz şeyler

Ah amin kuzum sagol benim annem eskiden karsi degildi ama somdi babamdan etkileniyor galiba siddetle ikisi de bana karsi cikiyor

Ben de dua ediyorum yumusasinlar diye

Anlamiyorum yani serseri olsam daha mi mutlu olacaklar

Tesettur konusunda nasil anlasacagiz bilmiyorum valla Rabbim bi yol gosterir umarim

umarım canm sen istiyosan olur inşallah. ben namaz kılıyorm ama kapanamam canm günah ama ne yapayım çok zor kapanmak

umarım canm sen istiyosan olur inşallah. ben namaz kılıyorm ama kapanamam canm günah ama ne yapayım çok zor kapanmak

Allah nasip ederse olur hepsi canim belki sana da cok kolay gorulur gun gelir de :)

Benim planimda erken hacca gitmek var hacca gittikten sonra kapanmayi dusunuyorum hem evlenmis olunca ailemin tesiri azalir diye dusunuyorum

Haydin namazi kilip yatalim artik canim hoscakal

iyi uykular canm ben kıldım erken okuyo burada. allah kabul etsin canm byy byyyy

howarcım ne yemekleri yapalım peki
bir de sen kendnden bahseder misin
bugün gelmişsin herhalde topiğe bende bugün geldim
nişan söz ne durumdasın
kaç yaşındasınız ve söylemek istersen nereden?
arkadaşlığa eklemşsin sevindim

canm 22 yaşındayım gsf okuyorm yugoslavım ama şimdi mlatyada yaşıyorz 8 yıl oldu istanbuldan taşındık. maalesef hoş yer ama hala alışamadım malatyaya. 5 yıllık bi ilişkim vardı babam eve çağırıp gelin isteyin falan demiş öyle işler tam resmiyete bindi şimdi tanışma oldu 1 ay sonra isteme ve söz oldu hoş geçiyo ama çok komik şeyler atlattım

baban nasıl öğrenmş canm kızdı mı

canm biz tanışmda sarma dolma paskalya çöreği. büryan yaptık bide tatlı almışlardı onuda servis etik. isteme ve sözde tava ve pilav yaptırdık kurabiye ve tuzlu kurabiye aldık yine tatlı ve çikolata getirdiller ikram ettik

baban nasıl öğrenmş canm kızdı mı

benm babam annem ile o sıralar boşanmak üzereydi istanbula gitti bende hazır yanımızda değil aradım benm sevgilim var dedim tamam dedi ama 1 hafta aramadı beni D halbuki hep sorar varsa anlat biz arkadaşz falan diye anlattığım an kapadı telefonu çok komikdi

canım tanışma nasıl oldu peki
daha önce tanışıyorlar mıydı
bir de çicek çikolata geldi mi tanışmada da?

benm annemde bana öyle yaptı hep sorardı yok yok derdm bi gün sordu var istemeye gelecekler dedm konuşmayalm bu konuları dedi

canım tanışma nasıl oldu peki
daha önce tanışıyorlar mıydı
bir de çicek çikolata geldi mi tanışmada da?

tanımıyolardı sadece erkek arkadaşımı tanıyolardı zaten erkek arkadaşım gelmedi zaten tanıyom dedi. onlardan 5 kişi bizde 10 kişi vardı çiçek istemede geldi. tanışmada sadece tatlı ve kola geldi ben baya süslendim topuklu ile dolaştım ama kayın babamı öpmeye eğilirken ayağım takıldı üstüne düştüm nerdeyse o baya sıkıntı yaptı bende rezil oldum resmen

nasıl sıkıntı yaptı kız çok hoş =)

istemede ben çok süslndim elbisem siyah dantelliydi diz kapağımn bi karış üstünde şık bi elbiseydi. ama kazasız geçti. yüzükler takıldı falan damat ile beni odaya koydular ayıptır demesi fırsat bu fırsat dedim özlemiştim dudaktan minicik öptüm tabi rahat bırakan olmadı yatağın üstü bozuktu ayy tam yatağın üstünde yatağı düzeltiyom benm sapık teyzem yanlış anladı dalga gecti 1 hafta halbuki masumdum D yani ne yaparsan ne kadar dikkat edersen et hep bişey çıkıyo

nasıl sıkıntı yaptı kız çok hoş =)

ben sıkıntı yaptım o olayı yanlış demişim canm hani o baya sıkıntı oldu bende D ama komik ya ne olursa olsun acayip bi sırıtma oluyo yüzünde çok komikk e canm sende anlat kendini herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…