- 7 Kasım 2012
- 846
- 106
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.721
Sanmiyorum canim çünkü sadece bi bolge degil ger yere yayiliyor ve dayanilmaz bi kasinti oluyor.. durdugun yerde duramiyosun yani..Geçmiş olsun arkadaşım,bende 33.haftamdayım.el ve ayak parmak aralarım acayip kaşınıyor.3 gündür çok kaşınıyor.ben gitmedim doktora.acaba bende mi alerji oldumki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek dolduson 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
çok teşekkür ederim dr a güvenebilirmiyim bilmiyorum umarım senin gibi şanslı olurum dikiş bakımını da not aldım 4 ay çok uzun bir süreama başka yolu yok sanırım allah hepimize yardım etsin aile huzurumuzu korusun
http://www................/urun/dr-brown-s-genis-agizli-pp-biberon-pembe bıberonda buna karar kıldım..kolık gaz sancısını onluyormus yorumları guzel..siparis ediyorummmm..
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek dolduson 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
çok teşekkür ederim dr a güvenebilirmiyim bilmiyorum umarım senin gibi şanslı olurum dikiş bakımını da not aldım 4 ay çok uzun bir süreama başka yolu yok sanırım allah hepimize yardım etsin aile huzurumuzu korusun
ayça senn bildiğin ağdacı varf mı canım ona gideym bari ben
canım bıberon ve gogus ponmanın lınkını bulabılırsen yollarmısın ınceleyeyım
Canım eşimin arkadaşının çocuğu dogdu 2 ay kadar önce çocuk doktoru olarak bir profesöre götürüyorlar damak yapısını bozuyor en az 4 ay emzik kullanmayın demiş
kızlar yaaa yatılı misafir geliyor mu yada gelmek istediğinde siz ne diyorsunuz bıktım valla artık 9.ayımıza girdik insanlar ne rahat yaaaa halen gelmek istiyolar bende bişey diyemiyorum!!!ama kendime yemek yapmaktan eriniyorum sıcak bi taraftan rahat giyinemiyosun misafir varken vs vs
Herkesin tarzı farklı tabi doktorlarin da ben emzik pek sevmiyorum sanırım o yüzden de almadım kendim uzun bir süre kullanmisim birakmam zor olmuş dacanım ben buna kesinlikle katılmıyorum çok saçma bence.. o kadar fazla çocuk varki emzik kullanan ve damak yapıları gayet düzgün..
dr.lar sadece tatlı şeylere batırıp vermeyin diş çürükleri olmasn diye diyorlar..
emzik resmen anneye yardımcı hem uyku süresini uzatıyor hem de ağlamayı azaltıyor benim
oğlum tutmadı ve ben eksikliğini çok çektim bunda da uzun uzun uığraşçam tuturmak için..
ve ben bayılıyorum emziğin bebeklere yakışmasınaaa..
Herkesin tarzı farklı tabi doktorlarin da ben emzik pek sevmiyorum sanırım o yüzden de almadım kendim uzun bir süre kullanmisim birakmam zor olmuş da
Geçmiş olsun kan tahlili yaptılar mi acaba. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
hehe annem gibi benim annemde ilkokul 2. sınıfa geçince bırakmış
okadar istemem bende 2 sene kafi
kızlar sezeryan olcaklar için.. 1 hafta önceden humana still tea kullanın hemen gelir sütünüz diyorlar denesek mi napsak ? :26:
medifemaya gidiyorum bende eve yakın diye hazırlıkların ne alemde sen doğum fotoğrafı filan çektirdinmii
kızlar sezeryan olcaklar için.. 1 hafta önceden humana still tea kullanın hemen gelir sütünüz diyorlar denesek mi napsak ? :26:
Yok benim de o kadar değil 3 4 yaş arasi ama hatırlıyorum annem atardi emziği babamı beklerdim aksam getirirdi pek mutlu olurdum emzik agzimdayken konusurdum gevezelik had safhada oldugundan agzimi bükerek konusurdumo yuzden emzik vermeyi düşünmüyorum
Birde aktar bana bir ay önce memeni karbonatli suyla sil dedi yapmadım faydası olur muydu ki...deneyelim zararı yoksa:))
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?