2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam kızlar :3: Nasıl gidiyor hazırlıklar :39:
Bu hafta nişanlımla, gelinlikçileri dolanacağız :16::16:

Hmm helvayı ilk defa duydum.değişik geldi :)

$thtgd.webp bizim yörenin helvası canım ben sinopluyum bizde helvasız kına olmaz:21::21:

a.s canııım benim hersey tamam bi evv düzme kaldı ama daha gelinligim bitmedi nasıl terziyse 6 aydırrr bitiremedi

O da kolay zaten canım, çeyiz falan serilme durumu var mı?
Aaa baya uzatmış o ya, konuştun mu bari canım düğününe de pek birşey kalmamış ama? :44:

Aaa baya uzatmış o ya, konuştun mu bari canım düğününe de pek birşey kalmamış ama? :44:

ceyiiizzz sermekteee istemiyoruuumm ama napcazkiii bilmemmm bugünn paketleme işlemlerini bitircem ceyizlerimin resim atarımmm cok biseyim yokk ama:9:

bu ay sonu vercek gelinligimiii biii eksik yaparsaaa yolarım heralde onuuuu

Aynen canım güldüm sadece 1800e :) bende kiralık istiyordum ama satılık da uygun geldi
satın alman daha iyi olmuş canım kuzenim 4 yıl önce kiralamıştı 100tl idi çünkü seninki ona nazaran sıfır ve senin yani bulursam senin aldığın fiyata bende alcam :16:

ceyiiizzz sermekteee istemiyoruuumm ama napcazkiii bilmemmm bugünn paketleme işlemlerini bitircem ceyizlerimin resim atarımmm cok biseyim yokk ama:9:

Vallahi benim baba evinde de, kendi evimde de serilecek-mişşş :19: Bende istemedim ama ee adet diyorlar napak hemi :27:
Çok birşeyin olmasına lüzum yokki kuzum, eksiklerini aldıysan tamamdır zaten :16:

Vallahi benim baba evinde de, kendi evimde de serilecek-mişşş :19: Bende istemedim ama ee adet diyorlar napak hemi :27:
Çok birşeyin olmasına lüzum yokki kuzum, eksiklerini aldıysan tamamdır zaten :16:

sennn nereyeee gelin gidiyorsunnn canımmmmm

bendee istanbulll canımmm ikitelliyee kısmetseee istanbuldamıydın normaldede ben bagcılardan ikitelliye yakın gene aileme

Evet bağcılar, mahmutbey tarafındayım tatlım bende :17: Yarım saatlik mesafe var aramızda işte ona da şükür :31:

Evet bağcılar, mahmutbey tarafındayım tatlım bende :17: Yarım saatlik mesafe var aramızda işte ona da şükür :31:

ben yüzyıldayım canım mahmutbey bana cok yakınn arenaparkı biliyormusun nişanlımla evimiz oraya yürüme mesafesindee

Back
X