Allah nasip eder de kv de musluman olur insaAllah canim
Benim sevgilimin annesi baya dindar, hayta flort etmemize de kiziyordu
Ben kendi ailemle dini konularda catisiyorum malesef
umarım canım. hadi iyi sabahlar. bide senin nasıl çatışman merak ettim
Namaz kilmiyolar uzuluyorum, babam icki iciyor uzuluyorum, bir de tesetture karsilar izin vermiyorlar bana uzuluyorum, dun etek esarp teravihe gittim kiyamet koptu
Bugun gitmedim teravihe sevabima engel oldunuz dedim
baban babam gibimiş benm babamda karşı ve full içer. bemde kapanmama karşı babam. annemden yana sıkıntı yok hiç. allah yardımcın olsun bilirim çok zor bu tarz şeyler
Ah amin kuzum sagol benim annem eskiden karsi degildi ama somdi babamdan etkileniyor galiba siddetle ikisi de bana karsi cikiyor
Ben de dua ediyorum yumusasinlar diye
Anlamiyorum yani serseri olsam daha mi mutlu olacaklar
Tesettur konusunda nasil anlasacagiz bilmiyorum valla Rabbim bi yol gosterir umarim
umarım canm sen istiyosan olur inşallah. ben namaz kılıyorm ama kapanamam canm günah ama ne yapayım çok zor kapanmak
Allah nasip ederse olur hepsi canim belki sana da cok kolay gorulur gun gelir de :)
Benim planimda erken hacca gitmek var hacca gittikten sonra kapanmayi dusunuyorum hem evlenmis olunca ailemin tesiri azalir diye dusunuyorum
Haydin namazi kilip yatalim artik canim hoscakal
keşke 10 dk da bir olmasa baya sıkıyo özel mesaj
howarcım ne yemekleri yapalım peki
bir de sen kendnden bahseder misin
bugün gelmişsin herhalde topiğe bende bugün geldim
nişan söz ne durumdasın
kaç yaşındasınız ve söylemek istersen nereden?
arkadaşlığa eklemşsin sevindim
canm 22 yaşındayım gsf okuyorm yugoslavım ama şimdi mlatyada yaşıyorz 8 yıl oldu istanbuldan taşındık. maalesef hoş yer ama hala alışamadım malatyaya. 5 yıllık bi ilişkim vardı babam eve çağırıp gelin isteyin falan demiş öyle işler tam resmiyete bindi şimdi tanışma oldu 1 ay sonra isteme ve söz oldu hoş geçiyo ama çok komik şeyler atlattım
baban nasıl öğrenmş canm kızdı mı
canm biz tanışmda sarma dolma paskalya çöreği. büryan yaptık bide tatlı almışlardı onuda servis etik. isteme ve sözde tava ve pilav yaptırdık kurabiye ve tuzlu kurabiye aldık yine tatlı ve çikolata getirdiller ikram ettik
benm annemde bana öyle yaptı hep sorardı yok yok derdm bi gün sordu var istemeye gelecekler dedm konuşmayalm bu konuları dedibenm babam annem ile o sıralar boşanmak üzereydi istanbula gitti bende hazır yanımızda değil aradım benm sevgilim var dedim tamam dedi ama 1 hafta aramadı beniD halbuki hep sorar varsa anlat biz arkadaşz falan diye anlattığım an kapadı telefonu çok komikdi
canım tanışma nasıl oldu peki
daha önce tanışıyorlar mıydı
bir de çicek çikolata geldi mi tanışmada da?
tanımıyolardı sadece erkek arkadaşımı tanıyolardı zaten erkek arkadaşım gelmedi zaten tanıyom dedi. onlardan 5 kişi bizde 10 kişi vardı çiçek istemede geldi. tanışmada sadece tatlı ve kola geldi ben baya süslendim topuklu ile dolaştım ama kayın babamı öpmeye eğilirken ayağım takıldı üstüne düştüm nerdeyse o baya sıkıntı yaptı bende rezil oldum resmen
nasıl sıkıntı yaptı kız çok hoş =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?