- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.380
- 798
Kına müzikleri için yardımcı olmak adına benim listeme bakabilirsin canım.kına müzikleri başlığında konu açmıştım :)
Hemen bakayim canim cok sagol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kına müzikleri için yardımcı olmak adına benim listeme bakabilirsin canım.kına müzikleri başlığında konu açmıştım :)
Canim ben bursaliyim kendi sehrime evleniyorum cok sukur
Selam kızlarNasıl gidiyor hazırlıklar
Bu hafta nişanlımla, gelinlikçileri dolanacağız![]()
Nasılsınız kızlar anca gelebildim bugün çok yoğunum :111:
a.s canııım benim hersey tamam bi evv düzme kaldı ama daha gelinligim bitmedi nasıl terziyse 6 aydırrr bitiremedi
O da kolay zaten canım, çeyiz falan serilme durumu var mı?
Aaa baya uzatmış o ya, konuştun mu bari canım düğününe de pek birşey kalmamış ama? :44:
Imm çok da güzel görünüyo :)
O da kolay zaten canım, çeyiz falan serilme durumu var mı?
Aaa baya uzatmış o ya, konuştun mu bari canım düğününe de pek birşey kalmamış ama? :44:
satın alman daha iyi olmuş canım kuzenim 4 yıl önce kiralamıştı 100tl idi çünkü seninki ona nazaran sıfır ve senin yani bulursam senin aldığın fiyata bende alcamAynen canım güldüm sadece 1800e :) bende kiralık istiyordum ama satılık da uygun geldi
ceyiiizzz sermekteee istemiyoruuumm ama napcazkiii bilmemmm bugünn paketleme işlemlerini bitircem ceyizlerimin resim atarımmm cok biseyim yokk ama![]()
bu ay sonu vercek gelinligimiii biii eksik yaparsaaa yolarım heralde onuuuu
Imm çok da güzel görünüyo :)
Vallahi benim baba evinde de, kendi evimde de serilecek-mişşşBende istemedim ama ee adet diyorlar napak hemi
Çok birşeyin olmasına lüzum yokki kuzum, eksiklerini aldıysan tamamdır zaten![]()
sennn nereyeee gelin gidiyorsunnn canımmmmm
İstanbul/Arnavutköy canım. Ya seen?![]()
bendee istanbulll canımmm ikitelliyee kısmetseee istanbuldamıydın normaldede ben bagcılardan ikitelliye yakın gene aileme
Evet bağcılar, mahmutbey tarafındayım tatlım bendeYarım saatlik mesafe var aramızda işte ona da şükür
![]()
ben yüzyıldayım canım mahmutbey bana cok yakınn arenaparkı biliyormusun nişanlımla evimiz oraya yürüme mesafesindee